Meril Club Hotel Marmaris 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 3.910
№122 viesnīcas reitingā Marmarisa
4.9 Numurs
3.4 apkalpošana
4.9 Tīrība
2.1 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Turunx ciematā, Egejas jūras krastā, 20 km attālumā no Marmarisas centra. Citas apskates vietas šajā rajonā ir Amos līcis (apmēram 5 km), Kumlubük līcis (8 km) un Palamutas virsotne (apmēram 20 km). Viesnīca uzcelta 2010. gadā. Viesnīca ir piemērota atpūtai gan draugu lokā, gan atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар Tetrabrov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Aplenktajā Ļ eņ ingradā tā das alvas nebija. Vai varat iedomā ties, ka ik pē c trim dienā m pietrū kst maizes un ē dat gaļ u? Lai alus bū tu tik atš ķ aidī ts ar ū deni, ka pat nepiedzeras? Sē dē t 2 dienas bez gaismas un ū dens, un tev ieteica izturē t? Lai krodzinieka dē ls visus neš ķ irojot kvadrā tā ? Tu nevari? Tad tu esi klā t! ! !. … Tomēr ▾ Aplenktajā Ļ eņ ingradā tā das alvas nebija. Vai varat iedomā ties, ka ik pē c trim dienā m pietrū kst maizes un ē dat gaļ u? Lai alus bū tu tik atš ķ aidī ts ar ū deni, ka pat nepiedzeras? Sē dē t 2 dienas bez gaismas un ū dens, un tev ieteica izturē t? Lai krodzinieka dē ls visus neš ķ irojot kvadrā tā ?
Tu nevari? Tad tu esi klā t! ! !
Это после 10 минут начала обеда. Ссе пусто. Негры стоят в ожидании еды. Противно
аватар gashtet7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Manā dzī vē nav bijuš i labā ki svē tki. Ja vē laties doties uz pionieru nometni ar saimnieku-uzraugu, tad dodieties uz turieni))) Tū risma operatora deklarē tā "viss iekļ auts" vietā bija ē diens "ko viesmī lis atnesī s". Vienalga. Bulgurs + frī kartupeļ i varē ja bū t uz viena š ķ ī vja kā piedeva. … Tomēr ▾ Manā dzī vē nav bijuš i labā ki svē tki. Ja vē laties doties uz pionieru nometni ar saimnieku-uzraugu, tad dodieties uz turieni))) Tū risma operatora deklarē tā "viss iekļ auts" vietā bija ē diens "ko viesmī lis atnesī s". Vienalga. Bulgurs + frī kartupeļ i varē ja bū t uz viena š ķ ī vja kā piedeva. Augļ u vai dā rzeņ u nav vispā r. Ē diens ir pretī gs!
Vissvarī gā kais ir viesnī cas ī paš nieks. Viņ š pē c savā m vē lmē m izlemj, kam ko darī t. Vai ir iespē jams peldē ties baseinā , dzert dzē rienus, sazinā ties ar uzņ ē mumiem. Kopumā jū s pastā vī gi esat stingrā kontrolē . Un tas idiots nesaprot, ka pē c pandē mijas vajag buč ot viesus (no kuriem, starp citu, 30 cilvē ki dzī voja viesnī cā ), tā pē c viņ š nosaka savus noteikumus. Kamē r uzraugs iet, skatā s visiem mutē .
Skaista daba, labas istabas un jū ra (kurā nav iespē jams iekļ ū t akmeņ ainā krasta dē ļ , starp citu, tikai č ī bā s) nekompensē neē rtī bas, kuras jū s saņ emat no viesnī cas administrā cijas "atamana" vadī bā ))) .
Neiesaku. Cilvē ki, pat nedomā jiet par tā diem svē tkiem. Un es iesaku tū risma operatoriem vispā r izņ emt š o viesnī cu no Ukrainas tirgus ! ! !
Фото хозяина. Пусть все знают его
аватар deninescencool
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
VISPĀ RĪ GA NOTIKUŠ Ā VĒ STURE. Pā rē jam vajadzē ja bū t labi, jo pirms mē neš a biju Turuncā , bet citā viesnī cā . Nolē mu uz turieni lidot vē lreiz, bet ar draugiem, ko vē lā k ļ oti nož ē loju. … Tomēr ▾ VISPĀ RĪ GA NOTIKUŠ Ā VĒ STURE.

Pā rē jam vajadzē ja bū t labi, jo pirms mē neš a biju Turuncā , bet citā viesnī cā . Nolē mu uz turieni lidot vē lreiz, bet ar draugiem, ko vē lā k ļ oti nož ē loju. Bija 3 bakalaura studentu puiš i, kuri nolē ma paņ emt 1 istabiņ u ar 3 gultā m, bija diskusija gan ar viesnī cu, gan tū risma firmu, ka piestā s trī s puiš i. Ierodoties lidostā , mums neteica, ko sagaidī t, ierodoties viesnī cā VISIEM lika gaidī t reģ istratū rā , karstums bija vislielā kais, un reģ istratū rā vienī gais gaisa kondicionieris viesnī cā (neskaitot istabiņ as) un nestrā dā ja, durvis vaļ ā , tū risti visi maisi, slapji no karstuma, ū deni nedeva, teica, lai gaida vakariņ as. Un savukā rt viņ i sā ka zvanī t uz reģ istratū ru un pā rbaudī t talonus, pirmais pā ris bija nokā rtots, un mū s un pā rē jos gaidī ja pā rsteigums. Visiem teica, ka nav brī vu istabu un ka viņ iem bū s jā gaida.

Gaidī ju stundu (esam 3 puiš i, 3 cilvē ku ģ imene un 2 pā ri).
Turklā t viņ i atņ em tū ristus vienu no otra un klusi stā sta visiem savu versiju, kā pē c nav istabu. Mū s paņ ē ma pē dē jos un teica, ka saimnieks atsakā s mū s izmitinā t. Mē s bijā m š okā , iemesls ir tā pē c, ka 3 puiš i. Strī dē jā mies, ka bija diskusija gan ar viesnī cu, gan ar tū risma firmu, ka ir sarakste par to, ko viņ i apstiprinā ja, un katrā ziņ ā jū s pats apstiprinā jā t mū su rezervā ciju viesnī cā , kas norā dī ja, ka ir 3 puiš i. Rezultā tā pē c 2 stundu gaidī š anas mums pateica, ka viņ i uz 1 nakti apmetī sies kaimiņ u ē kā , bet rī t Zuhra (meitene reģ istratū rā likā s ļ oti jauka, bet beigā s viņ a tikai spē lē uz emocijā m, izliekas bū t nekaitī giem un vienmē r tas, ko viņ a mums teica, nesakrita ar gides teikto) sarunā simies ar ī paš nieku un mē s tiksim iekā rtoti š ajā viesnī cā . Mē s vienojā mies (NEKAD TO NEPIEKRĪ TIET, KLIEDZIET, SKANDALTĒ JIET, SAKIET, KA ZVANIET POLICIJIEM UN TŪ S TŪ LĪ T ATRAŠ ANĀ S) un nož ē lojā m.
Viņ i mū s atveda ar automaš ī nu un citus cilvē kus lī dz viesnī cai 5 minū tes (HAN MOTEL) (5 minū tes ar automaš ī nu, tas ir, ejot vē l vairā k). Tā pat nebija viesnī ca, tas bija MOTELIS BEZ ZVAIGZNES. Istaba bija burtiski 3 reiz 2 metri, 2 gultas, duš a bija pilna ar sē nī tē m, nebija fē na, tikai 1 š ampū ns 3 un 2 dvieļ i bez flip flops. Balkonu klā j ū dens no kondicioniera, palodzes burtiski NEKAD netika noputinā tas, vienī gais pluss ir wi-fi, kas ir daudz labā ks nekā paš ā Merilā . Par pā rtiku man bija jā iet kalnā lī dz Merilai, jo š ajā ē kā pat par ū deni maksā . Atnā cis pie Merilas vakariņ ā s, Zuhra teica, ka tagad vajadzē s nakš ņ ot 2 naktis (atbraucā m uz 7 naktī m). Bijā m saš utuš i un nepiekritā m, teica, ka no rī ta nā ksim ar koferiem.
No rī ta satikā m mū su gidu Omā ru (Anex-Tour), kurš teica, ka ir personī gi runā jis ar Saimnieku un rī t (3. diena) tiksim iekā rtoti Merilā , un mums iedos bezmaksas dvieļ us, seifu, hammam ( ne pilnī bā , bet tikai masā ž a) un ekskursija - REZULTĀ TĀ TAS VISS BIJA MĀ NĪ Š ANA UN TIKAI MĒ Ģ INĀ JUMS IZRAISĪ T. Vienojā mies, tomē r bezmaksas tū re mū s pā rliecinā ja, atkal nakš ņ ojā m tajā briesmī gajā motelī.
No rī ta solī ja mū s paņ emt 9 no rī ta un aizvest pie Merilas, gaidī jā m no 9 lī dz 12 un neviens nenā ca, lū dzā m moteļ a saimnieku piezvanī t Merilai un noskaidrot, kas notiek (mē s to darī jā m 'negribas ar č emodā niem braukt kalnā karstumā ) Zukhra pacē la klausuli un lū dza mums pastā stī t, ka Saimnieks teica ko vē l domā , tā pē c bū s jā pavada 3 naktis, bijā m nikni un aizgā ja pie Merilas, neviens mums nenā ca klā t, visi skatī jā s no malas un apsprieda, pat viesnī cas tū risti zinā ja par mū su situā ciju un bija pā rsteigti, ka nav nokā rtoti jau 3 dienas (tie kas gaidī ja kopā ar mums reģ istratū rā bija norē ķ inā s par 2 dienā m vai 2 dienā m vē lā k). Mē s atkal norunā jā m diskusiju reģ istratū rā , savienojā m Anex tū ri un mū su gidu, un rezultā tā.15-00 tikā m iekā rtoti 101. istabā (sliktā kajā istabā ).

Kā jau iepriekš minē ju, viņ i nedeva bezmaksas pludmales dvieļ us, sakot, ka tie ir beiguš ies. Seifs izrā dī jā s it kā saplī sis, viņ i nolē ma neiet uz hammam, un tas bija tik karsts, un vē l jo vairā k viņ i piedā vā ja tikai masā ž u, nevis klasisko hammam.
Zukhra, kā parasti, pasmaidī ja, teica, ka izdarī s, un beigā s neko neatnesa ne tajā dienā , ne nā kamajā , ne 3. dienā , kad beidzot sā kā s tī rī š ana istabā s (iztī rī ja tikai 1 laiks mū su 4 dienā s !!! ) un apkopē ja neko nedarī ja, nepievienoja telpai.

Ē DIENS UN BĀ RS

Brokastis, pusdienas un vakariņ as ir bez maksas. Brokastis ir tikai murgs, sieri, tomā ti, lē tā kā sojas desa un olu kultenis (ja piecelies un atnā ksi pirms visiem, tad dabū si).

Vakariņ as. Ē dieni ap 25, no kuriem vismaz 15 ir viens zaļ ums, un salā ti, kuros mainā s tikai kā postu krā sa. Pā rē jie ē dieni ir lē cu zupa, kaut kā das kū kas, pā rcepti un cepti vermicelli. Gaļ a bija 1 reizi un tad kotleš u vai kotleš u veidā , pasniedza ar kartupeļ iem.

Vakariņ as, tā pat kā pusdienas, vakariņ ā s nebija gaļ as.

Bā rs. Jū s neatradī sit ū deni pudelē s. Un jū s nevarat valkā t iegā dā to, jums uzbruks visi viesnī cas darbinieki.
Ū dens ir tikai vai nu pie bā ra glā zē , vai no maš ī nas, kurā var atrast sulas (briesmī ga garš a, koncentrē ta lī dz neiespē jamī bai) Un uz visu viesnī cu ir tikai 2 tā di automā ti. Viena ir tur, kur ir brokastis un vakariņ as, bet otrā ir pusdienas (pusdienas vienmē r pasniedz atseviš ķ i, citā vietā ) Un turklā t vienmē r ir izslē gts kā ds no automā tiem. Alkohols ir neķ ī tri atš ķ aidī ts, lai gan tur ņ ē mā m tikai alu un ruma kolu vai ruma viskiju, dzert nebija iespē jams, tā pē c pirkā m veikalos un dzē rā m pludmalē . Pludmale vienmē r tika ielieta plastmasas glā zē s, kuras vienmē r ir notraipī tas un svaidī tas. Starp citu, saimnieki Ū deni no viesnī cas NEdzer, viņ iem iedod atseviš ķ u ū dens gabalu un citas pudeles!

Un saimnieks vienmē r lož ņ ā apkā rt skatī damies, kas ko ņ ē mis un cik ē dis, tu dzersi daudz alkohola, viņ š klusiņ ā m teiks bā rmenim, lai tev mazā k lej un vairā k atš ķ aida.
Pat viens vī rietis gribē ja paņ emt uz pludmali 3 glā zes alus, viņ am atteica, sakot, ka vienā reizē drī kst tikai 1 glā ze (plastmasa). Tas ir š ausmī gi, jo tu vari nomirt, ejot š urpu turpu no pludmales.

Ē st viesnī cā ir grū ti, ne tikai tā pē c, ka nav ī paš i garš ī gi, bet arī tā pē c, ka nav gaisa kondicionē tā ju un ventilatoru VISPĀ R! Ā rā ir š ausmī gs karstums, ē diens karsts, un tu sē di ā rā svī dis un mē ģ ini pabeigt maltī ti un vismaz vienu ventilatoru!

ATRAŠ ANĀ S VIETA UN PLUDMA

Viesnī ca atrodas paš ā Turunc galā , netā lu no klints, zaļ a, daudzas kliedzoš as cikā des. Te jau padomā pats, pluss vai mī nuss. Turunc ir ļ oti kluss ciems, ja gribi tusē t, ballē ties, tad Tu neesi Turuncā , maksimums Marmarisā . Viesnī cā ir transfē rs uz Marmarisas bā ru ielu, izbraukš ana 10.2-30 naktī atpakaļ uz viesnī cu (nezinu par maksu vai nē ) Nolē mā m braukt uz Marmarisu ar ū dens taksometru, 15 -20 liras vienai personai, atkarī bā no sezonas, peldē t 50-60 minū tes, bet ļ oti skaisti.
Ja brauc ar dolmuš u (vietē jo mikroautobusu) uz 30 minū tē m, bet pa serpentī nu, 7.5 liras no cilvē ka.

Pludmale. Ļ oti maz ir sauļ oš anā s krē sli un lietussargi ir niecī gi un no koku zariem, kas nedod nekā du ē nu, jo lietussargā ir pamatī gi caurumi, pludmales zona ir niecī ga, sauļ oš anā s krē sli viens otram ir vienkā rš i un vienmē r aizņ emti, daž reiz dvieļ i guļ dienā m ilgi, lai neņ emtu sauļ oš anā s krē slu, reti man izdevā s atrast vietas uz 3. Pludmale daudziem tū ristiem ir neē rta, ieeja ū denī ir uz milzī giem slideniem bruģ akmeņ iem (ja vien uzreiz sā ku peldē t, man bija vienalga par š iem bruģ akmeņ iem), bet visi tū risti sū dzē jā s par akmeņ iem, ir ļ oti neē rti un sā pī gi ieiet un biež i vien iekrī ti ū denī.

IZDZĪ Š ANA

Bija arī jautri, lidmaš ī na bija 6 no rī ta, lai nokļ ū tu lidostā.1-40 un pē c 2 stundā m jā bū t klā t, vē lams. Tas ir, mū s vajag izlikt apmē ram 2 naktis un uzņ emt 2 naktis. Bet tā nebija, visi tika izlikti pulksten 23:00, bā rs bija slē gts, nebija ē diena, nebija iespē jams aiziet uz baseinu, un visi gaidī ja š ajā reģ istratū rā.
Un viltī gā Cuhra vienkā rš i mainī ja laiku uz papī ra lapas ik pē c pusstundas. Tas ir, bija izbraukš ana no viesnī cas 11, tad bija 12, tad 12-30, tad 1, tad 1-30 un beigā s viņ i nā ca pē c mums pat 2 stundas. Sē dē jā m reģ istratū rā ar somā m no 11 lī dz 2, bez strā dā još a kondicioniera un pat ū deni nedeva, teica, ka tobrī d nebija. Sakarā ar to, ka tie, kas ieradā s naktī (daž i tika aizvesti uz to briesmī go moteli nakts vidū , un tie, kas bija rosī gi un klieguš i, apmetā s MŪ SU ISTABAS), tikā m tī š ā m izlikti 11, sakot, ka lidmaš ī na tika pā rsū tī ts agrā k! (viņ i rakstī ja, ka lidmaš ī na bija 6 no rī ta, un izrā dī jā s, ka bija 7-10 no rī ta! ), lai viņ iem vienkā rš i bū tu laiks iztī rī t telpas un izmitinā t cilvē kus, lai gan mē s joprojā m varē tu likumī gi atrasties. telpas lī dz pulksten 12.00.

PADOMI TŪ RISTIEM

Pirmkā rt, virsrezervā cijas gadī jumā jums ir iepriekš jā brī dina. Virsrezervā cija ir tad, kad nav brī vu istabu, bet iemesls tam parasti ir telpu sabrukums vai applū š ana, tas ir, Ā RKĀ RTAS SITUĀ CIJAS.
Tas, ka viesnī cā tevi noberzē s, ka cilvē ku vienkā rš i ir daudz, daļ ē ji ir taisnī ba, bet, tā kā VIESNĪ CA un TŪ RISMA FIRMA sadarbojas š ajā jomā , viņ i sā kumā piepilda viesnī cu ar cilvē kiem, pat ja vietu nav, viņ i saņ em. milzī gu peļ ņ u no tā , un jū s tiekat izmitinā ti viesnī cā lē tā k (KO VIŅ I NAV TIESĪ BAS DARĪ T). Jums ir tiesī bas apmesties TĀ DA pat KVALITĀ TE VAI LABĀ KĀ viesnī cā ! Bet ne tā pē c, ka bijā m apmetuš ies ciema motelī.

Jū s joprojā m varat pā rbaudī t pirms izbraukš anas vai rezervē t viesnī cu. Noteikti jā iet uz VIESNĪ CAS VIETNI, NEVIS TŪ RISMA FIRMA, BET VIESNĪ CU. Ja vietnē nav numuru un tū risma uzņ ē mums jums tos piedā vā , jū s esat NAE. KOMFORTS un ļ oti nekaunī gi, tas ir, sagaidiet overbooking. Pieprasiet no viņ iem norē ķ inus, nebaidieties.
Ja viņ i tik un tā jū s nereģ istrē , nosū tiet uz viesnī cu, kas jums nepatī k, pieprasiet izmaiņ as, lī dz jū su acis iznirs, vai pastā stiet gidam, ka dodaties uz tiesu (TICIET, TAS STRĀ DĀ , jo daudzi brauc kompā nijas kuģ i zaudē vai neienā ktu tiesā , viņ i maksā pilnu kompensā ciju par ekskursiju. ) Ierodoties var viegli pieprasī t cenas starpī bu un morā lo kompensā ciju.

Kā es pā rbaudī ju, vai Merila tī š ā m rezervē vairā k nekā . Motelī , kurā tikā m reģ istrē ti, gribē ju pā rbaudī t cik maksā istabiņ a. Man par pā rsteigumu, lī dz paš am janvā rim š ajā motelī vietu nebija (tā lā k nepā rbaudī ju, jo nav sezona), kā izrā dī jā s, š is motelis neizī rē telpas, kas liek domā t, ka Merila sadarbojas ar viņ u un piepilda viņ u ar saviem tū ristiem, kuriem ir vairā k rezervā ciju, un maksā viņ iem par to niecī gu summu. Tas ir, viņ iem ir lī gums un viņ i tur speciā li izmitina cilvē kus.

Rū pē jieties par sevi, savu naudu, NERVIEM UN LAIKU.
Pirms doš anā s uz turieni uzziniet par viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man ieteica š o viesnī cu, viņ i teica, ka tā ir diezgan laba. Bet sā kš u ar to, ka tur ir briesmī ga jū ra. Pati jū ra ir skaista, bet ieeja jū rā ir akmeņ i, laukakmeņ i, nav iespē jams iekļ ū t, visi ir nogā zuš i kā jas. … Tomēr ▾ Man ieteica š o viesnī cu, viņ i teica, ka tā ir diezgan laba. Bet sā kš u ar to, ka tur ir briesmī ga jū ra. Pati jū ra ir skaista, bet ieeja jū rā ir akmeņ i, laukakmeņ i, nav iespē jams iekļ ū t, visi ir nogā zuš i kā jas. Bet viņ i atrada izeju – meta smilš u maisus. Bet tie ir saplē sti, caur tiem arī nevar tikt. Tas bija tikai kaut kas. Lai gan pati jū ra ir brī niš ķ ī ga.
Ē diens ir vienkā rš i briesmī gs. Mē s visas š ī s dienas neesam redzē juš i gaļ u. Es saprotu, ka tas ir 4k, bet cilvē ki, kas arī atpū tā s 4k, bija murgs no š ī s viesnī cas. Viesnī cas teritorija ir brī niš ķ ī ga, tī ra un labi uzturē ta. Cilvē ki pastā vī gi tī ra, vienmē r tī ra un visur ir tī rs. Varbū t ne katru dienu, bet uzmanī gi un viss ir tī rs un svaigs.
Š ai viesnī cai ir sava pludmale, tač u visiem ir ļ oti maz vietas, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Atsauksmes nebija tik karstas. Visi, kas š eit ieradā s, vienkā rš i teica, ka viņ i nekad vairs nenā k. Nebija interneta. Daž ā s divā s vietā s viņ š makš ķ erē ja, bet noķ ert bija pat negadī jums. Animā cijas nebija vispā r. Š ī viesnī ca ir vē lama atpū tai bez bē rniem. Te vispā r nekā nebija. Ir SPA, bet tas viss par maksu. Bez animā cijas atpū tnieki izklaidē jā s.
Š ī s viesnī cas ī paš nieks ir ļ oti nepatī kams tips. Viņ š var sē dē t aiz jums ē damistabā un redzē t, cik daudz jū s ē dā t. Atpū tnieki katru dienu sarī koja ar viņ u kā rš u izrē ķ inā š anos.
Manas vienī gā s pretenzijas ir par pā rtiku un iekļ ū š anu jū rā . Tie, kas neprot peldē t, vienkā rš i nevarē ja ieiet jū rā un saslapinā t kā jas.
аватар cezary58
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī ca atrodas Turunc ciematā , 20 min. brauciens no Marmarisas (lai gan pa stā vu serpentī nu) un 2 stundas no Dalamanas, brī niš ķ ī gā lī cī ar visdzidrā ko jū ru. Viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem (no 16 gadu vecuma). … Tomēr ▾ viesnī ca atrodas Turunc ciematā , 20 min. brauciens no Marmarisas (lai gan pa stā vu serpentī nu) un 2 stundas no Dalamanas, brī niš ķ ī gā lī cī ar visdzidrā ko jū ru. Viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem (no 16 gadu vecuma). Kopumā ir aptuveni 60 istabas.
Plusi: - labā kā vieta Turuncā , 10 m no kalna nogā zes, aizaugusi ar priež u mež u, kas nodroš ina visu diennakti vē sumu;
- Ideā ls telpu stā voklis (fē ns, č ī bas, ziepes, š ampū ni, š ū š anas komplekts);
- visi numuri ar skatu uz jū ru;
- 70 soļ i lī dz pludmalei;
- ļ oti mierī gs un kluss;
- jebkurā diennakts laikā bezmaksas sauļ oš anā s krē sli pie jū ras un baseina;
- vē sa un ļ oti tī ra jū ra;
- Tuborg alus;
Mī nusi; - ne pā rā k daudzveidī gs uzturs, ar nelielu daudzumu gaļ as ē dienu (lai gan smalkmaizī tes ir izcilas);
- mazie lietussargi pludmalē ;
Padomi: - peldē š anai ņ emt lī dzi č ī bas (akmeņ ains dibens);
- pulksten 11 pā rcelties uz baseinu, kur vienmē r var atrast ē nu;
- noteikti dodieties ekskursijā "5 lī č i" (peldē š anā s neticami skaistos savvaļ as lī č os)
вид с балкона
аватар shvarcz.09
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki. Bijā m Turcijā Meril Hotel. Nez kā pē c Krievijā iet 4+, mums Eiropā vā jš.3. Pat tū rē raksta Meril 3. Viesnī ca ir vā ja apkopes un apkalpoš anas ziņ ā . Rī ts sā kas: brokastī s katru dienu viens un tas pats siers, tomā ti un tā tā lā k nieki, saimnieks ar sievu sē ž pie attā la galdiņ a un kaut ko skatā s. … Tomēr ▾ Sveiki. Bijā m Turcijā Meril Hotel. Nez kā pē c Krievijā iet 4+, mums Eiropā vā jš.3. Pat tū rē raksta Meril 3.
Viesnī ca ir vā ja apkopes un apkalpoš anas ziņ ā . Rī ts sā kas: brokastī s katru dienu viens un tas pats siers, tomā ti un tā tā lā k nieki, saimnieks ar sievu sē ž pie attā la galdiņ a un kaut ko skatā s. Tad iet uz bā ru un sē di tur visu dienu skatoties . Nedod Dievs atnest uz viesnī cu, ū deni vai ē dienu, tā s darbinieki uz kaut ko kliedz. Recepcijā norā da uz sludinā jumu
, kur rakstī ts, ē st un dzert nedrī kst. Bet visus mierī gi nes maciņ ā no veikala, bet pat te jaunieš i no personā la sā k pratinā t, kur gā ja, ko nopirka. ne atpū tai. Un pilsē ta ir laba, jū ra tī ra, iedzī votā ji ir labi cilvē ki, viņ us ī paš i neuzspiež , tirgo.
Vakariņ as labā kas pilsē tā , lē tā kas, tikai brokastis viesnī cā .


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в поселке Турунx, на побережье Эгейского моря, в 20 км от центра Мармариса. Другие интересные места в этом районе – Amos Bay (около 5 км), Kumlubük Bay (8 км) и Palamut Peak (около 20 км). Гостиница была построена в 2010 году. Отель подойдет для отдыха как в кругу друзей, так и для отпуска с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 35 минутах езды от аэропорта Даламан.
Pludmales apraksts Пляж в 10 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. В ресторане Callisia отеля Meril Club подают блюда современной турецкой и международной кухни. На террасе бара наслаждайтесь панорамным видом на залив Турунк.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Игровая комната, дартс, водная гимнастика, библиотека.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika
  • makšķerēšana
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 61 комфортабельный номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 60 Evler cad. Turunç, Marmaris, Muğla
Tālruņi: Phone: +90 252 476 76 93 / 94 Fax: +90 252 476 76 95
Tīmekļa vietne: Meril Club Hotel Marmaris
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.