Skaista daba, vispār laba viesnīca, bet nopietnam "5-ki" ir "BET"

Rakstīts: 24 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 20 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Turcija, Marmarisa, Sentido Orka Lotus Beach, 2017. gada oktobris – super!
(Anex Tour, Azur Air - LASĪ T VISU BEIGĀ S - pretē jā gadī jumā jū s arī lidostā marinē sit 13 stundas un zaudē sit arī atpū tas dienu bez jebkā das kompensā cijas)! !
1. Sezona: daudz lasī jā m un baž ī jā mies, ka oktobrī bū s auksts - viss velti! Oktobrī (ī paš i pirms 20. datuma) var un vajag doties uz Turciju! ! Temperatū ra - + 28-29 (bet cep saulē ), jū ra silta (bet ne karstā ka). Tas ir, nav karstuma un smacī bas, bet ir ļ oti silts, un vakari bija patī kami, izņ emot pā ris dienas.

2. Vieta - Marmarisa (Icmeler, Dalyan, Oyudeniz-Fethiye) - š ī ir debesu vieta, mē s to nokristī jā m par turku Taizemi) Nekā da Antā lija, Alanja, Side utt. , nebija pat tuvu! Zila vai kristā la tirkī za jū ra, dzidrs ū dens, Egejas jū ras salas, lī č i un lagū nas, nu, kalni ar neskartu dabu, vietas iegremdē tas zaļ umos! ! Pā ri "ceļ am", ļ oti tuvu, starp citu, jau ir Grieķ ijas salas.
Ū denī mē s redzē jā m daž ā das zivis un bruņ urupuč us un interesantus lielus tā rpus dziļ umā apakš ā ... ).
Š ajā kū rortā atpū š as daudzi angļ i, pilsē tā pat cenu zī mes daudzviet dublē mā rciņ ā s.
Atpū tas vieta: ballē tā jiem - paš ā pilsē tā , tiem, kas novē rtē tieš i pā rē jo - jā nakš ņ o viesnī cā s starp Marmarisu un Ič meleru, zaļ ajā zonā : jū ra tur ir tī ra, nav kuģ u stā vvietu, nav kishla-dvigla, viesnī cas ar lielu teritoriju un tikai pirmajā rindā , zaļ umi. Centrā - cilvē ku pū ļ i, troksnis, nelielas viesnī cas, nav teritorijas, nav zaļ umu, pludmales biež i tiek dalī tas.
Lī dz Ič meleram - 10 minū š u gā jiens pa promenā di, lī dz Marmarisai - mikroautobuss - 5 minū tes (3 liras).
3. HOTEL Sentido Orka Lotus Beach: ī sumā - paš i vietē jie teica, ka viesnī ca tieš ā m ir viena no labā kajā m Marmaris-Ič melerā (ar to var konkurē t tikai Grand Yazici Marmaris Palace, pā rē jie ir vai nu betona bloki bez teritorijas, vai hosteļ i (ē kas 5-9 stā vi) vai attā li no jū ras vai ... )

PLUSI: teritorija un apstā dī jumi (priedes dabiski aug tieš i viesnī cas vidū ), atraš anā s vieta - skaistā kā daba iepretim salai, nedaudz attā lumā no pilsē tas, PLUDMA (pontons un pati pludmale, gara un ar maigu ieeju ū dens, atseviš ķ i, sauļ oš anā s krē sli nevis uz betona, bet smilš u-oļ u pludmalē ), numuriņ i, minibā rs, akvaparks, personā ls, kontingents (lopus neredzē jā m), pirts vienmē r (lī dz 19.00) labi uzsildī ta.
MINUSI: slikta animā cija, bez ē diena, ja vē lā reģ istrē š anā s (plkst. 2:00 pie mums) un gandrī z neviens nerunā krieviski/ukraiņ u valodā . Pat par 2-kā dus gadus vecai viesnī cai jau ir nepilnī bas vai kaut kas pietrū kst...bankomā ts - bankomā ta viesnī cā nav! Pludmales dvieļ us - tikai pē c grafika - var ī rē t/ņ emt, istabas ieejas durvis: minimā la skaņ as izolā cija.
Ē DIENS - dubults iespaids (varbū t tā pē c, ka sezonas pē dē jais mē nesis - bet tas nevar bū t attaisnojums nopietnai viesnī cai): no vienas puses, š ķ iet, ka viss ir, un katru dienu ir 2-3 zivju veidi ( dorado, forele, lasis, skumbrija), un no rī tiem svaigas sulas un katru dienu 4-5 veidu sieri, un medus (pat š ū nā s), ...bet jū ras veltes kā tā das praktiski nebija (pā ris reizes). mazā s garneles iedeva kaut kā dā mē rcē ), lai gan pirms tam rakstī ja, ka ir jū ras veltes un vē ž i (salī dzinā jumam zemā ka lī meņ a viesnī cā - deva jū ras veltes), arbū zi un granā tā boli, persiki nekad nebija! , beigu beigā s arī melone pazuda ...no rī ta pamanī ja, ka iedod dā rzeņ iem acī mredzot ne pirmo svaigumu (tas ir, “no vakardienas”, bet tā tas ir daudzā s viesnī cā s), biež i vien nav lī dz galam nomazgā tus traukus. (nepavisam nepatika) - pā rsvarā krū zes un glā zes/glā zes.
Jā , un ja vē lies ieņ emt labā kā s vietas restorā nā (pie terases ar skatu uz jū ru, vai ja nepiecieš ams liels galds kompā nijai) - tad nā c 10 minū tes pirms restorā na atklā š anas - tas jau bū s iespē jams ieiet un paņ emt galdiņ u, nu, vai pajautā t viesmī lim.

DZĒ RIENI - sulas paciņ ā s ne visur lē ja, restorā nos un pludmalē deva no jupi automā tiem, alus arī tika krā na (salī dzinā jumam Ē ģ iptē Royal Grand Sharm viesnī cā - alus visur bija tikai no stikla pudelē m, un sulas no iepakojumiem). Lobby bā rā un Blue Bar "uz jumta" tika doti kokteiļ i un dā rgā ks alkohols: pina colada, Baileys, Balantays. Alkoholiskie dzē rieni un kokteiļ i - kā visur š ajā gadī jumā : no vietē jā m izejvielā m un ne gluž i pagatavoti, kā vajadzē tu.
PERSONĀ LS: Viesnī cā ir daudz angļ u cilvē ku, un viņ i tiek apkalpoti labprā tā k divu iemeslu dē ļ : 1 - daž i darbinieki runā krieviski (ukraiņ u valodā ), 2.
ā rzemnieki atstā j vismaz dzeramnaudu, bet lielā kā daļ a no mū su sarkanajiem uzskata, ka, ja viss ir "viss iekļ auts", tad neviens nevienam nav parā dā dzeramnaudu pat dolā ru vai divus. Viņ š pats atstā ja dzeramnaudu daž iem viesmī ļ iem un bā rmeņ iem - attieksme uzreiz krasi mainī jā s, un galdi bija rezervē ti, un katrs tos nesa un dzē rienus taisī ja savā dā k utt.
Tī rī š ana - nebija nekā du volā nu. Atstā ja dzeramnaudas - vienmē r jauni dvieļ i, viss tapa, bet ne reizi 10 dienā s nepapildī ja balzā mus, š ampū nus-ž elejas.
ISTABAS: nenož ē lojiet un piemaksā jiet (var uzreiz, pē rkot biļ eti) par istabu ar skatu uz jū ru - skats ir brī niš ķ ī gs, un jū s netiksiet apskatī ti pā ris metru attā lumā no pretē jā s ē kas logiem vai restorā na, bā ra logi - tur ē kas ir ļ oti tuvu, ņ emiet vē rā - skats nav uz dā rzu, bet uz pretē jo istabu, kaimiņ a logos. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru - un patiesī bā nekas cits nebija priekš ā.
Tiem, kas iegū s telpas centrā lajā ē kā , pat ar skatu uz jū ru, priekš ā joprojā m bū s pirmā stā va platforma vai restorā na terase (tā pē c pā rbaudiet un ņ emiet to labajā vai kreisajā pusē / ē kā m). Tas skaidri redzams citu tū ristu fotogrā fijā s.

Istabā ir viss: kondicionieris (strā dā ja labi), TV (ir krievu un ukraiņ u kanā li), seifs, minibā rs-ledusskapis (4 pudeles negā zē ta ū dens, 3 gā zē ts ū dens, 2 mazas sulas pakas), tē ja. un kafija - tas viss tiek papildinā ts katru dienu, telpas modernas, nav mazas, santehnika jauna. Daudz apgaismojuma iespē ju. Duš as siena ir caurspī dī ga. Mī nuss - ieejas durvis: minimā la skaņ as izolā cija, sajū ta, ka dzī vo koridorā!
BASEINI un AVAPARK, SPA, Ū DENS IZKLAIDE - ir pietiekami daudz baseinu: galvenais, iekš telpu (blakus SPA centram), relaksā cija pa labi, un bē rniem atseviš ķ i - pie akvaparka.
Akvaparks ir mazs - bet kam ir laiks un vē lme braukt, pietiek, ī paš i slidkalniņ š.
Atseviš ķ i ir sausā pirts, tvaika/mitrā sauna un hammam.
Par maksu - masā ž as, tetovē jumi, frizieris utt. , bet cenas ir USD. e. ))
Vietē jais fotogrā fs ir pilnī gs krā pnieks. - Jū s neprasī siet cenu uzreiz, "vienosimies vē lā k. " Rezultā tā : tu tē rē savu laiku, aizraujies ar procesu, un vakarā tev uz 15 minū tē m no fotosesijas stā sta - 100 dolā ri, ar atlaidi - 90))) Britiem tā nav nauda. , bet mums 20 minū tē s un 15-20 normā las fotogrā fijas bez drukā š anas . . nu, spriediet paš i. Puiš i no akvatorijas stacijas viesnī cā pie promenā des - ir puisis, kurš arī fotografē - par 10-20 USD. Tas ir, tas jums darī s ne sliktā k, tikai bez Photoshop. )
Ū dens aktivitā tes (pa kreisi no viesnī cas - kā jau minē ts iepriekš ) - cita starpā tieš ā m ieteiktu iznomā t motorlaivu! ! Viņ iem ir daž ā di: mazā ki un lielā ki. Viņ i ļ auj jums IET PAŠ AM, bez tiem!
Izgā jā m atklā tā jū rā , izpeldē jā mies pa labi gar salā m, ainavas neticamas, peldē š anas lī č i ir kaut kas, redzē jā m pā ris privā tā s mā jsaimniecī bas un viesnī cas kalnos pie jū ras - bet gandrī z viss ir neskarts!

Grieķ ijas krasta apsardze pat pie mums atbrauca. )) Nu, plus braukš anas sajū ta no viļ ņ u ā truma jū rā ! Cena oktobrī : no 100 lī dz 130 USD e. uz vienu laivu (uz vienas var izlaist vairā kus cilvē kus)!
4. EKSKURSIJAS: protams, viņ i neņ ē ma gidu: Ič melerā vai Marmarisā uz ielas ir daudz veikalu.
- Daljana (bruņ urupuč u lī cis, Daljanas upe un "dubļ i") - cena 20 c. u. e. uz vienu personu : pirmā s 2 vai 2.5 stundas pa jū ru ar lielu jahtu izpriecu laivu tiek nogā dā tas Daljanas upē , 15 minū tes apstā joties peldē š anai lī dz 20 m dziļ umā kā dā no lī č iem; tad pusdienas (turklā t uzmanī ba: dzē rieni NAV iekļ auti: tas ir, ne ū dens, ne tē ja, ne alus - viss ir par maksu: tē ja un kola 1.5 kub. , ū dens 1 kub. , alus 4 c. u.
), tā lā k, vietā , kur Daljanas upe ietek jū rā - pā rsē ž as taksometru laivā s (attē lā ir) kā Taizemē , izkrauj tos peldē š anai bruņ urupuč u pludmalē , tad pabaro bruņ urupuč us otrpus piekraste (kur ir upe) - tā du reā li redzē jā m ), tad krauj laivā s un kaut kur min. 30 kuģ o augš up pret straumi uz Likijas kapiem (ala-kapenes klintī s) bez izkā pš anas, tad - netā lu no Daljanas pilsē tas nolaiž as uz "dubļ iem". Atpakaļ visu to paš u, bet bez apstā jas. Upē ir jū ras upes bruņ urupuč i - un audzē zilo krabju - uz kuģ a par vienu (kuru viņ i iepriekš pasū ta gatavot fermā pie upes) maksā.6 c. u. e. (vienā krabī ir par maz))) Turklā t š ajā ekskursijā pā rsvarā bija briti, mē s bijā m mazā kumā , viņ i mums mazā k stā stī ja, un riņ ķ oja ap britiem - naudu nedzē la: par fotogrā fu, dzē riens utt. . Gids, Nataš a vai kas, mazais melnais - pilnī ga nulle!
Pamukale (35 c. u. vienai personai)

): paņ em 6-7 no rī ta, pabrokasto, nobrauc 220 km pa pā rejā m, tad atved uz akmens fabriku (tipiska krā pš anā s - bet mē s tik un tā produktus pirkā m no turienes - lai ticē tu savā enerģ ijā no tā m vietā m, nevis no letes kaut kur zā ģ os citā pilsē tā. Piemē ram ņ emsim vienkā rš ā ko: oniksa rokassprā dzi: tur 20 USD un š im aso tipam jau ir atlaide, bet veikalos var. ņ em par 5 USD), tad Pamukal - nokā p uz zemā kajā m bļ odā m, tur ir mazā k cilvē ku - daudzi tur nesasniedz - ejiet taisni tur lejā , tad peldieties Kleopatras baseinā (viņ a patiesī bā tur nepeldē ja, bet viņ a bija blakus pilsē tiņ ā ), saka, ka ū dens tur ir ļ oti dziedinoš s, sit no avota, ka tur ir visa periodiskā tabula, ir arī vietē jie, kas iet uz sesijā m no 10 reizē m, un mū sē jie nā k atkal, tur ir pat apmetuš ies tur kā speciā lists mazā s vietē jā s viesnī cā s...Dziļ ums ir 5 metri troš u galā un restes. Cena atseviš ķ i par baseinu ir 10 USD. e. uz vienu cilvē ku.
Tad pusdienas un tiek vesti uz Denizli tekstilfabriku-veikalu! (Pilsē tā dzī vo 600 tū kstoš i cilvē ku un tā ir slavena ar savu tekstilrū pniecī bu). Jā , arī iepirkš anā s tū re no gida, bet ir tieš ā m kvalitatī vas lietas (bet ne lē tas! ). Es domā ju, ka, ceļ ojot viens, jū s varat viegli atrast veikalu, kas nav paredzē ts "tū rismam". Par kā dā m cenā m tur maksā . e. - tas ir, kad ieved britus vai japā ņ us (to tur bija daudz), tad to cenas ir cu. e. , un ja mū sē jais - tad lirā tā s paš as cenu zī mes))) Un š oreiz mums paveicā s ar gidiem! Gaiš a sieviete, Jū lijai patī k.

5. Pati Turcija: atlaides sezonai, var jau kaulē ties par atlaidē m - bet tū risti tiek audzē ti tikpat stingri kā sezonā - tā tad tas viss ir kaulē ts.
Galvenā s ielas veikalos neko nepē rciet - dodieties uz paš u centru uz centrā ltirgu: tur lielā ka izvē le un zemā kas cenas.
1 lira - 3.5 c. u. e.
Benzī ns - 4.5 liras, auto noma apmē ram 25-30 USD. e. dienā.
Parastā s lietas var nopirkt par tā dā m reā lā m cenā m (pē c tirdzniecī bas un atlaidē m):
Dž insi - 20-25 c. u. e. , T-krekli 8-10 c. u. e. , č emodā ns - 40-50 c. u. e. , sporta jaka - 50 c. u. e. , nu, ā da, kaž okā das - pē c nogurdinoš as tirdzniecī bas - bū s izdevī gā k par mū sē jo!
Ič melerā gandrī z nav pienā cī gu viesnī cu, izņ emot Sentido 4 zvaigznes un Muammar Resort (bet tas ir ar nosacī jumu).
Visur š ķ irš anā s par tē ju: ir pelnī ta (viesnī cā s), ir citā di: gidiem, autobusa š oferim, ekskursijai uz kuģ i utt.

6. #AnexTour, #AzurAi r — LASIET VISI, JŪ S esat Ī STI! !
1. Turiet cilvē kus lidostā.12 stundas (!! ! ! ) un izlidoš anas zonā , no kurienes nav kur iet! Ir cilvē ki ar maziem bē rniem!
2. Pavadi visu mū su apmaksā to dienu un atpū ties un paliec jū rā ! !
3. Lidostā ē d par eiro cenā m! Kur uzturē š anā s diena diviem maksā vairā k nekā tū kstoti...
Un tas neskatoties uz to, ka citas tavas lidmaš ī nas lido uz Barselonu un Š arm...Un gaidā m tā lā k no 7:00! ! !
Pā rplā not lidojumus vairā k kā.5 reizes dienā , maldinā t, iedzī t cilvē kus lidmaš ī nā , taksometru ā rā un uz skrejceļ a, noturē t stundu un pē c tam atkal izlikt, vadī ba nereaģ ē un tiek pilnī bā ignorē ta! ! ! Ierodoties viesnī cā pulksten 2 naktī , viņ i pat neuztraucā s pabarot jū su tū ristus vismaz kaut ko !!! ? ? ? – Cilvē ki, netieciet galā ar š iem nelieš iem! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu