Tropical Beach Hotel 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 9.010
pamatā
21 atsaukt
№1 viesnīcas reitingā Marmarisa
9.4 Numurs
9.5 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.7 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas krastmalā, prom no pilsētas steigas un burzmas. Atvērts 1996. gadā, pēdējo reizi renovēts 2015. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Netālu atrodas smilšu un oļu pludmale. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Olyanka-ch
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atstā ja tikai pozitī vas emocijas. Pirmais ir personā ls, nu, vienkā rš i lieliski labi koordinē ts darbs. Pat ja pē c ē diena ir rinda, viesmī ļ i izskrien sekundē un visi ā tri palī dz, lai rinda neveidotos. Jā , karantī na ir ieviesusi korekcijas, tač u š ajā viesnī cā viss tiek atrisinā ts tik ā tri, ka nevar iepriecinā t. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja tikai pozitī vas emocijas. Pirmais ir personā ls, nu, vienkā rš i lieliski labi koordinē ts darbs. Pat ja pē c ē diena ir rinda, viesmī ļ i izskrien sekundē un visi ā tri palī dz, lai rinda neveidotos. Jā , karantī na ir ieviesusi korekcijas, tač u š ajā viesnī cā viss tiek atrisinā ts tik ā tri, ka nevar iepriecinā t. Ē diens garš ī gs, daudz gaļ as, augļ i, dā rzeņ i, saldē jums vienu stundu dienā bez maksas. Garš ī gi! Bija zivis, grilē ti dā rzeņ i. Viss ir garš ī gi! Konditorejai nevar nepaiet garā m, tas ir dievī gi!
Tā lā k - numuriņ i - ļ oti tī ri un ē rti! Vannas istabā ir š ampū ni un kondicionieri. Ledusskapī ū dens (minibā rs), uzkopš ana istabā s teicama. Teritorija sakopta, tī ra. Bē rnu nav, tas ir, pā rē jais ir mierī gs. Tiek mainī ta gulta, tiek izdalī ti un mainī ti pludmales dvieļ i! Izlidojā m agri no rī ta, tad iedeva pusdienu kastī tes ar ē dienu, patī kami, ka tā da aprū pe ir pat neprasot. Jū ra ir pie rokas, š eit tas ir bā rs, un tagad jū ra). Karstumā – ko vajag, lai neklī st zem saules. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu! Matrač i viņ am par brī vu. Tomē r jū ra bija nedaudz auksta. Visu laiku nebija vilnis, kas mū s priecē ja, jo veselī bas problē mu dē ļ ar vilni peldē t nebū tu bijis iespē jams. Ieieš ana jū rā ir maigas smiltis, nav vajadzī gas akvaš avas! Blakus ir daudz veikalu, devā mies uz ā das veikalu, kas ir pā ri ceļ am pa kreisi, nopirkā m to, ko plā nojā m.
Mē s lieliski pavadī jā m laiku viesnī cā , paldies, puiš i!
аватар Tatjana_Gusejnova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika! Viesnī ca diezgan maza, bet ļ oti lielu Marmarisā tikpat kā nav! Ir peldbaseins, ap baseinu un zaļ o zonu teritorijā , skaisti! Sava pludmale, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmalei tiek izsniegti atseviš ķ i dvieļ i. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika! Viesnī ca diezgan maza, bet ļ oti lielu Marmarisā tikpat kā nav! Ir peldbaseins, ap baseinu un zaļ o zonu teritorijā , skaisti! Sava pludmale, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmalei tiek izsniegti atseviš ķ i dvieļ i. Istaba tiek uzkopta katru dienu, tī ra, ir fē ns, dvieļ i, kosmē tika, TV, kondicionieris. Ir istabas ar balkoniem, ir telpas bez balkoniem! Mē s bijā m trī s pieauguš ie, un mums bija viena divguļ amā gulta un viena parasta vienvietī ga gulta. Ē diens. . . normā ls, izsalcis nepaliksi, bet bez liekā m frī zē m. Var doties ekskursijā s, bijā m Pamukalē un Efesā . Tuvumā ir jū ra, tā ir pirmā lī nija, pludmale ir smilš aina, tas ir lī cis, skats ir lielisks, un š ajā vietā ū dens temperatū ra ir par 4-5 grā diem zemā ka nekā Antā lijā vai Alanjā , jo tur ir pazemes avoti jū rā un ū dens pastā vī gi dzidrs un vē ss, 22-23 grā di! ! ! WI-FI - kā parasti vestibilā , netā lu no reģ istratū ras. Skaista daba, kalni, jū ra!
Пляж Номер Отель и бассейн
аватар as28121959
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Treš o reizi Marmarisā . Pirmo reizi Tropical viesnī cā s. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū ristu atsauksmē m. Man patika: visapkā rt apstā dī jumi viesnī cas teritorijā un, iespē jams, visplaš ā kā pludmales josla visā Marmarisā . … Tomēr ▾ Treš o reizi Marmarisā . Pirmo reizi Tropical viesnī cā s. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū ristu atsauksmē m. Man patika: visapkā rt apstā dī jumi viesnī cas teritorijā un, iespē jams, visplaš ā kā pludmales josla visā Marmarisā . Check-in: Iziets kā citur viesnī cā s, arī pirms 14:00, istabiņ u iedeva 12 ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, ē rta, plazmas TV 9 krievu kanā li, nav ukraiņ u. Kondicionieris strā dā ja klusi, bet bija smaka, acī mredzot sen nebija tī rī ts. Balkons: Plastmasas galds un divi krē sli, un pakaramie drē bju ž ā vē š anai. No balkona paveras skaists skats uz jū ru un promenā di. Seifs istabā maksā ja 2 USD dienā , bet mē s neizmantojā m. Skapis istabā ir liels, un plauktu un pakaramo bija pietiekami daudz. Ļ oti tī ra vannasistaba, karstais ū dens bez pā rtraukuma, pudeles š ampū nu, ž eleju, papildinā tas katru dienu, kā arī dvieļ u maiņ a. Tī rī š ana: Akrobā tika. Apkopē ja ļ oti labi pastrā dā ja. Katru otro dienu atstā ja 1 dolā ru.
Ē diens: Daudzas reizes tika piedā vā ts viss iekļ auts, tač u arbū zs un melone tika doti brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, un katru dienu es to redzu pirmo reizi. Piemē ram, pē rn Kemerā pieciniekos septembra beigā s divas reizes iedeva arbū zu, un tad teica, ka nav sezona, š ī nav sezona Turcijā septembrī . Ē diens ir garš ī gs. Respekts š efpavā riem, viņ i gatavoja ļ oti garš ī gus ē dienus, vienmē r bija liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, tī tars, vista, zivis katru otro dienu. Paš u konditorejas izstrā dā jumi, kū kas no 11-17, no 16-17 saldē jums katru dienu (arī vakariņ ā s). Bā rā ir labs alus - Tuborg, arī bija Efesa - nepatika. Turcijas vī ns un degvī ns nemē ģ inā ja, importē tie dzē rieni par maksu, turku kafija - 2 USD, bezmaksas kafija no kafijas automā ta.
Pludmale: Vietas pietika visiem, 6 no rī ta nebija jā ieņ em, lai gan pie palmā m bija "zagļ u vietas", tā s bija aizņ emtas agri no rī ta. Dvieļ u maiņ a pludmalē katru otro dienu. Duš a un ģ ē rbtuve pludmalē . Personā ls nerunā krieviski, bet problē mas vienmē r tika atrisinā tas ar ž estiem. Naudu mainī ja Migros 8.8 liras par dolā ru (jā veic pirkums), maiņ a tiks dota lirā , apmainī tā jos 8.2. Tika veiktas ekskursijas pā ri ceļ am. Cenas ir divas reizes lē tā kas nekā TUI tū roperatora cenas. Serviss visaugstā kajā lī menī . Es iesaku, jū s to nenož ē losit. Mē s devā mies uz apmē ram. Kleopatrai ir 48 USD par diviem, ceļ vedim ir 100 USD par diviem. Kopumā man patika pā rē jais, atgriezī š os vē lreiz pie Tropical.
аватар marine73
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies ļ oti agri, ap 7:00. Reģ istrē š anā s pirms pulksten 14.00 nenotika. Un neviens, pat ar pateicī bas piezī mē m. Bet, uzlika rokassprā dzes, iedeva dvieļ u kartī tes, bagā ž a tika nolikta noliktavas telpā . Pā rģ ē rbā mies, klusi pabrokastojā m un bez problē mā m paē dā m pusdienas, sauļ ojā mies, peldē jā mies un iekā rtojā mies noteiktajā laikā . … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies ļ oti agri, ap 7:00. Reģ istrē š anā s pirms pulksten 14.00 nenotika. Un neviens, pat ar pateicī bas piezī mē m. Bet, uzlika rokassprā dzes, iedeva dvieļ u kartī tes, bagā ž a tika nolikta noliktavas telpā . Pā rģ ē rbā mies, klusi pabrokastojā m un bez problē mā m paē dā m pusdienas, sauļ ojā mies, peldē jā mies un iekā rtojā mies noteiktajā laikā . Viesnī ca ir tī ra, katru dienu tiek uzkopta un mainī ti dvieļ i. Minibā rā vienmē r ir ū dens, bet ledusskapī pie bā ra un baseina vienmē r varat uzņ emt tik daudz ū dens, cik vē laties. Ē diens ir normā ls, vienmē r ir liela gaļ as izvē le: vistas, tī tara, liellopa, jē ra gaļ a. Dienu vē lā k zivis. Sieri, gards jogurts no rī ta. No augļ iem bija arbū zs, melone, apelsī ni, ā boli, plū mes, aprikozes. Saldē jums, kū kas. Vienmē r pietika visiem. Pī ķ a stundā s stā vē š ana rindā aizņ ē ma no spē ka lī dz 3 minū tē m. Bā rs dzer tikai dzē rienus, bez uzkodā m. Galdi tiek nekavē joties notī rī ti.
Pludmale atrodas 5 metru attā lumā no bā ra un ē damistabas zonas. Pludmale ir plaš ā ka nekā visā s citā s viesnī cā s. Jā , smiltis nav izsijā tas))) bet atkritumi neguļ . Vietu pludmalē pietika visiem, bet paš i "gudrie" ar saviem dvieļ iem no 6 rī tā ļ oti kaitinā ja. Mū zika bā rā nerada stresu, maksimā li lī dz 23.00. Tad miers un klusums, labi izgulē jā mies, lai gan balkons bija uz jū ru un baseinu. Kopumā iespaids par viesnī cu ir lielisks. Sū dzī bu par transfē ru no TUI nav, nopirkā m pie viņ iem tū ri - principā viss normā li, bet š ie obligā tie programmas punkti - iebraukš ana tekstila centros, degustā cijas u. t. t. ar pā rmē rī gā m cenā m un ar "20. % atlaide" - š arlatā nisms. Uzņ ē mumam nav labi sevi tā pazemot.
аватар ep.anfield7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ā tri iekā rtojā s. Lai gan lī dz reģ istrē š anā s laikam vē l bija daž as stundas. Mū su istabā nebija skata uz jū ru vai balkona, bet 50 USD dara brī numus. Istaba bija tī ra un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Ļ oti draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s. Lai gan lī dz reģ istrē š anā s laikam vē l bija daž as stundas. Mū su istabā nebija skata uz jū ru vai balkona, bet 50 USD dara brī numus.
Istaba bija tī ra un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Ļ oti draudzī gs personā ls. Ī paš i viesmī ļ i (ļ oti dzī vespriecī gs puisis Hakans, kurš no rī ta tev ielē s tasi kafijas). Ē diens ir daudzveidī gs un nav garlaicī gs. Liels daudzums gaļ as un daž ā du dā rzeņ u. Š eit jū s nevarat palikt izsalcis. Gan veģ etā rieš iem, gan ī stiem gaļ as ē dā jiem. Konditoreja strā dā no 11-17 (no 16-17 var paņ emt saldē jumu). Saldumi ir pieejami arī pusdienu un vakariņ u laikā .
Wifi ir vā jš , tā pat kā visur citur Turcijā . Nepiecieš ams internets — iegā dā jieties sev SIM karti par 20 USD. Vakarā jums nav garlaicī gi. Jū s varat sē dē t pie bā ra, kur varat arī skatī ties futbolu. Alkohols pieļ aujams, nevis bodyazhny. Pludmale ir maza, bet vietas pietiek visiem. Viesnī ca nodroš ina arī pludmales dvieļ us. Pludmalē atradī sies tikai atpū tnieki no viesnī cas. Viesnī cā varat vē rsties pie Natā lijas un reģ istrē ties spa procedū rā m. Pati pirts ir iekļ auta viesnī cas cenā .
Negatī vā puse ir TUI tū roperators ar savu uzspiesto ekskursiju un iebiedē š anas politiku, ka Turcijā tevi izģ ē rbs lī dz kaulam, atstā s kailu un izmetī s jū rā . Vai vē laties daž ā das ekskursijas? Ejiet pa promenā di lī dz biļ eš u kasei vai š ķ ē rsojiet ceļ u no viesnī cas un sarunā jieties ar Valentī nu. Viņ a palī dzē s.
аватар toshe4ka1
Viesnī ca izvē lē ta, balstoties uz vē lmi atpū tu Turcijā padarī t aktī vā ku un "eiropeiskā ku", kā viņ i plā noja Itā liju pirms gada, tač u tā tika slē gta. Viesnī ca pilnī bā atbilda mū su vajadzī bā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta, balstoties uz vē lmi atpū tu Turcijā padarī t aktī vā ku un "eiropeiskā ku", kā viņ i plā noja Itā liju pirms gada, tač u tā tika slē gta. Viesnī ca pilnī bā atbilda mū su vajadzī bā m. Skati no loga ir tikai bumba, ja no istabas paveras skats uz jū ru vai baseinu. Pludmale atrodas pā ris minū š u gā jienā lē nā solī , viesnī cai garā m iet promenā de no Marmarisas uz Ichmiler, pa kuru var vienkā rš i pastaigā ties vai doties uz centru. Var iznomā t velosipē du (ļ oti iesakā m sazinā ties ar Valentī nu - viņ a sē ž tieš i viesnī cas priekš ā , ja izbrauc no ceļ a malas. Viņ ai ir viszemā kā s cenas ekskursijā m, savukā rt ekskursiju kvalitā te ir lieliska, devā mies uz Egejas jū ras salas un Daljana) un ienesī gā kā maiņ as aka.
Viesnī cas pludmale ir labvē lī ga salī dzinā jumā ar pā rē jo piekrastē , ir daudz vietas, maiga ieeja ū denī , pludmale ir plaš a, vienmē r ir ē na un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Ē diens par 4 *, faktiski atbilst viesnī cas lī menim. Tagad visur Turcijā sakarā ar Covid izmaiņ ā m All Inclusive sistē mā , un š ī viesnī ca nav izņ ē mums. Ē dienu lej pavā ri, jā prasa piedeva. Ir daž ā dī ba, bet pati ē dienkarte visas dienas garumā nemainā s.
Viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku, savukā rt reģ istratū rā viņ i zina tikai angļ u valodu - gatavojieties sazinā ties ar ž estiem), bet kopumā visi jū s saprot. Animā cija viesnī cā vispā r netiek nodroš inā ta, bet tā dā vietā tas nav nepiecieš ams - divas pilsē tas pastaigas attā lumā , kur jebkura izklaide un ir ko redzē t. Varat arī braukt ar mikroautobusu par 4.75 lirā m. Laikam ar maziem bē rniem nav vē rts braukt, bū s garlaicī gi, viesnī cā bē rniem nav nekā . Kontinents eiropeiskā ks, plus turki atpū š as, trokš ņ ainas kompā nijas nesatikā m) iespaids par viesnī cu un atpū tu kopumā ir izcils, dabū jā m ko gribē jā m, ja atkal atgriezī simies Marmarisā , tad tikai š eit!
Бассейн Ночной вид из номера Вид из номера днём Бассейн
аватар v_tina-74
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba atraš anā s vieta, jauka pludmale. Noteikti lielisks personā ls. Karstajai Turcijai ir ļ oti ē rti, ka viesnī ca atrodas apstā dī jumos. Es noņ emu vienu zvaigzni internetam. Tas atrodas tikai netā lu no reģ istratū ras un gar kā pnē m visos stā vos. … Tomēr ▾ Ļ oti laba atraš anā s vieta, jauka pludmale. Noteikti lielisks personā ls. Karstajai Turcijai ir ļ oti ē rti, ka viesnī ca atrodas apstā dī jumos. Es noņ emu vienu zvaigzni internetam. Tas atrodas tikai netā lu no reģ istratū ras un gar kā pnē m visos stā vos. Viesnī cas ziņ ā nav izlemt, vai man atvaļ inā jumā ir nepiecieš ams internets vai nē . Mē s atstā jam radus un darbu mā jā s, un mums ē rtā k ir atbildē t uz pieprasī jumu no mā jā m pā ris minū š u laikā , nekā stundu karā ties pie letes un ķ ert tī klu. Tas nogalina mū su atpū tas laiku. Viss pā rē jais ir labi.
аватар rbandur
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ar nelielu, bet zaļ u un gleznainu teritoriju. Pludmale smilš aina-oļ u, kopta, ieeja ū denī ē rta, maiga, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga. Neliels mī nuss ir tas, ka nav nojumes, pusdienu karstumā bija jā iet uz istabu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar nelielu, bet zaļ u un gleznainu teritoriju.
Pludmale smilš aina-oļ u, kopta, ieeja ū denī ē rta, maiga, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga. Neliels mī nuss ir tas, ka nav nojumes, pusdienu karstumā bija jā iet uz istabu.
Ē diens normā ls, jū ras velš u tikpat kā nebija, bet daž ā di liellopa, jē ra, vistas un tī tara ē dieni gandrī z vienmē r ir klā t.
No mī nusiem domā ju, ka tā das telpas kā Land View ar izeju uz ielu - trokš ņ ainas, un mū s vispirms izmitinā ja istabiņ ā pirmajā stā vā , pie baseina, kas arī nesasniedz 4. lī meni...Iesaku plkst. ekskursijas rezervā cijas posms, lai paņ emtu istabu ar skatu uz jū ru (lielā kais vairums š ā du numuru viesnī cā ), ar skatu uz jū ru un lī ci ir skaists.
Istabas tika iztī rī tas katru dienu. Wi-Fi ir stabils tikai reģ istratū rā , lai gan mē s biež i makš ķ erē jā m 4. stā vā.
Baseina apgaismojums, kas fotoattē lā izskatī jā s tik labi, kā du dienu ī sti nedarbojā s.
Bā ru grafiks nav optimā ls, noteiktā s diennakts stundā s abi bā ri ir slē gti.
Lielā kā daļ a viesu bija pensionā ri, tač u arī jaunieš u bija pietiekami daudz.
Viesnī ca 18+. Š eit nebija bē rnu, kā arī animā cijas.
Bet ir visi apstā kļ i klusai un ē rtai atpū tai.
Apmierinā ts ar viesnī cas izvē li.
аватар aholodulkina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba viesnī ca pirmajā lī nijā . Tī rs, kluss, mierī gs. Ē rta atraš anā s vieta – pludmale atrodas akmens metiena attā lumā no restorā na un bā ra. Jū s izgā jā t no viesnī cas, pacē lā t roku - un jū s jau esat dolmuš ā ar trim svī trā m, kas iet uz Marmarisas centru vai oranž ā krā sā , kas jū s aizvedī s uz Ichmiler. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca pirmajā lī nijā . Tī rs, kluss, mierī gs. Ē rta atraš anā s vieta – pludmale atrodas akmens metiena attā lumā no restorā na un bā ra. Jū s izgā jā t no viesnī cas, pacē lā t roku - un jū s jau esat dolmuš ā ar trim svī trā m, kas iet uz Marmarisas centru vai oranž ā krā sā , kas jū s aizvedī s uz Ichmiler. Relaksē još ā m brī vdienā m ir pietiekami daudz - ir bā rs, baseins ar labiem sauļ oš anā s krē sliem, spa, trenaž ieru zā le. Ē diens restorā nā bez burvī bā m, bet diezgan pieklā jī gs, izsalkuš i noteikti nebijā m. Pat no jū ras var redzē t, ka viesnī cas teritorija izceļ as ar lielu zaļ umu daudzumu. Ļ oti laba pludmale: nav plata, bet vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ar tī ru ū deni, ē rta ieeja ū denī veciem cilvē kiem. Salī dzinot ar Ichmiler, Tropical Hotel pludmalē ū denī bija ļ oti maz cilvē ku.
No mī nusiem. Nelaipnais dež urants noorganizē ja visiem ukraiņ u tū ristiem no mū su lidojuma lī dz sliktā kajiem numuriņ iem viesnī cā : otrajā stā vā , ar neregulē jamu gaisa kondicionē tā ju, bez balkona un ar logiem uz ielas, kas dā rd dienu un nakti. Beidzot viņ i pabeidza trī s soļ us no istabas lī dz vannas istabai un izejai - manai mammai ar artrozi tas ir neticami grū ts š ķ ē rslis. Vannas istabā plā ns eļ ļ as auduma aizkars nemaz neaizver telpu no duš as aerosola, vannas istaba ir niecī ga, pilna ar ū deni un slidena. Sazinā š anā s ar ģ enerā lmenedž eri nepalī dzē ja. Numura aizstā š ana ar soļ iem uz citu tika veikta tikai pē c trī s dienu neatlaidī gas pierunā š anas. Piedā vā ju piemaksā t par pā rcelš anos vismaz oficiā li, vismaz neoficiā li, bet brī vas istabas ar balkoniem mums nebija.
Mē s tikā m pā rvietoti uz 0 lī meni. Š is ir vienī gais numurs viesnī cā ar individuā lu piekļ uvi teritorijai, kuru no baseina klā j lekni zaļ umi. Kondicionieris strā dā ja atbilstoš i noskaņ ojumam - pats izslē dzā s. Ap ieeju ir vecu podu izgā ztuve. Pa dienu ciemos ieradā s lielais bruņ urupucis, pē c kura nemitī gi turē ju durvis ciet, lai nerā po kaut kas nepatī kamā ks. Viesnī cā , kur vairā k nekā.95% numuru ir balkoni ar skatu uz jū ru, mē s atradā mies sliktā kajā variantā . Nepatī kami. Ī paš i nepatī kami ir tad, kad atvaļ inā jumu knapi esi nopelnī jis, pirmo reizi atved uz Marmarisu kā du padzī vojuš u mammu un ļ oti vē lies, lai viņ as atvaļ inā jums bū tu ideā ls.
Tī rī š ana nez kā pē c notika vai nu pusdienu laikā , vai pē c vakariņ ā m. Ļ oti neē rti, nā cā s izlikt zī mi "netraucē t", lai istabene ar dvieļ u kaudzi neielauztos istabā .
Ļ oti vā jš Wi-Fi. Seifi tiek maksā ti USD 2 / dienā , bet ne elektroniski, bet ar parastajā m atslē gā m. Tā vismaz bija mū su istabā s.
бар у бассейна вид из нашего номера номер на 0 уровне пляж отеля отель
аватар cusovavala
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Es jums pastā stī š u nedaudz par mū su atvaļ inā jumu Marmarisā Tropical Beach Hotel kopā ar savu dē lu un meitu. Braucā m septembra beigā s, laiks izrā dī jā s skaists, silts un saulains. . Vadī tā ja meitene slavē ja viesnī cu, sakot, ka no 4 * lī meņ a tur ir vislabā kais. … Tomēr ▾ Labdien! Es jums pastā stī š u nedaudz par mū su atvaļ inā jumu Marmarisā Tropical Beach Hotel kopā ar savu dē lu un meitu. Braucā m septembra beigā s, laiks izrā dī jā s skaists, silts un saulains. . Vadī tā ja meitene slavē ja viesnī cu, sakot, ka no 4 * lī meņ a tur ir vislabā kais. Cena mums bija pieņ emama, un mums patika arī viesnī cas atraš anā s vieta - pirmā krasta lī nija un visas izklaides un atrakcijas blakus. Bē rni bija sajū smā par lidojumu, jo š oreiz viņ i nodroš inā ja milzī gu lidmaš ī nu ar mī kstiem ē rtiem sē dekļ iem un garš ī gu ē dienu, mē s lidojā m ļ oti ā tri un ē rti. Uzreiz ar taksi nokļ uvā m viesnī cā un pē c pusstundas jau turē jā m istabas atslē gas. Par teritoriju teikš u, ka tā ir maza, to faktiski aizņ em ē ka un baseins. Mē s vē l birojā rezervē jā m istabu ar skatu uz jū ru un izrā dī jā s pareizi, jo reģ istratū rā viņ i teica, ka viņ i vienkā rš i nav pieejami bez rezervā cijas, un bē rni to vē las. Istaba ir plaš a, ļ oti gaiš a un tī ra, regulā ri tiek uzkopta. Mē belē ts ar labā m mē belē m un tehniku. Patika arī pludmale - plata smilš u josla ar nelielu oļ u daudzumu, patī kami peldē ties, jo ū dens ir dzidrs, kā arī var sauļ oties bezmaksas sauļ oš anā s krē slos. Viss iekļ auts ē dinā š anas sistē ma viesnī cā darbojas lieliski, katrā ziņ ā ē dienu daudzveidī ba ļ ā va katru dienu paē st un izmē ģ inā t ko jaunu. Viss ir diezgan garš ī gi! Pilsē tā ir viegli nokļ ū t, centrā ir daudz veikalu, kafejnī cu, ir izklaides centri bē rniem. Viesnī cā ir daudz krievu tū ristu, tā ir diezgan populā ra mū su tū risma operatoru vidū . Kopumā vieta nav slikta, var peldē ties, ē st, pilnī bā atpū sties un uzkrā t spē kus. Iesaku apmeklē t Tropical Beach un visu redzē t paš iem! Esam pateicī gi tū roperatoram, ka viņ i atrada individuā lu pieeju mū su ģ imenei un visiem brauciens patika!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mariia2009
Sakiet, lūdzu, cik klusa ir šī viesnīca un šī Marmas daļa kopumā? Saprotu, ka Bāra iela ir tālu, bet citādi - visu nakti nav deju-diskotēkas, kliedzošu bērnu pūļi, vienmēr piedzērušies tūristi utt.? Es saprotu, ka diena no dienas nav nepieciešama, bet vispār?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums spqr1
Sakiet, lūdzu, vai "Tropikal" tiešām sāka strādāt pie "viss iekļauts" sistēmas? Vai arī tas joprojām ir puspansija? Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен на набережной, в отдалении от городского шума и суеты. Открыт в 1996 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Рядом находится песчано-галечный пляж. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 2 км от центра Мармариса. 90 км от аэропорта Даламан.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем, через променад. Протяженность пляжа составляет 40 м. Шезлонги, зонтики, пляжные полотенца — бесплатно, матрацы — платно. Заход в море — песок, галька. Душ, кабинки для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

07:00 - 10:30 — главный ресторан;

12:30 - 14:00 — основной ресторан открытого буфета;

14:30 - 16:30 — обслуживание и закуски (фиксированное меню – главный ресторан);

16:30 - 18:30 — ресторан coffe break tea & cookies;

19:00 - 21:00 — обеденный открытый буфетный ресторан;

Обед и ужин, открытые буфеты, напитки и напитки заказываются (с 10:30 до 23:00 все локальные напитки: водка, пиво, вино, чай, фильтровый кофе, фруктовые соки, минеральные воды и вода).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (40 кв.м).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • vindsērfings
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 134 номера, с видом на море, бассейн и горы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Kenan Evren Bulvarı No:49, Marmaris, Mugla
Tālruņi: Tel: +90 252 417 38 16 / 17 / 18 / 19,
Fax: +90 252 417 38 20
Tīmekļa vietne: Tropical Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.