Pineta Park Deluxe Hotel 4*– Atsauksmes

27
Novērtējums 5.610
№83 viesnīcas reitingā Marmarisa
4.9 Numurs
4.5 apkalpošana
4.9 Tīrība
5.0 Uzturs
4.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 250 metru attālumā no jūras Marmarisas pilsētā. Uzcelta 2004. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Viesnīca ar kompaktu teritoriju ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар igirigor007
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nav pirmā lī nija, bet tuvu jū rai 5 minū tes. Draudzī gs personā ls, numuriņ i principā normā li kā kā ds. Viesnī cā nav animā cijas, saka saistī bā ar pandē miju, bet kaimiņ u viesnī cā s tā ir, lai gan tieš i 24:00 vē lā k pilsē ta aizmieg. … Tomēr ▾ Nav pirmā lī nija, bet tuvu jū rai 5 minū tes.
Draudzī gs personā ls, numuriņ i principā normā li kā kā ds.
Viesnī cā nav animā cijas, saka saistī bā ar pandē miju, bet kaimiņ u viesnī cā s tā ir, lai gan tieš i 24:00 vē lā k pilsē ta aizmieg.
Ē ģ iptes lī menī ē diens ir lē ts un bezgarš ī gs pietiekamā daudzumā alus, kolas utt. , nevis oriģ inā ls.
Pē rn atpū tos tuvē jā viesnī cā par cenu, ko tur salī dzinā t ar koš ā ku alu oriģ inā lu Tuborg, Pepsi utt.
Principā viesnī ca ir normā la, bet tagad viņ i ietaupa daudz.
Man ļ oti patika draudzī gais personā ls.
аватар ra_di_o
Ilgi krā ju spē kus, lai uzrakstī tu š o apskatu - varbū t pē c tā das "atpū tas" viņ i bija mī nusos. Es jums saku secī bā un ceru, ka jū s neatkā rtosit mū su kļ ū das, vismaz pē c š ī apskata izlasī š anas! Jā , mē s esam budž eta tū risti un vē lē jā mies ietaupī t naudu, un jā saka, ka mē s nejautā jā m draugiem par viesnī cā m Turcijā (bet mums vajadzē ja) - galu galā visi saka: "Turcijā apkalpoš ana ir lieliska, laba viesnī cas, garš ī gi ē dieni utt. … Tomēr ▾ Ilgi krā ju spē kus, lai uzrakstī tu š o apskatu - varbū t pē c tā das "atpū tas" viņ i bija mī nusos. Es jums saku secī bā un ceru, ka jū s neatkā rtosit mū su kļ ū das, vismaz pē c š ī apskata izlasī š anas!

Jā , mē s esam budž eta tū risti un vē lē jā mies ietaupī t naudu, un jā saka, ka mē s nejautā jā m draugiem par viesnī cā m Turcijā (bet mums vajadzē ja) - galu galā visi saka: "Turcijā apkalpoš ana ir lieliska, laba viesnī cas, garš ī gi ē dieni utt. ” Nu š ajā viesnī cā mē s nesaņ ē mā m neko no iepriekš minē tā ! Mē s bijā m ļ oti stulbi sava naivuma dē ļ , iegā dā joties "laimi 4 *", domā jot, ka Turcijā visā m 4 * viesnī cā m jā bū t 4 zvaigž ņ u lī menī ) Rezultā tā , kā paš i vietē jie iedzī votā ji un gids no tū roperatora mums teica - zvaigznes Turcijā ir pilnī gi viņ u paš u sistē ma, kas neatbilst starptautiskajiem standartiem, it ī paš i Marmarisā )
Ī sumā : pē c ieraš anā s mē s tikā m izmitinā ti blakus viesnī cā - https://www.turpravda.com/tr/marmaris/Pineta_Club_Hotel-h7920.html? utm_source=informer-htl&utm_medium=referral&utm_campaign=7920
Tur viss atradā s zem grī dlī stes, un pat par cenu, ko samaksā jā m par ekskursiju - aptuveni 900 USD par trim -, tas bija ļ oti pā rmaksā ts par absolū ti antisanitā rajiem apstā kļ iem istabā s, viesnī cas vestibilos, ē damistabā - postī jumi un tur vienkā rš i valdī ja netī rumi - nevarē jā m pat istabā palikt - istabas ala kempings Genič eskā par 50 UAH no cilvē ka - sabrukuš as gultas, visi notraipī ti, salū zuš i krē sli, kondicionieris pirms 100 gadiem...Pieprasī jā m no tū roperatora nokā rtot mū s 4 *, kā tas bija lī gumā ) Uz to mū s nosū tī ja. Turklā t jā piebilst, ka izgā jā m cauri TUI - un ak, viņ u vietē jais pā rstā vis - tur bija sieviete ar smagiem dū miem un no alkoholisma pietū kuš u seju, kura knapi kustinā ja mē li - neiesaku sadarboties ar š o tū ri. operators arī - viņ i nevē las uzņ emties nekā das saistī bas, dod priekš roku atstā t savus klientus neapmierinā tus (
Tajā paš ā laikā mums piedā vā ja pā rcelties uz viņ u 5 * meitas viesnī cu (bez jokiem, viņ i mums tā teica) - š ī ir Pineta Park Deluxe Hotel 4 * - ar piemaksu 100 USD no personas) Mū s tur aizveda, izrā dī ja istabiņ as un vienojā mies par piemaksu, kaut vai tā pē c, ka š eit varē ja apmesties istabiņ ā s - ne 5* tā lu, protams! Bet vismaz bez salauztā m gultā m un gaisa kondicionē š anas + -, kas Turcijai ir galvenais punkts istabā s)

Saskaņ ā ar š o viesnī cu - darbinieki ē damzā lē , reģ istratū rā un visā viesnī cā ir ļ oti rupji (ne visi, protams, bet daudzi) - viņ i biež i bija nekaunī gi, atklā ti rupji, uz viņ iem skatī jā s ar naidu (ī paš i ē damistabā ). istaba) - bija stulbi ņ emt ē dienu no š ā du cilvē ku rokā m. Un ne velti - 3. dienā saindē jos ar arbū zu un meloni, kas garš oja kā veļ as pulverī izmē rcē ti - bija dī vaina ķ ī miska pē cgarš a.
Pē c tam mē s ar ģ imeni vairs neē dā m viesnī cas ē damistabā - iepirkā mies lielveikalā (Bet patiesī bā tur nebija gandrī z nekā ko ē st, izņ emot salā tus un dā rzeņ us (kurus ē dā m visas 3 dienas) - jo pā rē jais katru dienu tā pat un arī - baigie kartupeļ i ar š ausmī gi lē tiem pusvā rī tiem tī rradņ iem un tamlī dzī gi, izņ emot to, ka kaut kā dus vā rī tus rī sus ar olu vē l varē ja apē st) pat pankū kas brokastī s bija pretī gas - vienkā rš i soda ar miltiem nav iespē jams ē st!

Ķ irsis uz kū kas notika 1. dienā - karantī nas dē ļ ē damistabā visi galda piederumi bija ietī ti papī ra pakā s un tu nā c klā t, ņ em un ej izpakot. Tā tad, kad es izpakoju savu komplektu - izrā dī jā s, ka tas nebija absolū ti mazgā ts! Pie pā rtikas bija pielipusi netī ra dakš a, un, protams, mē s turpat gandrī z vē mā m – un tas neskatoties uz to, ka pasaulē plosā s koronavī russ, un viņ i solī ja droš ī bu un sanitā riju! )) Fotogrā fijas pievienotas; )
Tagad par jū ru - lī dz tai aiziet apmē ram 10-15 minū tes - bet tas ir tikai lī dz Marmarisas krastmalai! Nav jau normā lu pludmaļ u, kur var apgulties un peldē ties tī rā jū rā - gandrī z visas pludmales ir no privā tajā m viesnī cā m un tur nevar iet - tas ir tikai viesnī cas viesiem. Paš ā Marmarisā jū ra ir diezgan netī ra, cilvē ku daudz, un atkal nav smilš u vai oļ u pludmales. Toties pa promenā di var staigā t (vai labā k uzbraukt) lī dz kaimiņ u Ič melerai, kur nav tik daudz cilvē ku, tī rā kā jū ra un ir forš as pludmales - mī nus viens - maksas sauļ oš anā s krē sli - ir tikai viens ceļ š ) Varu ieteikt Nirvana pludmali (paš i Ič meleru nesasniedzot - braucā m ar vietē jo mikroautobusu) - tur ir lieliska jū ra un maz cilvē ku. Kopā - labā k piemaksā t par viesnī cu ar savu pludmali un netē rē t papildus naudu un pū les kustoties, meklē jot normā lu pludmali un piemaksā jot par sauļ oš anā s krē sliem.

Internetu uzķ ē ru tikai 1. stā vā pē c reģ istratū ras un ķ ē ru tik vā ji, ka nemitī gi krita nost.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza - pats korpuss un baseins - ap to ir daž i sauļ oš anā s krē sli.

Pieeja dzeramajam ū denim bija slē gta – lai tikai dabū tu dzeramo ū deni – bija jā ierodas ar savu pudeli uz bā ru un jā lū dz, lai to tur ieliet.

Istabas - vairā k vai mazā k, viss ir nolietots, 3 * maksimums tiks vilkts) Bet vismaz nebija nepatī kamu smaku, kā ar iepriekš ē jo Pinetu.

Ak, jā - viesnī ca atrodas netā lu no mež a un apkā rt biež i varē ja sastapt mež a cū ku barus - bet tas var bū t pat pluss - savvaļ as daba)))

No vietē jiem arī dzirdē jā m, ka tieš i š ajā viesnī cā nesen notikusi vē rienī ga tū ristu saindē š anā s - E. coli virtuvē - pē c kā rtē jā m bezgaumī gā m vakariņ ā m ar smagu saindē š anos ar pā rtiku aiznesusi viesnī cas stā vu ā trā palī dzī ba)

Ak, un netā lu no viesnī cas - pilsē tas galvenā s moš ejas - tā pē c katru dienu pulksten 5:00.17:00 gatavojieties skaļ runī kaukt lū gš anas)

Es nekad neieteiktu š o viesnī cu brī vdienā m!
Tui un Fortune sistē ma, arī es nevienam neieteiktu izmē ģ inā t! )
Это Картина вселяет надежду на хороший отдых) Это раритет для красоты) Балкон номера) Душ Ванная А это фен)
аватар Alexey_Poda
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ties š ajā viesnī cā augusta sā kumā ! Viss, kas rakstī ts zemā k par š o viesnī cu, š ķ iet, ir patiess. Jo ī paš i tā pē c, ka tā mums tika pasniegta kā.5 * viesnī ca netā lu no Fortū nas. Diemž ē l atsauksmes redzē t nebija iespē jams, tas ietekmē tu mū su izvē li. … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā viesnī cā augusta sā kumā ! Viss, kas rakstī ts zemā k par š o viesnī cu, š ķ iet, ir patiess. Jo ī paš i tā pē c, ka tā mums tika pasniegta kā.5 * viesnī ca netā lu no Fortū nas. Diemž ē l atsauksmes redzē t nebija iespē jams, tas ietekmē tu mū su izvē li.
Viesnī ca izskatā s 20 gadus veca un nekad nav tikusi atjaunota. Ē diens katru dienu ir vienmuļ š un ne vienmē r garš ī gs. Personā ls nav orientē ts uz klientu. Internets ir jā noķ er vestibilā , un ne vienmē r veiksmī gi. Lī dz pludmalei jā dodas 5-7 minū tes un jā iegā dā jas gulta vai dzē riens pie kafejnī cas. Viesnī cā nav pludmales dvieļ u. Kamē r ī paš nieks kaut ko nedara, es nevaru nevienam ieteikt š o viesnī cu.
Paš am Marmarisam ļ oti patika. Bruņ urupuč i pludmalē , ainavas un vecais centrs. Es gribu atgriezties vē lreiz, bet ne š ajā viesnī cā !
аватар Zoja83507
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmā reģ istrē š anā s pē c karantī nas, viesnī ca darī ja visu komforta labad. Ē diens - 9 balles, istabiņ a - 7, bet ir arī labi (kā paveicā s). Viesmī ļ i ir operatī vi un pieklā jī gi. Mī nuss - pludmales nav, bet tā s nav piesietas vietai. … Tomēr ▾ Pirmā reģ istrē š anā s pē c karantī nas, viesnī ca darī ja visu komforta labad. Ē diens - 9 balles, istabiņ a - 7, bet ir arī labi (kā paveicā s).
Viesmī ļ i ir operatī vi un pieklā jī gi. Mī nuss - pludmales nav, bet tā s nav piesietas vietai. Marmarisa ir skaista pilsē ta. Vai es nā kš u vē l - jā ! Uz š o viesnī cu par tā du paš u cenu? Jā jā ! Un es atvedī š u vē l draugus!
Вечер в отеле.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss bija lieliski, bijā m apmierinā ti. Nav sū dzī bu par istabu vai uzkopš anu tajā . Kas attiecas uz ē dienu, kā č etriem, viss ir kā rtī bā , bē rni nebija izsalkuš i, un mē s arī ne. Pludmalē mums principā viss derē ja, nav savas pludmales - tas ir mī nuss, bet ne tik biedē još i, pastaigā jā mies, 5 minū tes un uz vietas. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija lieliski, bijā m apmierinā ti. Nav sū dzī bu par istabu vai uzkopš anu tajā . Kas attiecas uz ē dienu, kā č etriem, viss ir kā rtī bā , bē rni nebija izsalkuš i, un mē s arī ne. Pludmalē mums principā viss derē ja, nav savas pludmales - tas ir mī nuss, bet ne tik biedē još i, pastaigā jā mies, 5 minū tes un uz vietas. Tuvumā nebija daudz veikalu, kafejnī cu, arī pludmalē bija daudz lietu. Zinā jā m, ka ejam nevis uz piecinieku, bet uz č etrinieku, tā pē c ieradā mies ar labiem iespaidiem, nebijā m izsalkuš i, animatori nodarbojuš ies ar bē rniem.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Daudzi no mums gā ja, un cena bija pareiza. Es redzē ju, ka viesnī ca nebija pā rā k laba. Telpā m š eit nepiecieš ams remonts. Teritorija maza, viesnī cas tī rī ba tā da. Nav pludmales kā tā das. Internets bija reģ istratū rā un tā tā lā k. … Tomēr ▾ Daudzi no mums gā ja, un cena bija pareiza. Es redzē ju, ka viesnī ca nebija pā rā k laba. Telpā m š eit nepiecieš ams remonts. Teritorija maza, viesnī cas tī rī ba tā da. Nav pludmales kā tā das. Internets bija reģ istratū rā un tā tā lā k. Ē diens ir diezgan labs. Kopumā budž eta brī vdienas ir diezgan labas.
аватар Natalja597978
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī ir treš ā reize š ajā viesnī cā , ir 2 lieli baseini, viss iekļ auts ē dinā š ana, esmu apmierinā ta ar to. Ē diens ir labs. Pludmale ir laba, lai gan tā nepieder viesnī cai, jo tā nav pirmā lī nija. Istaba ir nedaudz novecojusi, bet tika tī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ Š ī ir treš ā reize š ajā viesnī cā , ir 2 lieli baseini, viss iekļ auts ē dinā š ana, esmu apmierinā ta ar to. Ē diens ir labs. Pludmale ir laba, lai gan tā nepieder viesnī cai, jo tā nav pirmā lī nija. Istaba ir nedaudz novecojusi, bet tika tī rī ta katru dienu. Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Blakus viesnī cai viss ir tuvu: aptiekas, veikali, restorā ni.
аватар OlenaKh
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pā rē jais man ļ oti patika, droš i varam ieteikt tiem, kas neapmetī sies viesnī cā , bet ieradī sies apskatī t skaisto Marmarisas pilsē tu, uzzinā t daudz interesanta par Turciju. VIESNĪ CA. Tajā atpū tā mies no 19.08-26.08. 18. Pati viesnī ca patiesī bā nemaz nav tik briesmī ga, palasi atsauksmes pirms pā rē jā m, gaidī ja daudz sliktā k, bet patiesī bā viss nav pat slikti. … Tomēr ▾ Pā rē jais man ļ oti patika, droš i varam ieteikt tiem, kas neapmetī sies viesnī cā , bet ieradī sies apskatī t skaisto Marmarisas pilsē tu, uzzinā t daudz interesanta par Turciju.
VIESNĪ CA. Tajā atpū tā mies no 19.08-26.08. 18.
Pati viesnī ca patiesī bā nemaz nav tik briesmī ga, palasi atsauksmes pirms pā rē jā m, gaidī ja daudz sliktā k, bet patiesī bā viss nav pat slikti. Mē s ielidojā m pirms Eid al-Adha svē tkiem un vispirms izmitinā jā m turkus, pē c tam mū s, bet mums tomē r paveicā s ar reģ istrā ciju, gids Sergejs autobusā teica, ka viņ š pastā vī gi atrodas š ajā viesnī cā , palī dzot visiem ar č eku. -in un ka viņ am bija labas attiecī bas ar personā lu un visiem tā atpū tniekiem ir ierā dī tas labas istabas, bijā m apmetuš ies B blokā , 5 stā vā . Gids teica, ka A bloks š ķ iet vissliktā kais, B bloks ir labs, C bloks ir vē l labā ks, bet tur tiek izmitinā ti tikai turki. Istaba bija laba, ar balkonu un skatu uz skujkoku mež u un moš eju.
Visu ceļ u gids autobusā Sergejs (viņ š bija arī mū su gids viesnī cā , viņ š teica, ka ir vienī gais krieviski runā još ais gids no biblioglobusa Marmarisā , tas ir, viņ š satikā s un apmetā s un mū s izlaida) biedē ja mū s ar š o viesnī cu. Tiklī dz mē s iekā pā m autobusā , viņ š sā ka sniegt informā ciju par viesnī cā m un sniedza daudz informā cijas par Pinetu. Es pat baidī jos, ka ir telpas bez logiem, ar duš u ar aukstu ū deni un daudz ko citu)). Par paš u istabu: kondicionieris darbojā s perfekti, pū ta aukstu gaisu, nekunkoja un nekā das citas skaņ as neizdvesa; duš ā bija normā ls un auksts un silts ū dens, tikai tas nav ē rti jo ir tikai lejkanna bez kabī nes, un ilgi mazgā joties sā k lī t ā rā no vannasistabas, bet tas ir labi, jū s var to izslē gt, pagaidī t minū ti, lī dz tas saplū st, un atkal ieslē gt; bija TV, bija vairā ki krievu kanā li, pat TNT; gulta ir ē rta; skats no balkona skaists, vakarā pirms vakariņ ā m no balkona nemitī gi varē ja redzē t mež acū kas, kas nokā pa no kalniem un gā ja tieš i pa ceļ u, par tā m stā stī ja gids))
Kaut kur 5-5:30 no rī ta var dzirdē t, kā viņ i dzied no moš ejas)), bet viņ a mū s nepamodinā ja.
Ē DAMISTABA. Ar ē dienu, protams, mums, krieviem, nepietiek, bet mē s esam pieraduš i no rī tiem ē st borš č u un pelmeņ us, tač u jā saprot, ka š ī ir cita valsts un viņ iem ir savi tradicionā lie ē dieni. No rī tiem brokastī s mijas olu kultenis, tad pankū kas, tad cepta desa, vienmē r ir salā ti (gurķ i, tomā ti, zaļ umi), daž ā da veida ievā rī jumi, ievā rī jumi, ir arī medus, pā rslas ar pienu, tē ja/kafija, sieri. . (Tū risma gids mums pastā stī ja, ka viņ u ē diens ir ļ oti veselī gs un viņ u tradicionā lā s brokastis var sastā vē t no krekeriem ar pienu un olī vā m vai sviestmaizi)
Pusdienas: ē diet vistu, rī sus, spageti, tī rradņ us, zupas. To paš u var teikt par vakariņ ā m.
PLUDMA. Tas aizņ em apmē ram 5-7 minū tes, lai dotos uz to, izietu no viesnī cas un visu laiku dotos taisnā lī nijā pā ri ceļ am. Viņ iem ir ļ oti bī stami š ķ ē rsot brauktuvi, gā jē ju pā reju ir daudz, tač u neviens tevi neapturē s, it kā noteikumos nav paredzē ts apstā ties gā jē ja priekš ā , tā pē c esiet uzmanī gi, viņ i steidzas ar galvu.
Pinetai nav savas pludmales ar sauļ oš anā s krē sliem / saulessargiem. Mē s devā mies uz pludmali no DORA Beach viesnī cas, š ā di jū s nokļ ū stat jū rā un pa labi. Ir sauļ oš anā s krē sli ar dzelteniem matrač iem, un tiem priekš ā stā v š ī Dora. Es jums atklā š u noslē pumu, mē s nekad nemaksā jā m par sauļ oš anā s krē sliem, bet vienkā rš i maigi apgū lā mies uz tiem no malas, kur tas bija nož ogots ar lentu un gulē ja visu dienu, pusdienā s, kad mē s aizgā jā m, mē s atstā jā m uz tiem savus dvieļ us . Arī pirkts pie viņ iem, no viesnī cas, saldē jums ir ļ oti garš ī gs oreo. Bet lai gultos uz sauļ oš anā s krē sliem, vē rojoš ie puiš i var pateikt, lai samaksā vai nopē rc kokteili, ar saldē jumu nepietiks, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu, mums vienkā rš i paveicā s un neviens mū s nepamanī ja, kad ieņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus.
Jū ra ir krā š ņ a, caurspī dī ga, kā jas var redzē t pat peldot dziļ umā . Visi raksta, ka sā p ieiet jū rā , Kungs, tu esi kā veci vectē vi, tas ir ļ oti noderī gi un oļ i tur ir mazi, un, kad tu ej, tur jau ir smiltis.
Mums joprojā m ļ oti paveicā s, mē s š ajā pludmalē ieraudzī jā m milzī gu bruņ urupuci, to sauc par Carriage Carriage, kad sauļ ojā mies mazs puika ar masku peldē ja un kliedza bruņ urupuci! Visi skrē ja skatī ties, tas bija redzams dziļ umā pat nenirstot, un mans vī rs pusdienā m nopirka brilles un tad skatī jā mies lī dz vakaram, daudz bildē jā m un video. Viņ a ir ļ oti liela, vairā k nekā.5 gadus vecs bē rns))
EKSKURSIJAS. Š ī , iespē jams, ir visinteresantā kā daļ a)) Nesteidzieties iegā dā ties ekskursijas no viesnī cas gida. Jā , viņ š jū s iebiedē s, ka ir bī stami pirkt no ielu tirgotā jiem. Bet nekas tā ds, viss ir vienā ds tikai divas reizes lē tā k. Mē s, protams, devā mies ekskursijā s, kā jū s uzminē jā t no Lieliskā islā ma! )), jū s viņ am nepaiesit garā m, viņ a mā jas priekš ā ir liela zī me, kas ir kā taisnā lī nijā uz jū ru. Ļ oti jauks jaunietis, lieliski runā krieviski, ļ oti pieklā jī gs un viņ am ir arī mazs palī gs, brā lis, piemē ram. Abi lieliski runā krievu valodā . Mē s nopirkā m no viņ a divas ekskursijas uz Egejas jū ras salā m un Pamukali. Pē rkot š ī s divas ekskursijas, viņ š mums uzdā vinā ja vē l divas ekskursijas (putu ballī te uz trī sstā vu jahtas un jū ru sateces) un bezmaksas Wi-Fi uz visu uzturē š anā s laiku. Viņ š arī teica, ka, ja ir nepiecieš ami velosipē di, varam tos viņ am paņ emt bez maksas. Bet mums tā s nebija vajadzī gas. Viņ š var arī samainī t naudu izdevī gā valū tā , pē dē jā dienā viņ š mums atlikuš ā s liras samainī ja pret dolā riem. Vispā r no viņ a pē rciet ekskursijas! Katrā ekskursijā viņ am ir daudz lielisku piedā vā jumu.
Bijā m uz putu ballī ti, bija jautri, bet pē c tā s nav pā rsē š anā s atpakaļ , visi dodas tusē t klubos/bā ros. Viesnī cā no Marmarisas centra var atgriezties ar mikroautobusu ar zaļ u skrieš anas lī niju, bet mē s neredzē jā m jē gu braukt ar mikroautobusu, jo pē c ballī tes nolē mā m aiziet lī dz strū klakai, tas aizņ em 5-7 minū tes iet uz to, tas ir ļ oti skaists, mirgo daž ā dā s krā sā s un pē c tam mē s devā mies pa krastmalu un iegā jā m bā rā , lai nosvinē tu mana vī ra dzimš anas dienu un uzpī pē tu ū denspī pi. Uz š o bā ru mū s pievilinā ja mī lī gs trusī tis, kurš sē dē ja pie bā ra, saimnieks speciā li izdomā ja tā du mā nekli)) bet nekas, cenas adekvā tas, pasē dē jā m par 45 lirā m. Es arī teicu ī paš niekam, ka manam vī ram ir dzimš anas diena, un viņ i ar prieku apsveica viņ u ar mū ziku “Daudz laimes dzimš anas dienā ”))
Pē c š ī bā ra devā mies pa krastmalu uz viesnī cu, nav tā lu lī dz, 35 minū tes, pamanī ti), labā k pastaigā ties pa krastmalu, nekā maksā t par mikroautobusu un stā vē t sastrē gumā .
Mē s nolē mā m nebraukt tajā ekskursijā , ko islā ms mums dā vā ja “jū ru saplū š anai”, jo, kad sē dē jā m viņ a Wi-Fi, pienā ca sieviete ar savu dē lu un teica: viņ i bija ekskursijā , bet viņ i to nedarī ja. nesaprotu, kur bija satece? ))
Biju Rodā Grieķ ijā , te tieš ā m var redzē t divas jū ras, no vienas puses Egejas jū ra (vardarbī ga) no otras Vidusjū ra (mierī gā ka) un tā s atdala neliels š aurums, sanā k ļ oti skaistas fotogrā fijas. Bet š eit, Marmarisā , jū s to neredzē sit, viņ i pat ī sti nezina, kā da š eit ir Egejas vai Vidusjū ra. Gids ekskursijā uz Pamukali mums stā stī ja, ka, peldot, viena ķ ermeņ a puse it kā atrodas Egejas jū rā , bet otra – Vidusjū rā . Un š ajā “jū ru saplū š anas” ekskursijā tu pat neko nesapratī si, vienkā rš i aizvedī s uz jahtas, aizvedī s uz pā ris vietā m nopeldē ties, bet saplū š anu neredzē si, pat ekskursiju bukletā rakstī ts, ka it kā sajutī siet citu gaisu, bet tas viss atkritums)) reā lai saplū š anai tikai uz Rodu! Starp citu, islā mam ir tā da iespē ja doties uz Rodu, vai nu jau ir jā bū t atvē rtai vī zai, vai arī viņ š var jums to noformē t turpat, uz vienu dienu. Pie mums cilvē ki devā s tā dā ekskursijā . Tur Rodas sala ir viegli sasniedzama, 40 minū š u braucienā ar jahtu.
Pat pē c ekskursijas Pamukalē , atceļ ā , kad visi jau bija aizvesti uz viesnī cā m, gids visus brī dinā ja “neaizmirstiet lietas, ī paš i telefonus” un, protams, mans vī rs aizmirsa)) devā s uz islā mu, viņ š mums palī dzē ja , piezvanī ja gidam no autobusa un pē c stundas viņ i mums atnesa telefonu sveiku un veselu, un Islama brā lis skrē ja viņ am pakaļ un atnesa mums.
KOPĀ . Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama! Jū ra ir krā š ņ a, ar skatu uz kalniem, it kā peldē tu lī cī . Man arī ļ oti patika Marmarisa, patika visas ekskursijas, ī paš i Pamukale! Nā kamreiz, kad dosimies uz Marmarisu, protams, izvē lē simies citu viesnī cu, tač u š ī nav slikta nakš ņ oš anai. Pats galvenais, noskaņ ojieties uz pozitī vo, ar kā du noskaņ ojumu ieradā ties, ar š ā du brī vdienu pavadī siet, jū ra un skaistais skats uz kalniem no viesnī cas izvadī s visas negatī vā s emocijas, ja tā das pē kš ņ i atgadī sies ar jums.
аватар Aleksej528779
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums bija ierobež ots budž ets, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu pē c cenu politikas. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mums par papildus samaksu piedā vā ja ļ oti jauku ģ imenes numuru. Tī rī ts katru dienu, mainī ti dvieļ i. … Tomēr ▾ Mums bija ierobež ots budž ets, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu pē c cenu politikas. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mums par papildus samaksu piedā vā ja ļ oti jauku ģ imenes numuru. Tī rī ts katru dienu, mainī ti dvieļ i. Godī gi sakot, ē diens mums ī sti nepatika. Gribē tos redzē t zivis, sortiments liels, visa kā daudz, viss garš ī gs, bet tā da paš a veida. Personā ls draudzī gs, viesmī lī gs. Viesnī cas darbinieki ne pā rā k labi runā ja krieviski, tač u visi jautā jumi tika ā tri atrisinā ti. . . Atnesa seifu, pielika dvieļ us, labi darī ts. Viesnī cai nebija savas pludmales, transfē rs no viesnī cas uz pludmali arī nebija organizē ts, gā jā m kā jā m, lī dz tuvā kajai pludmalei 10-15 minū š u gā jiens. Pilsē tas pludmale mums nepatika, tā pē c devā mies arī uz pludmali starp Marmarisu un Ič meleru, tur bija ļ oti labi, dzidrs ū dens. Viesnī cā bija 2 peldbaseini un viens bē rniem. Animā cijas nebija. Pati viesnī ca tī ra, kā rtī ga, viss labi. Pati teritorija nav liela. Veikali, kafejnī cas bija burtiski tieš i blakus viesnī cai, tad - centrā lais laukums, kur varē ja nopirkt jebko. Gids piedā vā ja ekskursijas, tač u tā s bija krietni dā rgā kas par vietē jā m aģ entū rā m, tā pē c pirkā m no tā m. Vienī gais mī nuss viesnī cā ir tā da paš a veida ē dieni, kurus gribē tos daž ā dot, citā di mums viss patika.
аватар kamilla7412
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tā mies Marmarisā . Lidojā m labi, sagaidī jā m autobusu un mū s aizveda uz viesnī cu pē c 17. Reģ istratū rā piedā vā ja ģ imenes numuriņ u ar skatu uz baseinu par piemaksu 20$. Liels balkons un divas divguļ amā s gultas. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Marmarisā . Lidojā m labi, sagaidī jā m autobusu un mū s aizveda uz viesnī cu pē c 17. Reģ istratū rā piedā vā ja ģ imenes numuriņ u ar skatu uz baseinu par piemaksu 20$. Liels balkons un divas divguļ amā s gultas. Neviens nepaskaidroja rutī nu, ne piedā vā ja ē st no ceļ a. Viņ i panā ca visu.
Ē diens. Izsalkuš i nebijā m, vistas bija daudz, zivju nebija vispā r. Daudz salā tu. Krē mzupas vistas un ķ irbju-tomā tu. Ļ oti daudz ē dienu, kurus tā arī neizdomā jā m, no kā un ko. Lieliski deserti. Bija atseviš ķ a virtuve-grils. Ē diens nav wow, bet pacieš ams. Galu galā š ī vienmuļ ī ba jau ir apnikusi. Augļ i bija melone, apelsī ni, mandarī ni, ā boli, bumbieri, plū mes. Bā rs: vī ns katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s, no kuriem izvē lē ties - sarkans vai sausais balts. Pē c pusdienā m no 14 lī dz 15 uzkodas hamburgeri (savā c pats). Pē c tam no 17 lī dz 18 - saldais galds (pī rā gi, konditorejas izstrā dā jumi). Bā rs bija atvē rts no 10:00 lī dz 23:50. Kokteiļ i, kā arī apkā rt, nav ledus, bet dzert var. Bija alus, raki degvī ns, dž ins, rums. Kafija un tē ja - no automā ta (pulveris).
Jū ra. Vistī rā kais. Mē s redzē jā m bruņ urupuci, kalmā ru, samsu. Lī dz jū rai ar kā jā m 7-8 minū tes nesteidzī gi. Kafejnī cā viņ i paņ ē ma ū deni, vī ra alu, daž reiz saldē jumu. Ieeja jū rā ir mazi oļ i. Zivis iekoda kā jā s, sava veida bezmaksas pī lings. Gultas bija pietiekami daudz. Viņ i aizmirsa grā matu zem solā rija, no rī ta tā s vairs nebija un neviens to neredzē ja.
Baseini viesnī cā ir ļ oti tī ri, bet no rī ta bija nepiecieš ams aizņ emties lietussargus un sauļ oš anā s krē slus. Ī paš i maz bija lietussargu. Sā kumā animatori darī ja visu iespē jamo, organizē ja kā du izklaidi, ieslē dza moderno mū ziku, iemeta tos ū denī , dejoja - tad viņ i kaut kur pazuda.
Telpā ir televizors, bet tas tur ir lieks, visi kanā li ir turku valodā .
Gaisa kondicionieris. Bija, bet vai nu aizsē rē jis, vai maza jauda. 5 stundas tikai telpā bija +20 temperatū ra. Paš ai telpai ir nepiecieš ams remonts.
Nav pludmales dvieļ u. Pirkts sauļ oš anā s krē sliem pie jū ras.
Tī rī š ana. Atnā ca sieviete, nesa lupatu vannas istabā un mainī ja dvieļ us. Pā ris reizes viņ i atstā ja 1 USD, tač u velti kvalitā te no tā neuzlabojā s. Atkritumi tika izvesti katru dienu. Putekļ i uz naktsgaldiņ iem kā bija, un palika. Tiesa, kā du dienu viņ a nemaz nebija.
Veikali viesnī cā . Tur viss ir dā rgs, dā rgā ks nekā pā ri ceļ am tirgū un piekā pties nevē las. Neiesaku tur neko pirkt. Kā izmantot viņ u frizē tavu.
Kā braukt lejā , pludmales virzienā ir tū risma aģ entū ra "U Timur". Es neiesaku, jū s varat atrast lē tā k un labā k.
Mū su gids piedā vā ja bez maksas doties uz ā das un kaž okā du centru, tekstila un Turkish delight rū pnī cu. Iesaku doties uz Turcijas prieku fabriku. Pē c ā das un kaž okā du centra apmeklē juma radā s dī vaina š ķ irš anā s sajū ta. Ja kā ds zina, kā kaulē ties, varat riskē t un doties. Viņ i to pabeidz tik labi, ka jū s nepamanī sit, kā iegā dā jaties to, ko neplā nojā t. Turkish delight rū pnī cā ir ļ oti labs, svaigs prieks, garš ī gs, nepē rc veikalā , tur ir labā k.
Tekstila centrā cenas tā das paš as kā mazajos veikaliņ os pa ceļ am uz pludmali. Es nesaprotu, kā pē c cilvē ki pē rk tik daudz. Ir liels MMM centrs, tur var arī taupī t. Starp citu, netā lu no tā s atrodas kafejnī ca ar ļ oti garš ī gu kafiju un tē ju.
Viesnī cā bija daudz starptautisku cilvē ku, ļ oti draudzī gi.
Internets. Viņ š nebija klā t. Bija kaut kā ds izskats, kaut kā dus talonus reģ istratū rā izdalī ja - muļ ķ ī bas. Nopirku vietē jo sim karti. Internets bija kafejnī cā s un restorā nos.
Var nā kt vē lreiz, bet gribē tos, lai viesnī cas vadī ba uzklausa un izlabo nepilnī bas.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в 250 метрах от моря в городе Мармарис. Построен в 2004 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Отель с компактной территорией прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 3 км от центра г. Мармарис. 85 км от аэропорта Даламан.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м, через дорогу. Душ, кабины для переодевания, спасатель, бар (платно). Заход в море – песок.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Основной ресторан на 420 человек. 4 бара (лобби-бар – платно). Конференц-зал, 480 кв.м на 250 человек и 32 кв.м на 80 человек. 2 открытых бассейна, 230 и 270 кв.м. Крытый бассейн, 50 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-клуб (4-12 лет), открытый детский бассейн 25 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Солярий, теннисный корт с жестким покрытием, ночной клуб.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • skvošs  FREE 
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 501 номер. Состоит из одного 7-этажного корпуса (130 номеров с видом на море или на бассейн).

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (безалкогольные напитки, вода), спутниковое ТВ с российским каналом, прямой телефон, ванна или душевая, фен, балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Sirinyer Mah. Kenan Evren Bulvarı
Tālruņi: 0252 424 03 49
Tīmekļa vietne: Pineta Park Deluxe Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.