Dora Portofino Icmeler Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 5.410
№100 viesnīcas reitingā Marmarisa
4.7 Numurs
6.0 apkalpošana
4.3 Tīrība
6.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Uzcelta 2000. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2014. gadā. Viesnīca atrodas 10 km no Marmarisas centra, 50 m no Ičmeler ciema, 100 m no pilsētas pludmales. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар saxirina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sezonas sā kums, viesnī ca nav pilna. Sanā kuš ie no rī ta saklā ja brī niš ķ ī gu gultu, un piedā vā ja kā du istabu izvē lē ties, jo bija ar mazu bē rnu, piedā vā ja gultiņ u, bet pietika ar divā m lielā m stumjamā m gultā m. … Tomēr ▾ Sezonas sā kums, viesnī ca nav pilna. Sanā kuš ie no rī ta saklā ja brī niš ķ ī gu gultu, un piedā vā ja kā du istabu izvē lē ties, jo bija ar mazu bē rnu, piedā vā ja gultiņ u, bet pietika ar divā m lielā m stumjamā m gultā m. Uzreiz jā saka, ka ē diens nav paredzē ts maziem bē rniem, tas mums bija vienī gais negatī vais. Viesnī ca ir izremontē ta, baseins tī rs, personā ls brī niš ķ ī gs, bā rmenis super, un pats galvenais pludmale tieš ā m atrodas 50 metrus no viesnī cas ar tā s sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Un, protams, mū su neticamais Icmeler, š eit mē s esam jau 3 reizes. Es ieteiktu š o viesnī cu visiem un labprā t atbrauktu š eit.
аватар sugak70
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu neizvē lē jā mies – lidojuma nemitī go pā rsē š anā s dē ļ mū s tur pā rcē la. Viesnī cai jau ilgu laiku nepiecieš ams remonts. Telpā ir traipi un pelē jums. Durvī m nav elektrisko slē dzeņ u, un tā s, kas ir, ne vienmē r ir iespē jams atvē rt ar atslē gu senatnes dē ļ . … Tomēr ▾ Viesnī cu neizvē lē jā mies – lidojuma nemitī go pā rsē š anā s dē ļ mū s tur pā rcē la. Viesnī cai jau ilgu laiku nepiecieš ams remonts. Telpā ir traipi un pelē jums. Durvī m nav elektrisko slē dzeņ u, un tā s, kas ir, ne vienmē r ir iespē jams atvē rt ar atslē gu senatnes dē ļ . Istabā vispā r nav seifa. Mē beles ir vecas un jā izmet atkritumu poligonā . Televizors ir mana vecuma, pults nav, un mū su lū gumi reģ istratū rā to izsniegt saskā rā s ar pilnī gu vienaldzī bu. Viņ š droš i vien ir prom uz ilgu laiku. Ieslē dzot televizoru bez pults, sapratu, kā pē c nav pults - ir trī s programmas un viss turku valodā . Viesnī ca atrodas 200 metru attā lumā no pludmales. Pludmalē viņ am bija iedalī tas divas vai trī s oranž as rindas, nevis pirmie svaiguma matrač i. Ī paš u remontē tā ju uzmanī bu ir pelnī juš i arī sauļ oš anā s krē sli. Lifts vecs, pats aizver durvis. Restorā ns vai, visticamā k, ē damzā le pirmajā stā vā - ir atvē lē ta daļ a no zā les. Ē diens, dī vainā kā rtā , bija normā ls, bet daž reiz ē diena nepietika visiem. Pusdienā s pieredzē juš i viesi ierodas iepriekš . Pagalmā ir neliels baseins un bā rs. Lū dzu, padomā jiet, pirms pē rkat š o viesnī cu.
аватар krass452
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā uzreiz ieradā s divas ģ imenes. Tur mamma labi zinā ja angļ u valodu un viņ a brī vi komunicē ja ar administratoru, lū dza iedot labu numuru. Mē s "apmetā mies" nezinot valodu. Tas bija 0.35. Viņ i mū s nosē dinā ja zem jumta, uzreiz parā dī ja skatu no istabas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā uzreiz ieradā s divas ģ imenes. Tur mamma labi zinā ja angļ u valodu un viņ a brī vi komunicē ja ar administratoru, lū dza iedot labu numuru. Mē s "apmetā mies" nezinot valodu. Tas bija 0.35. Viņ i mū s nosē dinā ja zem jumta, uzreiz parā dī ja skatu no istabas. Skats uz jū ru. Tā bija jaukā kā lieta istabā . Pā rsteigums bija no rī ta, kad pamodā mies un saules gaismā ieraudzī jā m visus istabas jaukumus. Pirmkā rt, istaba ir ļ oti netī ra, gultas galvgalis ir kaut kā dā veidā (nerakstī š u kā dā ), mē beles ir š ausmī gas, viss drū p, lobā s. . . Televizors ir raidī jumam: nav strā dā t. Un tad - nav ū dens, ne auksts, ne karsts. Viņ i nokā pa lejā , sā ka prasī t citu numuru, teica, ka citu nav. Uz jautā jumu par ū dens trū kumu teica, ka pē c brokastī m bū š ot ū dens? ! Tiesa, toreiz ū dens padeves pā rtraukumu nebija. Aizkars duš ā (ja to tā var nosaukt). Uzturē š anā s laikā bija tikai viena tī rī š ana. Dvieļ i gā ja mainī ties paš i. Kopumā bez komentā riem. Ē diens ir ļ oti pikants. Viņ i ē da arbū zus. Vienī gais pluss ir jū ras tuvums.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopē jais iespaids par pā rē jo ir ļ oti labs. Viesnī cā ī sti nav ko darī t. Nu kurš gulē s istabā , kad visapkā rt ir tā ds skaistums ! ! ! Un kā ar laivu braucieniem Bā ra ielā ! ! ! Protams, meitenes, labā k nejaucieties ar vietē jiem iedzī votā jiem un neejiet uz vietē jo diskotē ku Ič melerā , nu, vai esiet ā rkā rtī gi uzmanī gi, jo, ja izceļ as kautiņ š vai kā ds sā ks jū s mocī t, neviens jums nepalī dzē s, jo ja policija visus izslaucī s uzreiz))) Un vispā r bez vī rieš iem doties uz Turciju ir apgrū tinoš i))) Viesnī cai nav savas pludmales, bet ir tuvē jā s viesnī cas maksas pludmale (ar maksas sauļ oš anā s krē sliem un dzē rieni) un nedaudz tā lā k pilsē tas pludmale, kurā arī atrodas, jā bū t ļ oti uzmanī giem (vietē jie iedzī votā ji ienī st tū ristus - tas ir 1000%), tā pē c labā k ir samaksā t un baudī t atvaļ inā jumu sauļ oš anā s krē slā . … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids par pā rē jo ir ļ oti labs. Viesnī cā ī sti nav ko darī t. Nu kurš gulē s istabā , kad visapkā rt ir tā ds skaistums ! ! ! Un kā ar laivu braucieniem Bā ra ielā ! ! ! Protams, meitenes, labā k nejaucieties ar vietē jiem iedzī votā jiem un neejiet uz vietē jo diskotē ku Ič melerā , nu, vai esiet ā rkā rtī gi uzmanī gi, jo, ja izceļ as kautiņ š vai kā ds sā ks jū s mocī t, neviens jums nepalī dzē s, jo ja policija visus izslaucī s uzreiz))) Un vispā r bez vī rieš iem doties uz Turciju ir apgrū tinoš i))) Viesnī cai nav savas pludmales, bet ir tuvē jā s viesnī cas maksas pludmale (ar maksas sauļ oš anā s krē sliem un dzē rieni) un nedaudz tā lā k pilsē tas pludmale, kurā arī atrodas, jā bū t ļ oti uzmanī giem (vietē jie iedzī votā ji ienī st tū ristus - tas ir 1000%), tā pē c labā k ir samaksā t un baudī t atvaļ inā jumu sauļ oš anā s krē slā . Kopumā mē s ar mā su ļ oti labi atpū tā mies, paņ ē mā m lī dzi kaudzi fotogrā fiju, emociju, iespaidu : ) Novē lu visiem patī kamas un neaizmirstamas brī vdienas! ! ! : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies 2010. gada jū lijā . Uzreiz atzī mē š u faktu, ka krievi tiek izmitinā ti sliktā kajā s istabā s. Bijā m iekā rtojuš ies zem jumta - specifiskā smirdoņ a un karstums piespieda "izvilkt" istabu zemā k stā vā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2010. gada jū lijā . Uzreiz atzī mē š u faktu, ka krievi tiek izmitinā ti sliktā kajā s istabā s. Bijā m iekā rtojuš ies zem jumta - specifiskā smirdoņ a un karstums piespieda "izvilkt" istabu zemā k stā vā . Vē lā k atbrauca 2 puiš i no Pē terburgas un viņ i apmetā s kaut kā dā noliktavas telpā.1. stā vā . Labi ir tas, ka tā saucamo virtuvi apskatī jā m jau pē dē jā vakarā , pirms izkā pš anas no viesnī cas. Ja mē s bū tu tur meklē juš i agrā k, es nezinu, kur mums bū tu bijis jā ē d. Apkalpojoš ais personā ls krieviski nerunā vispā r. Istabas tī rī ja kā ds nož ē lojams turks, kurš nav nekā ds belmess. Otro reizi mē s tur nebrauktu. Vā cieš i dzī voja viesnī cā , bļ ā va naktī s kā traki. . arī saka, ka krievi uzvedas pretī gi. Man patika pats Ič melers. Lai salī dzinā tu viesnī cas, devā mies uz Marmarisu uz Adler Hotel, kur apmetā s mū su draugi - ar Portofino nav salī dzinā š anas, lai gan Adlera ir ***.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Portofino vē rtē daž ā di, tas man kļ uva skaidrs no sarunā m ar tū ristiem. Pā ris no Krasnodaras apgabala, kurš savulaik atpū tā s citā s viesnī cā s, stā stī ja, ka tā esot neliela, mā jī ga viesnī ca, ļ oti patī kama un neizliekoties par patosu. … Tomēr ▾ Portofino vē rtē daž ā di, tas man kļ uva skaidrs no sarunā m ar tū ristiem. Pā ris no Krasnodaras apgabala, kurš savulaik atpū tā s citā s viesnī cā s, stā stī ja, ka tā esot neliela, mā jī ga viesnī ca, ļ oti patī kama un neizliekoties par patosu.
Sā kotnē ji es biju vī lusies istabā . Bijā m iekā rtojuš ies 4 stā vā , griesti izklā ti ar koka apš uvumu, maza istabiņ a, duš a ciet tikai ar aizkaru, karstais ū dens bija no rī ta un vakarā no 6 lī dz 10. Bet skats no balkona ir krā š ņ s...
Tad prasī jā m, lai mū s pā rceļ , mums iedeva istabiņ u 2. stā vā , tur jau bija daudz ē rtā k, vairā k vietas, vairā k gultas, labā ka duš a, starp citu, visu atvaļ inā juma laiku vienmē r bija karstais ū dens. Radio nedarbojā s, un š ajā istabā nebija televizora. Bet viņ š nav vajadzī gs...viņ i nenā ca tur skatī ties TV. Bet viesnī cā nav normā lu kondicionieru, tikai sistē ma, no kuras pū ta vē ss gaiss. Un balkons jau bija vē rsts pret bā ru, kur lī dz pulksten 12 skanē ja mū zika.
Ē diens bija vienkā rš s, garš ī gs un daudz. . . atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m. Es zinu ne pē c dzirdes. Bā rs atvē rts no 10 lī dz 23, tur bija sarkanvī ns un baltvī ns, mū su limonā dei lī dzī gs alus, krievu degvī ns un raki, dž ins un toniks un apelsī nu degvī ns. Ič melerā un Marmarisā turkiem ļ oti patī k dzeramnauda (baš iš ), viņ i dzī vo no tā , jo pelna ļ oti maz. Pē c tam, kad esat ielicis 1 USD dzeramnaudā , viņ i uzreiz ielej stiprā ku alu, piepilda glā zes lī dz malā m un kļ ū st Ļ OTI izpalī dzī gi.
Mums bija lielas problē mas ar pludmali. Pirmajā dienā par pludmali samaksā jā m 3 dolā rus (5 liras), un viņ i mū s nosē dinā ja sauļ oš anā s krē slos pie jū ras. Pē cpusdienā tiekoties ar mū su gidu Pā velu (izcils gids) un, starp citu, labu tū roperatoru (Riviera Intourist), noskaidrojā m, ka pludmale ir bezmaksas. Pā vels aizgā ja uz pludmali, tika galā ar turkiem, viņ i mums atdeva naudu un 3 dienas sauļ ojā mies pludmalē bez maksas. Bet vietē jie turki mū s nemitī gi lū dza apgulties uz sauļ oš anā s krē sliem prom no jū ras, gribē ja, lai maksā jam un pā rdodam labas vietas tū ristiem nevis no Portofino. 3 dienas pirms izbraukš anas mū s pā rcē la uz citu vietu, tuvā k ceļ am uz salauztiem sauļ oš anā s krē sliem, tā pē c sā kā m sauļ oties ap baseinu. Pirms izbraukš anas pludmale kļ uva par apmaksā tu arī Portofino tū ristiem. Visas Ič meleras pludmales ir MAKSAS! ! ! Sagatavojiet savu naudu.
Jū ra tur ir vē sa, jo avoti pukst, bet ļ oti labi atsvaidzina un tad mū s iepriecinā ja š is vē sums. Uzdevā m gidam jautā jumu, uz kuras jū ras atpū š amies. Izrā dā s 2 jū ru saplū š anas vietā : Egejas un Vidusjū ras. Pa ceļ u var uzkā pt lī dz mī ļ otā ju takai, no tā paveras burvī gs skats uz atklā to jū ru un Paradī zes salu, kas tikai atdala 2 jū ras. Vidusjū ra labajā pusē , Egejas jū ra kreisajā pusē . Nebū s jā iet ilgi - 20 minū tes, bet pa dienu ir Ļ OTI karsts.
Es devos uz turku pirti no vietē jā s tū risma firmas, kas atrodas blakus Portofino viesnī cai. Gidi sauc Romā ns, iedevu 20 dolā rus. Vannā nosē dē jā m kā das 20 minū tes, ar savu tradicionā lo veļ as lupatiņ u viņ i mani ļ oti ā tri masē ja. Arī putu masā ž a nebija ilga. Bet eļ ļ as masā ž a ilga 25 minū tes. Pē c tam mē s visi nokā pā m lejā un tikā m aizvesti atpakaļ . Iet uz vannu, pē c tā s iedegums gulstas vienmē rī gā k un saglabā jas ilgā k. Tikai es visu vakaru biju tik atslā binā jies, ka neko negribē ju. Vakarā ej uz vannu.
Ir vē rts doties uz bā ru ielu. Dienas laikā notiek iekš telpu tirgus, un ielas maina savu izskatu. Bet naktī jū s neatpazī siet š o ielu. Ieeja visos klubos bez maksas, viss aiziet dzē rienos (dā rgi), mū zikas stilu un klubu vari izvē lē ties pats, klubi ir milzī gi, brī vā dabā ir Ļ OTI daudz jaunieš u, ballī te lieliska, krievi ir uzreiz ielaida klubos. No viesnī cas ir bezmaksas marš ruta autobuss, puisis staigā piedā vā aizvest uz turieni, viņ u sauc Deivids. Tas jums bū s bez maksas. Viņ š jū s atvedī s ar autobusu ap pulksten 4:00.
No Ič meleras lī dz Marmarisai stiepjas pastaigu iela (promenā de), visskaistā kā , kafejnī cas strā dā dienu un nakti un barkeri neliks mierā . Jū s varat iznomā t velosipē du (10 USD par 1 dienu) un braukt pa ielu no sā kuma lī dz beigā m. Tā garums ir 14 km.
Vairā k par viesnī cu. Nepretencioziem tū ristiem, kuri iepriekš nav dzī vojuš i 5 zvaigznē s, š ī ir laba un ekonomiska vieta. Administratori pē c tava pieprasī juma izdarī s visu, ja tu viņ iem iepatiksies vai ieliks kastē , bashish. Vakaros, starp citu, tur izklaidē puisis, viņ u sauc Ali, viņ š dejo turku dejas. Bet, ja tas jums neder, varat doties uz tuvā ko kafejnī cu un noskatī ties Maikla Dž eksona š ovu, uzpī pē t ū denspī pi vai vienkā rš i pasē dē t pludmalē .
Marmaris un Icmeler ir turku Ibiza. Pē c š ī s vietas uz Turciju nevajadzē tu doties NEKUR.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Portofino viesnī ca mū s nepievī la. Oktobrī bijā m vienī gie Krievijas pā rstā vji š ajā viesnī cā (par to zinā ja tikai reģ istratū rā ). Tiesa, mē s ī paš i neizcē lā mies no apkā rtē jā s “vides”. … Tomēr ▾ Portofino viesnī ca mū s nepievī la. Oktobrī bijā m vienī gie Krievijas pā rstā vji š ajā viesnī cā (par to zinā ja tikai reģ istratū rā ). Tiesa, mē s ī paš i neizcē lā mies no apkā rtē jā s “vides”. Pā rē jo viesu attieksme bija draudzī ga, lī dz treš ajā dienā bā rmenis nolē ma precizē t, no kurienes esam nā kuš i. (Nez kā pē c visi nolē ma, ka esam poļ i). Nā cā s atzī t – no Krievijas. Interesanti, ka visas viesnī cas attieksme pret mums ir mainī jusies. No draudzī gā tas kļ uva uzsvē rti pieklā jī gi atdalī ts. Secinā jā m, ka viņ iem š eit nepatī k mū su tū risti. Uzkā pt uz piekto stā vu bija nedaudz kaitinoš i, jo lifts bija izslē gts, bet no otras puses no balkona pavē rā s krā š ņ s skats uz kalniem, pilsē tu un blakus esoš o viesnī cu. Pā ris dienas pirms izbraukš anas tas (lifts) vē l bija ieslē gts, un mē s sapratā m, cik klusi un labi dzī vojam. Pirms tam mū s pamodinā ja Muezzin reč itatī va un gaiļ u sauciens (6:30). Liftu sā ka izmantot daudz agrā k. Nr. 412 atrodas blakus lifta š ahtai. Mū su istabā bija duš a bez aizkara. Fans bija klā t. No tualetes. piegā dā ziepes un tualetes papī ru. Visa santehnika strā dā ja pareizi, viss ir tī rs. Regulā ri tī rī jā m, bet nepiegruž am. Mū s pabaroja vienkā rš i garš ī gi. No dzē rieniem bā rā : rakia (anī sa degvī ns), sausais baltvī ns (augstvē rtī gs), sarkanvī ns (nepatika), alus (nepatika, bet visi ā rzemnieki dzē ra lielos daudzumos), dž ins parā dī jā s divas dienas pirms izlidoš anas. Mani pā rsteidza alkoholisko produktu cenas lielveikalos un veikalos Ič melerā un Marmarisā (no 14 lirā m - nedaudz dā rgi). Bet visu nepiecieš amo atradā m vecpilsē tas rajonā , netā lu no cietokš ņ a. Vienu dienu pavadī jā m paš ā Ič melerā . Devos uz visā m pludmalē m. Labā kais rajonā , kur nav viesnī cu, uz zemesš aurņ a. Par 4 USD: divi sauļ oš anā s krē sli + lietussargs + tē ja un kū kas + uz visu dienu. Tī rā kā jū ra, smiltis, gaiss. Bet jū ra ir neinteresanta, peldē ties ir garlaicī gi. Man patika pastaigā ties pa Marmarisu: krastmala, vecpilsē tas zona, cietoksnis (mums bija bezmaksas ieeja, ļ oti skaisti skati), iekš telpu tirgus. Pa dienu un vakarā uz ielas bija bā ri, tā pē c neko interesantu par to nevaru pateikt. No Odeon-tū res mē s devā mies Efesā -Pomukale (maksa 140 USD no personas). Kopumā man viss patika. Ī paš i peldoties minerā lavotos. Tač u mū su gids Abdurahmans acī mredzot gā ja pā rā k tā lu ar iepirkš anā s centriem. Katrā no divā m dienā m bija trī s. Kaitina cenas. Ā das izstrā dā jumi ir dā rgā ki nekā Vā cijā . Oniksa izstrā dā jumi ir vairā kas reizes dā rgā ki par Maskavas raž otajiem, keramikas izstrā dā jumi tirdzniecī bas centrā , kur tos it kā raž o, ir daudz dā rgā ki nekā Ič melerā un Marmarisā tirgū (cenu jau iepriekš tirgū pajautā ju, jo interesē jos keramika). Rezultā tā tika pavadī ti paš i apskates objekti: Efeza - 2 stundas, Pamukale + Hieropolis 2 stundas. 40 minū tes. Abdurahmans, izmantojot ceļ vedi, pā rraidī ja informā ciju par Efezu viens pret vienu. Un kaut kur steigā . Š ī bija viņ a pē dē jā ceļ ojumu grupa. Noguris, aiziet, sezonai viss. Un mums bū tu vē l viena stunda, lai klejotu pa drupā m, pievienotos vē sturei. Patiesī bā mē s devā mies uz Turciju, lai to izdarī tu. No vietē jā s ekskursijas. aģ entū ras (romieš u, blakus viesnī cai) devā s uz hammam. Tikā m galā.1 stundā . 30 solī to 3 stundu vietā . Viesnī cas Rasa bach hammam: piedā vā ja izģ ē rbties lī dz peldkostī miem, 10 minū tes pirtī , 15 minū tes nomazgā jies un noskalojies uz silta akmens, 20 minū tes. – relaksā cija ar tē ju (par divā m tasī tē m 6 liras), 20 min. masā ž a ar smarž ī gu eļ ļ u. Un tas arī viss. Viņ i lika man ģ ē rbties. Mikroautobusa š oferis mū s aizveda uz viesnī cu, kur mū s uzņ ē ma. Viss prieks 30$ diviem. Tā pē c Efesā -Pamukalā mē s devā mies kopā ar mū su ceļ ojumu rī kotā ju, neskatoties uz to, ka vietē jam ceļ ojumu rī kotā jam vienai personai bija jā maksā.108 USD. Man ļ oti patika brauciens ar kuģ ī ti pa Egejas jū ras lī č iem. Viņ i to paņ ē ma Portofino tuvā kajā pludmales stū rī par 15 lirā m vienai personai. No 10:00 lī dz 17:00 ar pusdienā m skaistā vietā . Bija saulains, bet ne karsts. No 25 cilvē kiem peldē jā m mē s un vē l 2-3 pā ri. Pā rē jais vienkā rš i gulē ja uz klā ja - sauļ ojā s. Aeroflot-Don nepā rprotami izpildī ja visas savas lidojumu saistī bas. Izlidoš ana no Š eremetjevas aizkavē jā s tikai par 40 minū tē m Lidojums notika kā ierasts. Viss bija labi. Mani pā rsteidza Dalamanas lidostas tukš ums un sterilā tī rī ba. Starp citu, š ī sterilitā te sā kumā pā rsteidza visā s publiskajā s tualetē s. Bet tā kā visu laiku pavadī jā m ekskursijā s, tad ā tri pieradā m. Atgriež oties Maskavā , man bija jā atrodas no krū tī m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir tik un tā . Attieksme pret krieviem nav ī paš i laba. Redzams, ka laika gaitā nekas daudz nav mainī jies. Veļ u ar grū tī bā m nomainī ja 10 dienā s. un pē c tam pē c "rieš anas". Apkalpojoš ais personā ls ir kurdi, nekaunī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tik un tā . Attieksme pret krieviem nav ī paš i laba. Redzams, ka laika gaitā nekas daudz nav mainī jies. Veļ u ar grū tī bā m nomainī ja 10 dienā s. un pē c tam pē c "rieš anas". Apkalpojoš ais personā ls ir kurdi, nekaunī gi. Viņ i sū dzē jā s, ka krievi neatstā j dzeramnaudu. Tā tad tas bū tu par to! Plusi - jū ras tuvums, patiesī ba auksts, ē diens nekas tā ds, pā rē jo izglā ba puiš i no Krasnodaras - tur dzī vojoš ie Meshetijas turki. Bija jautri ar viņ iem, atkal savē jiem, radiem, no bijuš ā s PSRS
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Построен в 2000 году, последняя реставрация сделана в 2014 году. Отель расположен в 10 км от центра г. Мармарис, в 50 м от поселка Ичмелер, в 100 м от городского пляжа. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в поселке Ичмелер, в 10 км от г. Мармарис, в 100 км от аэропорта Даламан, в 120 км от аэропорта г. Бодрум
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

1 основной ресторан, 1 бар у бассейна, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Секция для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, водные виды спорта платно.
  • galda teniss  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 50 номеров. Cостоит из одного 6-этажного здания.

Istabās

В номерах: фен, душ, кондиционер: индивидуальный, мини-бар, балкон, интернет: Wi-Fi (бесплатно), телевизор: есть (русский канал), сейф: на ресепшн ( платно), телефон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kayabal Cad. No: 82-82A, Icmeler, Marmaris, Turkey
Tālruņi: 0 252 277 0929
Tīmekļa vietne: Dora Portofino Icmeler Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).