Almena Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.310
7.3 Numurs
7.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 1,5 km attālumā no Marmarisas centra. Tas tika atvērts 2002. gadā. Pēdējā renovācija notika 2018. gadā. Blakus atrodas sabiedriskā transporta pietura, no kuras var nokļūt pilsētas centrā un Ičmelerā. Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām vai biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар swetl.parfenowa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies 22.00, brī vu numuriņ u nebija, uz laiku apmetā mies blakus esoš ajā viesnī cā "Club Kocer Apartments", ja jums piedā vā š ā du iespē ju, piekrī tiet, ir lielā kas istabas, divistabu, ar virtuvi un milzī gs baseins. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 22.00, brī vu numuriņ u nebija, uz laiku apmetā mies blakus esoš ajā viesnī cā "Club Kocer Apartments", ja jums piedā vā š ā du iespē ju, piekrī tiet, ir lielā kas istabas, divistabu, ar virtuvi un milzī gs baseins. Ē dinā š ana bija Almenā , izmantoja abu viesnī cu baseinus. Pē c divā m dienā m bijā m iekā rtojuš ies savā legā lajā istabā , ļ oti gribē jā m atgriezties dzī voklī , bet diemž ē l...

Istabiņ ai iedeva 437. , 4. stā vā , ar skatu uz pilsē tu, tī rus, sniegbaltus dvieļ us un č ī bas ar logo. Reģ istratū rā strā dā lieliski puiš i, viens zina krievu valodu, jo viņ š ir no Kaukā za, uz visiem pieprasī jumiem tika atbildē ts nekavē joties. Wi-fi istabā darbojā s lieliski, marš rutē tā js uz grī das, vannas istaba bija diezgan pienā cī ga. Gels un ziepes ir iepakotas lielos flakonos, kas piestiprinā ti pie sienas, kas ir ļ oti ē rti. Tī rā m katru dienu, dvieļ us mainī jā m ik pē c trim dienā m.

Tagad par pā rtiku. Man ē diens bija Ļ OTI labs, un galvenais noderī gs.
No rī ta viss sabalansē ts, viss ir junk food un pareizais, tauki (trī s veidu siers, olī vas), olbaltumvielas (olas, olu kultenis, piens), š ķ iedrvielu daudz, ogļ hidrā ti katrai gaumei, graudaugi, augļ i (arbū zs) , melone, vī nogas, ā boli ) un daudz zaļ umu, pat mani pā rsteidza uz siera uzkaisī tā s melnā s ķ imenes (lukss). Starp citu, melns. ķ imenes pā rdod 40 liras par 1 kg, netā lu no viesnī cas, kur turku gardumi tiek pā rdoti pē c svara. Vakarā vienmē r grilē : tī taru, vistu, trusi, zivis. Pavā rs lieliski gatavo, liels paldies.

Par bā ru neko nevaru pateikt, jo nedzeru, bet redzē ju, ka vī nu lej no stikla pudelē m un, pē c atsauksmē m, nav slikti. Apkalpojoš ais personā ls visi ļ oti pozitī vi, laipni un smaidī gi, liels paldies par pacietī bu un izturī bu reģ istrē joties (maigi sakot, biju ļ oti saš utis). Rezultā tā paliku pateicī gs, ka dzī vojā m uzreiz divā s labā s viesnī cā s.

Tā lā k rakstī š u par gidu (Egoru) no viesnī cas tū roperatora.
Pirms tikš anā s ar gidu stingri nolē mā m, ka nekā das ekskursijas no viņ a neņ emsim (Marmarisā esmu 5. reizi), un viņ š nepā rdeva nevienu ekskursiju, izņ emot vienu, jahtu saulrietā Egejas jū rā un daiļ runī gi. pā rliecinā ta, ka š ī bija vienī gā ekskursija, kuru nekur nepā rdod, bet tikai ar viņ iem. Tā tad, NELIETOJIETIES, tas ir vē jā izmests 40$, visi cilvē ki, kas kopā bija uz jahtas, palū dza braukt mā jā s 20os, par š o naudu vienkā rš i aizveda tevi pavizinā ties ar kā du vecu jahtu, bez pat balss aktierspē le, kur mē s atrodamies vienā vai otrā punktā . Pirmo reizi biju tik "izš ķ ī dis" kā sū cē js. NEEEE tas vē l nav viss, notika vē l viens grandiozs pasā kums, nopirkā m ekskursiju pa Vidusjū ru ar jahtu BIGBOSS, tas ir bumba puiš i, par 20 $, jū s saņ emsiet tik daudz emociju un piedzersies, un ē dī siet, un piedzersimies , un dejojiet, peldieties un skatieties animatoru izrā di Mē s bijā m patiesi sajū smā.
Par viesnī cu noteikti teikš u, ka atgriezī š os ne reizi vien, atmosfē ra mā jī ga, omulī ga un laipna. Labu pozitī vu atpū tu, esiet priecī gi un laipni pret apkā rtē jiem cilvē kiem.
Club Kocer Apartments,в него нас заселили на два дня Пляж платный,своего пляжа у отеля нет Завтрак отель Almena Экскурсия по средиземному морю на яхте БИГБОСС Обед отель Альмена Ужин,отель Альмена это рядом с отелем Альмена Закат на яхте Эгейское море
аватар nata271210
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ar divā m ģ imenē m. Marmarisā.2. reizi. Salī dzinot ar pā rē jā m trim, š ī viesnī ca pā rspē ja visas mū su cerī bas! ! ! Istabā viss darbojā s, kondicionieris lieliski atdzesē ja, bija neliels ledusskapis. … Tomēr ▾ Atpū ta ar divā m ģ imenē m. Marmarisā.2. reizi. Salī dzinot ar pā rē jā m trim, š ī viesnī ca pā rspē ja visas mū su cerī bas! ! ! Istabā viss darbojā s, kondicionieris lieliski atdzesē ja, bija neliels ledusskapis. Ē diens super, pat negribē jā s neko pirkt veikalos. No rī ta kopā ar sagrieztiem sieriem, desā m un dā rzeņ iem tika gatavoti musli, ievā rī jumi, pankū kas vai olu kultenis. Vakariņ ā s pieci augļ i (apelsī ni, arbū zi, melones, vī nogas, persiki vai plū mes): )))))
2 minū tes lī dz jū rai, jū s atstā jat viesnī cu un redzat jū ru, varat doties peldē ties un nā kt uz bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem pie baseina. Vietas pietika visiem. Katru dienu tika mazgā ta visa viesnī cas teritorija, ieskaitot bā ru, baseinu. Mū su brī vdienu otrajā dienā visi gultas piederumi zem sauļ oš anā s krē sliem tika izmazgā ti. Ir ļ oti omulī gi atrasties brī vdabas ē damistabā , jū ties kā kaut kā dā kafejnī cā . Protams, reizē m pievī la lifts vai kafijas automā ts, bet tas viss uzreiz tika salabots. Bā rā ir patī kama atmosfē ra, jautrs bā rmenis. Un arī viss personā ls ir draudzī gs, lai gan krieviski runā maz.
Es tieš ā m gribu tur atgriezties!
аватар ya_gul
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju Almenā no 2018. gada 12. lī dz 26. maijam, un, galvenais, gribu pateikt visiem tiem, kuri š aubā s par viesnī cas izvē li - nekavē jieties! "Almena" ir jauka, klusa pilsē tas tipa viesnī ca, kurā jū taties nevis Turcijā , bet Eiropā . … Tomēr ▾ Biju Almenā no 2018. gada 12. lī dz 26. maijam, un, galvenais, gribu pateikt visiem tiem, kuri š aubā s par viesnī cas izvē li - nekavē jieties! "Almena" ir jauka, klusa pilsē tas tipa viesnī ca, kurā jū taties nevis Turcijā , bet Eiropā . Jā , tur nav daudziem pazī stamas pieczvaigž ņ u turku greznī bas un sava pludmale, bet ir tī rī ba, komforts, garš ī gs ē diens, bez wi-fi (pat daž reiz bija labi paspē t istabā ) un jū ra ir 2 minū tes. prom! ! ! Nu plus, no vienas puses ļ oti skaists Ič meleras ciems, no otras - bā ru iela, vecpilsē ta un krastmala ar daudzā m jahtā m!
Viesnī cu izvē lē jos pē c atraš anā s vietas (kas, manuprā t, ir ideā la! ) Un pē c cenas. Cena bija aizdomī gi lē ta, bet tā kā uz Marmarisu devos pirmo reizi un ļ oti vē lē jos iepazī t pilsē tu, kā arī doties ekskursijā s, neredzē ju jē gu pā rmaksā t par izmitinā š anu. Ja godī gi, baidī jos, ka viesnī ca nebū s ī paš i laba, bet beigā s viss sanā ca otrā di! Man patika istaba, ē diens, uzkopš ana (daž kā rt pat no dvieļ iem taisī ja skaistas bantes), personā ls, paš i atpū tnieki. Patika arī tas, ka restorā ns atrodas tikai uz ielas (galdiņ u iekš ā nav), un vakariņ ojot, izvē loties tos galdiņ us, kas atrodas netā lu no ceļ a, jū taties kā brī vdabas kafejnī cā ! Vienī gais mī nuss š ā dam restorā nam ir tas, ka maija vidū vē l vakaros bija auksts, vajadzē ja uzvilkt jaku, bet uz mē neš a beigā m kļ uva silti!
Vispā r, ja runā jam par laiku, tad pa dienu ir ļ oti karsts, vakaros vē ss, bet es peldē jos jū rā no pirmā s dienas! Biju gaidī jis, ka peldē š u tikai pē dē jā s atvaļ inā juma dienā s, domā ju, ka jū ra bū s ledaina (Icmeler rajonā tieš ā m izrā dī jā s vē sā ks), bet Marmarisas centrā peldē š anai bija pieņ emami. Varbū t man š ogad paveicā s ar laikapstā kļ iem, precī zi pateikt nevaru (atpū tnieki, kuri Marmarisā bijuš i ne reizi vien teica, ka š eit pat jū nija sā kumā no aukstuma grū ti tikt ū denī ), bet galu galā Peldē ju pirmajā dienas pusē , bet otrajā , izbaudot skaisto kalnu ainavu apkā rt!
Es pat paspē ju nopeldē ties Egejas jū rā (Marmarisā galu galā Vidusjū ra), Egejas jū ra tomē r ir aukstā ka, bet ļ oti skaista un caurspī dī ga! Biju vairā kā s ekskursijā s, pirmo reizi Turcijas ceļ ojumu vē sturē nepirku no viesnī cas gida. Sā kumā novē roju situā ciju uz ielas, apbraukā ju vairā kas aģ entū ras, kas pā rdod ekskursijas netā lu no viesnī cas (ierados no rī ta, tā pē c man bija vesela diena pirms tikš anā s ar gidu, lai visu noskaidrotu). Pē c tikš anā s ar gidu nā kamajā dienā es izsvē ru visus par un pret un nolē mu riskē t, izvē loties kā du no aģ entū rā m ar krieviski runā još u vadī tā ju.
Ekskursijas pirku aģ entū rā Yagna Tourism, pie menedž era Pashas - runā krieviski, sī ki izstā sta par katru ekskursiju, ar viņ u var sarunā t pieņ emamu cenu, ja pē rk vairā kus braucienus uzreiz. Sā kumā baidī jos, ka kvalitā tes ziņ ā viss nebū s kā pie viesnī cu gidiem, beigā s viss izdevā s ļ oti labi! Birojs atrodas pa kreisi no viesnī cas, netā lu no tirdzniecī bas centra Blue port, iepretim veikalam Kipa. Atstā š u š eit vadī tā jas telefona numuru + 905438264085, jo Varu ieteikt, jo ekskursijas atstā ja ļ oti pozitī vus iespaidus!
Devos uz hammam (pirms sā ku sauļ oties), uz "Divu jū ru saplū š anu" (Vidusjū ra un Egeja), uz Efezu, uz Daljanu un vakarā braucienā ar kuģ ī ti uz Marmarisu ar putojoš u diskotē ku. Man viss ļ oti patika, Marmarisā ir daudz pā rsteidzoš u vietu, kuras ir vē rts apmeklē t!
Spilgtus iespaidus var gū t arī paš ā pilsē tā , patstā vī gi - kā jau rakstī ju augstā k, gan pa kreisi, gan pa labi no centra ir interesantas vietas, kuras vienkā rš i nevar nepatikt! Varat arī doties dziļ i Marmarisā un atrast amfiteā tri vai doties uz pā rtikas tirgu, kas ir atvē rts ceturtdienā s un, piemē ram, svē tdienā s. Kopumā š o pilsē tu var ieteikt ikvienam – ļ oti skaista, interesanta un neaizmirstama vieta!
Un pat tad, ja viesnī cā atrodat nopietnus, jū suprā t, mī nusus, apkā rt ir pā rā k daudz pā rsteidzoš u un skaistu lietu, lai par tā m aizmirstu!
аватар marazmkrepchaet
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca izvē lē ta, jo š im periodam bija salī dzinoš i lē tas cenas. No priekš rocī bā m: - draudzī gs personā ls; - daž reiz vakarā ir cepta skumbrija un saldē jums; - arbū zi, melones, plū mes brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s; - bā rs ar bezmaksas vietē jiem dzē rieniem lī dz pulksten 23:00; - draudzī gs bā rmenis, kurš pā rvalda krievu, angļ u, itā ļ u un turku valodu; - 24 stundu laikā varat paņ emt ū deni, tē ju, kafiju un sulas. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta, jo š im periodam bija salī dzinoš i lē tas cenas.
No priekš rocī bā m:
- draudzī gs personā ls;
- daž reiz vakarā ir cepta skumbrija un saldē jums;
- arbū zi, melones, plū mes brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s;
- bā rs ar bezmaksas vietē jiem dzē rieniem lī dz pulksten 23:00;
- draudzī gs bā rmenis, kurš pā rvalda krievu, angļ u, itā ļ u un turku valodu;
- 24 stundu laikā varat paņ emt ū deni, tē ju, kafiju un sulas.
No trū kumiem:
- nav pludmales (un tas ir bū tisks trū kums, neiesaku apstā ties pie restorā na COVE, es samaksā ju 10 liras par pusi dienas - nā kamajā dienā prasī ju 10 USD, viņ i var braukt prom no plkst. ORKA Negris pludmalē , tuvē jā restorā nā (š ķ iet, ka Portofino) jā paņ em svaigs dzē riens cilvē kam, kurš to ī sti nevē las);
- mazas istabas un biež i netiek tī rī tas (viltī gā s apkopē jas nā k uzkopt, kad atpū š aties istabā pē c vakariņ ā m, uz lū gumu iztī rī t vē lā k, aiziet apmierinā ti un netī ra nemaz);
- veca veļ a un dvieļ i (iedeva jauno kodu, lai samaksā tu, un pat pagrieza gulbjus)));


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в 1,5 км от центра г. Мармарис. Он был открыт в 2002 году. Последняя реконструкция проведена в 2018 году. Поблизости расположена остановка общественного транспорта, откуда можно доехать до центра города и г. Ичмелер. Отель подойдет для семейного отдыха или для деловых поездок.

Atrašanās vieta В 90 км от аэропорта Даламан, в 1 км от центра г. Мармарис. Автобусная остановка в 20 м от отеля.
Pludmales apraksts До пляжа 75 метров. Вход в море: галечный. Протяженность пляжа — 60 м. Душ на пляже.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби: бесплатно, услуги по продаже билетов, ежедневная уборка номера, room service: платно, услуги по глажке одежды (платно), экскурсионное бюро, камера хранение багажа, ТВ-зал, 1 главный ресторан, 1 открытый бассейн, сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Массаж платно, вечерние программы / шоу.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 55 номеров. Состоит из одного 6-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: душ, тапочки, банные принадлежности, фен, телефон, сплит-кондиционер, сейф (платно), ТВ с российскими каналами, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (платно), доп.кровать, по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija  FREE 
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı, No : 41, 48700 Marmaris, Turkey
Tālruņi: +90 252 413 82 28
Tīmekļa vietne: Almena Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.