Vela Hotel Icmeler 3*– Atsauksmes

40
Novērtējums 7.010
№39 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.1 Numurs
7.0 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.4 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ičmelerā, netālu no pludmales. Uzcelta 1996. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2014. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Pilnībā izremontēta viesnīca, labs ēdiens, komfortabli numuriņi, laipns personāls. Ieteicams pāriem.Vairāk →
аватар Podorojnitsa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ič melera ir skaists, tī rs kū rortciemats, tur ir daudz skuju koku un palmu. Pirms daž iem gadiem jau atpū tā mies š ajā viesnī cā . Diemž ē l lietas nav mainī juš ā s uz labo pusi. . . Viesnī ca atrodas rosī gā ciemata daļ ā , netā lu no daudziem veikaliem, aptiekas, siltummaiņ a. … Tomēr ▾ Ič melera ir skaists, tī rs kū rortciemats, tur ir daudz skuju koku un palmu.
Pirms daž iem gadiem jau atpū tā mies š ajā viesnī cā . Diemž ē l lietas nav mainī juš ā s uz labo pusi. . .
Viesnī ca atrodas rosī gā ciemata daļ ā , netā lu no daudziem veikaliem, aptiekas, siltummaiņ a.
Istabas vecas ar vecā m mē belē m, siltinā jums draņ ķ ī gs, bet vienmē r ir karstais un aukstais ū dens.
Viesnī cā neviens nerunā krieviski, lai gan daž i darbinieki cenš as kaut ko saprast vai pateikt krieviski...
Uzņ emš ana nekaunī ga, viesnī cas gids ir tikai ķ eburs!
Jū ra nav tā lu no viesnī cas, apmē ram 5 minū š u gā jiens, bet no viesnī cas nav pludmales, mē s devā mies uz pludmali no Coco pludmales kafejnī cas
Vakaros trokš ņ aini no mū zikas tuvē jos bā ros.
Nav pā rtikas.
Nolē mā m iegā dā ties ekskursijas un pavadī t mazā k laika viesnī cā
Ja nepiecieš amas saprā tī gas cenas un lieliska informā cija par ekskursijā m, tad sazinieties ar Irinu. Viņ as aģ entū ra ir pirmā no jū ras (uz tieš ā ceļ a uz viesnī cu (? nsu). ) Ekskursijas un iepirkš anā s palī dzē ja mums nesabojā t labu iespaidu par pā rē jo. ! Ič melerā noteikti atgriezī simies, bet ne š ajā viesnī cā , un visticamā k neizmantosim ? ntū ristu firmas pakalpojumus ar tā s neaptverami paš izdomā tajiem gidiem!
аватар katesapozhnik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izlasot atsauksmes, sapratu, ka gaidī t kaut ko neparastu nav tā vē rts. Cena bija super budž eta, kā jau š im reģ ionam, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu. Nokā rtots 3.30 naktī . Tā dā stundā nebija svarī gi, kā ds numurs. … Tomēr ▾ Izlasot atsauksmes, sapratu, ka gaidī t kaut ko neparastu nav tā vē rts. Cena bija super budž eta, kā jau š im reģ ionam, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu.
Nokā rtots 3.30 naktī . Tā dā stundā nebija svarī gi, kā ds numurs.
No rī ta viņ i redzē ja, ka istaba ir biedē još a. Dvieļ u nebija, pie vannas bija nolauzts rokturis. Bet, kad izgā jā m uz balkona un ieraudzī jā m jū ru un majestā tiskos kalnus, sapratā m, ka mums nevajag citu istabu. Vē lā k mums piedā vā ja palikt labā kā istabā , bet mē s atteicā mies.
Ē diens ir vienmuļ š . No rī ta ceptas olas, vā rī tas olas, dā rzeņ i, siers, olī vas, kaut kas lī dzī gs kefī ram, cepumi, ievā rī jums un piens.
Pusdienā s un vakariņ ā s bija putra, svaigi un grilē ti dā rzeņ i, frī kartupeļ i, tikai vista. Ja jū s meklē jat gardē ž u ē dienu, jū s š eit neesat. Es arī nezinu, ar ko es barotu savu mazuli: lielā kā daļ a ē dienu ir trekni, trekni un pikanti.
Nevienu dienu nebiju izsalcis, gardumus nesagaidī ju.
Kas attiecas uz tī rī bu: jā , viesnī ca ir netī ra, vismaz mū su augš ē jā stā vā apkopē ja tikpat kā neatnā ca.
Lī dz jū rai min. 5 publiskā pludmale, gandrī z bez ē nas, lai gan mē s spiedā mies netā lu no glā bē ju torņ a. Par sauļ oš anā s krē sliem ir jā maksā no 10 lirā m (1 dolā rs = 6 liras, 1 lira = 4.5 grivnas)
Jū ra ir forš a, kā jau man. Bet peldē jā s visi, arī bē rni. Bet daba ir neparasta. Nenož ē loju, ka bijā m š eit.
Tā pē c, ja jums ir nauda, ​ ​ izvē lieties visdā rgā ko viesnī cu. Ja jū s meklē jat emocijas, nevis papildu mā rciņ as, tad par š o naudu varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu.
аватар Alphazpua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Par savu naudu - lielisks variants. Vietnē ir veca informā cija, š ogad viesnī ca jau ir 4 zvaigznes Visa pietika un viss piemē rots, izņ emot dvieļ us - ņ em lī dzi! Mē s š eit nopirkā m par 3 USD Seifs ir samaksā ts. Operatore bija joynap, viss bija kā rtī bā , nebija kavē š anā s. … Tomēr ▾ Par savu naudu - lielisks variants.
Vietnē ir veca informā cija, š ogad viesnī ca jau ir 4 zvaigznes
Visa pietika un viss piemē rots, izņ emot dvieļ us - ņ em lī dzi! Mē s š eit nopirkā m par 3 USD
Seifs ir samaksā ts.
Operatore bija joynap, viss bija kā rtī bā , nebija kavē š anā s.
Ekskursijas tika pirktas pie mū su gida no Joynap, lē tā k kā pie citiem tū roperatoriem, bijā m uz Daljanu un jahtu, tā pat gids Dmitrijs uzdā vinā ja vienu braucienu bez maksas un otru bezmaksas apskates tū ri - iesaku ņ emt daudz. tur ir skaistas fotogrā fijas
аватар STO-Bravo1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ē dienu klā sts 10 dienā m nav mainī jies - no rī ta man ir chnitsa un vā rī tas olas, pē cpusdienā - zupa un vista ar makaroniem vai kartupeļ iem, vakariņ ā s - tas pats, tikai citā secī bā . Arbū zs un apelsī ni, un ne katru dienu. … Tomēr ▾ Ē dienu klā sts 10 dienā m nav mainī jies - no rī ta man ir chnitsa un vā rī tas olas, pē cpusdienā - zupa un vista ar makaroniem vai kartupeļ iem, vakariņ ā s - tas pats, tikai citā secī bā . Arbū zs un apelsī ni, un ne katru dienu. Un tas arī viss! ! ! No š ī visa paglā ba tikai skaista pilsē ta, daba, jū ra!
Это так называемый ресторан! Это так называемый ресторан! Это так называемый ресторан! Это так называемый ресторан! Это так называемый ресторан!
аватар kruella1963
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, nabadzī ba un pilnī ga vienaldzī ba no viesnī cas BOSS un tū roperatora Join Up puses - neviens neapstiprinā ja viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu. Tū roperators iedeva 4*, bet visi tū roperatori 3*, izņ emot mū sē jo. … Tomēr ▾ Pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, nabadzī ba un pilnī ga vienaldzī ba no viesnī cas BOSS un tū roperatora Join Up puses - neviens neapstiprinā ja viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu. Tū roperators iedeva 4*, bet visi tū roperatori 3*, izņ emot mū sē jo. Reģ istratū rā neuzrā dī ja nevienu dokumentu par viesnī cas sertifikā ciju, ē š anas vietā bija pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i....Pā rē jais bija izpostī ts, pirmo reizi nevarē ja sagaidī t izbraukš anu.
Turklā t bija sajū ta, ka viņ i atrodas bordelī...vaidi istabā cauri sienai turpinā jā s trī s dienas . . visu stā vu. . . lī dz piedā vā ja izsaukt policiju....acī mredzot istaba tika izī rē ts svarī giem viesiem! Kauns! Pat Ič melera skaistums nespē ja segt visas mū su vilš anā s
мысли 10-летнего ребенка об отдыхе в отеле ВЕЛЛА ресторан отеля Велла... ресторан отеля Приемник для отходов в ресторане/кафе/столовой- это на входе в зал 7 часов утра..... полы все грязные, урны заполнены мусором...кошмар 7 часов утра..... полы все грязные, урны заполнены мусором...кошмар Холл отеля...место , где туристы ловят WIFI
аватар vika_vikusya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mī nusi: 1. Tū risma operators Join-up sagrā va š o viesnī cu kā.4 zvaigznes; 2. Istabas sen nav remontē tas, flī zes saplē stas, plā ksne uz jaucē jkrā na, iespē jams, trī s gadus veca; 3. Noplū duš i un netī ri dvieļ i; 4. … Tomēr ▾ Mī nusi:
1. Tū risma operators Join-up sagrā va š o viesnī cu kā.4 zvaigznes;
2. Istabas sen nav remontē tas, flī zes saplē stas, plā ksne uz jaucē jkrā na, iespē jams, trī s gadus veca;
3. Noplū duš i un netī ri dvieļ i;
4. Gaisa kondicionieris nedarbojā s;
5. Virtuve ir netī ra, nav tī rī ta, ir spaiņ i ar atkritumiem, tē jkannas / trauki ir netī ri, brokastī s nav ko izvē lē ties (no tā s viesnī cas mē s netikā m vaļ ā , tā pē c nezinu, kā das tur pusdienas un vakariņ as );
Plusi:
1. Nakš ņ oš ana labā vietā , daba skaista, bet tas nav viesnī cas nopelns.
аватар sharada1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
ē rta atraš anā s vieta. nav slikti cipari. draudzī gs personā ls. vienmuļ a un slikta pā rtika. ī paš i kauns-saldumi. Bū tu labā k nemaz neizstā dī jis par š o. 11 dienā s bez vistas redzē jā m reiz ceptu skumbriju, kuras gabalus pavā rs izdalī ja visiem kā foreles. … Tomēr ▾ ē rta atraš anā s vieta. nav slikti cipari. draudzī gs personā ls. vienmuļ a un slikta pā rtika. ī paš i kauns-saldumi. Bū tu labā k nemaz neizstā dī jis par š o. 11 dienā s bez vistas redzē jā m reiz ceptu skumbriju, kuras gabalus pavā rs izdalī ja visiem kā foreles....50 grami uz š ķ ī vi. . . nā kot nedaudz vē lā k, daž i ē dieni un dzē rieni vienkā rš i beidzā s. Pilsē tas pludmale ir netī ra, visapkā rt ir gobijas un sē klas. Bet vispā r, ja ir lē ti, var iet.
аватар yourprice.lviv
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Viesnī cā no istabas tika nozagti 300 dolā ri, un pat kameras vadī tā js to neparā dī ja, jo lika sazinā ties ar policiju, un viņ i policijai nepalī dzē ja. Pats viesnī cas vadī tā js teica, ka tas varē tu bū t personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī cā no istabas tika nozagti 300 dolā ri, un pat kameras vadī tā js to neparā dī ja, jo lika sazinā ties ar policiju, un viņ i policijai nepalī dzē ja. Pats viesnī cas vadī tā js teica, ka tas varē tu bū t personā ls. Un arī pirms tam pirmajā stā vā logi nebija aizvē rti un telpa negribē ja mainī ties. NEIESAKU VIESNĪ CU!
аватар Lady_
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nija beigā s ar draugiem atpū tā mies. Kopumā viesnī ca man patika. Es domā ju, ka viņ š bū tu pelnī jis 4 zvaigznes. Ē diens labs, vienmē r bija garš ī gs. Ī paš i vē los atzī mē t darbiniekus, kuri ir ļ oti pieklā jī gi, restorā na darbinieki ir labi paveikti, ļ oti labi un ā tri dara savu darbu. … Tomēr ▾ Jū nija beigā s ar draugiem atpū tā mies. Kopumā viesnī ca man patika. Es domā ju, ka viņ š bū tu pelnī jis 4 zvaigznes. Ē diens labs, vienmē r bija garš ī gs. Ī paš i vē los atzī mē t darbiniekus, kuri ir ļ oti pieklā jī gi, restorā na darbinieki ir labi paveikti, ļ oti labi un ā tri dara savu darbu. Arī izskats atstā j labu iespaidu. Runā jot par to, ka personā ls praktiski nerunā krieviski, uzskatu, ka tū ristiem vienkā rš i jā mā cā s citas sveš valodas, nevis jā prot viena krievu valoda un uzskatu, ka tā s visiem ir jā saprot, lai kur viņ i ierastos.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Blakus skaists parks ar strū klaku. Ļ oti tuvu jū rai, lī dz 5 minū tē m. staigā t pa skaisto aleju.
Pludmale skaista, daba apkā rt skaista, jū ra tī ra. Ž ē l, ka no š ī s viesnī cas nav sauļ oš anā s krē slu, bet nekas, tas nepasliktina. Vienī gais, kas man ī sti nepatika, bija tī rī š ana.
Ja godī gi, mums tā vispā r nebija, tikai piestipriniet tualetes papī ru, nu, es nedomā ju, ka tā ir tī rī š ana. Duš a un grī da nekad nav kļ ū dī juš ies.
Internets ir bezmaksas, bet tas darbojas.
Atmiņ ā palikusi ekskursija uz Egejas jū ras salā m. Nereā li forš a daba, ak š ie daž ā die jū ras toņ i..... , ļ oti iepriecinā ja.
Un vē lreiz es vē los pateikties personā lam par viņ u pieklā jī bu un draudzī gumu) Viesnī ca atstā ja patī kamu iespaidu)
аватар Gapich
Super viesnī ca 3 zvaigznē m - ē dinā š ana - 5, personā ls - 5 - draudzī gs, pieklā jī gs, liels pluss - maz krievvalodī go - pā rsvarā eiropieš i, bet viss pā rē jais - redzē siet. Marmaris, Icmeler - ļ oti skaisti ! ! !. … Tomēr ▾ Super viesnī ca 3 zvaigznē m - ē dinā š ana - 5, personā ls - 5 - draudzī gs, pieklā jī gs, liels pluss - maz krievvalodī go - pā rsvarā eiropieš i, bet viss pā rē jais - redzē siet. Marmaris, Icmeler - ļ oti skaisti ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums ziskin
Kurš nesen šeit atpūtās, pastāstiet, kā ir tagad: ēdiens, laikapstākļi, apkalpošana, izklaide?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 15 atbildes
iemiesojums russo_turisto1
Sakiet, lūdzu, vai es pareizi sapratu, ka Velas viesi Verdes viesnīcas pludmali var izmantot bez maksas? (20 sauļošanās krēsli blakus viesnīcai Fantasia)
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums zyryanovalexand
Kas šovasar bija Vela Hotel Icmeler 3*, lūdzu, dariet man zināmu. Ir ļoti svarīgi precizēt dažus punktus. http://vkontakte.ru/id118995757 Aleksandrs Es būšu ļoti priecīgs)
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 29 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в Ичмелере, недалеко от пляжа. Построен в 1996 году, последняя реставрация проведена в 2014 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Полностью обновленный отель, хорошее питание, уютные номера, приветливый персонал. Рекомендуем для отдыха парами.

Atrašanās vieta Расположен в 10 км от центра г. Мармарис, в 95 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

2 бара, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards  FREE 
Telpu apraksts

Всего 98 номеров (269 мест) в 5-этажном здании отеля.

Istabās

В номерах: сплит кондиционер, сейф, телевизор, телефон, фен (бесплатно), мини-бар (бесплатно), душ, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mah. Kenan Evren Blv., No:11, 48700, Icmeler
Tālruņi: 0 252 241 18 88
Tīmekļa vietne: Vela Hotel Icmeler
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).