Viesnīca pilnīgai atpūtai

Rakstīts: 24 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 24 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
1. un pats galvenais "Visas negatī vā s atsauksmes ir nepamatotas", pat nelasi un neiedziļ inā ties.
Lieliska viesnī ca, animā cija, sporta vingrinā jumi (jū ra, baseins), diskotē kas, ē dinā š ana, apkalpoš ana.
2. - atstā jiet dzeramnaudu, visiem patī k dzeramnauda visur, neesiet mantkā rī gi, ar ekskursijas izmaksā m varat atvē lē t 20-30 USD par tē ju, uz nedē ļ u.
3. - superī gs garš uzbē rums, ar lī dzenu ceļ u, ideā li klusa, mierī ga jū ra, vē jains bija tikai 1.5 dienas, pā rē jā laikā - svaigs piens, pelde, lec

Man viss ļ oti patika) Ņ emot vē rā , ka Marmarisā ir maz privā to pludmales no viesnī cas ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem / saulessargiem, vispā r chicado, 2 moli, jū ra ir ideā li tī ra, ieeja jū rā no smiltī m, sauļ oš anā s krē sli ir visi vairā k vai mazā k atbilstoš ā stā voklī , nav lē tas plastmasas, peldbaseini vairā kas teritorijas (5 like). Blakus baseina bā ram, kokteiļ i - atseviš ķ a uzslavu. Bā rmeņ i ir milzī gi gudrinieki (atstā jiet to par dzeramnaudu).
Š eit viņ i dara visu, lai jū s iepriecinā tu, un tas ir ļ oti patī kami. Jū ras veltes, zivis, gaļ a, grils, ķ ekars desertu, augļ i. Par savu naudu - lieliski.
Slaidi pieauguš ajiem, bē rnu mini akvaparks, rotaļ u laukums, diskotē ka - DJ tops.
Milzī gs pluss ir tas, ka š eit var ē rti nokļ ū t Marmarisas un Ič meleras centrā , pastaigā ties, apskatī t skaisto dabu. Domā ju, ka nā kamgad cena jau bū s augstā ka, it ī paš i, kad daba atgū sies no neadekvā tas dedzinā š anas (viesnī cas teritorijā pat neatceries un nepamani, tikai tad, ja ej pastaigā ties apskatī t Ichmiler).
Esmu pā rsteigts par cilvē kiem, kuri raksta dusmī gas atsauksmes, ņ emot vē rā , ka š ai jū rai š obrī d ir sezonas maksimums, silts kā svaigs piens, arī baseini silda visu dienu un ļ oti silts ū dens. Ņ emot vē rā , kā das cenas ir Turcijā , š eit 5+ par savu naudu. : )
Paldies personā lam, kas mē ģ ina, tī ra, tī ra, dezinficē !
Un par ļ oti labu wi-fi (bez maksas un tiek istabā , dzī vojā m zem rū tera : ) )
Un neaizmirstiet atstā t dzeramnaudu, tas ir patī kami jebkuram darbiniekam vai vismaz pateikt paldies. Un tad palasi atsauksmes, tā ka te daž i "miljonā ri" atpū š as, bet kaut kas nav redzams dzeramnaudu kalni, ja kaut kur melo 1 dolā rs un paldies par to; )

Ē diens ļ oti, ļ oti, ļ oti, garš ī gi daž ā di, 4-6 zivju veidi, lī dz 10 gaļ as veidiem (sautē ts, grilē ts, mē rcē , viegli cepts), daudz salā tu, augļ u, desertu (garš ī gi, tikai ņ em to pē c jū su gaumes), daž ā di garš ī gi siera veidi.
Un padoms, kā nesatrū cinā t sevi: nelasiet sliktas atsauksmes, š eit viss ir labi un pat lieliski, nā ciet atpū sties un atpū sties, un nepievē rsiet uzmanī bu negatī vajam (no atsauksmē m) : )
Un ī paš s paldies mū su menedž erei, kura izvē lē jā s tū ri, Jeļ enai Fedjukai - uzslavu tev un tavai komandai (meitenes super) : )
https://www.facebook.com/profile. php? id=100011544931542
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu