Idas Hotel 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 5.410
№98 viesnīcas reitingā Marmarisa
5.1 Numurs
5.5 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.4 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas piecu minūšu gājiena attālumā no smilšu un oļu pludmales, kas stiepjas gar Ičmeleras līci, un 15 minūšu autobusa brauciena attālumā no Marmarisas. Netālu atrodas arī veikali, bāri un restorāni. Viesnīca celta 1991. gadā, pēdējā restaurācija notikusi 2015. gadā. Tā ir viena 5 stāvu moderna ēka. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар lena.v
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir super. Mē s tajā nokļ uvā m nejauš i, mū su viesnī ca bija pilna un mē s bijā m apmetuš ies š ajā . Internets visur ķ eras, ē diens izcils, smukas istabas (nu vismaz kurā s bijā m mē s un mū su draugi), lieliska vieta, pieklā jī gs personā ls, nav trokš ņ ains, skaists skats no balkona. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir super. Mē s tajā nokļ uvā m nejauš i, mū su viesnī ca bija pilna un mē s bijā m apmetuš ies š ajā . Internets visur ķ eras, ē diens izcils, smukas istabas (nu vismaz kurā s bijā m mē s un mū su draugi), lieliska vieta, pieklā jī gs personā ls, nav trokš ņ ains, skaists skats no balkona. Es arī gribē tu š eit ierasties.
аватар cigdem
Transfē rs ilga apmē ram 2h. Iereģ istrē š anā s viesnī cā pē c 12.00 ieradā mies 9.00 gaidī jā m. Istaba kā rtī ga: TV, kondicionieris, duš a, liela gulta. Istabu uzkopj katru dienu, bet atstā j daudz ko vē lamo. Var paņ emt seifu pret depozī tu, kā arī dvieli pludmalei. … Tomēr ▾ Transfē rs ilga apmē ram 2h. Iereģ istrē š anā s viesnī cā pē c 12.00 ieradā mies 9.00 gaidī jā m. Istaba kā rtī ga: TV, kondicionieris, duš a, liela gulta. Istabu uzkopj katru dienu, bet atstā j daudz ko vē lamo. Var paņ emt seifu pret depozī tu, kā arī dvieli pludmalei. Slikti, ka virs vestibila nav Wi-Fi un daudzā m istabā m nav balkonu. Animā cija tikai pieauguš ajiem, bē rniem animā cijas nebija. Ir bē rnu baseins, ir pieauguš ais, slī dkalniņ š , dvieļ i var ņ emt par depozī tu. Uzkodas no diviem pie baseina.
Ē diens diezgan kvalitatī vs un daudzveidī gs: vista, gaļ a, zivis, daž ā di dā rzeņ i, svaigi sautē jumi, saldumi, augļ i. Dzē rieni daž ā di: vī ni, vietē jais alus, alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i, yuppie sulas, ū dens, tē ja, kafija, bā rs labs, lī dz 23.00.
Personā ls draudzī gs, labsirdī gs, bet nerunā krieviski Pludmale ir 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, pat pluss ir pastaiga svaigā gaisā .
Icmeler ir brī niš ķ ī ga vieta, viesnī ca ir normā la, mē s ļ oti labi atpū tā mies!
аватар leonrom
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atsauksmes no pirms 2 gadiem vairs nav derī gas! Ī paš nieks pā rtrauca to iznomā t un personī gi visu pā rvalda. Lī dz parasta viesa tipa klā tbū tnei "ē dienā ". Mē s zinā jā m, kas viņ š ir, un sapulcē s paklanā mies. … Tomēr ▾ Atsauksmes no pirms 2 gadiem vairs nav derī gas! Ī paš nieks pā rtrauca to iznomā t un personī gi visu pā rvalda. Lī dz parasta viesa tipa klā tbū tnei "ē dienā ". Mē s zinā jā m, kas viņ š ir, un sapulcē s paklanā mies. Viesnī cas fotoattē li vietnē Booking'e atbilst realitā tei. Atvaļ inā jums diviem septembrī maksā ja 55E dienā ar viss iekļ auts

Viesnī ca pē c nesen kvalitatī va remonta, liela, bet atmosfē ra ir "mā jas". Visi tevi pazī st un visi priecā jas tevi redzē t un mē ģ ina pateikt sveicienus krieviski, lai gan galvenais kontingents ir turki un angliski runā još ie. Reģ istratū rā Halils zina krievu valodu, un viņ a apburoš ā aizvietotā ja Jeļ iza mā ca, kamē r abi runā angliski. Mū su uzkopš anu veica Samira un bā rā , cita starpā , strā dā ja Mehmets - gan zinot krievu valodu, gan labprā t atbildot uz jautā jumiem. Personā ls visu dienu griezā s bez pā rtraukuma, vienlaikus saglabā jot smaidī gu un draudzī gu attieksmi. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a - gandrī z katru dienu.
Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs, un š efpavā rs un palī gi bija klā t zā lē , "pē tot pieprasī jumu" pē c bufetes. Un, ja pē c maltī tes neaizmirsti pateikties, tad zā les vadī tā ji sagaidī s kā ģ imeni. Bet pat bez pateicī bas netī rie trauki tika izņ emti gandrī z acumirklī.

Mums nebija ilgi jā gaida, lai gan bijā m ieraduš ies pirms 10:00. Viņ i mums uzreiz piedā vā ja brokastis, kurā m nebija jā bū t, un stundas laikā mē s bijā m apmetuš ies. Istaba bija ļ oti laba, augš ē jā stā vā.

Baseins ir liels un tī rs ar daudziem saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Lai gan tas bija tikai "pē c vakariņ ā m". Un tā - vai 10 minū tes. gā jienā lī dz aprī kotajai paš valdī bas pludmalei vai 25 minū š u patī kamai pastaigai lī dz Nirvana pludmales apkā rtnei (starp Nirvana un Deniziaka pludmali).
Tur no rī tiem turks, kura vā rds, š ķ iet, ir Istmets, vienlaikus atpū š as un uzkopj pludmali - viņ š ir pensionā rs un dara to brī vprā tī gi. Ir arī daž i sauļ oš anā s krē sli olī vu ē nā . Š ķ iet, ka par velti, bet pie mums ieskrē ja kaimiņ u pludmales darbinieks ar prasī bu (lauzī tā krievu valodā - viņ š mū s dzirdē ja, ā ksts) samaksā t 15 liras - viņ š viņ am atsū tī ja un viņ š mums vairs netuvojā s. Tuvā kajā koplietoš anas brī vajā pludmalē ir duš a un ģ ē rbtuve, no rī ta ū dens ir dzidrs, bet pusdienlaikā smilš ainais dibens rada duļ ķ ainī bu, bet vakarā tur saule ir visilgā k.

Ekskursijas tika ņ emtas no Saš as (t. i. reklā mas ...Saš a - sveiks! : ), viņ a krieviski runā još ais birojs atrodas pie ceļ a uz pludmali pa labi, kad izejat no Munamar Beach Residence Hotel netā lu no kanā la
un aiz stū ra, starp citu, krieviski runā još a pā rdevē ja tirgo saldumus - abi ir bildē "Ekskursijas un saldumi... ".
Ekskursija pa “Egejas jū ras salā m” (45 USD diviem) nav slikta, tač u es ieteiktu tā vietā doties ceļ ojumā uz Amosu - ir 7 un 3 stundu tū res par 25-30 lirā m vienai personai, kas tiek pā rdotas "centrā lajā piestā tnē ". un pie jahtā m . Es nož ē loju, ka nedevos tur uzreiz ...es atkā rtoš u ...

Par valodas problē mā m...Pietika ar minimā lu angļ u valodu, lai tiktu cauri Stambulai-Dalamanai (lidojumi, rezervē ti caur internetu Pegazā - nepilni 350 USD par diviem abos virzienos, bet tas ir atseviš ķ s stā sts) Marmaris-Ichmeler (autobuss) uz viesnī ca. Katram gadī jumam izdrukā jiet biļ etes angļ u valodā un/vai uzrakstiet uz lapiņ as viesnī cas nosaukumu un adresi - un kā tas nav skaidrs - iedur papī rī tī un mū c - tiksi pareizi nosū tī ts (a labs ceļ š ), kur jums jā iet. Krievu valoda tur kļ ū st plaš ā ka. "Mū su" savvaļ as pludmalē netā lu no Nirvana pludmales bija ap duci krievu. Krievu valodā ir daudz zī mju. BET!
Apgū stot pamatvā rdus (paldies, atvainojiet, labdien / rī ts / vakars), jū s saņ emsiet daudz bonusu no vietē jiem iedzī votā jiem? Un smaidi biež ā k!
Вид на Ичмелер со стороны Нирваны Бассейн. Отлично отгорожен от улицы. Остальные фотки отеля - на сайте Booking'а Дорога к пляжам НирванаБич, Денизяка и Утро на пляже чужого отеля. Никто не прогонял, наоборот,- мило побеседовали с братом хозяина Русскоязычное турагенство и магазин сладостей.  Нам понравилось общение да и дешевле, чем в центре. На одном из коммунальных пляжей Вдали - Мармарис. А фотка сделана на  пляже
аватар kolobok2611
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem! Izvē lē jā mies klusu viesnī cu, ar labu ieeju jū rā un garš ī gu ē dienu. Mē s apstā jā mies Idas (4 *, lokā li - Idash) Ichmeler ciematā netā lu no Marmarisas. Ierodoties atradā m no vienas puses atkritumu tvertni un viesnī cu ar apdullinoš u animā ciju, no otras – peldbaseinu, no kura smird pē c balinā tā ja. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Izvē lē jā mies klusu viesnī cu, ar labu ieeju jū rā un garš ī gu ē dienu. Mē s apstā jā mies Idas (4 *, lokā li - Idash) Ichmeler ciematā netā lu no Marmarisas. Ierodoties atradā m no vienas puses atkritumu tvertni un viesnī cu ar apdullinoš u animā ciju, no otras – peldbaseinu, no kura smird pē c balinā tā ja. Ierodoties viņ i apmetā s ar skatu uz atkritumu izgā ztuvi un kalniem. Pa dienu nā cā s klausī ties mū ziku no tuvē jā s viesnī cas. Istaba nav ī paš i tī ra, vannasistabā durvis neslē dzā s, veļ a izmazgā ta, notraipī ta. Bija karsts ū dens. Ē diens nabadzī gs, trū cī gi, daudz piparu, galdauti nemainī ti, trauki netī ri pā rbaudot, ī si sakot, ne vairā k kā.3 *. Pilsē tas pludmale, sauļ oš anā s krē sli ir maksas, par vienu-5 liras dienā , tad lē tā k. Lietussargi no klū gu zariem, spož ajā saulē no tā nav jē gas. Daudz izsmē ķ u, pudeļ u korķ i smiltī s, pat stikls. Viens prieks ir jū ra, tā mū s priecē ja visu mū su periodu. Man patika ekskursija pa Egejas jū ras salā m ar makš ķ erē š anu. Ja gribas klusumu un garš ī gu ē dienu - Idas nav variants.
аватар amrodis
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es vē los dalī ties ar savu atvaļ inā jumu skaistajā Turcijas valstī . Izmantojot Coral Travel pakalpojumus, es devos atvaļ inā jumā uz Turciju, man piedā vā ja Idas hotel 4 * (š eit tas ir kā.3 *). Coral Travel mā jaslapā un viesnī cas mā jaslapā apskatī ju fotogrā fijas un atsauksmes - viss man derē ja, bet ierodoties vietā mani sagaidī ja pā rsteigums pē c pā rsteiguma. … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties ar savu atvaļ inā jumu skaistajā Turcijas valstī . Izmantojot Coral Travel pakalpojumus, es devos atvaļ inā jumā uz Turciju, man piedā vā ja Idas hotel 4 * (š eit tas ir kā.3 *). Coral Travel mā jaslapā un viesnī cas mā jaslapā apskatī ju fotogrā fijas un atsauksmes - viss man derē ja, bet ierodoties vietā mani sagaidī ja pā rsteigums pē c pā rsteiguma.
Pirmkā rt, viesnī cā nav 3 * un vē l jo vairā k 4 *, kā man teica viesnī cas gids Dmitrijs (ļ aunprā tī gi smaidot), š eit nav zvaigž ņ u - ir tikai pusmē ness. Paziņ ojis, ka zinu, kurp dodos, viņ š sā ka reklamē t ekskursijas, kas izrā dī jā s trī sreiz dā rgā kas, nekā man stā stī ja ceļ ojumu aģ entū ra. Starp citu, fotogrā fijas viesnī cas mā jaslapā - 90% nav nekā da sakara ar viesnī cu, un tā s, kas uzņ emtas viesnī cā - š ķ iet, ka pirms vairā k nekā.10 gadiem - viss ir nobruž ā ts un izskatā s savā dā k.
Ledusskapis, fē ns, kondicionieris istabā nestrā dā ja, personā ls smaidī ja un ikreiz, kad sazinā jos, lika saprast, ka viņ i nesaprot krievu valodu. Turklā t 3 dienas man nebija karstā ū dens, istabas uzkopš ana 10 uzturē š anā s dienu laikā bija reiz, kad pē c daudzu dienu lū gumiem iztī rī t savu istabu, es iznesu atkritumus uz reģ istratū ru. Turks, kurš strā dā ja virtuvē , gulē ja gaitenī uz soliņ a, katru rī tu peldē jā s baseinā atpū tnieku priekš ā , bet blakus baseinam tī rī ja zobus. Viesnī cā atpū tā s tikai krievi un vē l divas ģ imenes no Turcijas, un tā tad - peldē jā s ģ ē rbuš ies (nu, varbū t reliģ ija neļ auj izģ ē rbties), bet kā pē c bē rni peldē jā s ar kurpē m?!!!!!! ! ! Zā le, kurā mū s paē dinā ja, arī atstā ja daudz ko vē lē ties, bet salī dzinā jumā ar istabu - tā bija pieļ aujama. Bet atkritumi no š ķ ī vjiem nez kā pē c tika izmesti tieš i zā les vidū viesu acu priekš ā . Reiz viesmī lis izlē ja garā m spainim, tā pē c viņ š visu savā ca no grī das PLĀ KĪ un iemeta spainī . Trauki pastā vī gi bija kaut kā dā taukainā pā rklā jumā , tā pē c mē ģ inā jā m tos noslaucī t ar salvetē m, lai gan tas neko daudz nepalī dzē ja. Aicinu visus - NEKAD NENĀ CIES UZ Š O VIESNĪ CU, Ī PAŠ I AR BĒ RNIEM!! ! ! Mū su atpū tniekus turp ved tikai CORAL TRAVEL, nevienu citu tū roperatoru tur neredzē ju, arī ā rzemnieku tur nav - tikai mū sē jie. Nekā di skandā li un prasī bas tos pā rcelt palī dz tū risma operatoram, kuru pā rstā v viesnī cas gids, labā kajā gadī jumā piedā vā t pā rcelš anos, bet ar papildu samaksu 250 USD no personas (par 2 dienā m). Bet kā pē c mums bū tu jā maksā , ja jau esam samaksā juš i par 4* viesnī cu????????????? ?
KAUNS KORĀ Ļ U CEĻ OJUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
аватар 2465888
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba diena, es biju š ajā viesnī cā . Sā ksim ar galveno. Ič melera patieš ā m ir skaists kū rorts. Mī nusi: Viesnī ca veca, nobruž ā ta, mē beles arī a la 90. (galdi nokrā soti ar baltu krā su), kondicionieris strā dā kā traktors, savas pludmales nav. … Tomēr ▾ Laba diena, es biju š ajā viesnī cā . Sā ksim ar galveno. Ič melera patieš ā m ir skaists kū rorts. Mī nusi:
Viesnī ca veca, nobruž ā ta, mē beles arī a la 90. (galdi nokrā soti ar baltu krā su), kondicionieris strā dā kā traktors, savas pludmales nav.
No labā - svaigs remonts vannas istabā , tī ra un maina dvieļ us katru dienu, ē diens garš ī gs, daudzveidī gs. Tatjana reģ istratū rā ir ļ oti draudzī ga, arī bā rmenis ir brī niš ķ ī gs.
Ja nepievē rsī siet uzmanī bu nobruž ā tajā m telpā m, tad jums bū s brī niš ķ ī gi pavadī ts laiks.
Es iesaku doties ekskursijā s no Iras (viņ as aģ entū ra ir pirmā no pludmales pa centrā lo aleju) - viņ a sniegs padomu un nemaldinā s. Pirmā ekskursija tika paņ emta no Borisa - pievī la, apsolī ja krieviski runā još u gidu, bet bija tikai angliski (vismaz es labi zinu angļ u valodu).
No ekskursijā m noteikti dodieties uz Egejas jū ras salā m - jū s lieliski pavadī sit laiku.
Un galvenais - ļ oti maz krievu (kas ar viņ iem atpū tā s mani sapratī s). Pā rsvarā ir cilvē ki no Eiropas, pieklā jī gi izglī toti un nav zolī tē )))
Es novē lu jums labas atsauksmes.
Viesnī ca 3+
аватар ahbulat
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Paliku š ajā viesnī cā , gribu padalī ties iespaidos. Viesnī ca ir ļ oti veca, ar visu š armu, kas izriet no š ejienes. Ledusskapis nestrā dā pusē istabu, kondicionieris š ausmī gi dā rd un smird pē c tabakas, televizorā ir tikai 3 kanā li, no tiem 1 krievu. … Tomēr ▾ Paliku š ajā viesnī cā , gribu padalī ties iespaidos. Viesnī ca ir ļ oti veca, ar visu š armu, kas izriet no š ejienes. Ledusskapis nestrā dā pusē istabu, kondicionieris š ausmī gi dā rd un smird pē c tabakas, televizorā ir tikai 3 kanā li, no tiem 1 krievu. Santehnika vannas istabā ir pieklā jī gā lī menī , viss ir tī rs un darbojas, neaizmirstiet paņ emt lī dzi ziepes - istabā tikai š ķ idrā s ziepes. Telpu uzkopj pē c 2-3 dienā m, ja atstā j dzeramnaudu, tad biež ā k. Reģ istratū ras darbinieki ir draudzī gi, strā dā.2 jaukas krievu meitenes - tikai pa dienu un 2 turki no rī ta un naktī - krieviski saprot tikai tad, kad grib, bet angliski runā diezgan pacieš ami. Ē diens nav daudzveidī gs, bet garš ī gs. Bā rā dzē rieni bez maksas lī dz 23:00, alus, degvī ns, brendijs, vī ns. Baseins ir tī rs, tī rī ts katru otro dienu. Ir pirts, hammam - par naudu. Lī dz pludmalei - 10 min. ar kā jā m ir bezmaksas pilsē ta (lietussargi ir bez maksas, bet jā nā k pirms 10 no rī ta, citā di visi bū s aizņ emti) un daudz maksas, iesaku Victoria Beach - 5 minū tes ar mikroautobusu, bezmaksas dzē rieni ir dā rgi. Viesnī ca klusa, pretī autobusa pieturai, var aizbraukt uz Marmarisu, maksā ap 40 rubļ iem. Ekskursijā s var doties caur ielu gidiem, tie ir lē tā ki, ja Pamukalē vai Efesā labā k caur viesnī cu ceļ vež iem. Iesaku aizbraukt uz bruņ urupuč u salu un Pamukali, satriecoš a sajū ta, lieliska daba, ļ oti interesantas vietas. Paš ā Ič melerā vakarā diezgan garlaicī gi, jā brauc uz Marmarisu, apmē ram 15 minū tes ar mikroautobusu.
аватар Hayal
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s diezgan ā tri nokā rtojā mies. Man nepatika tas, ka viesnī cai praktiski nav teritorijas. Istabas tī ras, ū dens istabā karsts, bija tikai nedaudz silts, arī ne pā rā k labs. Tī rī ta, dvieļ i mainī ti katru dienu (atstā jā m dzeramnaudu). … Tomēr ▾ Mē s diezgan ā tri nokā rtojā mies.
Man nepatika tas, ka viesnī cai praktiski nav teritorijas.
Istabas tī ras, ū dens istabā karsts, bija tikai nedaudz silts, arī ne pā rā k labs.
Tī rī ta, dvieļ i mainī ti katru dienu (atstā jā m dzeramnaudu).
Kas attiecas uz ē dienu....viss bija ļ oti garš ī gi, apmierinoš i un daudzveidī gi. Rindu nebija.
Viesnī ca atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Pludmales nav.
Kaitinoš as ir daž as mū su sievietes, kuras pret citā m sievietē m izturas nicī gi, bet rā po jebkura vī rieš a priekš ā , pazemojoš i flirtē ar viesmī ļ iem un rejē jiem uz ielā m. . . Iesaku izklaidē ties Bā ra ielā . Katru dienu kursē autobuss uz Bā ra iela no viesnī cas, maksā.5 liras 22.50 var doties bez maksas, autobuss pietur pie Irinas aģ entū ras (5 minū š u gā jienā no viesnī cas). Bā ru iela ir vienkā rš i super! Liels skaits bā ru un diskotē ku katrai gaumei, visur ieeja bez maksas!
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti!
аватар rfiftdf
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Esmu ļ oti gandarī ts par ceļ ojumu uz Turciju: ceļ ojumu kompā nija Grand Travel Group un tū roperators Sunmar, kas organizē ja š o ceļ ojumu, viesnī ca IDASH - uzmanī gs un draudzī gs personā ls, daudzveidī gs un garš ī gs ē diens, tī rī ba un kā rtī ba istabā s, teritorijā no viesnī cas, katru dienu tī rī ts peldbaseins. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti gandarī ts par ceļ ojumu uz Turciju: ceļ ojumu kompā nija Grand Travel Group un tū roperators Sunmar, kas organizē ja š o ceļ ojumu, viesnī ca IDASH - uzmanī gs un draudzī gs personā ls, daudzveidī gs un garš ī gs ē diens, tī rī ba un kā rtī ba istabā s, teritorijā no viesnī cas, katru dienu tī rī ts peldbaseins. Daudzē jā dā ziņ ā es piekrī tu iepriekš ē jam apskatam par krieviem, kuri atpū tā s 2011. gada jū nijā , tā pē c es neatkā rtoš os. YIDASH pilnī bā attaisno savu 4 *, iespē jams, tas nevelk uz 5 * tikai tā pē c, ka izejot no viesnī cas jū s uzreiz neatrodaties jū rā !
аватар tigreti77
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopā ar vī ru Turcijā atpū tusies nav pirmā reize, bet Ič melerā un Marmarisā pirmo reizi – nenož ē loju. Ļ oti skaists kū rorts, Icmeler ir nedaudz mierī gā ks, kas noteikti priecē ja, un veikali, kafejnī cas un cenas ir tā das paš as kā Marmarisā , bet naktī klusā ks : ). … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru Turcijā atpū tusies nav pirmā reize, bet Ič melerā un Marmarisā pirmo reizi – nenož ē loju. Ļ oti skaists kū rorts, Icmeler ir nedaudz mierī gā ks, kas noteikti priecē ja, un veikali, kafejnī cas un cenas ir tā das paš as kā Marmarisā , bet naktī klusā ks : ). 20. jū nija sā kumā jū ra ir auksta, devā mies uz tā lā ko pludmali (uz Marmarisas pusi), tur ir bez maksas, sauļ oš anā s krē sli un matrač i pieder blakus esoš ajā m kafejnī cā m, tikai vienreiz prasī ja kaut ko nopirkt viņ u sauļ oš anā s krē slu lietoš anai, nopirkā m ledu krē ms un viesmī lis atpalika no mums, pā rē jā s divas dienas neiederē jā s. Bet centrā lajā pludmalē par uzturē š anā s dienu pludmalē maksā ja 2.5 liras par cilvē ku, sā kotnē ji prasī ja divreiz vairā k, izrā dī jā s ļ oti maz un mums nepatika. Par paš u viesnī cu ir tikai pozitī vas atsauksmes. ī sumā - ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, izvē le nav liela, bet vienmē r ir vistas gaļ a, un pat uz kaula deva kaut ko lī dzī gu jē ram. ē da ķ irš us, apelsī nus un ā bolus. Man ļ oti patika zupa vakarā un dā rzeņ i - sarkanie pipari, tomā ti, gurķ i ir bijuš i vienmē r. Labs standarta numurs, liels balkons. viņ i prasa 5 dolā rus dienā par seifu, viņ i to viegli nomet lī dz 20 dolā riem nedē ļ ā , bet mē s to neņ ē mā m, viņ i mums neko nepaņ ē ma, viņ i aizvē ra dokumentus un naudu koferī . Pegasus Rippers tū ristam ierodoties izsita visu naudu, biedē , visas ekskursijas izbrauca uz ielas un nenož ē loja, divreiz vai pat trī sreiz lē tā k, tie, kas brauca ar Pegazu, daudzi vē lā k nož ē loja. Viņ i ņ ē ma tikai plostu ar Pegasus, pabaroja mū s ar makaroniem un neļ ā va parakstī t apdroš inā š anu, par kuru viņ i runā ja, bet maksā ja vairā k tikai par papildu apdroš inā š anu, jo viņ i savā ca papī rus, ka esam izgā juš i apmā cī bu un mē s zinā m noteikumus. ir skumji, kad viņ i maldina savē jos.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в пяти минутах ходьбы от песчано-галечного пляжа, который тянется вдоль бухты Ичмелера и в 15 минутах езды на автобусе от Мармариса. Также недалеко находятся магазины, бары и рестораны. Отель построен в 1991 году, последняя реставрация прошла в 2015 году. Представляет собой одно 5-этажное современное здание. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 110 км от аэропорта г. Даламан, в 10 км от г. Мармарис, в центре поселка Ичмелер, в 350 м от городского пляжа.
Pludmales apraksts В 350 м от отеля. Протяженность пляжа — 30 м. Полотенца — за депозит.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 основной ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: депозит.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта платно, сауна бесплатно (в определенные часы), турецкая баня (хаммам) бесплатно (в определенные часы), тренажерный зал бесплатно (в определенные часы), дартс бесплатно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 93 номера.

Istabās

балкон, кондиционер, Wi-Fi: бесплатно, душ, туалет, фен, косметические принадлежности, минибар: бесплатно, телефон, сейф в номере: бесплатно, французская / раздельная кровать, спальня, TV: каналы.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kayabal Cad. No:67, Icmeler, Marmaris, Turkey
Tālruņi: Tel: +902524554327
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.