Liela vilšanās

Rakstīts: 9 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 24 septembris — 5 oktobris 2020
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 5.0
Atpū ta ar draugu. Nokā rtots uzreiz un bez problē mā m, telpas ir svaigi izremontē tas, viss darbojas. Wi-fi tikai reģ istratū rā , ā trums och. vā jš .
Personā ls ir draudzī gs un gatavs palī dzē t, ja nepiecieš ams.
Daba skaista, debesis zilas.
Mī nusi:
1. Viesnī ca iekā rtota tā , lai numuriņ os ar skatu uz jū ru divā s ē kā s "pie kā jas" bū tu bā ri (viens pie baseina, otrs pie pludmales), kur no 10 lī dz 22 skan acid klubu mū zika. . Pat ja aizverat balkonu, ieslē dziet televizoru un gaisa kondicionē tā ju – to var dzirdē t. Atpū tnieki lož ņ ā no pulksten 1 naktī .

2. Pludmale. Viesnī ca ir paredzē ta 148 cilvē kiem, un pludmalē ir 53 sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem. Lai to uzņ emtu, jums jā ceļ as pulksten 5-6 (un jū s aizmigā t lī dz pulksten 1). Pretē jā gadī jumā jū s gaida blakus esoš ā s maksas pludmales. Pati pludmale ir maza-oļ u, bet pirmie 3 metri no ieejas ū denī ir no lieliem bruģ akmeņ iem, kas ripo zem kā jā m. Paņ emiet lī dzi koraļ ļ us, pretē jā gadī jumā bū s traumas.
3. Ē damistaba. Jū s to nevarat saukt par restorā nu. Vienmē r pieejami frī kartupeļ i, vistas tī rradņ i vai sausa vista, zivs bija 3 reizes, sautē jums ar dā rzeņ iem pā rvā rī tā tomā tā ik pa laikam, makaroni. 10 dienas 2 reizes bija arbū zs, 3 dienas iedeva meloni, pē dē jā s 3 dienas - ā bols un vī nogas vienā rokā . Cepš ana ir balts vai melns biskvī ts, kas izmē rcē ts cukura sī rupā , bageles cukura sī rupā ir ļ oti stipras pā ris dienas. Darbinieki ē dienu izsniedz pa daļ ā m, vienu gurķ i, vienu tomā tu, vienu vistas gabalu, saldo piparu nebija vispā r, tā pat kā citus augļ us.
4. Nav animā cijas, viesnī cā nav kur izklaidē ties jaunieš iem un bē rniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu