Laba viesnīca veģetāriešiem

Rakstīts: 14 jūlijā 2016
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūlijā 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Par izlī gumu.
Ieradā mies agri no rī ta 07/02/2016, bet reģ istrā cija ir tikai 14.00. Var mē ģ inā t sarunā t ar viesnī cas vadī tā ju, viņ š runā angliski. Viesnī cas personā ls nerunā krieviski.
Izrakstoties, mums lū dza nodot tā lvadī bas pultis no gaisa kondicioniera un televizora. Paķ er to, lai neatgrieztos. Vai loģ iskā k bū tu prasī t dvieļ us?
Par viesnī cas Sonnen atraš anā s vietu, pludmali un jū ru.
Viesnī ca atrodas Marmarisas promenā des vidū , kas ir ļ oti ē rti, visur var staigā t. Lī dz jū rai - 100m, viesnī ca atrodas tieš i aiz divstā vu restorā na krastmalā .
Marmarisas viesnī cā m nav savas pludmales, izņ emot daž as viesnī cas nomalē .

Pludmales dvieļ u arī NAV. Ņ emiet to lī dzi vai arī varat iegā dā ties par 20 lirā m (7.14 dolā riem).
Visas pludmales nomā bā ri un restorā ni. Apgulties sauļ oš anā s krē slā zem lietussarga var bez maksas, bet par to viesmī lis piedā vā s nopirkt dzē rienu. Izmaksas ir 10-16 liras (3.6-5.7 dolā ri).
Ja dodaties uz krastmalu un ejat vairā k nekā.100 metrus pa labi, tad aiz restorā na Pukka bū s neliela bezmaksas paš valdī bas pludmale.
Ja dodaties pa kreisi pa krastmalu uz ostas pusi, tad pē c piecā m minū tē m nonā ksiet ļ oti plaš ā paš valdī bas pludmalē . Nav sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, bet ir civilā s tualetes un duš as.
Marmarisā un Ič melerā ū dens nekad nesasilst virs 23 grā diem, jo ​ ​ jū rā ieplū st milzī gs skaits kalnu avotu. Lai gan gaisa temperatū ra sasniedza 42, jū rā ieiet nevarē ju - bija ļ oti auksts!
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, bet akmeņ i gludi. Ē rtā k ir iet ī paš os apavos. Smiltis ir pelē kā krā sā , tā pē c jū ra š ķ iet melna.
Par istabā m.
Mū s iekā rtoja istabā otrajā stā vā , saskaņ ā ar kuponu. Istaba maza, bet ļ oti laba: jauns remonts, teicama santehnika un mē beles, liels plazmas TV, mini ledusskapis, kondicionieris (atdzesē ja lē ni, jo ā rā un saulainā pusē bija ļ oti karsts). Atbilst 4 zvaigznē m.
Skats uz jū ru no 4. un 5. stā va!
Tī rī ja reizi nedē ļ ā , bet vairā k neprasī jā m.
Ir WiFi, internets ir bezmaksas visā viesnī cā , bet tas labi uztver tikai apakš stā vā (reģ istratū ra, restorā ns, peldbaseins).
Par uzturu.

Ja neesi gaļ as ē dā js, tad tev tas patiks, tā pat kā man!
Par 650 dolā riem par 7 dienā m diviem ar lidojumu un apdroš inā š anu pabaroja labi!
Ir kafijas automā ti ar š ķ ī stoš o kafiju un piena pulveri, bet kapuč ī no ir garš ī gi! Pieejams visu dienu. Tē ja ir bezgarš ī ga. Sula automā tos - no iepakojumiem atjaunoti Jupiji - nedzeriet kategoriski!
Visu diennakti ir ū dens dzesē tā ji, lū dz nepildī t pudeles.
Bā rs pie baseina ir atvē rts no pulksten 10 lī dz 22: alus, baltvī ns, vietē jie stiprie alkoholiskie dzē rieni, kola, sprite. Bā rmenis taisa kokteiļ us.
Brokastī s: 2 veidu garš ī gi jogurti, daž ā di ievā rī jumi, nutella, vafeles, cepumi, rozī nes, graudaugi, vairā ku veidu sojas gaļ a nedabiski rozā -bordo krā sā , 2-3 veidu garš ī gie sieri, vā rī tas olas, dā rzeņ i, garš augi, arbū zs.
Pusdienas un vakariņ as: dā rzeņ u zupa, viens vistas ē diens, spageti, frī kartupeļ i, dā rzeņ u sautē jums, daudz marinē tu gurķ u, olī vas, olī vas, svaigi salā ti, garš augi, cepti dā rzeņ i, aunazirņ u salā ti, daž reiz salā ti ar maltas zivs kotletē m (garš ī gi) , fetas siers (ne vienmē r). Vienmē r 3 veidu augļ i (arbū zs, persiki, ā boli, apelsī ni). Saldumu ir daudz, bet tie ir ļ oti specifiski pē c garš as, bet 2-3 veidi ir diezgan garš ī gi.
Atkal 16.00 kafijas pauze: tiek piedā vā ti vairā ku veidu garš ī gi cepumi.
Jū s neatstā siet izsalcis, bet bez frillē m.
Vispā rē ji iespaidi.

Nav animā cijas! Ar bē rniem neiesaku doties uz viesnī cu, jo teritorija ļ oti maza, ē nas tikpat kā nav, tieš i aiz baseina ir ceļ š .
2016. gada 8. jū lijs 8 no rī ta tieš i aiz viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem uz ceļ a viens turks panā ca un noš ā va otru ar nozā ģ ē tu bisi. Saš auts 30 reizes, ievainots kā jā . Skatī jos no balkona - š ausmī gs skats.
Pie ieejas viesnī cā apsarga nav, lai gan vieta viņ am ir. Ikviens var netraucē ti iekļ ū t teritorijā jebkurā diennakts laikā .
Kopumā viesnī ca ir laba, ja jū s neplā nojat uzturē ties viesnī cā visu uzturē š anā s laiku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu