Almena City Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.110
№37 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.7 Numurs
9.2 apkalpošana
6.8 Tīrība
8.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Neliela ērta viesnīca, atvērta 1989. gadā, renovēta 2017. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Atrodas 190 metru attālumā no pilsētas pludmales, 1,5 km attālumā no Marmarisas centra. Viesnīca ir piemērota atpūtai draugu lokā vai romantiskam ceļojumam.Vairāk →
аватар gladwomen
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir piemē rota ģ imenes atpū tai, netā lu no pludmales, 5 minū tes, apmē ram 15 minū tes no pilsē tas centra un lī č a ar laivā m. Man ļ oti patika viesnī cas virtuve, brī niš ķ ī gs š efpavā rs, gatavo vienkā rš i, garš ī gi, porcijas ļ oti lielas (mums viss iekļ auts). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir piemē rota ģ imenes atpū tai, netā lu no pludmales, 5 minū tes, apmē ram 15 minū tes no pilsē tas centra un lī č a ar laivā m. Man ļ oti patika viesnī cas virtuve, brī niš ķ ī gs š efpavā rs, gatavo vienkā rš i, garš ī gi, porcijas ļ oti lielas (mums viss iekļ auts). Bā rā var pasū tī t turku vī nu, sulas, kafiju, alu. Viesnī cā nav saldumu. Lieliska komanda no viesnī cas vadī tā ja lī dz uzņ emš anai un ē dinā š anas pakalpojumiem. Visi jautā jumi par norē ķ inā š anos, telpu stā vokli un komfortu tiek atrisinā ti operatī vi. Mē s iesakā m viesnī cu klusai, diezgan ē rtai ģ imenes atpū tai.
аватар ketzlo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies ap 6 no rī ta. Ļ oti pieklā jī gs zē ns Aidins reģ istratū rā mū s nekavē joties izsniedza un piedā vā ja kafiju un tē ju. Viņ š teica, ka check inn parasti ir pulksten 14:00, bet istaba jau tiek tī rī ta) 8-00 viņ š mū s sū tī ja brokastī s, mē s paē dā m un gandrī z uzreiz devā mies augš ā uz istabu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 6 no rī ta. Ļ oti pieklā jī gs zē ns Aidins reģ istratū rā mū s nekavē joties izsniedza un piedā vā ja kafiju un tē ju. Viņ š teica, ka check inn parasti ir pulksten 14:00, bet istaba jau tiek tī rī ta)
8-00 viņ š mū s sū tī ja brokastī s, mē s paē dā m un gandrī z uzreiz devā mies augš ā uz istabu.
Istaba 5 stā vā , var teikt trī sistabu. Bet kopumā mē beles ir vecas, bet to kompensē milzī gs balkons ar skatu uz jū ru. Kondicionieris darbojā s, karstais ū dens vienmē r bija.
Ī paš s paldies š efpavā ram, Jalalam un cilvē kam, kurš apkalpoja galdus. Puiš i, jū s esat lieliska komanda. Jū s mums patikā t un pat ļ oti.
Viesnī ca atrodas 3 minū š u attā lumā no jū ras.
Mē s absolū ti neesam izvē lī gi tū risti, tā pē c mū su spriedums ir tā ds, ka mē s nebijā m izsalkuš i (ē diens bija ļ oti labs), mums bija kur gulē t un gultas bija ē rtas, mums bija kur un kā nomazgā ties. Vispā r viss ir ļ oti super! ! ! Izvē lī gs nevar iet)
аватар post.katina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i apmetā s uzreiz, ē diens bija diezgan labs trī skā rš am, neviens nebija izsalcis, internets istabā darbojā s bez problē mā m, tikai istaba ar skatu uz bulvā ri, no š ī bija trokš ņ ains. Tī rī š ana telpā nav regulā ra, tikai tualetes papī rs no higiē nas lī dzekļ iem. … Tomēr ▾ Viņ i apmetā s uzreiz, ē diens bija diezgan labs trī skā rš am, neviens nebija izsalcis, internets istabā darbojā s bez problē mā m, tikai istaba ar skatu uz bulvā ri, no š ī bija trokš ņ ains. Tī rī š ana telpā nav regulā ra, tikai tualetes papī rs no higiē nas lī dzekļ iem. Pilsē tā vai tuvē jā s citā s viesnī cā s nav savas pludmales, ekskursijai vai saldē jumam viņ i ikvienam nodroš inā s sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Vienmē r smaidī gs personā ls, viņ i cenš as runā t angliski, lai gan tas ir grū ti. Atraš anā s vieta laba, nav nomaļ us, viss ir tuvu. Diezgan normā la vieta, kur nakš ņ ot un nedomā t, ko ē st.
Обед
аватар ZHanna984067
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ir ļ oti paveicies, š ī ir ļ oti laba viesnī ca. Izvē lē jos lē tā ko, tuvā ko. Man bija vienalga, kā da ir ē diena kvalitā te, man bija svarī gi, lai tas bū tu un viss. Tikā m iekā rtoti agrā k par paredzē to laiku, tiklī dz ieradā mies, un uzreiz. … Tomēr ▾ Man ir ļ oti paveicies, š ī ir ļ oti laba viesnī ca. Izvē lē jos lē tā ko, tuvā ko. Man bija vienalga, kā da ir ē diena kvalitā te, man bija svarī gi, lai tas bū tu un viss. Tikā m iekā rtoti agrā k par paredzē to laiku, tiklī dz ieradā mies, un uzreiz. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta. Istabas bija mazas, bet es redzē ju jū ru. Viss ir lieliski, viss atbilst savā m 3 zvaigznē m. Baseins tika tī rī ts. Mē s visu laiku kaut kur ceļ ojā m. Par š o naudu gribē tos uz š ejieni aizbraukt vē lreiz, bet viss ir kļ uvis 2x dā rgā ks.
аватар gavrilenkoa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā (lai gan grū ti to nosaukt par viesnī cu, visticamā k par hosteli! ) Mē s ar draudzeni 2017. gada septembra beigā s! Nu sā kš u ar istabiņ ā m principā kā budž eta variantu, tad viss bū tu kā rtī bā ja bū tu uzkopš ana, bet 7 mū su uzturē š anā s dienas ne reizi netī rī ja (apkopē ja vienmē r atnā ca kad bijā m istabā , argumentē jot, ka viss tas, ka viņ ai nav atslē gas, nu kur tas ir redzē ts, ka nav rezerves atslē gas, lai varē tu iztī rī t, kad istabā nav viesu) un ko var Es saku, mums istabā pat nebija atkritumu groza. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā (lai gan grū ti to nosaukt par viesnī cu, visticamā k par hosteli! ) Mē s ar draudzeni 2017. gada septembra beigā s! Nu sā kš u ar istabiņ ā m principā kā budž eta variantu, tad viss bū tu kā rtī bā ja bū tu uzkopš ana, bet 7 mū su uzturē š anā s dienas ne reizi netī rī ja (apkopē ja vienmē r atnā ca kad bijā m istabā , argumentē jot, ka viss tas, ka viņ ai nav atslē gas, nu kur tas ir redzē ts, ka nav rezerves atslē gas, lai varē tu iztī rī t, kad istabā nav viesu) un ko var Es saku, mums istabā pat nebija atkritumu groza. Ē dieni, protams, uz 2, no alkohola, alus (un gadī jā s, ka bija "finiš s"), š ņ abis un vī ns, ē diens bija vienmuļ š (2 piedevas pē c izvē les un pā rsvarā kotletes vai kaut kas no aknā m vai mē rces nabas un jā , gaļ a bija tikai vista, un arī tad ne pā rā k biež i ī sā ka, pastā vī gi viens un tas pats, desertu nebija vispā r, tikai augļ i (arbū zs, vī nogas, plū mes un pā ris reizes persiks). Pirmā s 2 dienas bija viesmī lis, kurš nemitī gi visus č akarē ja, skraidī ja starp viesu galdiem un nemitī gi bļ ā va "finiš ", kamē r gandrī z plē sa no mutes ē dienu, bet tad 2 puikas parā dī jā s normā li, adekvā ti un ļ oti draudzī gi, priekš kam ī paš s PALDIES viņ iem! Arī bā rmenis bija ļ oti draudzī gs. Nu vispā r pozitī vais š ajā viesnī cā ir tikai personā ls un laba atraš anā s vieta, viss pā rē jais ir tikai katastrofa!
аватар oleksandrop1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca kopumā nav slikta, draudzī gs personā ls, regulā ra istabu uzkopš ana, Bet ē dinā š ana 2, tikai alus vienmē r no alkohola, degvī ns bija tikai 2 reizes 9 dienā s, vī ns neregulā rs, ē diens vienmuļ š , ir nekā das cepš anas, niecī ga ē dienkarte. … Tomēr ▾ Viesnī ca kopumā nav slikta, draudzī gs personā ls, regulā ra istabu uzkopš ana, Bet ē dinā š ana 2, tikai alus vienmē r no alkohola, degvī ns bija tikai 2 reizes 9 dienā s, vī ns neregulā rs, ē diens vienmuļ š , ir nekā das cepš anas, niecī ga ē dienkarte. Nu vispā r 7 no 10 ballu sistē ma.
аватар marharyta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar vī ru no 23.06 lī dz 30.06. Visiem patika. Kas attiecas uz 3 * viesnī cu super. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, visu izstā stī s. Maz cilvē ku runā krieviski, pā rsvarā angliski. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru no 23.06 lī dz 30.06. Visiem patika. Kas attiecas uz 3 * viesnī cu super. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, visu izstā stī s. Maz cilvē ku runā krieviski, pā rsvarā angliski. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, lai gan dvieļ i netika mainī ti. Istabā ir wi-fi (dzī vojā m 3. stā vā ). Lī dz pludmalei 2 minū š u gā jiens. Viesnī cai nav savas pludmales ar sauļ oš anā s krē sliem, tač u tā nav problē ma. Jebkurā kafejnī cā varat pasū tī t dzē rienu un sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu uz visu dienu. Iesaku š o viesnī cu!
аватар kozachkaa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Budž eta viesnī ca, bez frills, nav kaprī zs tū ristiem. LABI - par naudu, ko tas maksā . Kompleksā ekskursija uz š o viesnī cu ar gaisa satiksmi, izmitinā š anu un brokastī m mums izmaksā ja 450! Tas NAV dā rgi pat ukraiņ iem. Bijā m ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Budž eta viesnī ca, bez frills, nav kaprī zs tū ristiem.
LABI - par naudu, ko tas maksā .
Kompleksā ekskursija uz š o viesnī cu ar gaisa satiksmi, izmitinā š anu un brokastī m mums izmaksā ja 450! Tas NAV dā rgi pat ukraiņ iem.
Bijā m ļ oti apmierinā ti.
Viesnī cā nekas slikts nav, droš i var doties atpū sties.
Viesnī cas priekš rocī bas:
Mē s jautā jā m! Skaista istaba 4 stā vā . ar skatu uz jū ru. (454)
Lī dz pludmalei 5 min gā jiens.
Lieliska, lē ta pludmale pa kreisi no viesnī cas, ar ziliem rū tainiem matrač iem. , Ievē rojama viesnī ca "Orka",
(ejam garā m 1. Orca pludmalei = rezervā cija ar ziliem matrač iem, 2. ar oranž iem matrač iem un 3. , kas JUMS ir nepiecieš ama ar pelē kziliem rū tainiem matrač iem. SKATĪ T Foto! to ir ļ oti viegli atrast.
Ē diens normā ls, ē diena daudz, VISS pietiekami svaigs un garš ī gs, Bet bez daž ā dī bas. Katra diena ir vienā da.
Alkohols ir labs. Anisete un alus Nav atš ķ aidī ts.
Atraš anā s vieta ē rta, lī dz centram 20 min gā jiens pa skaistu promenā di vai 5 min ar mikroautobusu (tuvumā autobusa pietura) cena 2.5 liras.
Valū tas kurss ir 10 dolā ri = 35 liras.
Personā ls ir neitrā ls. Pā rsvarā runā angliski. Krieviski runā još s tikai viens š veicars. (Bez angļ u valodas zinā š anā m domā ju, ka bū s grū ti. )
Tī rī ts katru dienu. Dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma un ļ oti ā tri.
Nekavē joties atbildiet uz pieprasī jumiem un mē ģ iniet palī dzē t.
Blakus 2 mazos kvartā los liels lielveikals "Ķ ipa", kur ir viss!
Vispā r, ja esi pozitī vs un atnā c sauļ oties, peldē ties un doties ekskursijā s, tad esi klā t!
---
Mī nusi:
Lai karstais ū dens aizplū stu, jums jā gaida 7-10 minū tes, lī dz aukstais ū dens izplū st.
Nedaudz tek santehnika, duš as kabī ne veca un ļ oti saspiesta.
Gar malā m ir pelē jums, jā mazgā tikai č ī bā s.
Š ampū nu un duš as ž eleju iesaku ņ emt lī dzi no mā jā m.
Š eit tas ir no dozatora, piemē ram, š ķ idrā s ziepes, bet man tas nepatī k.
Skaņ as izolā cijas viesnī cā NAV, ja kaimiņ i aizcirta durvis - tas ir ļ oti dzirdams.
Istabas ar skatu uz ceļ u Ļ oti trokš ņ ainas, noorganizē jiet, lai tā s tur nenovietotu.
Mū zika no 21:00 lī dz 24:00 skaļ i dā rd no 1. lī nijas, un tā sā kumā nedaudz traucē miegu, tad ā tri pierod.
Tā tad PILNĪ GI VISĀ S VIESNĪ CĀ S, kas atrodas tuvu jū rai.
Televizors mums nederē ja, bet mums tas nebija vajadzī gs.
Viss pā rē jais strā dā ja, bet bez krievu kanā liem.
Istabā bija tikai 2 rozetes, viena no tā m karā jā s nedaudz aiz gultas.
Internets labi darbojas tikai 1 stā vā . Ceturtajā viņ š ir ļ oti vā jš .
--
Kopumā svē tki bija vairā k nekā veiksmī gi. Emocijas ir tikai pozitī vas.
Marmarisa ir SUPER forš a, viesnī ca diezgan normā la.
Iepriekš uzskaitī tie sī kumi nesasprindzinā ja.
Tū risti galvenokā rt no Baltkrievijas un Krievijas – ierodoties viņ i bija draudzī gi un patī kami sarunā ties.
Mē s tur paliktu vē lreiz. (atpū ta no 2017.  gada 26.  maija lī dz 2.  jū nijam)
--
PADOMS siltā s jū ras cienī tā jiem - labā k doties no jū nija vidus, bet ē diena cienī tā jiem - ņ emt "Viss iekļ auts"
аватар nika2323
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies atpū sties pie draugiem, meklē jot lē tu viesnī cu. Izvē lē jā s Dena Club 3 un izmitinā ja mū s Dena City Hotel 3, attaisnojoties ar to, ka viesnī cā nav brī vu vietu. Sā kumā mums tas nepatika, bet, nedaudz padzī vojot, sapratā m, ka priekš rocī bu ir ļ oti daudz. … Tomēr ▾ Mē s devā mies atpū sties pie draugiem, meklē jot lē tu viesnī cu. Izvē lē jā s Dena Club 3 un izmitinā ja mū s Dena City Hotel 3, attaisnojoties ar to, ka viesnī cā nav brī vu vietu. Sā kumā mums tas nepatika, bet, nedaudz padzī vojot, sapratā m, ka priekš rocī bu ir ļ oti daudz. Pirmkā rt, tuvā k jū rai, tuvā k Marmarisas centram, Wi-Fi, lai noķ ertu visā viesnī cā , jaunas mē beles istabā s. Vienī gais mī nuss bija duš as paliktņ a noplū de un iesprū da balkona durvis, bet tas nav bū tiski. Daž as no mū su viesnī cā m pā rcē lā s uz Kluba dienu, tad teica, ka tur ir vecas mē beles. Ja runā jam par virtuvi, tad tā ir garš ī ga, bet tā das daž ā dī bas nav, bet droš i varu teikt, ka izsalcis nebū s. Man patika pieklā jī gais personā ls, vienmē r smaidoš s. Ī paš s paldies 14 gadus vecajam Orzanam, kurš aizvietoja bā rmeni viesnī cā , bija viesmī lis un uzkopa kafejnī cā . Un arī saprotot visus smaidī t vienlaicī gi! ) Viesnī cā ir milzī gs sarkanais ara papagailis, viņ u sauc Suleimans.
Tā vietā viņ š bija animators un skaļ i dejoja un dziedā ja) Tā pē c es teikš u, ka svē tki bija 100% izdevuš ies!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Небольшой комфортабельный отель, был открыт в 1989 году, реновирован в 2017 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Расположен в 190 метрах от городского пляжа, в 1,5 км от центра города Мармарис. Отель подойдет для отдыха с друзьями или для романтической поездки.

Atrašanās vieta Отель расположен в 95 км от аэропорта г. Даламан, в 130 км от аэропорта Милас Бодрума, в 1,5 км от центра г. Мармарис.
Pludmales apraksts До пляжа 190 метров.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, услуги по глажке одежды, 1 ресторан, 1 бар у бассейна, 1 открытый бассейн 85 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Аренда детских колясок при наличии (платно).
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно), дартс.
  • biljards
Telpu apraksts

В отеле 49 номеров.

Istabās

Ванная комната, фен (бесплатно), кондиционер, телевизор, телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), мини-бар (платно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец и постельного белья (раз в 2 дня), room service (платно).

Adrese Kemal Elgin Bulvarı 39, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 417 22 17
Tīmekļa vietne: Almena City Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.