Marmarisa jūlijā Jūras ekskursijas un daudz kas cits

19 Jūlija 2021 Ceļošanas laiks: no 09 Jūlija 2021 ieslēgts 17 Jūlija 2021
Reputācija: +580
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vē los izpē tī t visus Turcijas reģ ionus. Iepriekš atpū ties Avsalā rā pie Alā nijas pie Vidusjū ras un Kuš adasi pie Egejas jū ras. Tagad pienā kusi kā rta Marmarisai, kur notiek š o jū ru saplū š ana! Kā teica gids: Vidusjū ra-Egejas jū ra) Marmarisa piedā vā daudz ekskursiju katrai gaumei! Iepriekš ē jos Turcijas apmeklē jumos mē s bijā m Pamukalē un Efesā , kuģ ojā m ar pirā tu kuģ i.

8 dienas atpū š oties Marmarisā , devā mies uz Icmeler pludmali, 2 reizes devā mies jū ras ekskursijā s - kuģ ojā m ar jahtu Egejas jū ras salā s un apmeklē jā m Kleopatras salu. Ekskursijā ar autobusu devā mies uz Saklikent kanjonu un Oludeniz lī ci, kur vē rojā m pā rdroš nieku lidojumus ar paraplā niem, kas nolaidā s no Babadag kalna - aptuveni 2000 m virs jū ras lī meņ a.

Fetijā mē s piestā jā m Bercekiz Servet Sekerleme austrumu saldumu raž otnē , kur mū s cienā ja ar svaigiem turku priekiem ar gardiem riekstiem.


Mē s apmeklē jā m Marmaris Kalesi cietoksni, jahtu piestā tni, pastaigā jā mies pa naksnī go bā ru ielu.

Tagad par to visu sī kā k un skaidrā k)

Mē s devā mies uz Ič meleras pludmali ar balti oranž u mikroautobusu par 5 lirā m vienai personai. Netā lu no viesnī cas uz galvenā s ielas, pieturā ar burtu D (dur, durak - stop) mikroautobuss apstā jā s. Apmē ram 6 km no Marmarisas nebija iespē jams noiet lielā karstuma un smacī bas dē ļ .

Ič meleru ieskauj augsti kalni, kas klā ti ar priež u mež iem. Cikā des dzied skaļ i. Pludmale ir smilš u un oļ u. Ū dens ir nedaudz vē sā ks nekā Marmarisā . Bet karstumā tas bija tikai buzz! Pludmalē nopirkā m kokteiļ us un atpū tā mies sauļ oš anā s krē slos zem lietussarga.

Brī niš ķ ī ga jū ras ekskursija ar jahtu pa Egejas jū ras salā m, kur apbrī nojā m visas zilā s, zilā s, tirkī za nokrā sas. No rī ta mū s savā ca no viesnī cas un aizveda uz Hisaronya lī ci. Apmetā mies uz jahtas augš ē jā klā ja. No tā paveras vislabā kais skats uz skaistajiem lī č iem un pludmalē m, pa kurā m kuģ ojā m. Uz jahtas bija bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, vē lā k mū s pabaroja ar gardā m pusdienā m.

Mē s apstā jā mies un izpeldē jā mies daž ā dos lī č os. . .

. . . netā lu no vulkā niskā s robainā s salas ar alā m. . .

. . . Aquarium Bay. . .

. . . devā s uz Kamē lijas salu, kur ar maizi baroja jaukas kazas.

Uz salas atrodas 10.  gadsimta vecas baznī cas paliekas. BC

Un arī vē lmju koks, uz kura tika piesietas krā sainas lentī tes veiksmei, veselī bai, mī lestī bai, bagā tī bai.

Ekskursijas cena diviem ir 49 eiro. Tas notika krievu valodā .

Vē l viens gleznains jū ras ceļ ojums uz Sediras salu uz Kleopatras pludmali. Apmē ram 30 minū tes braucā m ar autobusu lī dz Chamly ciemam, kur piestā tnē iekā pā m jahtā . Š ī ekskursija notika turku, angļ u un krievu valodā s. Cena diviem ar pusdienā m un dzē rieniem 49 eiro + 15 eiro ieeja Kleopatras salā .

Š ī sala bija Antonija kā zu dā vana Kleopatrai. Smiltis uz salas izskatā s kā sī kas apaļ as krelles. Viņ i saka, ka tie ir dobi iekš ā . Viņ u tur atveda speciā li Kleopatrai no Ē ģ iptes)


Salā atrodas arī senā s Kedrai pilsē tas drupas. Ja atrodi akmeņ us, kas izskatā s pē c sirds, apsē dies uz tiem un izsaki vē lē š anos, mī lestī ba tevi noteikti pā rņ ems)

Ū dens pie salas ir brī niš ķ ī gā tirkī za krā sā , skati ir skaisti. Protams, cilvē ku ir daudz, ik pa laikam tie izklī st un var pabū t vienatnē ar dabu.

Mē s apstā jā mies Incekuma lī cī...

. . . peldē ties Zilajā lagū nā...

. . . un netā lu no truš u un kazu salas. Ū dens dzidrs, bet vietā m ļ oti dziļ š . Droš ī bas nolū kos uz jahtas peldē š anai varē tu ņ emt lī dzi vestes un “makaronus”.

Agri no rī ta ē rtā autobusā aizbē gā m no karstuma uz Saklikent kanjonu, kur pa ceļ am satikā m pā vus un truš us, autobusa pieturā brokastojā m ar sieru, olī vā m, tomā tiem, semī tu bagelē m ar medu un ievā rī jumu, dzē ra sulu ar biskvī tu.

Ierodoties kanjonā , mē s gā jā m pa tiltu pā ri aukstajai kalnu upei Yuvarlakchay.

Nogā zes paceļ as 100 metru augstumā , un kanjona garums ir 18 km. Mums piedā vā ja braukt paš iem, cik var. Bet 1.5 stundā mums bija maz laika. Un, ja mē s varē tu nokļ ū t aizas galā , mē s redzē tu seno pilsē tu Tloss. Pa upi cauri kanjonam ir ē rti staigā t “koraļ ļ os”, jeb pavisam slapjā s kedas. Tur jū s varat iegā dā ties ī paš us apavus.

Š ī s aizsargā jamā s teritorijas teritorijā var organizē t braukš anu ar plostu un rā vē jslē dzē ju (nobrauciens pa virvi pā ri upei). Pē c pastaigas kanjonā pusdienojā m autentiskā restorā nā virs upes.

Tā lā k mē s devā mies uz Belcekiz pludmali Oludenizā , kur vē rojā m gleznainus dabas skatus un debesī s planē još os paraplā nus.

Peldē ties jū rā , sauļ oties; sauļ oš anā s krē sli zem lietussarga par 30 lirā m no personas. Tagad es noteikti zinu, ka man noteikti jā atgriež as atpū sties Oludenizā un Zilajā lagū nā ! Pludmales apburts!

Ceļ ā uz mā jā m uz Marmarisu mē s piestā jā m Fethiye pie saldumu rū pnī cas Bercekiz Servet Sekerleme. Turku gardums no kazas piena ar riekstiem ir pats svaigā kais, vienkā rš i garš ī gs! Ieinteresē tie tū risti iegā dā jā s saldos suvenī rus, kas bija iepakoti firmas kastē s. Tas, ko pā rdod parastajos veikalos, ir pilnī gi bezgarš ī gs un novecojis.


Ekskursija interesanta, gaiš a, bet brauciens ar autobusu ļ oti nogurdinoš s! Bet, nebraucot uz š ejieni, es nezinā tu, cik skaista ir Oludeniz! Viss, kas tiek darī ts, ir uz labā ko! ) Cena diviem ir 40 eiro.

Iespē jams, ir lē tā kas ekskursijas, bet mums patika, ka mū su grupas nebija ī paš i lielas un bija vienas no pirmajā m, kas ieradā s pie apskates objektiem, un tad devā s visu pā rē jo tū ristu pū ļ i.

No rī ta mē s devā mies uz Marmaris Kalesi pili-muzeju. Cietoksnis atrodas uz kalna un to ieskauj gleznainas, mā jī gas senlaicī gas ieliņ as. No aizsargmū riem un skatu torņ a paveras brī niš ķ ī gs skats uz lī ci un pilsē tas ainavā m. Ieejas maksa cietoksnī ir tikai lirā . Vienai personai - 27 liras. Terase ir maza, bet zaļ a un mā jī ga. Starp citu, Kuš adasi cietoksnis ir lī dzī gs, bet teritorija ir daudz lielā ka un ieeja bez maksas).

Mē s uzkā pā m pa š aurajā m lī kumotajā m ieliņ ā m uz Castle Café &Bar un Panorama Cafe skatu laukumiem. Skati ir brī niš ķ ī gi!

Vakaros mē s biež i staigā jā m pa krastmalu, apskatī jā m skaistas jahtas. . .

. . . nebija laika tikt lī dz dziedoš ajā m krā sainā m strū klakā m, tač u tā s ir lī dzī gas Š armovas un Kijevas strū klakā m)

Vakaros mē s biež i sē dē jā m pludmalē vai piestā tnē .

Kā du dienu mē s ieklī du bā ru ielā . Cilvē ki naktsklubos - daudz! Un maskā s nav absolū ti neviena)

Bā ru iela pē cpusdienā . Kad bijā m vakarā , bildes nesanā ca(

Marmarisa ir brī niš ķ ī ga pilsē ta aktī viem un dzī vespriecī giem cilvē kiem! Š eit dzī ve rit pilnā sparā , daudzas pludmales un bā ri katrai gaumei, lieliskas jahtas. Marmarisa piedā vā daž ā das ekskursijas un ceļ ojumus.

Ikvienam iesaku apmeklē t š o skaisto pilsē tu, tač u neaizmirstiet par klimatu. Varbū t labā k ir apbrī not un klī st pa Marmarisu jū nijā vai septembrī .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Улица баров днем. Когда были вечером, фотки не получились(
Līdzīgi stāsti
komentāri (42) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums