Brīvdienas ārpus viesnīcas

Rakstīts: 1 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 11 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Pā rē jais man ļ oti patika, droš i varam ieteikt tiem, kas neapmetī sies viesnī cā , bet ieradī sies apskatī t skaisto Marmarisas pilsē tu, uzzinā t daudz interesanta par Turciju.
VIESNĪ CA. Tajā atpū tā mies no 19.08-26.08. 18.
Pati viesnī ca patiesī bā nemaz nav tik briesmī ga, palasi atsauksmes pirms pā rē jā m, gaidī ja daudz sliktā k, bet patiesī bā viss nav pat slikti. Mē s ielidojā m pirms Eid al-Adha svē tkiem un vispirms izmitinā jā m turkus, pē c tam mū s, bet mums tomē r paveicā s ar reģ istrā ciju, gids Sergejs autobusā teica, ka viņ š pastā vī gi atrodas š ajā viesnī cā , palī dzot visiem ar č eku. -in un ka viņ am bija labas attiecī bas ar personā lu un visiem tā atpū tniekiem ir ierā dī tas labas istabas, bijā m apmetuš ies B blokā , 5 stā vā . Gids teica, ka A bloks š ķ iet vissliktā kais, B bloks ir labs, C bloks ir vē l labā ks, bet tur tiek izmitinā ti tikai turki. Istaba bija laba, ar balkonu un skatu uz skujkoku mež u un moš eju.

Visu ceļ u gids autobusā Sergejs (viņ š bija arī mū su gids viesnī cā , viņ š teica, ka ir vienī gais krieviski runā još ais gids no biblioglobusa Marmarisā , tas ir, viņ š satikā s un apmetā s un mū s izlaida) biedē ja mū s ar š o viesnī cu. Tiklī dz mē s iekā pā m autobusā , viņ š sā ka sniegt informā ciju par viesnī cā m un sniedza daudz informā cijas par Pinetu. Es pat baidī jos, ka ir telpas bez logiem, ar duš u ar aukstu ū deni un daudz ko citu)). Par paš u istabu: kondicionieris darbojā s perfekti, pū ta aukstu gaisu, nekunkoja un nekā das citas skaņ as neizdvesa; duš ā bija normā ls un auksts un silts ū dens, tikai tas nav ē rti jo ir tikai lejkanna bez kabī nes, un ilgi mazgā joties sā k lī t ā rā no vannasistabas, bet tas ir labi, jū s var to izslē gt, pagaidī t minū ti, lī dz tas saplū st, un atkal ieslē gt; bija TV, bija vairā ki krievu kanā li, pat TNT; gulta ir ē rta; skats no balkona skaists, vakarā pirms vakariņ ā m no balkona nemitī gi varē ja redzē t mež acū kas, kas nokā pa no kalniem un gā ja tieš i pa ceļ u, par tā m stā stī ja gids))
Kaut kur 5-5:30 no rī ta var dzirdē t, kā viņ i dzied no moš ejas)), bet viņ a mū s nepamodinā ja.
Ē DAMISTABA. Ar ē dienu, protams, mums, krieviem, nepietiek, bet mē s esam pieraduš i no rī tiem ē st borš č u un pelmeņ us, tač u jā saprot, ka š ī ir cita valsts un viņ iem ir savi tradicionā lie ē dieni. No rī tiem brokastī s mijas olu kultenis, tad pankū kas, tad cepta desa, vienmē r ir salā ti (gurķ i, tomā ti, zaļ umi), daž ā da veida ievā rī jumi, ievā rī jumi, ir arī medus, pā rslas ar pienu, tē ja/kafija, sieri. . (Tū risma gids mums pastā stī ja, ka viņ u ē diens ir ļ oti veselī gs un viņ u tradicionā lā s brokastis var sastā vē t no krekeriem ar pienu un olī vā m vai sviestmaizi)
Pusdienas: ē diet vistu, rī sus, spageti, tī rradņ us, zupas. To paš u var teikt par vakariņ ā m.
PLUDMA. Tas aizņ em apmē ram 5-7 minū tes, lai dotos uz to, izietu no viesnī cas un visu laiku dotos taisnā lī nijā pā ri ceļ am. Viņ iem ir ļ oti bī stami š ķ ē rsot brauktuvi, gā jē ju pā reju ir daudz, tač u neviens tevi neapturē s, it kā noteikumos nav paredzē ts apstā ties gā jē ja priekš ā , tā pē c esiet uzmanī gi, viņ i steidzas ar galvu.

Pinetai nav savas pludmales ar sauļ oš anā s krē sliem / saulessargiem. Mē s devā mies uz pludmali no DORA Beach viesnī cas, š ā di jū s nokļ ū stat jū rā un pa labi. Ir sauļ oš anā s krē sli ar dzelteniem matrač iem, un tiem priekš ā stā v š ī Dora. Es jums atklā š u noslē pumu, mē s nekad nemaksā jā m par sauļ oš anā s krē sliem, bet vienkā rš i maigi apgū lā mies uz tiem no malas, kur tas bija nož ogots ar lentu un gulē ja visu dienu, pusdienā s, kad mē s aizgā jā m, mē s atstā jā m uz tiem savus dvieļ us . Arī pirkts pie viņ iem, no viesnī cas, saldē jums ir ļ oti garš ī gs oreo. Bet lai gultos uz sauļ oš anā s krē sliem, vē rojoš ie puiš i var pateikt, lai samaksā vai nopē rc kokteili, ar saldē jumu nepietiks, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu, mums vienkā rš i paveicā s un neviens mū s nepamanī ja, kad ieņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus.
Jū ra ir krā š ņ a, caurspī dī ga, kā jas var redzē t pat peldot dziļ umā . Visi raksta, ka sā p ieiet jū rā , Kungs, tu esi kā veci vectē vi, tas ir ļ oti noderī gi un oļ i tur ir mazi, un, kad tu ej, tur jau ir smiltis.
Mums joprojā m ļ oti paveicā s, mē s š ajā pludmalē ieraudzī jā m milzī gu bruņ urupuci, to sauc par Carriage Carriage, kad sauļ ojā mies mazs puika ar masku peldē ja un kliedza bruņ urupuci! Visi skrē ja skatī ties, tas bija redzams dziļ umā pat nenirstot, un mans vī rs pusdienā m nopirka brilles un tad skatī jā mies lī dz vakaram, daudz bildē jā m un video. Viņ a ir ļ oti liela, vairā k nekā.5 gadus vecs bē rns))
EKSKURSIJAS. Š ī , iespē jams, ir visinteresantā kā daļ a)) Nesteidzieties iegā dā ties ekskursijas no viesnī cas gida. Jā , viņ š jū s iebiedē s, ka ir bī stami pirkt no ielu tirgotā jiem. Bet nekas tā ds, viss ir vienā ds tikai divas reizes lē tā k. Mē s, protams, devā mies ekskursijā s, kā jū s uzminē jā t no Lieliskā islā ma! )), jū s viņ am nepaiesit garā m, viņ a mā jas priekš ā ir liela zī me, kas ir kā taisnā lī nijā uz jū ru. Ļ oti jauks jaunietis, lieliski runā krieviski, ļ oti pieklā jī gs un viņ am ir arī mazs palī gs, brā lis, piemē ram. Abi lieliski runā krievu valodā . Mē s nopirkā m no viņ a divas ekskursijas uz Egejas jū ras salā m un Pamukali. Pē rkot š ī s divas ekskursijas, viņ š mums uzdā vinā ja vē l divas ekskursijas (putu ballī te uz trī sstā vu jahtas un jū ru sateces) un bezmaksas Wi-Fi uz visu uzturē š anā s laiku. Viņ š arī teica, ka, ja ir nepiecieš ami velosipē di, varam tos viņ am paņ emt bez maksas. Bet mums tā s nebija vajadzī gas. Viņ š var arī samainī t naudu izdevī gā valū tā , pē dē jā dienā viņ š mums atlikuš ā s liras samainī ja pret dolā riem. Vispā r no viņ a pē rciet ekskursijas! Katrā ekskursijā viņ am ir daudz lielisku piedā vā jumu.

Bijā m uz putu ballī ti, bija jautri, bet pē c tā s nav pā rsē š anā s atpakaļ , visi dodas tusē t klubos/bā ros. Viesnī cā no Marmarisas centra var atgriezties ar mikroautobusu ar zaļ u skrieš anas lī niju, bet mē s neredzē jā m jē gu braukt ar mikroautobusu, jo pē c ballī tes nolē mā m aiziet lī dz strū klakai, tas aizņ em 5-7 minū tes iet uz to, tas ir ļ oti skaists, mirgo daž ā dā s krā sā s un pē c tam mē s devā mies pa krastmalu un iegā jā m bā rā , lai nosvinē tu mana vī ra dzimš anas dienu un uzpī pē tu ū denspī pi. Uz š o bā ru mū s pievilinā ja mī lī gs trusī tis, kurš sē dē ja pie bā ra, saimnieks speciā li izdomā ja tā du mā nekli)) bet nekas, cenas adekvā tas, pasē dē jā m par 45 lirā m. Es arī teicu ī paš niekam, ka manam vī ram ir dzimš anas diena, un viņ i ar prieku apsveica viņ u ar mū ziku “Daudz laimes dzimš anas dienā ”))
Pē c š ī bā ra devā mies pa krastmalu uz viesnī cu, nav tā lu lī dz, 35 minū tes, pamanī ti), labā k pastaigā ties pa krastmalu, nekā maksā t par mikroautobusu un stā vē t sastrē gumā .
Mē s nolē mā m nebraukt tajā ekskursijā , ko islā ms mums dā vā ja “jū ru saplū š anai”, jo, kad sē dē jā m viņ a Wi-Fi, pienā ca sieviete ar savu dē lu un teica: viņ i bija ekskursijā , bet viņ i to nedarī ja. nesaprotu, kur bija satece? ))
Biju Rodā Grieķ ijā , te tieš ā m var redzē t divas jū ras, no vienas puses Egejas jū ra (vardarbī ga) no otras Vidusjū ra (mierī gā ka) un tā s atdala neliels š aurums, sanā k ļ oti skaistas fotogrā fijas. Bet š eit, Marmarisā , jū s to neredzē sit, viņ i pat ī sti nezina, kā da š eit ir Egejas vai Vidusjū ra. Gids ekskursijā uz Pamukali mums stā stī ja, ka, peldot, viena ķ ermeņ a puse it kā atrodas Egejas jū rā , bet otra – Vidusjū rā . Un š ajā “jū ru saplū š anas” ekskursijā tu pat neko nesapratī si, vienkā rš i aizvedī s uz jahtas, aizvedī s uz pā ris vietā m nopeldē ties, bet saplū š anu neredzē si, pat ekskursiju bukletā rakstī ts, ka it kā sajutī siet citu gaisu, bet tas viss atkritums)) reā lai saplū š anai tikai uz Rodu! Starp citu, islā mam ir tā da iespē ja doties uz Rodu, vai nu jau ir jā bū t atvē rtai vī zai, vai arī viņ š var jums to noformē t turpat, uz vienu dienu. Pie mums cilvē ki devā s tā dā ekskursijā . Tur Rodas sala ir viegli sasniedzama, 40 minū š u braucienā ar jahtu.

Pat pē c ekskursijas Pamukalē , atceļ ā , kad visi jau bija aizvesti uz viesnī cā m, gids visus brī dinā ja “neaizmirstiet lietas, ī paš i telefonus” un, protams, mans vī rs aizmirsa)) devā s uz islā mu, viņ š mums palī dzē ja , piezvanī ja gidam no autobusa un pē c stundas viņ i mums atnesa telefonu sveiku un veselu, un Islama brā lis skrē ja viņ am pakaļ un atnesa mums.
KOPĀ . Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama! Jū ra ir krā š ņ a, ar skatu uz kalniem, it kā peldē tu lī cī . Man arī ļ oti patika Marmarisa, patika visas ekskursijas, ī paš i Pamukale! Nā kamreiz, kad dosimies uz Marmarisu, protams, izvē lē simies citu viesnī cu, tač u š ī nav slikta nakš ņ oš anai. Pats galvenais, noskaņ ojieties uz pozitī vo, ar kā du noskaņ ojumu ieradā ties, ar š ā du brī vdienu pavadī siet, jū ra un skaistais skats uz kalniem no viesnī cas izvadī s visas negatī vā s emocijas, ja tā das pē kš ņ i atgadī sies ar jums.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu