Istabas, ēdiens, personāla attieksme, tīrība. Bet tuvumā ir trokšņains ceļš un nav pludmales

Rakstīts: 18 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 5 — 12 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Patika viesnī ca. Istabas - viss tī rs, jaunas mē beles, santehnika, mī ksts un kluss kondicionieris, viss darbojas labi. Karsts ū dens vienmē r un jebkurā daudzumā . Telpā viss ir padomā ts - nepiecieš amā s mē beles, rozetes, apgaismojums, televizoram ar lielu plakano ekrā nu ir USB pieslē gvieta zibatmiņ ai.

Ē dinā š ana - visu dienu (un brokastis, un vē lā s brokastis, un uzkodas, un vakariņ as, un vē lā s vakariņ as : )). Daudz, garš ī gi, daudzveidī gi. Zivis, gaļ a, salā ti, saldumi - viņ i ļ oti cenš as, un tas izrā dā s garš ī gi. Ļ oti garš ī gs saldē jums, lai gan neesmu fans, bet man te ļ oti garš oja.

Ē diens un istabas nav sliktā kas (un kaut kur labā kas) par turku 5 *, kurā esmu bijis agrā k.


Personā la attieksme un apkalpoš ana ir lieliska! No reģ istratū ras lī dz istabenei viss ir ideā li. Iekā rtojā mies pirms 12, vē lā k drī kstē jā m palikt bez maksas, bija vē lā izrakstī š anā s - izbaudī jā m visas viesnī cas priekš rocī bas lī dz galam. Nu ja personā ls nerunā krieviski? ? : ) viņ iem nevajadzē tu.
Viņ i runā angliski pietiekami labi, lai saprastu. Pat kā ds pusaugu bē rns pats atrisinā ja visus savus jautā jumus angļ u valodā.

Dzeramais ū dens ir pieejams visas dienas garumā . Jā , viņ i iedod 1 ar pusi litra pudeli istabai reģ istrē joties. Bet tad jū s varat neierobež oti to sastā dī t restorā nā tik reiž u dienā , cik jums nepiecieš ams. Daž iem tas var bū t neē rti, bet no vides viedokļ a tas ir, cik daudz mazā k plastmasas tiek patē rē ts. Es dodu priekš roku š ai pieejai.

Un ap pludmali, pilsē ta, un pati pilsē ta - nu, ļ oti skaista. Kalni, jū ra, saulrieti...prieks acī m.

No tā , kas man nepatika. Vai arī tam, kam jā bū t gatavam.
Julian Marmaris ir pilsē tas viesnī ca, t. i. , tā ir maza (izņ emot paš u viesnī cu, baseinu, sauļ oš anā s krē slus ap to un baseina bā ru nav nekā . Ar maziem bē rniem pē c 3-4 gadiem, kuriem vajag kaut kā das izklaides, tur nav Nu, pieauguš ajiem, kas vē las izklaidē ties, arī nav ko darī t. Nav animā cijas, nav teritorijas.

Jū ra atrodas 200 metru attā lumā . Bet pludmale ir netī ra, pelē ka un š aura. Viesnī cai nav savas pludmales ar sauļ oš anā s krē sliem. Tā pē c vai nu ņ emiet par maksu / par dzē rienu sauļ oš anā s krē slus (2-3 USD par vienu), vai arī novietojiet tos uz smiltī m blakus sauļ oš anā s krē sliem. Grū tī bas ir tā das, ka blakus sauļ oš anā s krē sliem ir ļ oti maz vietu. Un sauļ oš anā s krē slu ir daudz, un tie visi atrodas ļ oti tuvu viens otram. Vispā r Marmarisā ir daudz cilvē ku. Bijā m oktobrī , tā ī sti vairs nav sezona, bet cilvē ku ir daudz. Baisi iedomā ties, kā ir jū nijā -jū lijā , kad cilvē ku ir vairā k. Marmarisa ir viesnī cu pilsē ta. Man š ķ ita, ka 90% no visā m ē kā m ir atpū tas. Tā pē c atpū tnieku ir pū ļ i, un pludmale nav ī paš i plaš a. Lai gan tas ir garš.

Ū dens ir tī rs. Bet teritorija pie krasta - nē.

Vē l viens trū kums, ko es piedē vē ju, ir tas, ka lielā kā daļ a viesnī cas numuru ir ar skatu uz lielu un trokš ņ ainu ceļ u. Pat aizverot logu-balkonu, naktī s joprojā m ir skaļ š gulē t.
Istabu, kas vē rstas pret aleju, iemī tnieki var ne tik daudz dzirdē t trokš ņ us no ceļ a, bet viņ i bauda koncertu ī ru krogā pretī viesnī cai lī dz pulksten 12 naktī . Ī sā k sakot, visur ir trokš ņ ains, jums tam jā bū t gatavam.

Kopumā viesnī ca man patika. Atpū ties arī . Divas zvaigznes noņ ē mu par viesnī cas atraš anā s vietu netā lu no ceļ a un pludmales trū kumu.

Bet uz Marmarisu vairs nebraukš u, jū ra tur nav mana un ir ļ oti trokš ņ aina.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu