Man ļoti patika!

Rakstīts: 14 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 15 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Septembra sā kumā ceļ oja ar draugiem. Protams, pē c atsauksmju izlasī š anas bijā m gatavi gan než ē lī gai apkalpoš anai, gan briesmī giem apstā kļ iem, tā pē c bijā m patī kami pā rsteigti, kad viss izrā dī jā s nemaz tik biedē još i)
Tā pē c man ir jautā jums cilvē kiem, kas raksta sliktas atsauksmes - KĀ PĒ C JŪ S GAIDĀ T 4 ZVAIGZNES VISU 5.3. LĪ DNĀ UN AR SKATU JŪ RU? Kā var bū t saš utis, ka netiek mainī ta gultas veļ a? Vai jū s to mainā t mā jā s katru dienu? Personī gi es to daru reizi nedē ļ ā , tā pē c 6 dienas nebija diskomforta)
Tī rī š ana istabā ir, bet vā ja. Viesnī cas teritorija zaļ a, ar ziediem + kalnu skati, ļ oti skaisti) Papildus ē damzā lei ir bā rs otrā stā va atvē rtajā terasē ar skaistu skatu un bā rs-kafejnī ca pie baseina, viņ i arī apkalpoja uzkodas starp pusdienā m un vakariņ ā m.

Vē l gribu teikt, ka bijā m pā rsteigti - starp ē dienreizē m gandrī z nav pā rtraukumu! Brokastis beidzas ē damzā lē - vestibilā klā ts galds ar bulciņ ā m/kū kā m, tikko beidzas pusdienas - kafejnī cā -bā rā pie baseina pienā k burgeru laiks, tad garas vakariņ as. Ē diens ir daudzveidī gs, man ļ oti patika izejvielas, to veidu ir ļ oti daudz un ļ oti garš ī gi! Olī vas un olī vas - ar un bez kauliņ iem, pildī tas, sagrieztas - es tā s dievinu, tā pē c biju sajū smā )) Daudz zaļ umu un dā rzeņ u. Bija kotletes, kuš ķ i, vista un vē l kā ds garš ī gs sautē jums, kas ļ oti garš oja pē c truš a. Ak jā , ē damistabā bija arī grila zona. Daž ā das turku zupas, pilnī gi atš ķ irī gas no mū su, bet garš ī gas) Ļ oti garš ī gi cepumi, ž elejas, putu konfektes, augļ i arī bija, tikai tiem nekad nebija vietas))
Alkohols - alus, vī ns, kokteiļ i. Piedzerties ar viņ iem nav iespē jams, es saku uzreiz, un vai tas ir vajadzī gs? Reizē m bija kauns par tautieš iem - vakaros vienmē r pie bā riem sacē la traci un kliedza, bet tas bija milzī gs pluss! Galu galā krastmala vakarā ir gandrī z tukš a, klusa un neticami skaista! Krastmalas kafejnī cā s skan dzī vā mū zika, kulturā li un pieklā jī gi cilvē ki atpū š as (jo, kā atceramies, visi iereibuš ie un skaļ ie uzturas pie bezmaksas bā riem).
Promenā de Marmarisā ir neticami skaista!?? ? ? Iedomā jieties – palmas, daudz zaļ umu, tī ras, koptas pludmales, dzidrs ū dens. Marmarisa atrodas lī cī , tā pē c no visā m pusē m ir pasta kalni. Divas reizes paņ ē mā m velosipē dus (emisijas santī ma cena, ī paš i lirā s) un braucā m pa ceļ u un krastmalu (visur ir veloceliņ i): pirmo reizi uz Marmarisas pili (tur arī osta), otro reizi virzienā uz Ichmiler (tur, starp citu, ir novē roš anas laukums). Nu, ko es varu teikt, Marmarisas skaistumu nevar aprakstī t))
Nu, tagad viesnī cas mī nusi: vecas, nobruž ā tas istabas. Animators ir kaitinoš s. Gidi ir meļ i (vai viņ i vē l zina, ka ar viņ iem ekskursijas ir 2x dā rgā kas? ). Bet ar animatoriem un gidiem tā da situā cija ir visur, tas ir viņ u darbs. ?????? ?
Ak jā , vē l viens mī nuss - manā m draudzenē m bija logi ar skatu uz moš eju, tā pē c viņ as cē lā s rī tausmā no skaļ ajā m dī vainajā m skaņ ā m katru dienu 5 no rī ta ??? ?

Viesnī cā nav Wi-Fi, bet tas ir norā dī ts aprakstā . Precī zā k, viņ š ir, bet tik vā jš . Vienkā rš i neko nav iespē jams izdarī t. Iepriekš pieslē dzā m mobilo internetu, un kā ds cits cilvē ks no akvaparka netā lu iedeva sava Wi-Fi paroli, tač u arī tur internets bija vā jš . Daž ā dā s kafejnī cā s Marmarisā situā cija ir vienā da – internets ir lē ns. Kopumā jū s nevarat augš upielā dē t visus fotoattē lus pakalpojumā Instagram)
Ko vē l es varu teikt? Protams, istabā nav ko darī t. Pē c vakariņ ā m baseinā bija daž ā das spē les, kaut kas lī dzī gs ū dens futbolam un daudz kas cits. Te principā un visa animā cija ????? ? ? Bet kā pē c š ī animā cija vispā r ir vajadzī ga, es nesaprotu - krastmalā ir tā ds skaistums!
Ak jā , mē s atkal bijā m uz diskotē ku. Nu tā s ir pilnī gas š ausmas, protams ????????? ? ? Izlī dzinā jums ir š ā ds - no viesnī cas uz pilsē tas centru uz naktsklubu tiek aizvests par brī vu. Ieeja bez maksas. Bezmaksas kokteilis meitenē m - tas ir viss, kas š ajā stā stā ir beidzies)) Lai gan pā rmaiņ u dē ļ jū s varat doties dejot vienu reizi) Tikai tad, ja esat meitene, es neiesaku jums iet pati! Ir daž i ļ oti kaitinoš i puiš i.
Nu, tas arī viss, sava veida) Ak, jā , un vē l - ekskursija tika ņ emta no TUI, reiss neaizkavē jā s, Dalamanas lidostā autobuss mū s jau gaidī ja, kad ieradā mies, tā tad viss ir kā rtī bā ? ? ? ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu