Savvaļas pludmale Ičmelerā - labas nepiepildītās cerības

18 Jūlija 2019 Ceļošanas laiks: no 05 Jūnijs 2019 ieslēgts 12 Jūnijs 2019
Reputācija: +64
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Izlasot slavinoš os aprakstus par Ič meleru, Marmarisas kaimiņ pilsē tu, mē s tur pulcē jā mies jū nija sā kumā , iegā dā joties lē tu ekskursiju 3 * viesnī cā . Viena no š ī s vietas galvenajā m priekš rocī bā m mums š ķ ita skaisti aprakstī ti mež onī gi akmeņ aini nostū ri ā rpus pilsē tas un maksas pludmales ar tī ru ū deni un nirš anas vietā m, galvenais pluss ir tas, ka mū su viesnī cai nav savas pludmales.

Labi elpoja, iekā rtojā s, aizgā ja apskatī t jū ru. Jā , citu viesnī cu maksas pludmales aizņ em 95% no piekrastes lī nijas, jā , ir bezmaksas gabali, tač u jū s nevarat uzreiz atrast un ilgi pastaigā ties gar krastmalu, rū pī gi pā rbaudot, mudinā ja viņ iem pieš ķ irt 30 liras (150 UAH) par sē dvietā m sauļ oš anā s krē slos. . Promenā de gar pludmalē m ir savienota ar veloceliņ u un jā dodas kautrī gi atskatoties - tur var ā tri nolidot skrejritenis.


Brī vu pieeju jū rai atrada lī č a kreisajā malā , aiz raga - netī rs, oļ i, vē ss ū dens, lai neteiktu auksts, "bet - ziepes nav jauki, bet ē st vajag", uzkā pa peldē ties. , nirt, pamazā m pielā gojies ū denim (+21) , ū dens kā ū dens - caurspī dī gs tirkī zs, bet ne tik wow (kā toreiz Rodā - tas tieš ā m WOW! ). Reiz tur, aiz raga, nopirka un vairs tur negā ja, nepatika. Pē c gida stā stī tā , vē lā k paš i pā rliecinā jā mies, ka Ič melerā ū dens tieš ā m ir vē sā ks nekā visā Turcijas dienvidu piekrastē , pateicoties kalnu avotiem un no kalniem plū stoš ā m strautiem.

Nā kamajā dienā mē s ar jauniem spē kiem devā mies uz lī č a labo pusi uz asajā m klinš u malā m, kas jau no tā lienes atsaucā s. Ceļ š gā ja cauri pilsē tai, neievē rojams, izņ emot, iespē jams, skaistus purpursarkanos ziedus uz visiem ž ogiem un daudzkā rt aprakstī tos kanā lus ar tiltiem, un pē c tam pa pludmalē m ar lielisku skatu uz kalniem, kas karā jas lī č a labajā pusē.

Tikā m tā lā k par pludmalē m, pabraucā m garā m jahtu ostai, ceļ š pamazā m gā ja kalnup, pa labi karā jā s kalnu kopiena, pa kreisi pavē rā s skati uz lī ci, apkā rtē jiem kalniem un Marmarisu lī č a dzī lē s. Pazuduš i kempingi ar vietē jiem pā rdevē jiem, kas atrodas uz vecā m viesnī cas drupā m, pludmalē it kā nebija nekā , bet nebija ē nas un daudz vietē jo balož i. Tad ceļ š ar maš ī nā m š urpu turpu š urpu turpu, aiziet 400 metrus un...Un viss...Skaists skatu laukums "divu jū ru saplū š ana" (panorā mas no š ejienes daudz googlē ), tū ristu pū lis bildē jas. Tā lā k aiz raga paveras brī niš ķ ī gi skati uz pievilcī giem nomaļ iem lī č iem, tieš i tur arī plā nojā m marš rutu, bet ceļ u uz tiem aizš ķ ē rso klasiska apsardzes bū diņ a ar suni. Es vienkā rš i nespē ju tam noticē t: vai tas ir viss? Lū k, tie 300 metri gar jū ru un vai tā s stā vā s mež onī gā s Ič meleras pludmales ir apdziedā tas reportā ž ā s?

Nu, "ziepes nav ziepes" - dodieties lejā pa stā vo nobraucienu lī dz jū rai zem zemesraga skatu laukumiem.


Tas, par ko es "mī lu" turkus, ir bezgalī gā iedzimtā vē lme mest lejā akmeņ us no skatu laukumiem, labie nekustī gie akmeņ i - pudeles, viss, kas atrodas zemā k, ir nokaisī ts ar lauskas. Knapi nokā pa, dabū ja ū deni - nu, vairā k vai mazā k, ū dens jauks, tī rs, vē ss (6. jū nijs), ieeja ū denī apgrū tinā ta, no augš as lido akmeņ i. Es kliedzu: "Kuces, nepadodieties! " Ē na zem akmeņ iem, skaists skats apkā rt, akmeņ i, asi akmeņ i, nav noapaļ oti, nu - Fen Shui. Vieta, protams, romantiska, bet balsis augš ā atgā dina, ka akmens var aizlidot jebkurā brī dī , un neļ auj atslā binā ties, arī pa brikš ņ iem lejā un augš ā , nedaudz sasprindzinā ts.

Reiz pietika kā pt, kā jas skrā pē ja rokas, nā kamā s dienas devā s uz akmeņ iem kempingā , bija tuvā k, ē rtā k iekā pt ū denī , zem nokarenā m priedē m, paslē pjoties no saules. Mī nusi - atkritumi, Turcijā tā das paš as cū kas kā pie mums, arī karstumā tā lu jā iet.

Ū dens tur š ajā s dienā s tī rs, silts, dibens neinteresants, klā ts ar kaut kā diem akmeņ iem, kā bū vgruž i, atgā dina dibenu nokā pa stā vi lejā .

Pē dē jā s dienā s devā mies uz pilsē tas pludmali bez maksas, tikai uzklā jā m segu uz oļ iem. Patiesī bā Ič meleras pludmales var bū t labā kas un tī rā kas nekā Marmarisā , tač u š ī s (izņ emot iepriekš aprakstī tos ļ oti mazos savvaļ as krasta gabaliņ us) ir vienkā rš ā kā s pilsē tas pludmales - oļ u dibens, pietiekami ā trs, lai nokļ ū tu dziļ umā , bojas. Tipisks tū ristu stends, kā es to saucu. Kopumā man svē tki patika, bet, kā kā ds rakstī ja - vienreiz ar laimes pilnī bu nepietika.

Rags zem novē roš anas klā ja netā lu no divu jū ru saplū š anas < /p>

Akmeņ i kempingam

Skats no tā lienes saulrieta laikā mež onī gā lī č a daļ ā

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Мыс под смотровой площадкой у слияния двух морей
Камни за кемпингом
Вид издали при закате на дикий участок бухты
Будка охранника на мысе
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums