The Grand Blue Sky International Hotel 4*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.810
№9 viesnīcas reitingā Kusadasi
7.8 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no pludmales, 3 kilometrus no Kusadasi pilsētas. Uzcelta 1997. gadā, pēdējo reizi renovēta 2020. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Denis520592
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Recenzijas rakstu reti, bet š ai nevarē ju pretoties! Viss sā kā s, kad tū risma aģ entū ru tī kls "Tours & Tickets" Ž itomirā izvē lē jā s mums ģ imenes ceļ ojumu. Un ejam: nosē š anā s Milasā (Bodrumā ) 2 stundas - un Kusadasi (uzsvars uz Y) - Putnu salā - tulkojumā . … Tomēr ▾ Recenzijas rakstu reti, bet š ai nevarē ju pretoties! Viss sā kā s, kad tū risma aģ entū ru tī kls "Tours & Tickets" Ž itomirā izvē lē jā s mums ģ imenes ceļ ojumu. Un ejam: nosē š anā s Milasā (Bodrumā ) 2 stundas - un Kusadasi (uzsvars uz Y) - Putnu salā - tulkojumā . Ieradā mies 18.30 - reģ istrē š anā s momentā , bagā ž u palī dzē ja nogā dā t istabā reģ istratū rā - angliski. Numurs ar skatu uz jū ru. Jū ra smilš aina, ar nelieliem oļ iem (diezgan daudz) nokā pt pa kā pnē m lī dz jū rai nav grū ti, apkā rt ir sakopti zaļ umi, zā lieni, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan lī dz ar laptenogu atnā kš anu - sā kā s - tie aizņ em telpa ar dvieļ iem - un tie nenā k, bet pludmalē - izskatā s - 2 stundas nē - dvieli var paņ emt un iedot nomaiņ ai. sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, ū dens dzidrs un nedaudz vē ss (no rī ta) bet ē rts : )) ir piestā tne no kuras ē rta ieeja, pludmalē ir laiva, banā ns, skrejriteņ i, bulciņ as , cenas ir kā visur citur. Pretī - Grieķ ijai piederoš ā s Samos salas krasti, laivu braucieni uz tā s krastiem no Kusadasas ostas.
Turcijā nav iesā cē ju, ir ar ko salī dzinā t - ē diens - nā vē još s, pusdienas, vakariņ as - nobarojoš i, brokastis - barojoš as, brokastī s ir piedevas, atseviš ķ i - KONDICIONIERIS - š efpavā rs no Dieva - pateicī ba un cieņ a! Pavā ri pie gatavoš anas - kā bites - planē un strā dā - viss ir garš ī gi un no sirds. Sadale - personā ls maskā s un cimdos - met uz š ķ ī vja - vismaz grā bj. Vistas, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, zivis - visā s un garš ā s - no asā lī dz diē tiskajam ē dienam...piedevas - Kartupeļ i, rī si, makaroni, spageti - daudz visa kā , salā tu rinda - ko vien vē laties un protams (Kusadasi ir galvenais piegā dā tā js) - OLĪ VES, jebkurā formā , krā sā un garš ā . Alkohols ir pienā cī gas kvalitā tes. Sulas - normā las, kafija - nav slikta. vestibilā - alkohols, bezalkoholiskie dzē rieni, burgeri - viss tiek operatī vi pasniegts. pie baseina - bā rmenis - krieviski runā još s - viss pē kš ņ i un bez kavē š anā s - iznira no dzī lē m - un kokteilis jau gaida! pie jū ras - bā rmenis runā angliski, bet saprot krieviski - laba apkalpoš ana. La carte - marine - viss tika pasniegts normā li.
Pati viesnī ca - 80% - vietē jie, + vā cieš i, franč i, albā ņ i, rumā ņ i, bulgā ri, daž i ukraiņ i, bija lappetes, bet bez tagila un diezgan daudz - kluss (mū sē jie mani sapratī s : )))...Nē prioritā tes vietē jiem nevis vietē jiem, visa apkalpoš ana vienā da!! !
Atseviš ķ a tē ma ir ANIMATORI! ! ! Pā rē jam uz tiem nepievē rš u uzmanī bu, BET Š EIT!! ! ! - tas ir fantastiski! ! ! DJ Yunus, Mammy's deju galvenais dzinē js (atvainojos, ja nepareizi uzrakstī ju nosaukumus) uguns š ķ iltavas-energozers! ! ! ja negribi tevi piespiedī s, ja nezinā si, iemā cī s! ! ! bē rniem - fire-shoy, klauni, akrobā ti, burvju triki, futbola triki, dejas - non-stop! ! ! un tad pieauguš ajiem - diskotē ka! (un kad viņ i atpū š as? ) Animatori - labi darī ts! ! ! skaņ a netraucē , aizver balkonu - un guli. Konteineri darbojas labi. Istaba tiek uzkopta katru dienu, tī ra, bā rs tiek papildinā ts ar ū deni. Saskrā pē jā m pirkstu ū denī , reģ istratū rā - apkalpotā js palī dzē ja ar jodu - paldies! (nav apdroš inā š anas gadī jums : )) Gids no Aneks - Javad - labi darī ts, neuzbā zī gi pastā stī ts par ekskursijā m, labi darī ts. Pā rskats - adekvā tiem tū ristiem - bez pā rspī lē jumiem...varē tu atrast trū kumus, bet kā pē c? galu galā atpū ta ir pozitī vs! Viesnī ca, kurā atgriezī simies!
аватар nasty191
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atbraucā m naktī , uzreiz iekā rtojā mies. Bē rnam 2.6 gadi bija manē ž a. Tiesa, stā voklis bija drausmī gs. Istaba forš a, skats uz jū ru. Plaš a, gulta milzī ga. Balkons plats. Ē diens: restorā nu atradī si bez problē mā m. … Tomēr ▾ Atbraucā m naktī , uzreiz iekā rtojā mies. Bē rnam 2.6 gadi bija manē ž a. Tiesa, stā voklis bija drausmī gs.
Istaba forš a, skats uz jū ru. Plaš a, gulta milzī ga. Balkons plats.
Ē diens: restorā nu atradī si bez problē mā m. ir daudz izkā rtņ u. Restorā ns liels, pietiek vietas visiem, bet gatavojieties rindā m. parasti garas rindas vakariņ ā s.
Brokastis labas, pusdienas ļ oti labas un vakariņ as lieliskas. Augļ i, gaļ a, konditorejas izstrā dā jumi. . . jebkas.
Vā rdu sakot, ē dā js.
Pludmale: smiltis ar oļ iem. Bet ja bē rns ienā ca bez problē mā m, tad pieauguš ais var. Daž i tū risti bija č ī bā s.
Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ja gribat forš as vietas pludmalē tad ieņ emiet vietas agri no rī ta. Daudzi cilvē ki tā darī ja, atstā ja dvieļ us un devā s brokastī s. var bū t problē mas.
Jā tiek lejā uz pludmali. Atkal bē rns nolaidā s bez problē mā m un tad uzkā pa. Personī gi es š eit problē mu neredzu. Tomē r daudzi bija neapmierinā ti.
Bā ri: visā rajonā ir bā ri. daž i strā dā no 10, daž i no 12.30.
Kokteiļ i ir labi.
Baseins: 3 baseini, 2 no tiem pieauguš ajiem.
Internets: sā kumā internets bija labs pat istabā , bet pē c tam apstā jā s, bet es to ar pā rtraukumiem noķ ē ru pludmalē , vestibila bā rā .
Secinā jums: Es biju apmierinā ts. Ī paš i prieks, ka bē rnam bija labi (bē rnu diskotē ka, rotaļ u laukums, bē rnu baseins).
аватар adsnov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pludmale ir š vaka, dzē rieni arī...Baseins ir niecī gs, bē rniem - parasti - peļ ķ e. saldē jums - pa stundā m un rindā , kucē ni! , ē diens jau treš ajā dienā kļ uva garlaicī gs, š efpavā rs bija kaut kā ds kreisais, ē da pilsē tā . … Tomēr ▾ Pludmale ir š vaka, dzē rieni arī...Baseins ir niecī gs, bē rniem - parasti - peļ ķ e. saldē jums - pa stundā m un rindā , kucē ni! , ē diens jau treš ajā dienā kļ uva garlaicī gs, š efpavā rs bija kaut kā ds kreisais, ē da pilsē tā . zagt no istabā m. viesnī cas vī rieš u kā rtas personā ls ir aizņ emts kazu ganā mpulks.
Numurs numur viens visai ģ imenei.
Viesnī cas ē kā baltajiem (angļ u, franč u) un visam pā rē jam...
medus. Neatliekamā palī dzī ba neeksistē .
аватар KatiaKat
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kš u ar paš u svarī gā ko, tie nav 5, kā viņ i mū s pā rdeva tū risma aģ entū rā , tie ir 4, viņ i reģ istratū rā smē jā s, kad uzzinā ja, ka pā rdeva mū s kā.5. Es runā ju ar citiem, viens tika pā rdots kā. … Tomēr ▾ Sā kš u ar paš u svarī gā ko, tie nav 5, kā viņ i mū s pā rdeva tū risma aģ entū rā , tie ir 4, viņ i reģ istratū rā smē jā s, kad uzzinā ja, ka pā rdeva mū s kā.5. Es runā ju ar citiem, viens tika pā rdots kā.5 uz otru kā.4))).
Tagad par viesnī cas priekš rocī bā m:
1. Liela zaļ a iekopta teritorija.
2. Istaba laba, iztī rī ta nevainojami. Vienmē r bija tī ri dvieļ i.
3. Lieliska turku pirts, par to ī paš s paldies rež isoram Rustem.
Tie tieš ā m ir visi plusi!!! !
Tagad par mī nusiem:
1. Ar skatu no istabas mums nepaveicā s 2. stā vā un redzē jā m tikai koku zarus, nevis jū ru ((((Izolā cija nav tas, kā das sajū tas animā cija notiek tieš i istabā .
2. Pretī gs ē diens, nekas ē dams, tikai salā tu lapas, piedodiet, pē c 10 dienā m var pā rvē rsties par kazlē nu. Apkā rt cilvē ku rinda ar izstieptiem š ķ ī vjiem, gaida blē ņ as no grila un gribu atzī mē t nevis no krieviem un slā viem, kā pieņ emts. Nulle augļ u, viens lopbarī bas arbū zs un melone fu. Saldumu maz un nekā , vienī gais ē damais bija saldē jums, bet tam tika dota tieš i stunda un vē l minū tes jā stā v rindā . 30 zem lietus saules. A la carte restorā ni arī ir muļ ķ ī bas, mans vī rs izspļ ā va. . Mē s ar vī ru zaudē jā m katrs 4 kg, tā pē c, ja kā ds ievē ro diē tu, dodieties uz turieni)))
3. Animā cija ir niecī ga, katru dienu viņ iem ir komē dijas dey, maksā.5, piedodiet muļ ķ i un joko turku valodā , tikai viņ i smē jā s, pā rē jā publika vispā r nepatvē ra notiekoš o (Green melanholija izglā ba kaķ u ekskursijas aizņ ē ma visu dienu.
5. Aukstā jū ra ir nemainī ga, uz ko viņ i mums atbildē ja, bet vai viņ i nebrī dinā ja, ka š ajā Turcijas daļ ā aukstā kā jū ra daž reiz uzsilst tikai lī dz 15 grā diem, nu, piedodiet, ka peldos baseinā balinā tā jā ? vajadzē ja! ! ! tikai mans vī rs aizbrauca uz jū ru un tad teica, kad tu ienirsti no aukstuma, tev smadzenes sastingst (((
6. Norū pē jies vī rs. viesnī cas personā ls uzreiz nogrieza tos, kuri ieradā s vieni, ar mums pie reģ istrā cijas bija viena meitene no Maskavas, tā pē c viņ ai palika slikti, un beidzā s ar to, ka viens no darbiniekiem ienā ca viņ as istabā un izsauca uz maksas masā ž u. un gandrī z izvaroja, paldies dievam nekas nenotika, pē c tam vī rs lika viņ ai vispā r nevienam durvis nevē rt un viņ a staigā ja pa teritoriju tikai ar mums. tā pē c nemaz neiesaku tur iet!
Padomā jiet 100 reizes, vai doties uz š o viesnī cu?
Izsalkuš i un dusmī gi atgriezā mies lidostā , gaidot mā jas un normā lu ē dienu, bet tad mū s sagaidī ja jauni piedzī vojumi, viens vī rietis, kurš kopā ar sievu un meitu brauca atvadī ties, viesnī cā acī mredzot labi iedzē ra, vē l piebilda dutik un viss aiznesa prom, viņ š cī nī jā s ar pilotu, kaujā s, gulē ja zem š osejas neļ ā va lidmaš ī nai kustē ties, mē s stundu sē dē jā m lidmaš ī nā bē rni raudā ja dā mas stenē ja man vispā r bija nervu sabrukums, in ī si, izvilka viņ am bagā ž u jaunā , iekrauj mū sē jo, piereģ istrē ja meitu kā nepilngadī go bez pavadī bas, sazvanī ja radus Minskā , lai satiktu, onkuli ar sievu aizveda Turcijas policija, un mē s veiksmī gi lidojā m! URĀ RIJA
Бассейн Любимая турецкая баня Рыбка в Ресторане Наш номер
аватар oksankalagun
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Nokā rtots uzreiz pē c ieraš anā s. Istaba ir tī ra un plaš a. Tī rī ts katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. 2. Man patika ē diens. Viss vienmē r ir svaigs un garš ī gs. Arbū zi un melones katru dienu. Gaļ as arī pietiek. … Tomēr ▾ 1. Nokā rtots uzreiz pē c ieraš anā s. Istaba ir tī ra un plaš a. Tī rī ts katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
2. Man patika ē diens. Viss vienmē r ir svaigs un garš ī gs. Arbū zi un melones katru dienu. Gaļ as arī pietiek. Bē rnam vairā k patika pankū kas, kuras tiek ceptas brokastī s tieš i jū su acu priekš ā . Saldumi ir neskaitā mi. Patika itā ļ u restorā ns. Ļ oti garš ī gs ē diens.
3. Jū ra un pludmale ir tī ras. Mē s devā mies nedaudz tā lā k uz citā m viesnī cā m, nez kā pē c pludmalē un jū rā bija jū ras kā posti, mē s to neredzē jā m. Varbū t pludmale nav ļ oti liela, bet vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cas teritorija tiek pastā vī gi uzkopta un greznota.
4. Baseini ir tī ri.
5. Pirmajā s dienā s negribē ju apmeklē t masā ž as salonu, bet tad viņ i mani pā rliecinā ja, ko es nenož ē loju.
6. Teritorijas fotogrā fs ir nekaunī gs, vairā k bildes no viņ a nepasū tī š u.
7. Animā cija nav domā ta krieviem, bet man to ī sti nevajadzē ja.
8. Mums bija trokš ņ aini kaimiņ i, kas atpū tu nedaudz sabojā ja. Bet tas neattiecas uz viesnī cu.
Kopumā man viss patika.
аватар Mashanka_99
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Super, viesnī ca ir tikai klase! Vē l gribu uz turieni! Ļ oti patika viss ē diens, daba, puikas)))) forš a animā cija. tī ra jū ra. labs klimats. un ī paš i patika spa un turku pirts. , dzhahit , senā rs, dinā rs utt. ) Ļ oti iesaku tur aizbraukt, nenož ē losiet !! ! !. … Tomēr ▾ Super, viesnī ca ir tikai klase! Vē l gribu uz turieni! Ļ oti patika viss ē diens, daba, puikas)))) forš a animā cija. tī ra jū ra. labs klimats. un ī paš i patika spa un turku pirts. , dzhahit , senā rs, dinā rs utt. ) Ļ oti iesaku tur aizbraukt, nenož ē losiet !! ! !
аватар darjana_proshki
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Galvenais ieguvums, protams, ir pā rtika. Š eit vispā r viss ir ideā li, pat bī stami : ) Ī paš i augļ i, vī ns un konditorejas izstrā dā jumi. Priecā jos, ka brokastis bija lī dz 11, citā di mums nebū tu bijis laika : ) Ļ oti laba atraš anā s vieta: kaut kā nost no Kuš adasi centra, diezgan kluss, bet ja vē lies - pē c 20 minū tē m bū si centrā , mikroautobuss ik pē c 5 minū tē m no ieejas viesnī cā , pē dē jais no plkst. … Tomēr ▾ Galvenais ieguvums, protams, ir pā rtika. Š eit vispā r viss ir ideā li, pat bī stami : ) Ī paš i augļ i, vī ns un konditorejas izstrā dā jumi. Priecā jos, ka brokastis bija lī dz 11, citā di mums nebū tu bijis laika : )
Ļ oti laba atraš anā s vieta: kaut kā nost no Kuš adasi centra, diezgan kluss, bet ja vē lies - pē c 20 minū tē m bū si centrā , mikroautobuss ik pē c 5 minū tē m no ieejas viesnī cā , pē dē jais no plkst. centrs ir gandrī z pusnakts. Es negribu spē lē t!
Apkalpoš ana un uzņ emš ana - bez komentā riem, gandrī z ideā li, iekā rtojā s 10 minū tē s, neskatoties uz to, ka ieč ekojā mies 9 no rī ta, nevis pē c noteikumiem. Tiesa, pā ris reiž u telpu uzkopš ana nemaz nav noderē jusi, bet tas tiek risinā ts. Reiz aizmirsa pielikt dvieli - kad reģ istratū rā izteica piezī mi - atnesa trī s!
Labs ē ku novietojums, diezgan saprotama teritorija, viss ē rti. Ī paš i iepriecinā ja terase restorā nā - katru vakaru rietoš ā saule - vienkā rš i mmmm, romantika! tieš i laikā pie laba vī na glā zes.
Pludmale ir tī ra, ieieš ana ū denī ir normā la. Ir oļ i, bet ne traģ iski.
Diezgan dā rgi braucieni pludmales malā , bet var kaulē ties, pacelties : )
No ekskursijā m Efesa - tikai obligā ti! bet karstums tur ir neticams un visur atklā tā saulē , jā bū t gatavam pā rbaudī jumam : )
Animā cija ir neuzkrī toš a. Daudziem tas nepatī k, bet mums tas bija pareizi. Neviens nesadevā s rokā s.
Absolū ti nevainojami viesmī ļ i restorā nā . Viņ i pat neņ ē ma la carte, galvenais restorā ns bija tik labs. Vakaros patī kama mū zika, dž ezs un tas viss. Diskotē ka pludmalē - arī ok, tikai vietas nepietiek.
No sliktā , labi: telpas ir mazliet vecas, protams, vietā m ļ oti jū tams, ka remonts sen nav veikts.
Ļ oti trokš ņ ains gaisa kondicionieris.
Un cikā des. Pirmo reizi š ito dzirdu - Kliedza tā , ka izrā dī jā s, ka gulē ja tikai no rī ta, tā pē c pamodā s brokastis : )
аватар sofi33
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cas vē rtē jums. . . vā jš.4! Biju š okā , kad pē c uzstā jī ga lū guma otrā s dienas vakarā tika atnesta gulta (saliekamā gulta) bē rnam (12 gadi). Neviens no darbiniekiem nerunā krieviski!!! ! Krievu valodu neuztver. Reģ istratū rā sē ž kaut kā da Anastasija, vienmē r aizņ emta. … Tomēr ▾ Viesnī cas vē rtē jums. . . vā jš.4! Biju š okā , kad pē c uzstā jī ga lū guma otrā s dienas vakarā tika atnesta gulta (saliekamā gulta) bē rnam (12 gadi). Neviens no darbiniekiem nerunā krieviski!!! ! Krievu valodu neuztver. Reģ istratū rā sē ž kaut kā da Anastasija, vienmē r aizņ emta. Mā jturī ba ir pā rdroš a 2 no 10. Dolā rs nepalī dzē ja!! ! ! Un tas nepalī dz! ! ! Uzkopt nā ca pusdienā s, kad cilvē ki istabā s slē pā s no saules. Divas reizes mums NAV atnesti palagi!! ! ! Viņ i gaidī ja lī dz 21:00, devā s uz reģ istratū ru un uz pirkstiem paskaidroja, kas ir palagi !!!!!! ! ! Es pat negribu runā t par dvieļ iem! 5 dienas nebija iespē jams no pusdienā m iziet uz balkona. Tas smirdē ja pē c sū diem! Es nezinu, ko viņ i iztī rī ja vai izsū knē ja..... Animā cija tikai turku vai angļ u valodā . Ik pē c divā m dienā m pā ris frā zes krievu valodā!! ! ! Nav animatoru. Lai gan es meloju, divi galvenie nav nekas tā ds. Bet vē dervē dera pusaudze......7:00 vajag ieņ emt vietu pie baseina!! ! ! Un kā jau meitene recenzijā rakstī ja, uz "trump" vietā m arī pludmalē !! ! ! Bet es š ī s vietas nesauktu par "trumpi". . . Man labā k patika nevis trumpju vietā s. Uzturs. Man tas patī k. Izvē le liela, katrai gaumei. Bā rs kā visur. Es tur vairs neieš u!!!!! ! ! Jā , bet visas telpas ir nobruž ā tas. . .
аватар melnik28
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u ar galveno-š ī viesnī ca tieš ā m nav domā ta tū ristiem, kas nerunā angliski (kas viesnī cai pievieno daudz plusu). Bet mē s esam moderni cilvē ki un nav problē ma to iemā cī ties. Valodu zinot ļ auj sazinā ties ar tū ristiem no daž ā dā m valstī m (ģ eogrā fija ir ļ oti plaš a), var doties ekskursijā s uz Efezu, uz Jaunavas Marijas mā ju, Mili parku, nepē rkot tos no viesnī cas gida, bet pē rkot ā rpus viesnī cas , kā mē s. … Tomēr ▾ Sā kš u ar galveno-š ī viesnī ca tieš ā m nav domā ta tū ristiem, kas nerunā angliski (kas viesnī cai pievieno daudz plusu). Bet mē s esam moderni cilvē ki un nav problē ma to iemā cī ties. Valodu zinot ļ auj sazinā ties ar tū ristiem no daž ā dā m valstī m (ģ eogrā fija ir ļ oti plaš a), var doties ekskursijā s uz Efezu, uz Jaunavas Marijas mā ju, Mili parku, nepē rkot tos no viesnī cas gida, bet pē rkot ā rpus viesnī cas , kā mē s. Nu labi, katram savs.
Iespaidi no pā rē jiem ir tikai pozitī vi, sā kš u, tā pat kā visas manas atsauksmes, ar izlī gumu.
Tā tad: ieradā mies viesnī cā kaut kur ap 11-30, bijā m vienī gie tū risti, uzreiz mū s iekā rtoja, istabiņ a milzī gs, burvī gs skats uz jū ru (varbū t tā pē c, ka 4 stā vs? ). Istabas uzkopš ana tieš ā m aizgā ja. daudz ko vē lē ties, ne arī.1 USD vai tā neesamī ba neietekmē kvalitā ti, bet viss nepiecieš amais tika papildinā ts katru dienu.
Klimats - nav tā da mitruma kā Antā lijā , un vakaros vispā r pū š vē jiņ š .
Pludmale super! Jū ra tī ra, skaista ar zivī m, krabjiem un astoņ kā jiem. Tiesa, atpū tā mies terasē pie pludmales bā ra un pa tur esoš ajā m kā pnē m iegā jā m jū rā , bet pā ris reizes iegā jā m no krasta - skaistas blī vas smiltis. Mums patika pludmale, bet lietussargi ir mazi, kas neradī ja vajadzī go ē nu, bet uz terases lietussargi ir lieli, tur varē ja uzturē ties visu dienu, tā pē c izvē le tika izdarī ta par labu terasei .
Ē diens: galvenais kvalitatī vs un garš ī gs! Tā das daudzveidī bas kā Antā lijas piekrastē nav, bet visa kā ir daudz! Zivis, gaļ a, putnu gaļ a, zaļ umi, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, piedevas, zupas mē rces...un, labi, es nezinu Mē s tik daudz mā jā s negatavojam!
Animā cija: Negā jā m, kā jau Euro 2012 laikā , aizrā vā mies ar futbolu vakaros un viņ a prombū tnes laikā , sarunā joties ar cilvē kiem sē ž ot bā rā . Starp citu, milzī gā daudzuma trū kuma dē ļ tū risti no bijuš ā s PSRS valstī m, bā ros un restorā nos vispā r nav rindu, rupjī bas un, piedodiet, piedzē ruš ies radī jumi.
Vienreiz iegrimā m baseinā (intereses labad ū dens ļ oti silts), piebraucot jū rā , man ī sti negribas peldē ties balinā tā jā (lai gan nejutu) Bet vietas pie baseins tieš ā m aizņ em no 7 no rī ta
Apkalpoš ana viesnī cā ir vislabā kajā lī menī , bā rmeņ i, viesmī ļ i ļ oti laipni, draudzī gi cilvē ki. Smaidi un cilvē ki sazinā sies!
Es nekad nevienam neiesaku, mē s jau sen pametā m padomju valsti, bet es atkā pš os no noteikumiem. Iesaku š o viesnī cu cilvē kiem, kuri novē rtē komfortu, mā jī gumu, kuri prot novē rtē t viesnī cas personā la rū pes par Jums, par Jū su atvaļ inā jumu, kuri prot novē rtē t ne pā rā k lielo mazu bē rnu skaitu, nepanesamas ā rprā tī go mā š u oras neesamī bu un vienmē r bā rā sē ž piedzē ruš ies tē ti ar alu (kas ir norma Antā lijai ar tā s rajoniem, Alanijai utt. )
Man personī gi š is ir rets gadī jums, kad vē los tur atgriezties vē lreiz (lai gan nekad nebraucu uz vienu un to paš u viesnī cu divreiz).
Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Volodya_v55
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar (2012. gada jū nijā ) devos kopā ar sievu. Man viss ļ oti patika, lieliski pavadī jā m laiku. Nav sū dzī bu. Izklaides ziņ ā tā varbū t nav tik intensī va, bet devā mies tieš i atpū sties, ko arī saņ ē mā m. … Tomēr ▾ Š ovasar (2012. gada jū nijā ) devos kopā ar sievu. Man viss ļ oti patika, lieliski pavadī jā m laiku. Nav sū dzī bu. Izklaides ziņ ā tā varbū t nav tik intensī va, bet devā mies tieš i atpū sties, ko arī saņ ē mā m. Nā kamgad, ja varē sim, brauksim uz turieni. . .
Vladimirs
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elena_Yudina-88
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dilekas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Arhitektūra, Daba, Reliģija
Akvaparks Adaland
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Izklaide
Gara pludmale
Novērtējums 7.0
Turcija, Kusadasi
Daba, Pludmales

Отель расположен недалеко от пляжа в 3 километрах от города Кушадасы. Построен в 1997 году, последняя реновация проведена в 2020 году. Отель подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 75 км от аэропорта г. Измир. 3 км от г. Кушадасы.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит променад. Протяжённость пляжа – 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает 10:00-12:00 и 14:00-17:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта с жестким покрытием.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 319 номеров в трёх 6-этажных зданиях.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российскими каналами, мини-бар (только вода, ежедневно), прямой телефон, сейф (бесплатно), ванна, ванные принадлежности, фен, балкон, Wi-Fi (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Kadinlar Denizi Mevkii, 09400 Кушадасы, Турция
Tālruņi: +90 256 612 77 50
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.