Viesnīcu izvēlējāmies pēc atsauksmēm.

Rakstīts: 10 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 30 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Atpū tā mies ar ģ imeni, mums galvenais bija tī ras istabas, labs ē diens, laba pludmale. . .
Viesnī cas pirmajā stā vā ir reģ istratū ra, cilvē ki reģ istratū rā ir draudzī gi, runā angliski, nedaudz krieviski. . . Mums iedeva istabiņ u treš ajā stā vā , koferus atnesa.
Istaba bija maza, bet mā jī ga, tī rī ja katru dienu, bet ī sti necentā s. . . Atnesa ū deni, tē ju, kafiju, bija elektriskā tē jkanna; ledusskapis, TV, duš a, kura bija ciet ar stikla durvī m. Mū su istabā Wi-fi aizķ ē rā s slikti, labā k bija reģ istratū rā . Istabā nedarbojā s kondicionieris, vairā kas reizes nā ca remontē t. Istabas ā rdurvis tika atvē rtas ar karti. Skapī bija maksas seifs

Naudu labā k mainī t Ič meleras un Marmarisas valū tas maiņ as punktos, viesnī cā slikts kurss, bet viesnī cas gidam vissliktā kais.
Restorā ns atradā s viesnī cas augš ē jā stā vā . Pa logiem pavē rā s skaists skats. Man patika ē diens, viss garš ī gs un daudzveidī gs. Brokastī s varat pasū tī t omleti vai olu kulteni. Vienmē r bija zivis, liellopa gaļ a, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi. Restorā nā notika brokastis, pusdienas un vakariņ as. Lai gan daž iem virtuve ne ī paš i patika.
Viesnī cas pirmajā stā vā ir bā rs ar bezmaksas dzē rieniem, kā arī katru dienu noteiktā s stundā s hamburgeri un saldē jums. Nez kā pē c kokteiļ us netaisī ja. Blakus bā ram ir neliels baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, ir baseins paš iem mazā kajiem.
Viesnī ca ir bez animā cijas, tač u vakaros pastā vī gi tika aicinā ti mā kslinieki. Apkā rtnē ir daudz bā ru, kafejnī cu un restorā nu.
Viesnī cai nav savas pludmales. Uz pludmali devā mies no restorā na "Coco Beach" (pē c dzē rieniem). Blakus ir bezmaksas pludmale no paš valdī bas, bet nav lietussargu ar plauktiem. Š o pludmali ir viegli atrast, ejot pa promenā di lī dz piemineklim zivī m, netā lu no š ī pieminekļ a ir arī veloceliņ š no krastmalas dziļ i ciematā .

Lai redzē tu vairā k, iesaku doties ekskursijā s. Mē s devā mies ceļ ojumā uz Stambulu; ekskursija Daljana, hammam. Visas ekskursijas bija lieliskas! Ekskursijas tika rezervē tas vietē jā aģ entū rā ? nsu tur, tā ir pirmā no jū ras, ja braucat no pludmales no Koko pludmales un no pieminekļ a zivī m. Irina tur strā dā , pasveicini! No Irinas devā mies (par velti) uz ā das centru ar normā lā m cenā m, tas nav tas ā das centrs ar trakajā m cenā m, ko uzstā jī gi piedā vā viesnī cu gidi! Ar dolmuš u par 3TL no cilvē ka devā mies uz Marmarisu uz cietoksni un strū klakā m. Kopumā man patika!
Marmarisu ir vē rts apmeklē t, jū s to nenož ē losit.
Lai visiem lieliskas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu