Viesnīca ir laba, bet atrašanās vieta nav piemērota visiem

Rakstīts: 22 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 13 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Pa ceļ am no lidostas autobusā tā bija 1. viesnī ca, tā pē c citā s viesnī cā s nebija jā gaida. Ural Airlines aizkavē ja reisu stundu, bet uzreiz viesnī cā uzlika rokassprā dzes un sū tī ja vakariņ ā s, knapi paspē jā m. Pē c tam tas tika izdarī ts.
Istaba 4 stā vā ar skatu uz jū ru izrā dī jā s ar skatu uz 2 bā riem, kas neļ ā va aizmigt 1. naktī . Pē c tam viņ i teica, ka izsaukuš i policiju, un viņ i necē la pā rā k lielu troksni. Paldies par padomu par ausu aizbā ž ņ u iegū š anu. WiFi numurā ir pieejams, bet lē ns.
Ē diens ir daudzveidī gs, grū ti palikt izsalkuš am. Lai gan redzē ju, cik saš utuš i tie, kas pieraduš i pie 5 zvaigž ņ u ē dienkartes. 4os tiek izņ emti tikai cepumi.

Pludmale pie viesnī cas bija brī va, jo vienā no kafejnī cā m tika veikts remonts, un jau ir oktobris - viegli atrast brī vu laukumu gar krastmalu. Kur tas ir brī vs no sauļ oš anā s krē sliem - jū s varat apmesties un peldē ties. Bet ū dens ir dubļ ains, tas ir centrs un apakš ā ir smilš aina zeme. Skaisti veidoti kanā li - lietus kanalizā cija, kas veda dubļ ainus ū deņ us pē c lietus.
Š ķ ē rsojiet ceļ u pie viesnī cas un par 3.5 lirā m brauciet ar oranž u mikroautobusu (kurs aptuveni ik pē c 5 minū tē m) Ič meleras virzienā , š oferim pasakot: "Nirvana beach" - ir tī rs ū dens, priedes un cilvē ku minimums, pā rsvarā . krievi. "Pludmale slē gta" nozī mē , ka tā ir brī va un mež onī ga, lai gan sē tnieks staigā apkā rt. Viņ am ir zils pontons. Bezmaksas tualete - virs tā s. Tur 2 bezmaksas ceļ otā ji uzcē la telti uz nakti, lū dzot policiju. Ejiet tā lā k no pludmales vai par tā du paš u summu nekavē joties brauciet uz Ič meleru un paklieties pa to. Par 5.5 lirā m var nokļ ū t no Marmarisas lī dz Turunc pa serpentī nu (ausis guļ ). Š is ir aiz Ič melera, bet mikroautobuss ir balts un kursē ik pē c 20-30 minū tē m. Tur ū dens ir dzidrs, un pludmale kreisajā pusē ir pamesta. Ieeja jū rā uz akmeņ iem, bet pietiek ar to, ka apgulties krastā un peldē t pā ri akmeņ iem. Pat dzī vniekiem nav atļ auts mazgā ties jū rā .
Duļ ķ ainajā ū denī pie viesnī cas zivis nav redzamas, bet citviet tā s ir un visur ir vienā das. Daž i sū dzē jā s, ka kož ā das klepus un brū ces, es to neievē roju, lai gan es daudz peldē ju ar masku.
Ja ejat no viesnī cas otrā virzienā uz laukumu ar strū klaku un pulksteņ a torni, tad pa kreisi, caur krustojumu, aiz McDonald's un Migros, mikroautobusa gala pietura uz Yalanchi-Bogaz (maldinoš s jū ras š aurums) - zemesš aurums starp kontinentu un Paradī zes salu. No tā , kā jau Turunc, skats uz atklā to jū ru un ū deni ir skaidrs. Bet amatierim ir mež onī ga vieta, jahtklubs. Par alu nerunā š u - man bija kauns lasī t uzrakstus "Smoļ enska, Kijeva, Jū lija utt. "

Paldies par padomu: es uzreiz nopirku pudeli ū dens, samaksā ju dolā ros un saņ ē mu sī knaudu par labu likmi. Pa kreisi pa ceļ am no viesnī cas (uz Ič meleru) jā brauc 500 metri. Ir strū klaka, Blue Port tirdzniecī bas centrs, kura ē kā nedaudz tā lā k no galvenā s ieejas atrodas liels veikals. Vē l tā lā k - Migros, un ja vē l kā dus simtus metru noiet, tad liels Migros un kaut kā ds apģ ē rbu universā lveikals. Blakus Blue Port siltummaiņ a Zenit Bank (Sberbank). Tur arī mainī ja naudu, bet pienā ca krievu pā ris un sū dzē jā s, ka 2 pirms tam bankomā ts izsniedza tikai 100 liru banknotes.
Oktobrī naktī zem plā nas segas bija vē ss, 2 dienas lija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu