Laba viesnīca. Bet pludmale ir milzīgs mīnuss.

Rakstīts: 21 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 4 — 18 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Reģ istrē š anā s - ieradā s 20.00. Uzreiz iekā rtojā s, uzvilka rokassprā dzi un piedā vā ja vakariņ ot. Personā ls palī dzē ja ienest lietas istabā . Viņ i man iedeva istabu 404. Tā ir maza, bet ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru un kalniem. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Dvieļ u maiņ a katru dienu. Gulta vienā dienā . Istabā viss darbojā s un visi tualetes piederumi ir iekļ auti. Pieejamī ba tiek atjauninā ta katru dienu.
Ē dinā š ana - 4 plus. Viss ir pā rpilnī bā . Ē dinā š ana 5 reizes - brokastis, pusdienas, vakariņ as plus 15.00 hamburgeri ar frī kartupeļ iem. Plkst. 17.00 tē ja ar kū kā m. Un tad ir nakts zupa. Bija viss - zivis, gaļ a un pat jū ras veltes. Katru piektdienu vakariņ ā s ī paš i ē dieni. Un izrā de ir turku nakts. Tu noteikti nebū si izsalcis. Bet negaidiet omā rus un krabjus. Lai baudī tu zivju un jū ras velš u delikateses, dodieties uz zivju restorā nu ielu Marmarisā . Jebkurš taksometra vadī tā js zina, kur atrodas š ī s iestā des.
Dzē rieni - viss alkohols ir ļ oti stipri atš ķ aidī ts. Ja gribi ko normā lu, nopē rc veikalā vai iedod bā rmeņ iem bakš eš u. Vē l labā k, ja tu runā turku valodā . Valodu zinu saziņ as lī menī un viesnī cā man vispā r nebija nekā du problē mu.

Rindas ē damzā lē - jā . Tas ir ļ oti nervus kutinoš i. Bet tas nav tikai Mē ness. Š ī parā dī ba ir sastopama visur. COVID daudz sajauca.
Pludmale patieš ā m ir milzī gs mī nuss. 6.00 ir nepiecieš ams aizņ emties sauļ oš anā s krē slus. Vispā r es devos uz pludmali blakus bā ram Roxy. Sauc BB YZBASI. Nogulieties pie dzē riena vismaz veselu dienu. Un, starp citu, cū kgaļ as cienī tā jiem - bā rā Roxy var ē st gan cū kgaļ as karbonā di, gan olu kulteni ar kraukš ķ ī gu bekonu. Un diezgan lē ti. Š is ir angļ u bā rs. Tā pē c viņ i cenš as izpatikt kungiem.
Arī viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan laba. 5 minū tes ar mikroautobusu - un Zilā osta. Tas jau ir centrs. Un ī paš s paldies par konditorejas izstrā dā jumu un augļ u izvē li.
Labprā t atgriezī š os.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu