Turunc Hotel 5*– Atsauksmes

33
Novērtējums 7.210
№30 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.2 Numurs
7.1 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.8 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas mājīgā gleznainā līcī, ko ieskauj augsti kalni. Ceļš no Marmarisas uz viesnīcu ved cauri kalniem. Atvērts 1987. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Sastāv no divām 5 stāvu un trīs 4 stāvu ēkām (20% numuru ar sānu skatu uz jūru). Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Tatjana729579
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ļ oti tā lu no lidostas, viesnī ca nav cenas vē rta. Reģ istrē š anā s ir ā tra, istabas vecas, viss nobruž ā ts, visur viss nemazgā ts, pat vestibila bā rā , kur parasti viss ir tī rs. Galdi visi ir lipī gi. Nav servisa. Restorā nā pie trauku izsniegš anas ir daudz muš u, tā s sē ž uz ē diena, tad liek tev uz š ķ ī vja. … Tomēr ▾ Ļ oti tā lu no lidostas, viesnī ca nav cenas vē rta. Reģ istrē š anā s ir ā tra, istabas vecas, viss nobruž ā ts, visur viss nemazgā ts, pat vestibila bā rā , kur parasti viss ir tī rs. Galdi visi ir lipī gi. Nav servisa. Restorā nā pie trauku izsniegš anas ir daudz muš u, tā s sē ž uz ē diena, tad liek tev uz š ķ ī vja. Animā cija slikta, internets normā ls tikai vestibila bā rā . Daba skaista, ciems ļ oti mazs, nav kur iet. Otro reizi es nekad nenā ktu.
аватар viktoriya121
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir tikai bumba - netā lu no lagū nas, starp kalniem ar kristā ldzidru ū deni. Apkā rt esoš ie skati ir burvī gi. Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir ē rta un maiga. Izbraucot cauri tunelim pā ris metrus, var doties atklā tā jū rā . … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir tikai bumba - netā lu no lagū nas, starp kalniem ar kristā ldzidru ū deni. Apkā rt esoš ie skati ir burvī gi. Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir ē rta un maiga. Izbraucot cauri tunelim pā ris metrus, var doties atklā tā jū rā .
Š ajā gada laikā ū dens jū rā , protams, nav tē ja)), tikai 19-20 grā di. Gaisa temperatū ra, ja nav apmā cies, ir aptuveni 27, un tā.21-22.
Ceļ š uz viesnī cu no Dalamanas ilga apmē ram divas stundas. Taku no Marmarisas uz Turunc var saukt par atseviš ķ u ekskursiju, pa kalnu serpentī nu paveras krā š ņ i skati.
Viesnī cā ieradā mies ap 9-00, aizpildī jā m dokumentus un devā mies brokastī s, pē c kurā m uzreiz tikā m iekā rtoti numuriņ ā , bez papildus piemaksā m.
Istabu ieņ ē ma ģ imene, kas sastā vē ja no divā m istabā m, izrā dī jā s mā jī ga un ē rta, ar skatu uz jū ru.
Ē diens ir diezgan vā jš pieciem atbraucē jiem, vienmuļ š un ne pā rā k garš ī gs. Varbū t tas ir saistī ts ar tū ristu mazo skaitu š ajā laikā .
Akvaparks ir atvē rts stundu vai divas dienā , un tas atrodas tā lu no pirmajā m ē kā m.
Animā cijas gandrī z nav.
Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
Вид с окна одной из комнат номера ( номер 3402) Море у отеля Вид с холма Путь от аквапарка и крайних корпусов к морю и ресторанам Море за тоннелем
аватар elena595878
Kopumā viesnī ca atstā ja š iku iespaidu: liela teritorija, viss ir iegremdē ts zaļ umos. Viesnī ca atrodas kalna pakā jē , un š ķ iet, ka tai ir savs kluss kakts, kuram neviens nav blakus. Sava lielā pludmale un pat tunelis, pa kuru var aiziet lī dz atklā tajai jū rai. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca atstā ja š iku iespaidu: liela teritorija, viss ir iegremdē ts zaļ umos. Viesnī ca atrodas kalna pakā jē , un š ķ iet, ka tai ir savs kluss kakts, kuram neviens nav blakus. Sava lielā pludmale un pat tunelis, pa kuru var aiziet lī dz atklā tajai jū rai.
Atseviš ķ i vā rds par apkalpoš anu un ē dinā š anu karantī nas laikā : ē diens ļ oti labs, ē st var gandrī z 24 stundas diennaktī , vakarā grilē ti ē dieni (galvenokā rt zivs un gaļ a), ja nebija laika pusdienā m, var. dodieties uz uzkodu bā ru pē c sviestmaizē m un burgeriem. Kokteiļ i tiek gatavoti godī gi, tie nav slikti. Tagad visas viesnī cas ir attā linā juš ā s no tradicionā lā s bufetes un ē dienu izsniedz viesmī ļ i, daž reiz protams ieliek nedaudz, jā prasa piedeva.
No mī nusiem kopumā - darbinieki slikti zina, varē tu teikt, ka nezina krievu valodu vispā r, angļ u valoda ir labā ka, bet apkalpoš anas laikā vienalga bija pā rpratums. Arī Wi-Fi istabā knapi dzī vs, pietika tikai ziņ ā m telegrammā , bildē m pā rsū tī t - vajag viesabonē š anu, kas maksā dā rgi.
Un no brī ž iem, ko piedē vē jā m mī nusiem - tā lu no Marmarisas, brauc 1h ar laivu, kuģ is kursē.1 reizi stundā , pē dē jais no Turunc ir 18:00, autobuss ir nedaudz ā trā ks, bet pa serpentī nu. .
Viss pā rē jais bija lieliski! Bet otro reizi par to paš u naudu gribam izmē ģ inā t jaunu viesnī cu ģ eogrā fiski tuvā k Marmarisai.
аватар vasyabester
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu mē ģ inā š u kaut kā strukturē t stā stu, bet parasti sanā k slikti))) Priekš rocī bas: 1. Brī niš ķ ī ga daba un panorā mas skats. Forš as fotogrā fijas Instagram mī ļ otā jiem garantē tas! 2. Ļ oti ā tra reģ istrē š anā s. … Tomēr ▾ Nu mē ģ inā š u kaut kā strukturē t stā stu, bet parasti sanā k slikti)))
Priekš rocī bas:
1. Brī niš ķ ī ga daba un panorā mas skats. Forš as fotogrā fijas Instagram mī ļ otā jiem garantē tas!
2. Ļ oti ā tra reģ istrē š anā s.
3. Vairā ki pontoni, tostarp peldoš ie pontoni pludmales vidū , no kuriem var izlē kt.
4. Slē gta pludmale. No vā rda vispā r)))
Trū kumi:
1. Mazliet novecojusi ē ka, bet celta jau sen.
2. Attā lums no visiem un stundas brauciens lī dz paš ai Marmarisai.
3. Ne tā daudzveidī gā kā bufetes ē dienkarte. Izsalcis nepaliksi, bet pā rpilnī bas nav.
4. Vā jš Wi-Fi.
Tagad paplaš inā ts. Vieta noteikti ir izcila. Neviena fotogrā fija nenodos jums kalnu atmosfē ru un skaistumu, kas paveras š ī s viesnī cas teritorijā . Skaistumam vismaz 12 no 10)))
Ļ oti ā tri mū s nokā rtoja, lai gan pasē ielika 10 dolā rus, iedeva ne to labā ko ē ku, bet ar skatu uz jū ru. Uzreiz pē c ieraš anā s cī nieties par ē kā m B un C, kam tas ir svarī gi. Istabā bijā m ļ oti maz, tā pē c nebijā m ī paš i satraukti. Istabā pastā vī gi bija tī ri dvieļ i, tī ri spilveni un segas. Conder bija arī apkalpojams un strā dā ja ļ oti spē cī gi. Pirms gulē tieš anas nekas ī paš s nebija skatā ms, kanā lu bija maz. 2 ukraiņ i un 2 krievi, pā rē jie ir poļ i un turki. Mums izdevā s arī ievietot zibatmiņ u televizorā , bet televizors to nelasī ja))) traucē klis, bet mazs)) Arī seifs ir brī vs un darbojas. No turienes nekā netrū ka. Tā tad viss, kas nepiecieš ams telpai - viss ir tur)))
Pludmale. Tā ir tikai sava veida brī vdiena))) no daž ā dā m pontonu pusē m, kā arī ē nā un saulē smilš aina pludmale ar daudziem sauļ oš anā s krē sliem, kas ir ļ oti ē rti. Viņ š bija apmierinā ts, katrs varē ja izvē lē ties sev piemē rotā ko vietu. Ū dens jū rā ir brī niš ķ ī gs. Vienmē r silts, caurspī dī gs, bet bariņ š mazu zivtiņ u, kas kož uz kā jā m, daž reiz uz rokā m))) tikai glā ba pastā vī gā kustī bā )) tad zivis neaiztiek))) Gā jā m pa krastmalu garā m citu viesnī cu pludmales - tas ir caurbraukš anas pagalms un bezpajumtnieki ))) š o pludmaļ u iedzī votā ji uzreiz ķ er somas un skatā s uz tevi ar ļ aunā m acī m, lai kā tu viņ iem kaut ko zagtu))) nevis atpū ta, bet laime ))))
Ē diens. Nu principā ē st var, bet es esmu pieradusi pie citas virtuves. Protams, neviens nemira no bada))) Bet es gribē tu jū ras veltes un vairā k liellopu gaļ as. Arī vakariņ ā s liellopu gaļ a bija retums. Tie, kas nevar iztikt bez zupā m, ir atseviš ķ a vilš anā s. Zupas š eit ir briesmī gas. Jebkurš un no vā rda vispā r (((Putns un zivis principā š eit tiek pagatavoti diezgan labi))) vakariņ ā s, it ī paš i, ja viņ i to gatavo jū su priekš ā - zivs ir ī paš i laba. Pluss, protams. Protams, nav sulas. Visā di Pepsi un Fanta, bet Turcijai tā ir ierasta lieta. Man nepatika alkohols, bet es neesmu ī paš i fane. Es dzē ru alu pā ris reizes un ar to pietiek)
Personā ls. Papildus billboy - personā ls nav uzbā zī gs un draudzī gs. Bilbojs neizgā ja no istabas, kamē r nesaņ ē ma dolā ru), protams, nav ž ē l, bet viņ š neatstā ja izvē li))) nedaudz nogulsnes)
Animā cija. Liels paldies, ka jums tā nav. Tie ir tikai kaut kā di svē tki))) mani nekas tā nekaitina kā animatori))) noteikta plusa zī me)
Nekā dā s ekskursijā s nebraucā m) pā ris reizes bijā m paš ā Turuncā , kur ir krastmala un veikali, nopirkā m pā ris T-kreklus, kas ir daudz lē tā ki kā mū su pilsē tā s, bet bija jā meklē labs kvalitā te))) tas, kurš nopirka oriģ inā lu, sapratī s))
Laikapstā kļ i. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Lietus nebija vispā r) saule iznā k ap 10 no rī ta un riet 18. Protams, ī sa uzturē š anā s pludmalē , bet bijā m septembra otrajā pusē un tas ir normā li. Bija arī pā rsteigums, ka turuncā nav mitruma no vā rda nē ))), lai cik karsts bū tu - tur nekad nesvī st))) nu protams, ja nevelc dzelzi karstumā , bet Es neesmu viens no tiem)))
Kontingents. Liellopu nav. Pā rsvarā visi no Ukrainas vai Turcijas. Ir gan briti, gan vā cieš i, gan krievi. Visi kā rtī gi cilvē ki, ne ar vienu nebija konfliktu, lai gan es joprojā m esmu kauslis)
Bezvadu internets. Tas ir š ausmī gi. Labi darbojas no 6 lī dz 9 no rī ta. Tad cik paveicies un atkarī gs no tā , cik tā lu no viesnī cas atrodies. Š ajā virzienā jau var izdomā t ko labā ku. Mī nuss protams. Tā tad, kam vajag daudz interneta vai iegā dā jieties vietē jo karti vai viesabonē š anu, kas nav lē ts.
Secinā jums: š ī ir viena no retajā m vietā m, no kuras es negribē ju aizbraukt un gribu atgriezties. Viesnī ca noteikti nav 5 zvaigznes, bet tas ir labi. Ja bū tu vē sā ks - bū tu cita cena. Mē s 95% laika pavadī jā m pludmalē , un tā ir lī dz debesī m) tikai debesī s))), kas vē las peldē t apkā rt kalniem un brī niš ķ ī gā lī cī - jū s esat š eit! Kam ē st jū ras veltes un sē dē t forš ā viesnī cā - jū s noteikti š eit nenā kat)
Novē rtē ju ar 9, jo vē l bija daž i iepriekš aprakstī tie nelī dzenumi, bet Turunc brī niš ķ ī gā daba vairā k nekā aptver visu))) Noteikti iesaku.
аватар rostislav_g
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba viesnī ca ar daž ā du ē dienu, neskatoties uz to, ka viesnī cai ir 33 gadi, viss ir ļ oti labi uzturē ts, istaba pē c remonta. Apkā rtē jā ainava ir vienkā rš i burvī ga. Noteikti iesaku viesnī cu atpū tai. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar daž ā du ē dienu, neskatoties uz to, ka viesnī cai ir 33 gadi, viss ir ļ oti labi uzturē ts, istaba pē c remonta. Apkā rtē jā ainava ir vienkā rš i burvī ga. Noteikti iesaku viesnī cu atpū tai.
аватар Egor-R
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss izskatā s skaisti.... - skats uz kalniem - privā tā pludmale (tikai viesnī cas viesiem) - akvaparks - ē dienkarte - var atrast ko garš ī gu, vakariņ ā s ir grilē ti ē dieni, reizi nedē ļ ā "sabojā " karalisko grilē to tunci, kalmā ru un garneļ u salā tus. … Tomēr ▾ Viss izskatā s skaisti....
- skats uz kalniem
- privā tā pludmale (tikai viesnī cas viesiem)
- akvaparks
- ē dienkarte - var atrast ko garš ī gu, vakariņ ā s ir grilē ti ē dieni, reizi nedē ļ ā "sabojā " karalisko grilē to tunci, kalmā ru un garneļ u salā tus....no ē dienkartes vairs nav ko atcerē ties. . . vista, liellopu gaļ a, zivis. . . patiesī ba ir tā da, ka viss ir sagatavots daž ā di un garš ī gi...
- animā cijas ir maz, bet puiš i lieliski - cenš as.
- vakaros nav ko ī paš i darī t, izrā de ir amatieriem....laikam domā ta vietē jiem iedzī votā jiem, kuru viesnī cā ir gana.
- kopumā darbinieki cenš as atstā t labu iespaidu, gandrī z visi smaida un ir pozitī vi!
No mī nusiem:
- viesnī ca vietā m atgā dina pansionā tu atseviš ķ u valstu iemī tniekiem....viņ iem skaidrs, ka cenš as radī t "ī paš us" apstā kļ us un laizī t visas vietas....
- nedē ļ as atpū tai uzkopš ana istabā bija tikai divas reizes! (varbū t vajadzē ja pieprasī t, vai arī gaidī ja dzeramnaudu)
- reģ istrē joties skatī jā mies kā mū su tautieš i pasē s ieguldī ja 10-20$ un viņ iem iedeva istabiņ as "A" vai "B" korpusā , neko nedevā m, dabū jā m istabiņ u "D" I don Nezinu vai ir sliktā k vai nē.....uz restorā niem un jū ru, lai dotos daž as minū tes tā lā k (atpakaļ kalnā )
- jū ra mū su lī cī pē cpusdienā ir ļ oti dubļ aina (ja iet lī dz ceļ iem lī dz dibenam, dibenu nemaz nevar redzē t), vispā r nav vē lmes tajā iedziļ inā ties....ja ejot cauri tuneli var peldē t, kaut kā atklā tā jū rā , bet ejot lejā pa kā pnē m var savainot kā jas par akmeņ iem. . .
Vispā r viesnī cā ir daudz cilvē ku, bet man viss likā s pozitī vi un pā rē jais kopumā bija labs. . .
Otro reizi š eit doties nav ī paš as vē lmes.
аватар Anna_ivanova1977
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atgriezies no Turunc Resort pirms 2 dienā m ģ imene 3 pers. Pamatojoties uz svaigiem iespaidiem, vē los uzrakstī t detalizē tu apskatu tiem, kurus moka izvē les sā pes. Mē s devā mies no Harkovas Aneks tū res. Izbraukš ana 10.30 viss skaidrs. Lidojums 2. … Tomēr ▾ Atgriezies no Turunc Resort pirms 2 dienā m ģ imene 3 pers. Pamatojoties uz svaigiem iespaidiem, vē los uzrakstī t detalizē tu apskatu tiem, kurus moka izvē les sā pes.
Mē s devā mies no Harkovas Aneks tū res. Izbraukš ana 10.30 viss skaidrs. Lidojums 2.5 stundas. Ieraš anā s 13.00, viesnī ca 17.00. Brauciens no Dalamanas aizņ em vairā k nekā.3 stundas, pā rē jais tiek transportē ts. Ja iespē jams, lidojiet uz Bodrumu, no turienes pē c aculiecinieku stā stī tā.1, 5 stundas.
Turcijas Egejas jū ras piekrastē bijā m pirmo reizi, man vienmē r ir patikusi Kemeras apkā rtne. Bija arī Alanjā un Sidē . Teritorija ir ļ oti zaļ a, gleznaina un nav pā rā k karsta. Pirmais iespaids par mū su lī ci bija tā ds, ka tu peldi peļ ķ ē (vakarā ū dens bija dubļ ains un silts). Es pat sadusmojos.
Bet rī ts ir gudrā ks par vakaru, un viss nostā jā s savā s vietā s. No rī ta ū dens dzidrs, pa grotu atradā m izeju uz jū ru, tur ir vairā k dzī vu radī bu un vī rs pat ķ ē ra krabjus, forš i.
Baseini, manuprā t, bija pā rlieku hlorē ti, ī paš i spa dž akuzi.
Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, bet, ja konkrē tā vietā , tad tos nosē dinā ja lī dz brokastī m. Pludmale š ajā viesnī cā ir atseviš ķ a, pā rē jā m bija kopī ga otrā pusē .
Teritorija š im reģ ionam, cik saprotu, bija liela, bet patiesī bā mazā ka nekā vairumam 5 * Kemeras viesnī cu.
Bet viss ir tik ē rti izvietots, mā jī gs.
Ē diens. Mums visiem kļ uva labā k, un ir tikai nedē ļ a! . Ē diens garš ī gs, nav pikants (kā vī rs teica, mī lī gs), bet garš vielas ir atseviš ķ i un visu var garš ot pats. Zivis pusdienā s un ī paš i vakariņ ā s katru dienu: tunč a steiki, grilē ts lasis, tvaicē ts, dorado un daž as citas nelielas veselas zivis. No gaļ as un liellopa gaļ as un tī tara un vistas arī daž ā dā s variā cijā s. Pā ris reizes bija kalmā ri un garneles. Daudz augļ u. Saldumus neē du, izņ emot ievā rī jumus un konservus, tie bija 20 veidi. Medus un š ķ idrums un š ū nā s. Š is ir brokastī m. Brokastī s arī standarta musli, omletes, ceptas olas, vā rī tas olas, dā rzeņ i, augļ i, sieri, desiņ as utt.
Lasī ju par veco istabu skaitu, dzī vojā m 5 stā vu ē kā blakus galvenajai, istabiņ a kompakta trim (2 pieauguš ie + bē rns), sā nskats uz jū ru. Istaba nemaz nav veca, jaunas mē beles un TV. Laminā ts var bū t nedaudz noguris, bet ne katastrofā li. Laba vannas istaba. Kondicionieris strā dā klusi, vienī gais, kas visu laiku dusmoja, bija ieslē gt ar pogu, kad, piemē ram, atver durvis uz balkonu, tas automā tiski izslē dzas, un jā ieslē dz. sevi. Par tī rī š anu sū dzī bu nav, tī rī ja katru dienu, ne wow, bet normā li.
Dvieļ i ir ok.
Publisks. Š ajā periodā atpū tā s aptuveni 50% turku, 30% poļ u, 10% krievu/ukraiņ u. un 10% Eiropā . Pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem.
Dienas animā cija ir pienā cī ga, neuzkrī toš a. Angļ u/turku/poļ u/krievu valodā .
Vakarā pā ris reizes gā jā m tikai uz dzī vo mū ziku (man patika) un turku vakaru (komanda vā ja). Tā pat amfiteā tris nesaņ em visu griboš o atpū tnieku skaitu, kas bija dī vaini.
Ekskursijā doties nebija iespē jams, paš i devā mies ar mikroautobusu no viesnī cas uz Marmarisu. Grafiks ir reģ istratū rā . Cena 7.25 liras vienai personai. Braukt min. 50.
Skatī jā mies dziedoš o strū klaku š ovu, gā jā m pa promenā di, bija trokš ņ ains, pā rpildī ts, brauktuve bija tuvu pludmalei, eiropeiskā ks variants un visas viesnī cas bija viena virs otras ar savā m mazajā m teritorijā m.
Viesnī cu iesaku, solī dus plusus, bet nā kamreiz braukš u tikai no Bodrumas lidostas.
Пляж Бассейн
аватар Viktorija_Kotljar
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Norē ķ inu š eit pē c standarta, pē c noteikumiem. Nu, varbū t nedaudz agrā k, bet š ī ir standarta procedū ra, bez problē mā m. Istabas normā las, ļ oti labas. Lai arī bez kondicioniera, bet viss bija kā rtī bā . Mē s vienkā rš i atpū tā mies ar atvē rtiem logiem. … Tomēr ▾ Norē ķ inu š eit pē c standarta, pē c noteikumiem. Nu, varbū t nedaudz agrā k, bet š ī ir standarta procedū ra, bez problē mā m. Istabas normā las, ļ oti labas. Lai arī bez kondicioniera, bet viss bija kā rtī bā . Mē s vienkā rš i atpū tā mies ar atvē rtiem logiem. Istabas tī ras, vannas istabas tī ras, ar telpu fondu viss kā rtī bā . Rajons ir kluss un ļ oti zaļ š . Š eit atklā tā jū ra nav redzama, kaut kas lī dzī gs lagū nai. Š eit lieliski noderē s klusas ģ imenes brī vdienas ar bē rniem. Maiga ieeja jū rā , mierī ga jū ra. Ideā li piemē rots bē rniem š eit. Animatori vienmē r strā dā ar bē rniem, viņ i ir pastā vī gi aizņ emti ar viņ iem. Pieauguš ajiem ir arī daudz izklaides baseinos un izrā des vakaros. Ē diens mums ļ oti patika. Daudz zivju un grilē tu. Katru vakaru bija grils un viss ir ļ oti garš ī gs. Man vienkā rš i nepatika slē gtais lī cis š ajā viesnī cā , un tā pē c viss ir ideā li. Un bē rniem ir daudz slidkalniņ u, ikviens š eit atradī s izklaidi. Ļ oti kluss ciemats Turunch.
Lielie autobusi uz š ejieni nebrauc, var nokļ ū t tikai ar maziem mikroautobusiem.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izlī gums bija ī slaicī gs. Mū su menedž eris ieteica š o viesnī cu, tā pē c nolē mā m doties š eit. Istabas bija diezgan labas. Teritorija ir arī ļ oti jauka un skaista. Internets viesnī cā pat darbojā s istabā . Bija diezgan labs un garš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ Izlī gums bija ī slaicī gs. Mū su menedž eris ieteica š o viesnī cu, tā pē c nolē mā m doties š eit. Istabas bija diezgan labas. Teritorija ir arī ļ oti jauka un skaista. Internets viesnī cā pat darbojā s istabā . Bija diezgan labs un garš ī gs ē diens. Mums ļ oti patika š ī viesnī ca.
аватар myroslava27
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Pirmo reizi nolē mu rakstī t atsauksmi, jo biež i ceļ oju un, protams, izvē loties viesnī cu, lasu atsauksmes, bet pati nekad nerakstī ju : ) Viesnī ca superī ga, orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m (lai gan varbū t esam iekrituš i tā dā periodā ), daba fascinē još a, uzkā pā m pat nelielā kalniņ ā netā lu no viesnī cas - tas bija elpu aizraujoš i no redzē tā . … Tomēr ▾ Sveiki. Pirmo reizi nolē mu rakstī t atsauksmi, jo biež i ceļ oju un, protams, izvē loties viesnī cu, lasu atsauksmes, bet pati nekad nerakstī ju : )
Viesnī ca superī ga, orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m (lai gan varbū t esam iekrituš i tā dā periodā ), daba fascinē još a, uzkā pā m pat nelielā kalniņ ā netā lu no viesnī cas - tas bija elpu aizraujoš i no redzē tā . Virtuve izcila, daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga (vakarā zivs uz grila, daudz saldumu, pē cpusdienā vafeles ar saldē jumu un augļ iem, š o garš u vispā r grū ti aprakstī t vā rdos, dievī ga, turku saldē jums ir bomba delight, garš ī gā k neesmu ē dusi), desiņ as, daudz sieru utt. tu nebū si izsalcis! ! ! : )
Istaba bija tī ra, ē rta, ar jaunā m mē belē m, no mū su balkona paveras skats uz mež u un nedaudz varē ja redzē t jū ru. Tī rī ts un dvieļ i mainī ti katru dienu.
Tagad smieklī gā kie un aizdedzinoš ā kie ir animatoru puiš i : ) milzī gs paldies viņ iem par emocijā m. Pa dienu man nebija jā garlaikojas, reizē m pat nepietika laika, lai visur piedalī tos. Katru vakaru amfiteā trī bija izrā des, kurā s animatori ielika visu savu dvē seli un spē lē ja uz pilnu klapi, "Meksikā ņ u stā stu" pirmizrā dē man radā s iespaids, ka esmu pasaulslavenu zvaigž ņ u koncertā : )
Pē c priekš nesumiem sekoja turpinā jums – spē les, karaoke, dzī vā mū zika. Un diskotē ka uzkodā m : )
Visiem, kas par kaut ko š aubā s, saku godī gi - IZVĒ LIES š o viesnī cu, nenož ē losiet to cienī gi : )
Parādīt vairāk »


iemiesojums aaaaa111
Ceļošana ar mazu bērnu (2 gadi)
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums mava123
kā nokļūt Marmarisā
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums cherepaha
Kurš devās uz šo viesnīcu ar mazu bērnu līdz 2 gadu vecumam (tā saucamais zīdainis), pretējā gadījumā ceļojumu aģentūra sākumā nosauca vienu cenu, bet, noslēdzot līgumu, jau nosauca citu - papildu maksa par bērnu. Es nesaprotu, kāpēc viņi sākotnēji to neteica. Vai aģentūra melo?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в уютной живописной бухте, окружённой высокими горами. Дорога из Мармариса до отеля ведет через горы. Открыт в 1987 году, последняя реставрация проведена в 2012 году. Состоит из двух 5-этажных и трех 4-этажных зданий (20% номеров с боковым видом на море). Отель подойдёт для отдыха семей с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 120 км от аэропорта г. Даламан, в 22 км от г. Мармарис, в 500 м от поселка Турунч, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 300 м. Заход в море: песок, галька, камни. Пляжные полотенца: депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), конференц зал, рассчитан на 100 чел., Wi-Fi (бесплатно, в лобби), магазины, 1 основной ресторан, 2 A la Carte ресторана — итальянская и анатолийская кухня (по резервации, платно, работают 23.05-03.10), 5 баров, 2 открытых бассейна, 490 и 540 м2, аквапарк, 490 м2 (5 горок для взрослых, 2 горки для детей), полукрытый бассейн, 70 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: депозит (залог).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн, 70 м2, глубина, 0,40 м, аквапарк, 490 м2 (5 горок для взрослых, 2 горки для детей), мини-клуб (4-12), детская анимация, мини-диско, мини-шоу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — аквапарк, 490 м2 (5 горок для взрослых, 2 горки для детей), анимация на русском языке, турецкая баня, сауна, парная (в период с 09.00 до 13.00), дартс, стрельба из лука, бочча, аквааэробика, пляжный волейбол. Платно — парикмахерская, массаж, турецкая баня, сауна, дискотека (вход), плэйстэйшн, уроки подводного плавания, водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 380 номеров.

301 Standard Room — площадь номера 20 кв.м, максимальное размещение 3 чел.

41 Family Room — площадь номера 43 кв.м, 2 спальни с дверью, ТВ, макс. 3+1, 4 чел.

38 Dublex Suite Room — площадь номера 45 кв.м, двухуровневый номер, на 1 этаже гостиная (диван-кровать), на 2 - спальня, ванная комната, ТВ, макс. 2+1, 3 чел.

2 Handicap Room — номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Центральный кондиционер (в блоках A-B-C), индивидуальный кондиционер (D-E), мини-бар (мин. вода и вода бесплатно, ежедневное пополнение), набор для приготовления чая/ кофе (бесплатно), LCD-телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), сейф (бесплатно), ванна или душ, фен, весы, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Turunç mahallesi Amos Kumlubük Cad. No:5, 48740 Turunç, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 4767024
Fax: +90 252 4767032
Tīmekļa vietne: Turunc Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).