Fortuna Beach Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.510
№47 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.8 Numurs
8.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.0 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Atrodas pirmajā piekrastē, 8 km attālumā no Marmarisas centra, Ichmeler ciematā. Atvērts 1989. gadā, pēdējo reizi renovēts 2011. gadā. Neliela, mājīga viesnīca relaksējošām brīvdienām ģimenes vai draugu lokā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca mums ļ oti patika. Mū su uzturē š anā s laikā tas bija puspilns. . . Serviss labs, neskatoties uz to, ka viesnī cā neviens nezina krievu valodu. . . Istabas vienmē r tī ras, tī rī tas katru dienu. Atraš anā s vieta vienkā rš i super, 30 metri no jū ras. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika. Mū su uzturē š anā s laikā tas bija puspilns. . . Serviss labs, neskatoties uz to, ka viesnī cā neviens nezina krievu valodu. . . Istabas vienmē r tī ras, tī rī tas katru dienu. Atraš anā s vieta vienkā rš i super, 30 metri no jū ras. Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Ar internetu viss bija kā rtī bā ! Jū ra ir krā š ņ a, peldē ties ir prieks. Vietas ir ļ oti skaistas. Pā rsteidza dež urantu attieksme - sirsnī gi noskaņ oti, ļ oti draudzī gi, vienmē r gatavi bū t atsaucī gi, ieinteresē ti problē mu novē rš anā , ko nevar teikt par atseviš ķ u gidu. Uzmanī gi klausī jā mies gidu, kurš stā stī ja š ausmu stā stus par vietē jā m ekskursijā m. aģ entū rā m, pasmē jā s un devā s ekskursijā s uz vietē jo aģ entū ru. Bijā m apmierinā ti ar ekskursijā m, Ič meleru, viesnī cu! Es novē lu visiem Fortuna darbiniekiem labklā jī bu un panā kumus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man vajadzē ja 4 cilvē kus izmitinā t vienā istabā , lai nevis divstā vu gultas, bet istaba ar divā m istabā m. Interesē jū ras tuvums, labs personā ls. Š ī viesnī ca nodroš inā ja tieš i š ā dus nosacī jumus. … Tomēr ▾ Man vajadzē ja 4 cilvē kus izmitinā t vienā istabā , lai nevis divstā vu gultas, bet istaba ar divā m istabā m. Interesē jū ras tuvums, labs personā ls. Š ī viesnī ca nodroš inā ja tieš i š ā dus nosacī jumus. Mū s sasē dinā ja diezgan ā tri, kaut arī ieradā mies agri. Viesnī ca ideā la, numuriņ i jauki. Viesnī cai nav teritorijas kā tā das, uzreiz ir promenā de un pludmale. Bet pludmale ir laba, vietas vienmē r ir, nekas nav jā skrien un jā aizņ emas. Ē diens bija ideā ls. Internets bija tikai vestibilā , slikts istabā s. Un animā cija bija, bet mē s nepiedalī jā mies, mums tas nav svarī gi. Tur attiecī gi atpū š as 90% britu, ir labs alkohols.
аватар katia261998
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
lieliska viesnī ca, istabā ir wifi, lai gan ne tā labā kā kvalitā te. Mums bija ģ imenes istaba, tā pē c tajā bija 6 gultas uz 4 cilvē kiem. Jaunas mē beles, skaists interjers un galvenais pluss, ka no jebkuras istabas paveras skats uz jū ru. … Tomēr ▾ lieliska viesnī ca, istabā ir wifi, lai gan ne tā labā kā kvalitā te. Mums bija ģ imenes istaba, tā pē c tajā bija 6 gultas uz 4 cilvē kiem. Jaunas mē beles, skaists interjers un galvenais pluss, ka no jebkuras istabas paveras skats uz jū ru. brī niš ķ ī gā daba iemī las, protams, labi atlasī ts, vienmē r draudzī gs personā ls ir milzī ga viesnī cas priekš rocī ba. Ī paš s paldies Suphi menedž erim, kurš centā s palī dzē t katrā situā cijā . lieliska virtuve, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu, vienmē r bija pietiekami.
аватар AnnaBurshtein
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā augusta sā kumā . Teikš u uzreiz, ka kopumā patika, bet uzrakstī š u gan par, gan pret. 1. Krievi un ukraiņ i ir izmitinā ti istabā s tā lu no jū ras (ja jums nav suite). Bet liels pluss ir tas, ka no katras istabas balkona un pat visattā lā kā , jū s redzē siet jū ru un kalnus. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā augusta sā kumā . Teikš u uzreiz, ka kopumā patika, bet uzrakstī š u gan par, gan pret.
1. Krievi un ukraiņ i ir izmitinā ti istabā s tā lu no jū ras (ja jums nav suite). Bet liels pluss ir tas, ka no katras istabas balkona un pat visattā lā kā , jū s redzē siet jū ru un kalnus. Telpas bū tu labi, ja tā s tiktu atjaunotas. Piemē ram, paš ā pirmajā dienā skapja durvis karā jā s uz vienas eņ ģ es, spuldzī te virs spoguļ a iedegā s, skrū vē jot iekš ā un ā rā . Bet bija 2! istabas, 6! ! ! guļ amvietas istabā , un esam divi)), duš a, izlietne, tualete. Numurā ir televizors (1 krievu kanā ls un 18 turku un angļ u kanā li), minibā rs (viena liela ū dens pudele ierodoties, vairs netiek papildinā ta), tē jkanna, krū zes, glā zes, fē ns, š ampū ns, duš as ž eleja, matu kondicionieris, ziepes. , cepures, vates kociņ i, dvieļ i. No mē belē m: mums bija divi skapji, divi naktsgaldiņ i, divguļ amā gulta, divi saliekamie krē sli, viens dī vā ns, galds, tualetes galdiņ š ar spoguli, plastmasas mē beles uz balkona. Divi gaisa kondicionieri. Istaba tika tī rī ta katru dienu, bet pē dē jā dienā mē s netikā m iztī rī ti. Viņ i maina dvieļ us, ja jū s tos nometat uz grī das. Uzpildiet tualetes papī ru. Daž as reizes atstā jā m dzeramnaudu (bet tas neko neietekmē ). Viņ i nezog. Numurā ir seifs (ja nepiecieš ams, maksā.6 liras dienā ). Uz grī das ir paklā js.
2. Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, baseins neliels, viesnī cas ē kā un ā rpusē ir bā rs, ē damzā le. Tač u ar š o teritoriju mums pietika, jo lielā ko daļ u laika pavadī jā m pludmalē pie jū ras vai kā pā m pa pilsē tu ar mugursomā m.
3. Viņ i barojas normā li. Bufete. Ir daudz specifisku ē dienu, bet mē s izvē lē jā mies sev pazī stamā ku ē dienu. Augļ i nav saldi. Turku saldumi tika doti tikai divas reizes nedē ļ ā . Pē cpusdienā un vakarā var ē st zupu. Brokastis agrā s no 7-30 un vē lā s no 10-00, pusdienas no 12-30, uzkodas no 15-00, vakara tē ja no 17-30, vakariņ as no 19-30, vakara zupa no 23-30. Ī sā k sakot, vienmē r ir ko ē st. Sulas, ū dens, tē ja, kafija automā tos visu diennakti cik gribi. Neizmetiet plastmasas ū dens pudeles no minibā ra, zemā k varat tā s uzpildī t ar sulu un ū deni un ņ emt lī dzi uz pludmali vai ceļ ojumā .
4. Pludmale atrodas 40 soļ u attā lumā no viesnī cas. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i - viss ir. Vienmē r atradā m vietu pludmalē . Pludmalē ir duš as un ģ ē rbtuves. Pludmalē nav bā ra, tā pē c dzē rienus ņ ē mā m lī dzi plastmasas pudelē s. Pludmales dvieļ us izsniedz reģ istratū rā bez depozī ta iemaksas, lai tos nomainī tu jā maksā.3 liras par vienu dvieli. Man bija viens mī nuss - tas ir kanā ls, kas iet pa taisno uz jū ru. Ū dens tur stā v – tā pē c mē ģ inā ju peldē t tā lā k no tā . Ekskursiju un privā tā s laivas pastā vī gi kuģ oja un kuģ oja uz š o kanā lu - viņ i ņ ē ma un izsē dinā ja cilvē kus. Tas arī nebija ī paš i patī kami. jū ras dibens - mazi oļ i un smiltis, lai varē tu peldē ties bez č ī bā m. Ū dens ir tī rs, dzidrs un silts.
5. Vakarā nav ī paš i trokš ņ ains, pē c 12 naktī visa mū zika pie viesnī cas izslē dzas. Reizi divos vakaros viesnī cā tiek atskaņ ota dzī vā mū zika vai mū ziķ i dzied, turku dejotā ji dejo. Paš ā Ič melerā ir naktsdzī ve, bet pati pilsē ta ir ļ oti mierī ga, to ieskauj kalni, priedes un jū ra.
6. Viesnī cas pagrabstā vā atrodas sauna un turku pirts, kur par papildus samaksu var pasū tī t masā ž u un spa.
7. Ir lifts, vestibilā ir galdi un krē sli, ir milzī gs televizors ar dī vā nu, pie š ī televizora ir bibliotē ka. Vestibilā ir Wi-Fi. Noķ er pat pie istabas durvī m))
8. Personā ls ir draudzī gs, bet ir atš ķ irī ga attieksme pret eiropieš iem un pret mums. Gandrī z viss personā ls runā krieviski, pilnī gi viss runā angliski. Nav daudz animā cijas.
9. Izbraukš anas dienā no viesnī cas mē s devā mies ceļ ā pirms brokastu sā kuma, tā pē c pē c mū su iepriekš ē ja pieprasī juma mums iedeva divas sviestmaizes ceļ am.
Kopumā mums patika: sezonā un ar tā du budž etu (lē tā k nekā vairums viesnī cu) ir lieliski atpū sties tik cienī gi.
Вид с балкона номера Хамам в подвале отеля В холле Бар и бассейн
аватар sunvoyage11
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atrodas gleznainā vietā , jū ras krastā . Atpū ta š ajā viesnī cā ir piemē rota tikai pā riem un jaunieš iem, ar bē rniem š eit bū s slikti - viņ iem nav infrastruktū ras. Ē diens labs, tikai ar augļ u spriedzi. … Tomēr ▾ Atrodas gleznainā vietā , jū ras krastā .
Atpū ta š ajā viesnī cā ir piemē rota tikai pā riem un jaunieš iem, ar bē rniem š eit bū s slikti - viņ iem nav infrastruktū ras.
Ē diens labs, tikai ar augļ u spriedzi.
Personā ls runā labi angļ u valodā .
No priekš rocī bā m - no visiem numuriem paveras skats uz jū ru.
аватар herera
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Mē s ar vī ru no lidostas ieradā mies viesnī cā.10:00, reģ istratū rā mums uzreiz piedā vā ja iedzert limonā di ar ledu, pā rģ ē rbties pē c vē lē š anā s un atstā t savu bagā ž u pieliekamajā , jo saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem , reģ istrē š anā s istabā bū s 14:00. … Tomēr ▾ Labdien! Mē s ar vī ru no lidostas ieradā mies viesnī cā.10:00, reģ istratū rā mums uzreiz piedā vā ja iedzert limonā di ar ledu, pā rģ ē rbties pē c vē lē š anā s un atstā t savu bagā ž u pieliekamajā , jo saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem , reģ istrē š anā s istabā bū s 14:00. Mū s ieveda mū su istabā solī tajā laikā .
Mums iedeva istabiņ u Nr. 116, bez papildus maksas, stū ra istabiņ a otrajā stā vā , 2 istabiņ as, ar balkonu un 2 kondicionieriem, tī ra, kā rtī ga. Mums diviem bija pietiekami daudz vietas. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, dvieļ i mainī ti ik pē c divā m dienā m. Reģ istrē joties istabā bija 1 pudele ū dens (1.5l), ja ū dens beidzā s viesnī cas restorā nā , tas bija jā ņ em no dzesē tā ja. Bet š ī nebija problē ma.
Runā jot par ē dienu, mums patika viss, neskatoties uz to, ka izvē le nav tik liela (viesnī cā ir tikai 64 numuriņ i un neliels cilvē ku skaits), tač u vienmē r bija vairā ku veidu gaļ a, salā tu pā rpilnī ba, sā nu ē dieni, deserti, augļ i (melone, arbū zs, persiki, vī nogas) utt. Brokastī s ir standarta brokastu pā rslas un vā rī tas olas ar ceptu desu.
Pludmale ir minū tes gā jiena attā lumā , maza. Lizhaks, lietussargi un matrač i ir bez maksas, pludmales dvieļ us var paņ emt reģ istratū rā par depozī tu USD 10 / gabalā . Par 1 liru tā s var mainī t vai mazgā t. Vieta pludmalē mums tika atrasta vienmē r, jebkurā laikā .
Viesnī cā lielā kā daļ a tū ristu ir ā rzemnieki, tā pē c viesnī cas darbinieki runā angliski. valodu. Krievu valodā viņ i zina pā ris vā rdus "č au, kā iet, paldies, lū dzu. " Bet puiš i ir ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi. Nav animā cijas kā tā das, animatoru puisis vairā k izklaidē ja ar sarunā m (angļ u valodā ) un amatieru priekš nesumiem vakaros. Pā ris reizes tika uzaicinā ti ģ itā risti un balets. Viņ i piedā vā ja doties uz diskotē ku Marmarisā . Tā kā.00. 00 viss Ič melers norimst.
No pā rē jiem bija tikai pozitī vas emocijas))
аватар POLT-23
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena. Atpū tuš ies kā pā ris. no 31.08. 2011 lī dz 10.09. 2011. Pā rē jais bija veiksmī gs. Dabas gaisa jū ras augļ i viss ir super! ! ! Uzreiz iekā rtojies 112. istabā ar skatu uz jū ru (bez papildus maksas). Viesnī ca atrodas labi, netā lu no jū ras un savas pludmales. … Tomēr ▾ Laba diena. Atpū tuš ies kā pā ris. no 31.08. 2011 lī dz 10.09. 2011. Pā rē jais bija veiksmī gs. Dabas gaisa jū ras augļ i viss ir super! ! ! Uzreiz iekā rtojies 112. istabā ar skatu uz jū ru (bez papildus maksas). Viesnī ca atrodas labi, netā lu no jū ras un savas pludmales. Viesnī ca pē c remonta ir tī ra un ē rta. Gulta un dvieļ i tiek mainī ti. Ar durvī m nebija lielas problē mas, bet tā s uzreiz tika salabotas par spī ti vakaram. Viesmī ļ i ir draudzī gi un pretimnā koš i. Viņ u pienā kumus pilda 100. Viesnī cas viesi pā rsvarā ir ā rzemnieki, krievu tū ristu bija ļ oti maz. no Ukrainas bijā m vieni. Pati viesnī ca ir klusa un mierī ga. Animā cijas praktiski nav. Tā ir viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Katru vakaru viņ i gatavoja vakariņ as uz ugunskura uz grila (zivju gaļ as mā jputni) Katra diena ir atš ķ irī ga. Jautā jumu par uzturu nav. Augļ u dā rzeņ u gaļ a, no kuras izvē lē ties. Bā rā ir lieliska bezmaksas un maksas dzē rienu izvē le. Efes zī mola alus ir super. Ekskursijas ir jā filtrē . Tā kā gidam ir sava interese, viņ i cenš as veikalos ienest ā du un zeltu. Labā k ej iepirkties paš iem, cena bū s lē tā ka bez procentiem par ceļ vež iem. Vienmē r kaulē jieties Cenas ir pā rā k augstas. Patika visas 3 ekskursijas pa Efezu. Egejas jū ras salas. Kleopatras sala. Laivu braucieni ir vienkā rš i lieliski. Dabas brī nums savā skaistumā . Pā rē jie nedevā s atpū sties jū rā . Jū rā bezmaksas SPA salons, mazas zivis, nokoš ana pē das, tā s tī ra. Pludmale ir tī ra. Vakara izklaide pē c Jū su izvē les. Restorā ni, bā ri visi ar animā cijā m. Spē lē t var lī dz rī tam. Viss ir kluss. Novē lam jums visiem lieliskas brī vdienas Marmaris-Icmeler.
Так цветет банан. Вид из отеля. Самый жизнерадостный официант Серега.
аватар ALEX03091978
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu atpū tā mies 2011. gada maijā . Pirms ceļ ojuma lasī jā m atsauksmes daž ā dos portā los un bijā m nedaudz sarū gtinā ti. Tač u ierodoties viesnī cā , bijā m patī kami pā rsteigti. Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu atpū tā mies 2011. gada maijā . Pirms ceļ ojuma lasī jā m atsauksmes daž ā dos portā los un bijā m nedaudz sarū gtinā ti. Tač u ierodoties viesnī cā , bijā m patī kami pā rsteigti. Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Viesnī ca ir tī ra un sakopta. Ē dienu daudzveidī ba ir liela. Pavā ri ir lieliski, viņ i gatavo garš ī gus ē dienus. Jū ra ir tī ra. Pludmale ir milzī ga, peldieties, kur vē laties. Un neviens tev ne vā rda nepateiks, ka š ī ir citas viesnī cas teritorija. Kā tas biež i notiek Ē ģ iptē . Neviens nepalika bez sauļ oš anā s krē sla un lietussarga. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Tā tad viesnī ca ir stingri piesaistī ta deklarē tajam 4 *. Un es gribu vē rsties pie tiem cilvē kiem, kuri atstā j š ausmī gas atsauksmes par viesnī cu! Puiš i: Ja jū s izrā dā ties, tad kā pē c jū s dodaties uz Turcijas č etrinieku par 400 USD? Maksā jiet tū kstoš iem USD 1500 par personu un dodieties uz Maldivu salā m 5 * ultra viesnī cā . Kopumā , kurš vē las pavadī t klusas un relaksē još as brī vdienas bez animā cijas un diskotē kā m, mierā un klusumā , tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums! Un, kas vē las izklaidi, ik pē c 10 metriem ir tavernas, restorā ni un bā ri. Ar visu virzienu mū ziku! Marmarisas centrs atrodas 7 kilometru attā lumā no viesnī cas. Ballī š u un diskotē ku pilsē ta. Par 10 USD jū s aizvedī s uz diskotē ku un atpakaļ uz viesnī cu! Pastaiga gar jū ras krastu 40 minū tē s. Gidi vienmē r ir tuvumā . Mū su krieviski runā još ā gide Natā lija vienmē r bija kaut kur redzamā vietā un, ja radā s jautā jumi, viņ a labprā t mums palī dzē ja. Arī Elena reģ istratū rā vienmē r labprā t palī dz. Par ko viņ iem liels paldies. Personā ls gandrī z nerunā krieviski, bet saprot jū s lieliski. Visi labie biedri. Paldies visiem! ! !
Отель Дальян Улицы Ичмелера Природа изумительная По дороге в Мармарис
аватар Myrzilachka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
kopumā nav slikti! … Tomēr ▾ kopumā nav slikti!
Вид с неба на местность Мармарис Глубина около 7ми метров, а дно видно! Эгейское море! Достаточно чистое и море и песок, но бесплатных лежаков постоянно не хватало! Холл отеля Вид из окна и еще немного море видно было и столовую внизу, но запаха не было как ни странно За 1$ нам всегда выделывали всякие штуки ))) Вид на отель с яхты!
аватар pikov
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2008. gada augustā . Lasot citu atpū tnieku atsauksmes, jū s varat strī dē ties daudzos veidos. Piemē ram, viņ i raksta, ka atvaļ inā jums tur ir naudas vē rts. Muļ ķ ī bas – var un vajag lē tā k. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2008. gada augustā . Lasot citu atpū tnieku atsauksmes, jū s varat strī dē ties daudzos veidos. Piemē ram, viņ i raksta, ka atvaļ inā jums tur ir naudas vē rts. Muļ ķ ī bas – var un vajag lē tā k. Č etras zvaigznes viesnī ca saņ ē ma tikai par to, ka atrodas netā lu no jū ras malas. Un tik pamatī gi 3. Teritorijas praktiski NAV (tik maza). Tū roperatoru reklā mas bildes ir nedaudz meli – baseins patiesī bā ir daudz mazā ks. Kas attiecas uz numuriņ iem ar skatu uz jū ru - š eit autors ir nedaudz viltī gs, pareizā k sakot, viņ š neuztvē ra ē kas arhitektoniskā s iezī mes - viesnī ca atrodas tā , lai visas istabas kaut kā bū tu vē rstas uz jū ru. Jū ra ir iež ogota lī č a teritorija ar tī ru ū deni un traku dibenu. Tomē r tie ir sī kumi.
Kam vē l nevajadzē tu ticē t, ir bē rnu istabas klā tbū tne. Š is ir neliels skapis 2.5x2.5 metri (vai mazā k), kurā bē rniem tiek dots tikai viens liels prieks - zī mē t. Kopumā jū s varat atpū sties. Rajons ir kluss, mū zika naktī izslē gta (un tas ir labi, citā di klausoties "Black Eyes" 50 reizes dienā...tas ir par daudz). Personā ls ir pieklā jī gs. Ja viņ i krā pjas, tas nav uzmā cī gi. Istabas netika tī rī tas katru dienu, bet tī ras. Virtuve nav pā rā k daudzveidī ga (ī paš i silto ē dienu ziņ ā ), bet izsalcis jau neizies. Krievu ir daudz, bet vā cieš u tomē r vairā k. Un, ja personā la redzeslokā nonā k vā cietis, tad var teikt, ka jū s neeksistē jat. Viņ i pazemojas viņ u priekš ā - jau tas ir pretī gi. Bet, kā izrā dī jā s, ir vē l sliktā ks personā ls - tas ir, kad bā rā ieradā s maskavietis (š ķ iet, Sergejs). No vienas puses labi - krieviski runā još s bā rmenis, bet no otras. Vai varat iedomā ties - viņ i nā ca uz bā ru atpū sties, un ap bā ru bija ducis krievu, kurus bā rmenis "palido", Maskavā mē tā jot tū kstoš iem dolā ru pa labi un pa kreisi. Sasodī ts oligarhs.
Kopumā , ja jums nav bē rnu, kā arī , ja jums nav vajadzī gas forš as diskotē kas (jā dodas uz Marmarisas centru), varat atpū sties uz stabiliem 4 punktiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums selik1954
Pastāsti man, lūdzu, kurš atpūtās Fortūnā, kāda ir atšķirība starp standarta numuru un akciju
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Расположен на первой береговой линии, в 8 км от центра города Мармарис, в поселке Ичмелер. Открыт в 1989 году, последняя реновация сделана в 2011 году. Небольшой уютный отель для спокойного отдыха с семьей или друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 8 км от центра г. Мармарис и в 100 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском песчаном пляже, в 50 м. через пешеходную дорогу, протяженность 25 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, магазины, 1 основной ресторан, 1 бар у бассейна, услуги доктора по запросу, круглосуточно (платно), 1 открытый бассейн, без подогрева. Общий лаундж/гостиная с телевизором.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, водные виды спорта. Библиотека.
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 64 номера.

Istabās

Номера отеля Fortuna Beach оснащены кондиционером, мини-баром и сейфом. Они оборудованы просторной ванной комнатой с отдельным душем и ванной.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mah. Menderes Cad. No:48, Icmeler, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 455 54 00
Tīmekļa vietne: Fortuna Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.