Lieliska viesnīca par labu cenu!

Rakstīts: 17 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 27 jūnijs — 8 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Lieliska atraš anā s vieta 5 minū š u attā lumā no jū ras.
Barstreet 40 minū tes)))
Un uz klusas, mā jī gas ielas, prom no trokš ņ ainā s galvenā s ielas.
Numuri ir mā jī gi ar koka mē belē m. Daž viet vajadzī gs remonts, bet istabā tiku tikai no rī ta)) ī paš i nebija laika skatī ties uz traipiem sā nos. Mū su istabā santehnika bija jaunā kā , viss spī dē ja.
Viesnī ca ir 5 stā vi, bet lifts darbojas, ar pacelš anu nav problē mu.
Viesnī cā nav izklaides, jo š ī ir pilsē tas 3 zvaigž ņ u viesnī ca! BET! Man bija iespē ja noskatī ties izrā di "Turku nakts" kaimiņ u viesnī cas pagalmā no balkona))

10 dienas gulta tika mainī ta divas reizes, dvieļ i katru dienu. Protams, nav pludmales dvieļ u. Tas ir 3 zvaigznes! Seifs ir samaksā ts!
Turcijā mē s nekad neko neesam pazaudē juš i, tā pē c mani pā rsteidz tū ristu stā sti par zā dzī bā m....
Ē diens klasisks, kā jau ierasts Turcijā š ā da lī meņ a viesnī cā s. Sieri, garš ī gi ievā rī jumi, olī vas, svaigi cepta maize, biezzupas. cepti baklaž ā ni, garš ī gi rī si, frī kartupeļ i, dā rzeņ i, no augļ iem tikai arbū zs! Bet, ja jū s ietaupā t uz ekskursijas izmaksā m, tad vairā k augļ u varat iegā dā ties lielveikalā , kas atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā .
Un ķ irsis uz kū kas)) ir garš ī gas kū kas, kas tiek pasniegtas tē jas dzerš anas laikā un lieliska turku svaigi pagatavota tē ja. mums ļ oti patika pirmā s trī s dienas, tad nolē mā m pietaupī t figū ru.
Dzē rieni, kā parasti, viegls vī ns un vā jš alus, raki, dž ins, pepsi, jupi)
Ū dens tika savā kts no dzesē tā ja, bez problē mā m))
Angļ u valodā runā još s personā ls, bet tas nav problē ma. Viņ i sapratī s visu, kas jums nepiecieš ams no tavā m acī m)) Reģ istratū rā ir viena meitene. krieviski runā još s.
Kontingents - daudzi turki)) un krievi (((((ukraiņ i viesnī cā netika sagaidī ti. ).

Mums nav savas pludmales, bet pludmali, kas atrodas tuvā k centram, izvē lē jā mies no turku saldē juma kafejnī cas, tur ir tikai 4 rindas sauļ oš anā s krē slu, bet saldē jums ir garš ī gs un ļ oti draudzī gs turks apkalpo! mē s ar viņ u sadraudzē jā mies un viņ š katru dienu ieņ ē ma mums vietas pirmajā rindā no ū dens-VIP)) un bonuss - mū su pludmalē gaidiet divus bruņ urupuč us karieti-karieti! par ko viņ i dodas uz Daljanu ekskursijā .
Kopumā viss bija lieliski! Dos Dievs, mē s atgriezī simies! MARMARIS - LABĀ KAIS!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu