Geo Beach Hotel 3*– Atsauksmes

22
Novērtējums 4.210
№118 viesnīcas reitingā Marmarisa
5.8 Numurs
4.3 apkalpošana
4.7 Tīrība
4.4 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Uzcelta 1990. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2016. gadā. Maza, mājīga pilsētas viesnīca, kas atrodas pludmalē. Pilnībā atbilst savai kategorijai. Viesnīcai praktiski nav teritorijas, bet ir sava pludmale.Vairāk →
аватар denx5819
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man bija istabiņ a 3. stā vā ar balkonu (no viesnī cas gala), no kurienes daļ ē ji var redzē t jū ru un pludmali, un otrā pusē blakus viesnī cai. Divvietī gs numurs: 2 gultas (ē rta gulta, tī ra gultas veļ a), lampas virs gultā m, 2 naktsgaldiņ i, pufs, drē bju skapis, strā dā još s kondicionieris (nav tā lvadī bas pults, darbojas ieslē gts vai izslē gts), neliels ledusskapis (strā dā još s, ē rts, kā es nopirku savus augļ us un dzē rienus), neliels plakans televizors ar daž ā diem kanā liem. … Tomēr ▾ Man bija istabiņ a 3. stā vā ar balkonu (no viesnī cas gala), no kurienes daļ ē ji var redzē t jū ru un pludmali, un otrā pusē blakus viesnī cai.

Divvietī gs numurs: 2 gultas (ē rta gulta, tī ra gultas veļ a), lampas virs gultā m, 2 naktsgaldiņ i, pufs, drē bju skapis, strā dā još s kondicionieris (nav tā lvadī bas pults, darbojas ieslē gts vai izslē gts), neliels ledusskapis (strā dā još s, ē rts, kā es nopirku savus augļ us un dzē rienus), neliels plakans televizors ar daž ā diem kanā liem. 2 dvieļ i katra, vienreizē jā s č ī bas. Istabā uzkopju (mazgā ju grī das) katru dienu, dvieļ us maina, kad met uz grī das.

Duš as telpa: tualete. (birstei nolū zis rokturis), duš as kabī ne (durvis nebija uz sliedē m, bija jā liek vietā ), ir kopī gs tvaika nosū cē js, izlietne ar naktsgaldiņ u un skapjiem, visi mazgā š anas lī dzekļ i bija klā t (atseviš ķ as noslē gtas cietā s ziepes, š ķ idrā s ziepes, š ampū ns, balzams un atseviš ķ i aizzī mogoti vates tamponi un ausu kociņ i). Vannas istaba tī ra, tī rī ta katru dienu.
Tai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem (ē rti un salī dzinoš i jauni) un saulessargiem. Pirmā s divas solā riju rindas ir maksas (iegā dā jas dzē riens viesnī cas kafejnī cā ), pā rē jā s viesnī cas apmeklē tā jiem ir bez maksas (sauļ oš anā s krē sli ir tā di paš i kā.1. un 2. rindā ). Pludmale ir tī ra (starp sauļ oš anā s krē sliem ir urnas), min. 2 reizes dienā , tas ir, saritinā ts izsmē ķ is bija retums. Kā du dienu vakarā skatī jos, kā nā ca vietē jā s turku sievietes (vecumā ) un klikš ķ inā ja sē klas tieš i smiltī s (tū risti to sev neatļ auj), tā pē c no rī ta viss tika noņ emts.

Viesnī cā ir Wi-Fi (darbojas tikai vestibilā , restorā nā ). Vestibilā ir dī vā ni, atzveltnes krē sli, kur nepiecieš amī bas gadī jumā var sē rfot internetā .

Virtuve - brokastis un vakariņ as: ē dienu daudzveidī ba un produktu kvalitā te nav lī dzvē rtī ga, bet paē st var, citreiz labā k, citreiz sliktā k. Ja nepatī k, var paē st blakus esoš ā s kafejnī cā s, viss salī dzinoš i nedā rgi, cenas visur aptuveni vienā das.

Visā piekrastē atrodas kafejnī cas, restorā ni, tā lā k Ataturka krastmalā ir daž ā di veikali, suvenī ru veikali, tū risma biroji.
Вид отеля со стороны пляжа 2-х местный номер, №301 на 3-м эт. В общем номер не плохой, но шкаф стоило бы заменить, либо доработать. Номер с балконом(с торца отеля) откуда частично видно море и пляж, а с другой стороны соседний отель.
аватар malina.302010
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies 2017. gada augustā . Istaba tī ra, tuvu jū rai. Bet š ie fakti nerotā ja mū su atkarī bu no Kocher. Pludmale. viens. Wi-fi jau otrajā dienā tika atslē gts, lai viesnī cas iemī tnieki nevarē tu rakstī t pretī gi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2017. gada augustā . Istaba tī ra, tuvu jū rai. Bet š ie fakti nerotā ja mū su atkarī bu no Kocher. Pludmale.
viens.
Wi-fi jau otrajā dienā tika atslē gts, lai viesnī cas iemī tnieki nevarē tu rakstī t pretī gi.
2. Ē diens ir pretī gs.
3. Ja vē laties runā t ar darbiniekiem par neē rtī bā m, viņ i uztaisa graujoš u seju un aiziet.
4. atgadī jums brokastī s: pie galda nokrita zemē vā rī tas olas gabals, varbū t bē rni to nometa. . Pienā k viesmī lis un paņ em š o gabalu no zemes un lodž ijas uz mana š ķ ī vja uz galda, kur es ē du. Ar to paš u putotā ju viņ š demonstratī vi sā k slaucī t drupatas no galdiem. Ar nekaunī gu krū zi un smejas. Domā ju, ka ar š o lietu pietiek. Lai tū risti, kas lasa manu atsauksmi, neķ eksē pirmajā rindā un neskaidrā s viesnī cas fotogrā fijas .
Nekad nepē rciet ekskursijas uz š o sasodī ti viesnī cu.
аватар mymail1187
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pā rskats bū s garš , bet neesiet slinki un lasiet, lai nerezervē tu vietu š ajā stallī , jo jums tas noteikti nepatiks. Norē ķ inā jies ar vī ru 06.08. 2017. Istabā kopumā dabū jā m labu, gaiš u, strā dā još u kondicionieri. … Tomēr ▾ Pā rskats bū s garš , bet neesiet slinki un lasiet, lai nerezervē tu vietu š ajā stallī , jo jums tas noteikti nepatiks.
Norē ķ inā jies ar vī ru 06.08. 2017. Istabā kopumā dabū jā m labu, gaiš u, strā dā još u kondicionieri. Mū su kaimiņ i teica, ka viņ i dabū ja istabiņ as, kurā s gulē ja 3 cilvē ki uz 2 gultā m, ar nestrā dā još iem kondicionieriem, vai 5. stā vā iedeva istabu pā rim, kas bija diezgan augstu - apmē ram 1.9 m un istabā viņ i staigā ja pusi -saliekta (viņ us pā rcē la uz citu viesnī cu). Uz pā rcelš anā s rē ķ ina - mū su uzturē š anā s laikā ienā ca citi cilvē ki, kuri bija rezervē juš i numuriņ us š ajā "viesnī cā ", tač u viņ us vienkā rš i izsvieda, sakot, ka viesnī cā nav brī vu vietu. Viņ iem bija ļ oti ž ē l, jo daž i ieradā s vakarā.22 - 23.00 un vairā kas stundas sē dē ja reģ istratū rā uz koferiem, lī dz pateica, ka tiks izmitinā ti citā viesnī cā.
Vakarā karstā ū dens nebija 3 dienas.
Ē diens absolū ti nav garš ī gs, izvē les nav, maz.
Un lai dabū tu paš u ē dienu vajag stā vē t rindā.40 minū tes, vai atnā kt nedaudz vē lā k un bū t izsalcis, jo pamatē diens nepalika.
Personā ls. Personā ls ir pilnī gi neadekvā ts un nekompetents savā darbā . Reģ istratū rā tikai 1 no 4 cilvē kiem vairā k vai mazā k zinā ja angļ u valodu, un viņ š ne vienmē r bija vietā , es vispā r klusē ju par krievu valodu. Lū dzot pē c palī dzī bas, darbinieki vienkā rš i nogrieza galvu un ignorē ja, daž i pat rupji svilpoja man mugurā vai izsita stiklu no rokā m, it ī paš i, kad es piegā ju pie ū dens dzesē tā ja. Š ī s viesnī cas ī paš nieks katru dienu bija uz vietas un to visu redzē ja, tač u no viņ a puses nebija nevienas piezī mes personā lam, gluž i otrā di, viņ š veicinā ja viņ u uzvedī bu.
Kopumā š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tikai tā s atraš anā s vieta tuvu jū rai - pirmajā rindā.
Baseina nav, tas ir piepildī ts ar betonu un tā vietā ir galdi.
їжа обід обід
аватар davids58
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Gide (ina) - uzreiz mums atzī mē jā s. Man bija jā pavada trī s naktis trī s lī nijā s citā viesnī cā. Pakalpojums "0" Nav pā rtikas - kaš ķ a puve. Vienī gais, ko viņ i nevarē ja pā rbaudī t, bija debesu vieta un skaista jū ra, bet tas ir no dabas. … Tomēr ▾ Gide (ina) - uzreiz mums atzī mē jā s.
Man bija jā pavada trī s naktis trī s lī nijā s citā viesnī cā.
Pakalpojums "0"
Nav pā rtikas - kaš ķ a puve.
Vienī gais, ko viņ i nevarē ja pā rbaudī t, bija debesu vieta un skaista jū ra, bet tas ir no dabas...Un ne jau personā la nopelns. . .
аватар Natalja304218
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s atpū tā mies 2017. gada jū lijā . Mums ļ oti paveicā s, ka tikā m nekavē joties iekā rtoti. Citi viesi gaidī ja dienas (vestibilā ar bē rniem un koferiem!!!! ), vai pat 2-3 dienas savā s istabā s! ! ! !! Istaba ir jauka, gaiš a, salī dzinoš i jauna, ir fē ns un gaisa kondicionieris. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2017. gada jū lijā . Mums ļ oti paveicā s, ka tikā m nekavē joties iekā rtoti. Citi viesi gaidī ja dienas (vestibilā ar bē rniem un koferiem!!!! ), vai pat 2-3 dienas savā s istabā s! ! ! !!

Istaba ir jauka, gaiš a, salī dzinoš i jauna, ir fē ns un gaisa kondicionieris. BET: ar problē mas tī rī bu! Kalpones strā dā izolē ti, atstā j atkritumus stū ros, nemaina dvieļ us (jā pieiet un jā atgā dina vairā kas reizes).

Viesnī ca atrodas piekrastē , tai ir sava pludmale ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, bet mū sē jie sauļ oš anā s krē slus aizņ em jau no 5:30! ! ! ! ! ! ! Ar tiem visiem nepietiek, tā pē c vairā kas reizes devā mies uz blakus esoš o Malibu pludmali, kur, pē rkot dzē rienus, var atpū sties (ī paš i viņ u darbinieki uzrauga klientus, uzkopj pludmali, prā tojot, vai viss ir kā rtī bā utt. ).

Kocer personā ls ir atseviš ķ s stā sts, viņ iem nospļ auties saviem klientiem. Ir daž i draudzī gi puiš i un izglī toti. Bet atmiņ ā palika tikai viens darbinieks, kurš nelieto nevienu frā zi, izņ emot "Nav bazā ra"!
Neesmu dzirdē jis Sveiks, Esi laipni aicinā ts, Lū dzu vai kā das citas standarta frā zes! ! ! !!
Atkal, kad devā mies uz jū ras veltē m Malibu pludmalē (starp citu - IESAKU viņ u jū ras velš u š ķ ī vi - ļ oti garš ī gi), gan vadī tā ja, gan viesmī ļ i brī vi pā rvalda angļ u valodu, gribas "garš ī gu" utt.

Kas attiecas uz pā rtiku - tā s ir Š AUSMES! ! ! ! ! ! ! Bez tā , ka katra diena ir vienā da, jā , izņ emot kukulī ti un ievā rī jumu, nav ko ē st! ! ! ! ! Pastā vī gi gremoš anas traucē jumi, kas mijas ar izsalkumu! ! ! !!
Kā dreiz pusdienā s iedeva vistas ciskas, gandrī z cī nī jā s + visiem nepietika!
Salduma nav vispā r, kafijai un tē jai paveicā s, 2 reizes ē da arbū zu.

Jū s varat doties tur bez ē diena! ! ! ! ! ! ! Un ē st kaut kur citur!
аватар stasnika260998
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabu nav, bijā m iekā rtojuš ies citā viesnī cā , bet vai paē dā m? esam Koherā , neē dā m sliktā ku ē dienu, pastā vī gas rindas pie š pakteles porcijas, atvainojos, ka nemā ku savā dā k uzrakstī t, tad … Tomēr ▾ Istabu nav, bijā m iekā rtojuš ies citā viesnī cā , bet vai paē dā m? esam Koherā , neē dā m sliktā ku ē dienu, pastā vī gas rindas pie š pakteles porcijas, atvainojos, ka nemā ku savā dā k uzrakstī t, tad nav š ķ ī vju, tad dakš iņ as, tad galdi visi aizņ emti, uz pludmale ja rī tausmā neņ em sauļ oš anā s krē slu, tad uz priekš u uz citu pludmali it kā par brī vu, bet dzē riens vai ē diens jā pē rk, augļ i vienreiz, apelsī nus izdalī ja pa vienam, tā pē c man' neiesaki!!!!! ! !
аватар dobryresident
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sliktā puse: nav baseina, kā norā dī ts viesnī cas aprakstā . Wi-Fi darbojas tikai viesnī cas vestibilā un ir ļ oti vā jš . Lifts ir, bet vecs un salauzts, tā pē c jā prot pabā zt pogas, lai nokļ ū tu vē lamajā stā vā . … Tomēr ▾ Sliktā puse: nav baseina, kā norā dī ts viesnī cas aprakstā . Wi-Fi darbojas tikai viesnī cas vestibilā un ir ļ oti vā jš . Lifts ir, bet vecs un salauzts, tā pē c jā prot pabā zt pogas, lai nokļ ū tu vē lamajā stā vā . Telpā bija televizors, bet nebija pieslē gts antenai. Ē š ana bija kā cī ņ a par izdzī voš anu. Nebija pietiekami daudz š ķ ī vju un dakš iņ u, tā pē c paveicā s tam, kurš pirmais iekļ uva rindā . Ja paveicā s paņ emt savā ī paš umā dakš iņ u un š ķ ī vi, nesteidzies priecā ties, visticamā k, visi galdi terasē bū s aizņ emti. Ar sauļ oš anā s krē sliem pludmalē tas pats stā sts. Jā aizņ emas agri, citā di nā ksies sauļ oties stā vus. ) Personā ls no krievu valodas zina pā ris frā zes, viena no tā m ir "Bazaar netu". Pludmale ir klā ta ar izsmē ķ iem, jo ​ ​ tā netiek tī rī ta vispā r, bet atpū tnieki smē ķ ē tā ji neapgrū tina sevi ar izsmē ķ u iznī cinā š anu. Bā rā kola, sprite un fanta, kā arī sarkanvī ns un baltvī ns, vietē jais anī sa degvī ns, dž ins un alus. Alkohols kokteiļ iem tiek pievienots ļ oti taupī gi, tā pē c nav iespē ju kaut nedaudz piedzerties. Tas bija tikai karš par kafiju. ) Kafijas automā tu sā kumā vienkā rš i izslē dza ar slē dzi aizmugurē . . Kad viesnī cas viesi iemā cī jā s to ieslē gt, darbinieki sā ka to atvienot. Mū sē jie, protams, atrada ceļ u uz izeju, pē c tam darbinieki sā ka slē pt krū zes, viesi sā ka dzert kafiju un bļ odas pirmajam ē dienam, un biež i vien iegū stot divas kafijas porcijas uzreiz utt. savukā rt viesnī cai pie jū ras ir sava pludmale, numuriņ i normā li, regulā ri tī rī ti un ē diens nav tik daudzveidī gs kā gribē tos, bet diezgan ē dams.
аватар 240376
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cilvē ki, š ī ir vispretī gā kā viesnī ca Marmarisā . Viņ i apmetas citā s viesnī cā s, š eit nav vietu, kā rezultā tā.90 atpū tnieki gulē ja 30. Personā ls ir riebī gs pret tū ristiem. Ē damistabā trauki ir netī ri. … Tomēr ▾ Cilvē ki, š ī ir vispretī gā kā viesnī ca Marmarisā . Viņ i apmetas citā s viesnī cā s, š eit nav vietu, kā rezultā tā.90 atpū tnieki gulē ja 30. Personā ls ir riebī gs pret tū ristiem. Ē damistabā trauki ir netī ri. Lifts pastā vī gi tiek bojā ts. Neviens netī ra pludmali.
аватар lily_kosmo
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nevienam neiesaku uz š ejieni braukt, nekur citur tā du attieksmi neesmu redzē jis. Cilvē ki stundā m gaida uz pā rvietoš anu, izrā dā s vietu nepietiek, laimī gie ir apmetuš ies, pā rē jos izgrū ž uz citā m viesnī cā m . … Tomēr ▾ Nevienam neiesaku uz š ejieni braukt, nekur citur tā du attieksmi neesmu redzē jis. Cilvē ki stundā m gaida uz pā rvietoš anu, izrā dā s vietu nepietiek, laimī gie ir apmetuš ies, pā rē jos izgrū ž uz citā m viesnī cā m . Tajā paš ā laikā visi ē d vienā ē damistabā . Un tas ir atseviš ķ s jautā jums). Sā kumā nebija pietiekami daudz galda piederumu, un tad galdi kļ uva par deficī tu))). Rindas, piemē ram, pē c maizes padomju laikos))). Personā ls, tā ir tī ra rupjī ba, lai vakarā ieslē gtu mū ziku prasa 5$ no cilvē ka. Bā rs atvē rts lī dz 2.00, lej negribī gi, ar noraidoš u skatienu. Katru dienu bija streiki un skandā li , pat policiju izsauca, viss bez rezultā ta. Istabas normā las, jū ra tieš ā m tuvu). Pluss, ka tik jautri svē tki mums nekad nav bijuš i) mū sē jie nekur nepazudī s))) Iesaku ekstrē mos sporta veidus un cilvē kus ar humora izjū tu)))
Обещанный бассейн)))
аватар ffffff444444444
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vakar ieradā s un š ī viesnī ca. Viesnī ca nav ī paš i laba, bet kā rtī bā . Vienī gais labums ir tas, ka tas stā v paš ā jū ras krastā , bet pat š o faktu aizē no fakts, ka pirmā s trī s sauļ oš anā s krē slu rindas nevar aizņ emt! Vai nu izī rē , vai arī krā j tiem, kas maksā vairā k. … Tomēr ▾ Vakar ieradā s un š ī viesnī ca. Viesnī ca nav ī paš i laba, bet kā rtī bā . Vienī gais labums ir tas, ka tas stā v paš ā jū ras krastā , bet pat š o faktu aizē no fakts, ka pirmā s trī s sauļ oš anā s krē slu rindas nevar aizņ emt! Vai nu izī rē , vai arī krā j tiem, kas maksā vairā k. . . neskaidrs. Bet no š ī m vietā m cilvē ki tiek rupji padzī ti no viesnī cas. Darbinieki uzvedas nepieklā jī gi, plē š no rokā m dvieļ us un somas, pat lamā jā s ar gados veciem poļ iem, kuri bija rezervē juš i š ī s vietas. Pē c baumā m, personā ls pat nav turki, bet gan pusmež onī gi kurdi, kuri neprot normā li sazinā ties ar cilvē kiem. Tā ir taisnī ba! Ar viņ iem nesaķ ē rā mies, tač u nā cā s novē rot vairā kas nepatī kamas situā cijas. Pa dienu viņ i staigā drū mā skatienā , bet vakarā rī ko animā ciju, dejo mež onī gas dejas pie vienas un tā s paš as mū zikas. Pats tur nedejosi, jo viņ u galvenais uzdevums ir savā kt vairā k apmaksā tus dzē rienus par sliktā m cenā m un skatī ties viņ u tā sauktos š ovus. Es saprotu, ka š ī s nav 5 zvaigznes, bet jū s varat bū t pieklā jī gā k. Vispā r tur ir kaut kā pā rā k neiespē jami: vakarā nevar sē dē t pludmalē pie jū ras, nevar, nevari istabā ū deni, nevar staigā t blakus britiem. kas ē d savā restorā nā utt. . It kā tu nemaksā par viesnī cu, un viņ i nā ca lū gt ž ē lastī bu. Paspē jā m vairā kas dienas nogulē t pludmalē pie jū ras, apbrī not, bet tad viens no viesnī cas menedž eriem, atsaucoties uz policiju, mū s izsvieda no turienes, un mē s daž kā rt klaiņ ojā m un bijā m spiesti spiesties netī rā publiskajā pludmalē . vakaros. Nu, ne visu laiku dejot vai nū jot, kā viņ i dejo? Gribē tos vienkā rš i apbrī not Marmarisu, bet tur viss nav iespē jams. Vienkā rš i kaut kā ds brī vī bas trū kums! Kas attiecas uz ē dienu, tas nav lieliski! Bet es centos uz to nekoncentrē ties. Bet cilvē ki raksta patiesī bu par vakardienas ē dieniem salā tos, un par vienmuļ ī bu utt. Pati viesnī ca ir veca, bet sievietes tī ra katru dienu, tā tad ir tī ri, normā li š ajā ziņ ā . Rezumē jot visu iepriekš teikto, š ī ir vieta, kur jums jā ierodas no rī ta, lai izgulē tos, pabrokastotu, pē cpusdienā atkal gulē tu, pavakariņ otu un, nekaitinot personā lu, ā tri pazustu naksnī gajā Marmarisā lī dz rī tam. . Bet vispā r gribu teikt, ka turkiem apriebusies viņ u uzmā cī gā apkalpoš ana! Pē rciet visu un nopē rciet atkritumus. Neļ auj normā li doties ekskursijā vai mierī gi apskatī t senlietas, nu neko!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Построен в 1990 году, последняя реставрация сделана в 2016 году. Небольшой уютный городской отель, находится на самом берегу моря. Полностью соответствует своей категории. Отель практически не имеет территории, но располагает своим пляжем.

Atrašanās vieta В 90 км от аэропорта г. Даламан, 2 км от г. Мармарис.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит променад. Бар на пляже — платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-fi в лобби (бесплатно), почтовые услуги, room service: 24 часа (платно), 1 основной ресторан, 1 ресторан a la carte, 1 бар.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водные виды спорта на пляже платно (кайтсерфинг, парашют, каноэ, катамаран, дайвинг, серфинг).
  • biljards
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров. Состоит из одного 5-этажного здания.

Istabās

Уютные и светлые номера, укомплектованы современной и удобной мебелью: балкон, ТВ со спутниковыми каналами, холодильник, кондиционер, телефон, ванная комната с душевой кабиной, феном и туалетными принадлежностями

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Siteler Mahallesi, 207. Sk. No. 86, 48700 Marmaris/Muğla
Tālruņi: 0252 480 08 17
0252 412 88 66
Tīmekļa vietne: Geo Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).