Varbūt 2011. gadā viņam bija 4 *

Rakstīts: 14 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 5 — 12 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s ar sievu lidojā m uz jubileju, pā rsvarā izvē lē jā mies ekonomisko variantu un lidojā m uz Marmarisu, tā pē c viesnī ca mums nebija ī paš i svarī ga. Bet 4 * š eit noteikti nav (
Jā , nav WF, bet ja viņ š skopojā s veikalā pie baseina par 10 lirā m, pā rdevē js iedod savu.
Jā , istabas nav ī paš i labas, bet pē c atvaļ inā juma Krimā (pirms okupā cijas) š eit joprojā m ir normā li. Tā kā istabā pavadī jā m tikai nakti un reizē m vakariņ as, kad ir ļ oti karsts, varam izturē t.
Jā , kondicionieris ir trokš ņ ains, tam nav tā lvadī bas pults, un logi tika atstā ti vaļ ā naktī , citā di tie vienkā rš i aizsaluš i.

Jā , pirmais rī ts un zvans 5 no rī ta uz lū gš anu, atmiņ ā uz visu mū ž u. Bet jau 3dien mē s tos nedzirdē jā m - pieradā m.
Jā , mež acū kas staigā baros gan pie viesnī cas, gan pa pilsē tu, ja attā linā s no centra. Bet mē s uz to skatī jā mies kā uz bezmaksas zoodā rzu.
Jā , reģ istratū rā nedod sū du, kamē r nesamet skandā lu, tikai tad kaut ko dara.
Viesnī ca liela, 3 ē kas, daudz cilvē ku, ē dnī cā rindas. Bet, ē diens garš ī gs, vienmē r ir ko ē st, tiklī dz kaut kas beidzas, uzreiz atnes jaunu pilnu deko.
Cik atsauksmes es izlasī ju, neviens nav rakstī jis par kaķ iem, kuriem patiesī bā ir vairā k tiesī bu nekā cilvē kiem. Viņ i iet, kur grib, uz tevi skatā s kā uz sū du, un nedod Dievs, vai Allā hs, lai viņ us noglauda - uzreiz metas ar nagiem un kož .
Arī par zivī m jū rā neviens nepieminē ja, vai varbū t mums tā ir paveicies. Kuras, tiklī dz tu nostā vi pusminū ti, sā k grauzt kā jas) Kad tā s ir mazas, tas ir pat patī kami - bez maksas lobā s, bet daž reiz uzpeld plaukstas lieluma indivī di - kas patieš ā m sā pī gi kož .
Un galu galā - lai gan neesam prasī gi, uz š o viesnī cu vairā k nebrauksim) Iesaku tomē r meklē t pirmo rindu ar to krā š ņ ajiem skatiem uz jū ru.

P. S. - kurš lido Join UP, ja pē kš ņ i iekā rtojies nepareizā viesnī cā , NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ nepiekrī ti bezmaksas ekskursijai. Iedod parakstī t dokumentu, kur par godu sagā dā tajā m neē rtī bā m piedā vā pierakstī ties uz bezmaksas ekskursiju. BET!! ! ! Tur rakstī ts, ka ar š o parakstu Jū s PIEKRĪ TAT visiem nosacī jumiem, kas Jums tika sniegti. Un jū s varat aizmirst par savu viesnī cu, uz kuru lidojā t. Mums ir tik maz paziņ u, kas š ķ ī ruš ies - pā rcē luš ies no pirmā s lī nijas, š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu