Flamingo Hotel 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.910
№18 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.8 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Siteler rajonā, 3 km attālumā no Marmarisas centra, pirmajā krasta līnijā. Atrodas krastmalā, bet nedaudz prom no pilsētas kņadas. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар sashadarnitskii
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s viesnī cā.2018. gada augustā . Pirmā , kas iekrī t acī s, ir novecojusi viesnī cas ē ka, kas apš ū ta ar lē tu plastmasu. Viesnī ca tika uzcelta 20. gadsimta 80. gados, un pē dē jā renovā cija notika 90. gadu beigā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā.2018. gada augustā . Pirmā , kas iekrī t acī s, ir novecojusi viesnī cas ē ka, kas apš ū ta ar lē tu plastmasu. Viesnī ca tika uzcelta 20. gadsimta 80. gados, un pē dē jā renovā cija notika 90. gadu beigā s. Iekš pusē interjers ir nedaudz jauns, bet arī novecojis. Ir kā pnes un 2 lifti. Viņ š saņ ē ma numuru 41.4. stā vā . Telpas remonts kaut kur 2000. gadu sā kumā . Numurs ar divguļ amo gultu. Ļ oti mazs. Kaut kur 10 kvadrā tmetri. m Ir balkons, gaisa kondicionieris, ledusskapis, duš a/vanna, fē ns, izlietne, skapis, rozetes un TV. Viss darbojas labi. Tikai Wi-Fi, kas ir bezmaksas, istabā neķ eras, un normā li ķ er tikai uz balkona, nu vai restorā nā , reģ istratū rā un pludmalē . Numurā nav seifa. Istaba tiek uzkopta lī menī : svaiga gultas veļ a, dvieļ i un tualetes piederumi.
No ē kas lī dz jū rai 30 metri. Jū ra pie viesnī cas ir sekla, mierī ga un bez viļ ņ iem, kā jau visā Marmarisā . Var peldē t arī lī dz dziļ umam, jo ​ ​ jū rā.100 metrus no pludmales ir bojas apdroš inā š anai.
Jū ra nav supertī ra: ir mitrā s salvetes, izsmē ķ i, eļ ļ as traipi no kuģ iem (osta Marmarisā nav maza, un pilsē ta atrodas lielā lī cī ar "stā voš u" ū deni). Ū dens temperatū ra bija ap 25-27 grā diem, gaiss dienā vairā k nekā.35. Tač u pē c saulrieta no jū ras pū š diezgan vē ss vē jš.
Pludmale 40 metrus plata un 10 metrus dziļ a. Mazie oļ i. Sauļ oš anā s krē sli ir kompakti. Labā kā s vietas ieņ em no rī ta. Ir patī kami atpū sties pludmalē un peldē ties. Ap zemiem kalniem un atklā tu jū ru pie horizonta ir neliela josla starp diviem kalniem.
Viesnī cā ir saldū dens baseins, kas ir nedaudz aukstā ks par jū ru. Apkā rt ir arī sauļ oš anā s krē sli. Netā lu no bā ra.
Viesnī cas restorā ns ir kompakts. Ir vietas gan ē kā , gan terasē . Ē diens man ļ oti patika ne tik daudz daudzveidī bas, cik kvalitā tes dē ļ . Vienmē r ir pirmie ē dieni, sā nu ē dieni, gaļ a, zivis, picas, dā rzeņ i, augļ i, saldumi.
Brokastis tiek pasniegtas, ieskaitot halvu un lukumu, kas daž kā rt tiek ietaupī ts lē tas 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Dzē rieni, kas iekļ auti olinkluzy sastā vā , ir ū dens, tē ja, kafija, kola, jupi tipa sulas. Ir bezmaksas kafijas automā ti ar kafiju, kapuč ī no un karsto š okolā di. Tiek piedā vā ts arī alkohols. Bet neē d, jo nepā rtika ?? ? ? .
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, bet neuzkrī toš s. Vispā r saprot krievu un angļ u valodu. "Mū su" darbiniece Nadija strā dā reģ istratū rā.
Š ajā viesnī cā nav animā cijas, trenaž ieru zā les, saunas.
Lī dz Marmarisas centram kā jā m 30.
Iesaku š o viesnī cu cilvē kiem, kuri par salī dzinoš i nelielu naudu vē las saņ emt normā lu apkalpoš anu, dzī ves apstā kļ us, labu ē dienu un ā tru piekļ uvi jū rai.
P. S. Viesnī ca vē las, lai tā tiktu atjaunota gan ā rpusē , gan iekš pusē . Bet š ajā gadī jumā cena par uzturē š anos viesnī cā ievē rojami palielinā sies.
Ресторан Готель Пляж
аватар Lotsman77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca celta 90. gados. Telpas ir tī ras. Kondicionieri strā dā , bet pultis tiek izsniegtas pret droš ī bas naudu, Wi-Fi (bezmaksas) ķ er pat pludmalē ! Virtuve un bā rs ir lieliski. Pludmale noteikti nav lieliska, bet tā ir Marmarisa! Sauļ oš anā s krē sli ir forš i, matrač us izsniedz un tī ra pludmales darbiniece. … Tomēr ▾ Viesnī ca celta 90. gados. Telpas ir tī ras. Kondicionieri strā dā , bet pultis tiek izsniegtas pret droš ī bas naudu, Wi-Fi (bezmaksas) ķ er pat pludmalē ! Virtuve un bā rs ir lieliski. Pludmale noteikti nav lieliska, bet tā ir Marmarisa! Sauļ oš anā s krē sli ir forš i, matrač us izsniedz un tī ra pludmales darbiniece. Viss ir blakus. Jū ra, pludmale, neliela (3 metri) promenā de, bā rs un viesnī ca 45 metru attā lumā no jū ras. Uz vietas peldbaseins. Nav nekā du problē mu. Es iesaku.
Вид с отеля Улица при выходе с отеля Пляж отеля Вид со второго этажа на центральную дорогу. Один из сладких
аватар k_p
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Flamingo viesnī cu devā mies ne pirmo reizi, un lī dz 2018. gada sezonai tā darbojā s puspansijas (HB) sistē mā . Tač u š ogad viesnī ca kļ uva viss iekļ auts. Plusi: tagad katru dienu tiek pabarots, un pa lielam vairs nav jā tē rē ne santī ma - visi dzē rieni iekļ auti, ē diens izcils un garš ī gs (paliek bijuš ais š efpavā rs - kas kā dreiz bijis, pazī st viņ u un viņ a gatavoš anas veids). … Tomēr ▾ Uz Flamingo viesnī cu devā mies ne pirmo reizi, un lī dz 2018. gada sezonai tā darbojā s puspansijas (HB) sistē mā . Tač u š ogad viesnī ca kļ uva viss iekļ auts. Plusi: tagad katru dienu tiek pabarots, un pa lielam vairs nav jā tē rē ne santī ma - visi dzē rieni iekļ auti, ē diens izcils un garš ī gs (paliek bijuš ais š efpavā rs - kas kā dreiz bijis, pazī st viņ u un viņ a gatavoš anas veids). Mī nusi: viesnī ca sā ka piesaistī t citu kategoriju tū ristus. No klusas un nelielas pensijas (š ā vā rda labā nozī mē ) tā pā rvē rtā s par budž eta viesnī cu Tagilai. Iepriekš visi klusi sauļ ojā s uz sauļ oš anā s krē sliem viesnī cas teritorijā , bet š osezon diemž ē l parā dī jā s trokš ņ ainas iereibuš as kompā nijas. Bet kopumā , ja neskaita atseviš ķ us biedrus, viesnī ca tomē r ir laba: klusa, ē rta, salī dzinoš i budž eta ziņ ā . Tā s galvenais pluss: atraš anā s vieta (50 metri no jū ras) un virtuve
аватар soulaa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pros. Par naudu teicama viesnī ca, kas atrodas Marmarisas nomalē , kas ir labi, jo nav tik trokš ņ ains kā centrā , ejot lī dz centram ir kā di 5-6 km, mums patika pastaigā ties pa promenā di, kas ir ļ oti skaista (ir mikroautobusi, kas kursē no centra uz nomali un atpakaļ lī dz apmē ram 1-30). … Tomēr ▾ Pros. Par naudu teicama viesnī ca, kas atrodas Marmarisas nomalē , kas ir labi, jo nav tik trokš ņ ains kā centrā , ejot lī dz centram ir kā di 5-6 km, mums patika pastaigā ties pa promenā di, kas ir ļ oti skaista (ir mikroautobusi, kas kursē no centra uz nomali un atpakaļ lī dz apmē ram 1-30). Viesnī cā ir izcila ē diena kvalitā te, tā strā dā pē c HB sistē mas, izvē le nav ī paš i liela, bet viss, kas ir, ir ļ oti garš ī gs un kvalitatī vs. Pusdienā s viesnī cas bā rā pie baseina pasū tī jā m picu un makaronus, viss bija garš ī gi. Draudzī gs personā ls. Privā ta pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem. Viesnī ca mums patika.
Marmarisa: Centrā vakarā ir skaistas dziedoš as strū klakas, bē rni ir sajū smā . Aizgā jā m uz Bar Street, apmeklē jā m pā ris diskotē kas, visur ieeja bez maksas, pilsē ta ir ballī š u pilsē ta, labi ceļ ot ar kompā niju, daudz britu un zviedru. Skaista jahtu piestā tne, tā s tuvumā ir daudz daž ā du restorā nu (tuvā k cietoksnim). Var pastaigā ties pa pilsē tas veco daļ u, ļ oti krā sainu.
Mī nusi - kondicionieris, kas nav regulē jams un pū š tieš i pa gultu, nā cā s kaut ko pielā got, lai pasargā tu sevi no aukstā gaisa plū smas, vakarā aiz loga ir liels troksnis, ja gribas gulē t ar logs atvē rts. No rī tiem pludmalē nav pietiekami daudz vietu un sauļ oš anā s krē slu, jo viņ i nez kā pē c devā s uz mū su baseinu un mū su pludmali arī no citā m viesnī cā m, lai gan viņ iem nebija nevienas puses uz viesnī cu, bet nebija arī rokassprā dzes. mū su viesnī ca. Personā ls slikti runā angliski, zina pā ris vā rdus krieviski. Pludmales dvieļ us nedod, var iznomā t, bet mē s to neuzzinā jā m, jo ​ ​ atbraucā m ar savē jiem. Viesnī ca ir 70 procenti NVS, pā rē jā s - turki, vā cieš i, briti.
Iepirkš anā s Marmarisā ir diezgan augstas cenas. Otrdienā s importa bazā rā daž as lietas nebija ī paš i izdevī gi pirkt, pilsē tā reizē m atlaida vairā k, bet kopumā labas lietas tur bija jā atrod ar lielā m grū tī bā m. Ir Polo Garā ž a, kurā cenas ir zemā kas nekā lī dzī gā veikalā Kijevā , un izvē le ir lielā ka.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem! Es rakstu ī paš i tiem, kas š aubā s! - NEŠ AUBIES! ļ oti laba viesnī ca! omulī gi, ar brī niš ķ ī gu kolektī vu (kas jau vairā k kā gadu strā dā vienā sastā vā , kas nav mazsvarī gi! ). Viesnī ca nav liela, bet tas ir tā s š arms! viņ i zina visus "savē jos" pē c skata, sā kot no istabenē m un beidzot ar š efpavā ru, kurš , starp citu, pat zina, kad tu brauksi prom un pē c "atvadu vakariņ ā m" lika man kā pt uz svariem un iepriecinā t sevi))) ) atpū tos kopā ar meitu un nenož ē loju, ka izvē lē jos viesnī cu bez visuresoš ajiem animatoriem, un, ja ir vajadzī ba, tad puiš i bija tik noskaņ oti pret sevi, ka bē rni bija sajū smā ! viesnī ca, protams, vairā k domā ta ģ imenes atpū tai, vakaros nav apdullinoš u diskotē ku, bet tas ir viss pā rē jā š arms, jo tiem, kas vē las "pač akarē ties" Flamingo nodroš ina autobusu, kas aizved "savē jos "rež ģ i uz ielu! patī kami arī apzinā ties, ka tuvumā ir pludmale, kurā arī cilvē ks strā dā un uztur kā rtī bu! Vē l viens milzī gs pluss ir “bezroku sistē ma”, kad atnā c uz vietē jo veikalu, vairs nevē rtē pē c “uzraksta uz tava roka”)))))) Protams, ir daž i trū kumi, bet to ir tik maz, ka pat pē c atvaļ inā juma neatceries! Protams, varu rakstī t lī dz bezgalī bai, bet teikš u vienu Protams, Marmarisa ir pasakaina pilsē ta, bet Flamingo ir viesnī ca, kurā es vē lē tos atgriezties!. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Es rakstu ī paš i tiem, kas š aubā s! - NEŠ AUBIES! ļ oti laba viesnī ca! omulī gi, ar brī niš ķ ī gu kolektī vu (kas jau vairā k kā gadu strā dā vienā sastā vā , kas nav mazsvarī gi! ). Viesnī ca nav liela, bet tas ir tā s š arms! viņ i zina visus "savē jos" pē c skata, sā kot no istabenē m un beidzot ar š efpavā ru, kurš , starp citu, pat zina, kad tu brauksi prom un pē c "atvadu vakariņ ā m" lika man kā pt uz svariem un iepriecinā t sevi))) ) atpū tos kopā ar meitu un nenož ē loju, ka izvē lē jos viesnī cu bez visuresoš ajiem animatoriem, un, ja ir vajadzī ba, tad puiš i bija tik noskaņ oti pret sevi, ka bē rni bija sajū smā ! viesnī ca, protams, vairā k domā ta ģ imenes atpū tai, vakaros nav apdullinoš u diskotē ku, bet tas ir viss pā rē jā š arms, jo tiem, kas vē las "pač akarē ties" Flamingo nodroš ina autobusu, kas aizved "savē jos "rež ģ i uz ielu! patī kami arī apzinā ties, ka tuvumā ir pludmale, kurā arī cilvē ks strā dā un uztur kā rtī bu! Vē l viens milzī gs pluss ir “bezroku sistē ma”, kad atnā c uz vietē jo veikalu, vairs nevē rtē pē c “uzraksta uz tava roka”)))))) Protams, ir daž i trū kumi, bet to ir tik maz, ka pat pē c atvaļ inā juma neatceries! Protams, varu rakstī t lī dz bezgalī bai, bet teikš u vienu Protams, Marmarisa ir pasakaina pilsē ta, bet Flamingo ir viesnī ca, kurā es vē lē tos atgriezties!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. . . Diezgan negaidī ti 4 * viesnī cai Marmarisā , tā ds apkalpoš anas lī menis. Viesnī ca "Flamingo" atrodas pirmajā lī nijā no jū ras. Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Ir televizors, kondicionieris, skapis, spogulis ar tā saucamo tualetes galdiņ u. … Tomēr ▾ Sveiki. . . Diezgan negaidī ti 4 * viesnī cai Marmarisā , tā ds apkalpoš anas lī menis. Viesnī ca "Flamingo" atrodas pirmajā lī nijā no jū ras. Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Ir televizors, kondicionieris, skapis, spogulis ar tā saucamo tualetes galdiņ u. Ē diens viesnī cā izcils, brokastis standarta turku ar maizi, olā m, kafiju, sviestu, ievā rī jumu, bet vakariņ as vienmē r bijuš as daž ā das - kā paš taisī tas, vienkā rš i nav iespē jams nepamē ģ inā t (ē dienu izvē le maza, bet viss tiek darī ts kvalitatī vi). Apkalpoš anas lī menis "pieci": istaba tiek uzkopta katru dienu, veļ as maiņ a 3 rubļ i. Nedē ļ ā . Ekskursijas. . . Protams, mē s braucā m ekskursijā s no Susanna, aģ entū ras No Name! Par viņ u š eit jau ir daudz rakstī ts un viss ir patiesī ba! Brī niš ķ ī ga, laipna un dā sna sieviete! Viņ a visu izskaidro un cenas ir vislabā kā s! Ekskursijas bija kvalitatī vas ar profesionā liem gidiem, liels paldies Susannai. Man viss ļ oti patika. Iesaku visiem turp doties. Ekskursijā s tikai no Suzannas! Atrodas 50 metrus no mū su viesnī cas, pa labi, pretī Golden Rock5* viesnī cai! Nekad nesamierinieties ar ekskursijā m no saviem tū roperatoriem – tā s ir 2-3 reizes dā rgā kas, nekā pē rkat no Susanna! Viņ a arī ieteica labas iepirkš anā s vietas (drē bes, bambusa dvieļ us, ā das jakas, saldumus un suvenī rus). viņ a zina visu, kur ir dā rgā k, kur lē tā k veikt vienā dus pirkumus. Ļ oti iesaku! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika tajā atpū sties. viesnī ca ir ļ oti ē rta, numuriņ i ir tī ri un katru dienu uzkopti blakus viesnī cai var staigā t pa promenā di vai doties uz kafejnī cu. Pavā ri lieliski gatavo un blakus viesnī cai var iegā dā ties lē tā kas ekskursiju biļ etes, kuras pā rdod sieviete Susana un. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika tajā atpū sties. viesnī ca ir ļ oti ē rta, numuriņ i ir tī ri un katru dienu uzkopti blakus viesnī cai var staigā t pa promenā di vai doties uz kafejnī cu. Pavā ri lieliski gatavo un blakus viesnī cai var iegā dā ties lē tā kas ekskursiju biļ etes, kuras pā rdod sieviete Susana un
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 1. lī dz 10. jū nijam. Klusa viesnī ca - patika. Ja vē laties troksni un jautrī bu, pastaigā jiet nedaudz pa krastmalu, un jū s to visu dabū siet caur jumtu. Ē diens izcils, izvē le nav liela, bet garš ī ga. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 1. lī dz 10. jū nijam. Klusa viesnī ca - patika. Ja vē laties troksni un jautrī bu, pastaigā jiet nedaudz pa krastmalu, un jū s to visu dabū siet caur jumtu. Ē diens izcils, izvē le nav liela, bet garš ī ga. Telpas ir tī ras. Mū su istabene bija ļ oti strā dī ga. Kondicionieris ir neē rts, jo ir centrā lais, t. i. Lai to pielā gotu sev, jums jā zvana meistaram. Bet tā nav problē ma, kas rodas ā tri. Reģ istratū rā tagad (nezinu, kā agrā k) strā dā krieviski runā još a meitene Jū lija. Jā , un nav grū ti piekrist turkiem, kuri nerunā krieviski. Viņ i jau zina daž us vā rdus, un restorā nā viesmī ļ i tiek apmā cī ti, kā viņ i strā dā . Labi padarī ts! Bet viņ iem angļ u valoda ir otrā dzimtā , atš ķ irī bā no mū su "poliglotiem" (man pā rmet, ka viesnī cā neviens nerunā krieviski) Kad atbraucā m, krievu vā cieš u bija ļ oti maz, 5. datumā krievi pā rsvarā dzī voja Diezgan. adekvā ti, ne trokš ņ aini cilvē ki. Vā rdu sakot, iesaku kā ekonomisku atpū tu. Droš i vien arī tur brauksim.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2012. gada jū nijā . Viesnī cu var uzskatī t par labu ekonomisku iespē ju. Istabas ir ok (tikai ļ oti mazi un cieti spilveni). Ē diens labs, izvē les nav lielas, bet viss SVAIGS un garš ī gs. Liels pluss ir tas, ka blakus ir jū ra, laba ieeja un tā lu no bojā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2012. gada jū nijā . Viesnī cu var uzskatī t par labu ekonomisku iespē ju. Istabas ir ok (tikai ļ oti mazi un cieti spilveni). Ē diens labs, izvē les nav lielas, bet viss SVAIGS un garš ī gs. Liels pluss ir tas, ka blakus ir jū ra, laba ieeja un tā lu no bojā m. Pati pludmale ir maza, bet vietas pietika visiem. Ļ oti mazi lietussargi, no karstuma pilnī bā noslē pties nav iespē jams. Uz lietussarga daudzi pakā rti palagi vai dvieļ i. Pludmales dvieļ i ir ļ oti mazi, pietiek ar pusi sauļ oš anā s krē sla, tā pē c pludmales grī du izmanto paš i. Kad tu peldi jū rā un skaties uz viesnī cu, tā mums atgā dina mū su Melnā s jū ras piekrasti – viesnī ca uz viesnī cas. Bet, ierodoties pē c ekskursijā m, nekas nav labā ks par mū su viesnī cu un vē so jū ru. Jū nija sā kumā jū ra bija uzmundrinoš a, bija grū ti ieiet, bet ā tri pierod pie ū dens un negribas kā pt krastā . Personā ls ir draudzī gs, daudzi runā krieviski. Vispā r Marmarisa ir haotiski izkaisī tas viesnī cas, bet lī cis un promenā de gar piekrasti uzvar - 12 km. Es ieteiktu š o viesnī cu kā ekonomisku iespē ju, jū s to nenož ē losit. Tuvumā daudz veikalu, bā ru un kafejnī cu. Mī nuss ir tas, ka ceļ š ir netā lu, un ir grū ti gulē t ar atvē rtu logu. Gaisa kondicionieris pū š tieš i uz gultas. Dodu padomu, krievu atjautī ba. Paņ emiet lī dzi auduma gabalu un lī mlenti. Neizstiepjot audumu, piestipriniet to pie gaisa kondicioniera ar maisiņ u. Tad telpā bū s vē ss, nevis vē jš .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī atpū tā s no Intū rista ar vī ru, tas arī viss! Un augļ u ir daudz, un jū ra silta, tomē r bija nedaudz karsts - gide (Tatjana vienkā rš i super gide, kā mamma!! ! ) teica, ka tā ds karstums zem 40 ir retums priekš . š ī s vietas. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā s no Intū rista ar vī ru, tas arī viss! Un augļ u ir daudz, un jū ra silta, tomē r bija nedaudz karsts - gide (Tatjana vienkā rš i super gide, kā mamma!! ! ) teica, ka tā ds karstums zem 40 ir retums priekš . š ī s vietas. Istaba 4, un ē diens, vakariņ as, 5! Viss vienmē r ir svaigs. Un tā kā visu laiku pazudā m ekskursijā s (starp citu, ā rzemju tū ristu gidi un vē sturnieki bija virsū - nekad nenož ē lojā m, ka no viņ iem pirkā m! ), tad ar pusdienā m problē mu nebija - pusdienas bija iekļ autas visā s ekskursijā s! Personā ls nerunā krieviski, bet mums ar š o problē mu nebija - Tatjana visu tulkoja un bija viesnī cā.2 reizes dienā - nekā du diskomfortu nejutā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums zhalova
Vai varat, lūdzu, pateikt, vai viesnīcā ir pieejams Wi-Fi? Un ja jā, vai tas ir maksas vai bezmaksas? Istabā vai vienkārši vestibilā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums denga7777
Paldies
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в районе Сителер, в 3 км от центра Мармариса, на первой береговой линии. Расположен на набережной, но несколько в отдалении от городского шума и суеты. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 95 км от аэропорта г. Даламан, 3 км от центра г. Мармарис.
Pludmales apraksts Собственная часть городского песчано-галечного пляжа. Между пляжем и отелем пешеходная дорога.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service 24 часа, 3 бара: лобби бар, бар у бассейна (платно) 08:00-01:00, бар на пляже, 1 основной ресторан Flamingo: завтрак 07:00-10:00, ужин 19:00-21:30 — шведский стол, 1 открытый бассейн, без подогрева, площадь 200 кв.м, часы работы с 09:00-19:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта платно (на территории отеля Tropical).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Состоит из 1 главного здания и имеет 4 этажа. В отеле 96 номеров.

Istabās

В номерах: балкон, сплит кондиционер, телевизор, Wi-Fi, телефон, фен, мини-бар, ванна.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Kenan Evren Bulvarı, No:45, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 417-32-55
Tīmekļa vietne: Flamingo Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.