Pine Bay Holiday Resort 5*– Atsauksmes

19
Novērtējums 8.810
№2 viesnīcas reitingā Kusadasi
8.8 Numurs
9.1 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.4 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca ar milzīgu teritoriju atrodas kalnā, nomaļā līcī. Uzcelta 1992. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Galvenajā ēkā ir liels ātrijs ar iekštelpu baseinu. Viesnīcas teritorijā ir neliels akvaparks. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар aleksey.ivshin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Recenziju uzreiz nevarē ja uzrakstī t, pagā jis mē nesis kopš atvaļ inā juma Turcijā . Bet atpū š oties nolē mu, ka noteikti rakstī š u, lai gan to daru reti. Pinebay viesnī ca ilgu laiku iegrimusi dvē selē un atmiņ ā , jū s to droš i vien neaizmirsī sit. … Tomēr ▾ Recenziju uzreiz nevarē ja uzrakstī t, pagā jis mē nesis kopš atvaļ inā juma Turcijā . Bet atpū š oties nolē mu, ka noteikti rakstī š u, lai gan to daru reti.

Pinebay viesnī ca ilgu laiku iegrimusi dvē selē un atmiņ ā , jū s to droš i vien neaizmirsī sit. Turklā t tā bija pirmā atpū tas reize Turcijā , tagad par Turciju pagaidā m ir tikai labi iespaidi.

Atpū tā mies 2021. gada septembrī , gaisa temperatū ra bija 28-31 grā ds. Patiesī bā jutā m samta sezonu - temperatū ra ir augsta, bet “nedeg”, vā rds “samta” saule vislabā k runā par komfortablu klimatu š ajā laikā.

Viesnī cai ir daudz plusu, viss ir tik labi, ka baidos, ka kaut ko neaizmirsī š u.

1. Milzī ga teritorija vairā k kā.40 hektā ru platī bā , kalnains reljefs, visur daž ā di krū mi un koki, viss zied. Daudz olī vu, kas tika tieš i novā ktas ar ī paš ā m ierī cē m, granā tā bolu koki ar granā tā bolu, palmas visur. Pateicoties tik bagā tī gai veģ etā cijai, skati ir pā rsteidzoš i visur.
Lai nofotografē tu, nav jā meklē un jā izvē las vieta, lai kur tu atrastos, visur ir skaisti.

2. Ū dens temperatū ra jū rā ir 24-25 grā di, no pirmā acu uzmetiena tas nav daudz, bet tas "nekrata" un, izejot ā rā , nav steidzami jā ietinā s dvielī , silts vē jiņ š un saule padara peldē š anu ē rtu. Daudzos baseinos ū dens ir aptuveni vienā ds, varbū t nedaudz siltā ks. Aukstā kais ū dens laikam bija iekš telpu baseinā.23-24 grā di, bet tas nebija vajadzī gs, jo gribē jā s bū t saulī tē.

3. Internets visā teritorijā bezmaksas un labs!!!
Tie nemaz nepiesprā dzē jā s, viss ļ oti labi tika lejupielā dē ts un augš upielā dē ts gan istabā s, gan pie jū ras, gan visā teritorijā , jebkur.

4. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un tas viss ir ļ oti garš ī gs, ir viss un visa ir pietiekami. Viņ i deva grilē tu gaļ u, vistu, grilē tu ideju, pat grilē tu tunci, daudz daž ā du kū ku un konditorejas izstrā dā jumu, sierus un olī vas - tikai pā rpilnī ba, pamatē dieni, salā ti un dā rzeņ i, mums nebija laika izmē ģ inā t visu.
Kas ī paš i iepriecinā ja augļ u un austrumu saldumu daudzveidī ba.

5. Atseviš ķ i vē los izcelt, ka ē diens vienmē r ir pieejams. Biju domā jusi, ka bū s jā skrien uz kafejnī cu pē c grafika, bet viss bija ļ oti ē rti. Uz galveno kafejnī cu pusdienot negā jā m, ē dā m galvenokā rt kafejnī cā pie galvenā baseina un pā rsvarā Grilē tu lasi ar dā rzeņ iem (lielas porcijas).

Varbū t kā dam bū s vajadzī gs kafejnī cas grafiks.
Galvenā kafejnī ca:
7.00-11.00 - brokastis
12.30-14.30 - pusdienas
19.00-21.30 - vakariņ as
23.00-01.00 - vē lā s vakariņ as

12.00-16.00 - uzkodu bā ri
Panorā ma (uz klints) - itā ļ u makaroni, pica, spā rniņ i, burgeri.
Pludmalē (lī dz 17.00) - daž ā di turku grili un salā ti
Pie galvenā baseina - grilē ts lasis un grilē ta liellopa gaļ a, salā ti
Marina bā rs - jū ras veltes
Burger House - 10.00-18.00

Citi bā ri ar saldē jumu, dzē rieniem, tē ju un kafiju ir atvē rti galvenokā rt lī dz pulksten 00.00
Ir viens bā rs, kas atvē rts 24 stundas diennaktī.

6. Pats forš ā kais ē rtī bā ar ē dienu ir tas, ka to var ņ emt lī dzi savā istabā ! Ceļ ojot ar maziem bē rniem, tas ir ļ oti ē rti.
Respektī vi, spriedzes nav vispā r, tikai ē diens, uzkodas, ī paš i augļ i - visu atļ auts ienest istabā s. Var š ķ ist, ka viņ i vienkā rš i nesaka, ka jū s nevarat, bet tā nav. Viņ iem ir ī paš as kastes netī rajiem traukiem viesnī cas stā vos, mā ju formā . Ē du istabā , uz balkona un tad ieliku koridorā š ajā s kastē s. Tā s paš as kastes ir uz ielas tiem, kas izmitinā ti mā jā s, nevis viesnī cā.

7. Akvaparks - 5 slidkalniņ i, visi tieš ā m interesanti, atvē rts lī dz 17.00 Ir vairā ki slidkalniņ i paš iem mazā kajiem.

8. Š ķ iet, ka baseini ir 10 atvē rti un viens slē gts, visi tī ri, iztī rī ti.

9. Jū ra ir mierī ga, lai gan ir vietas ar viļ ņ iem, kā jums patī k. Katru dienu bija viļ ņ i, tajā lī č a daļ ā , kur atrodas Viesnī ca un mols, tur, starp citu, dibens ir akmeņ ainā ks. Un no akvaparka puses viļ ņ u tikpat kā nav, un ieeja tur ir smilš aina, bet te mē s peldē jā mies maskā s un skatī jā mies uz zivī m, to ir daudz.
Ja kā dam patī k, var pabarot, tur acī mredzot pie tā ir pieraduš i.

10. Visur ir daudz sauļ oš anā s krē slu gan pie jū ras, gan pie baseiniem, vienmē r ir daudz brī vu vietu. Mē s nekad neesam redzē juš i, ka kā ds ieņ em vietu, kā tas notiek, viņ i raksta atsauksmē s. Viņ i pat bija pā rsteigti, domā ja, ka nav pietiekami daudz cilvē ku. Bet, kā izrā dī jā s, viesnī ca bija gandrī z pilna, apmē ram 2 tū kstoš i cilvē ku. Bet, pateicoties š ķ ietami milzī gajai viesnī cas teritorijai, jū s gandrī z nepamanā t cilvē kus, tas ir, š ķ iet, ka viņ u ir maz. Ē dnī cā s, starp citu, arī nav stipru rindu, viss notiek ā tri, pateicoties labi koordinē tajam personā la darbam.

11. Uz pludmalē m ir lifti, ja kā ds nevē las iet kā jā m, it ī paš i atpakaļ uz istabu.

12. Dzī vojā m viesnī cā , mums patika numuriņ i, ī paš i tie, kas skatā s uz jū ru. Lai arī mē s ar sievu bijā m kalnā , bet arī nebija slikti, koki paspilgtinā ja skatus un varē ja sē dē t uz balkona ē nā un klusumā . Papildus viesnī cai ir mā jiņ as 2-4 cilvē kiem, varbū t vairā k.
Privā tajā teritorijā atrodas villas.

13. Tī rī š ana katru dienu, tī ri labi. Bā rā katru dienu liek kolu, fantu, spritu, tikai ū deni, tas viss ir bez maksas, jo, ultra viss iekļ auts. Kondicionieri tieš ā m nav jauni, bet joprojā m strā dā , ja mainī s, bū s labā k, bet principā nemaz nesasprindzinā jā mies, vispirms uzstā dī jā m kā vajag un tad aizmirsā m.

14. Sā kumā , kad piestā jā m, visu pā rbaudī ja, palū dza strā dniekus atbraukt atrisinā t problē mu ar slikto smaku no ventilā cijas un stikla amortizatora noplū di vannas istabā , visi jautā jumi tika atrisinā ti uzreiz un tikā m vairs ne par ko nesatraucos. Viņ i teica, ka, ja netiks laboti, viņ i tiks pā rvietoti uz citā m telpā m. Bet lī dz tam nesanā ca.

15. Atseviš ķ i vē los pateikties viesnī cas personā lam par atsaucī bu, ā tro atsauksmi un palī dzī bu visos jautā jumos. Visi strā dā kvalitatī vi, cenš as.
Ierodoties mē s nedrī kstē jā m nest koferus uz istabu, tos paņ ē ma speciā ls strā dnieks un par to neņ ē ma dzeramnaudu, apkopē jas rū pī gi tī ra, viesmī ļ i un pavā ri ir ļ oti uzmanī gi (daž kā rt kā ds var nogurt un jū s neievē roju), bet bū tī bā visi ir ļ oti atsaucī gi.

16. Atseviš ķ i izceļ u reģ istratū rā strā dā još os. Tikai jā saprot, ka reģ istratū rā ir divas nodaļ as, viena no tā m nokā rto un sakā rto tevi, bet otra risina aktuā los jautā jumus. Citi tev ir vajadzī gā ki un noderī gā ki, to galdiņ š atrodas blakus letes, pa labi, ja skatā s no viesnī cas ieejas. Ī paš i vē los pateikties meitenei, kura iepazī stinā ja ar sevi kā Ilke, viņ a atrisinā ja visus raduš os jautā jumus un problē mas daž u minū š u laikā . Liels paldies.

17. Ir tikai viena grū tī ba - š ajā viesnī cā personā ls tikpat kā nerunā krieviski, acī mredzot krievu atpū tnieku nav daudz. Tā pē c jums ir jā vē rš as pie Google tulkotā ja, un labi, ka visur ir internets.

astoņ padsmit.
Mē s neesam ī paš i aizrā vuš ies ar animā ciju, bet š eit mums tā patika. Pietiek gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, katru dienu jauna programma.

19. Vienī gais uz ko nepaspē jā m aiziet ir Ala Carte restorā ns. Izdomā jā m, ka brauksim beigā s, un kad ieradā mies, mums pateica, ka viss ir saplā nots 2 dienas iepriekš . Tā pē c iesakā m pieteikties iepriekš , vismaz 3 dienas iepriekš.
20. Liels paldies Kemranam, viesnī cas gidam no Pegasus, ļ oti ā tri palī dzē ja atrisinā t visas org. jautā jumus, palī dzē ja tulkot un sazinā ties ar vietē jiem darbiniekiem, kas viņ am, iespē jams, pat nav jā atrisina.

Ja mē s dosimies uz Turciju, tad, protams, mē s apsvē rsim š o viesnī cu apmeklē jumam un atpū tai. Un, ja vē lamies redzē t ko jaunu, tad vismaz lū gsim tū roperatoram izvē lē ties ko lī dzī gu pē c apkalpoš anas lī meņ a un kvalitā tes.
аватар linokigor
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, mū su numuriņ š ir 312 (vienkā rš as mē beles, tī rs, viss darbojas) pludmale, jū ra, ē diens, animā cija, viss atbilstoš ā lī menī , vismaz mums. Atpū š amies 2+2 (bē rniem 5 un 9 gadi). Viesnī ca, ko varu ieteikt saviem draugiem. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, mū su numuriņ š ir 312 (vienkā rš as mē beles, tī rs, viss darbojas) pludmale, jū ra, ē diens, animā cija, viss atbilstoš ā lī menī , vismaz mums. Atpū š amies 2+2 (bē rniem 5 un 9 gadi). Viesnī ca, ko varu ieteikt saviem draugiem.
Пляж з гори. Пляж Сімейний номер 2+2
аватар brehovazanna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, apskatī jā m tū roperatora piedā vā tos variantus un vietnē vacation. com programma piedā vā ja alternatī vu variantu š ai viesnī cai, mū su atvaļ inā juma budž ets bija mazā ks, bet apskatī jā m un saskaitī jā m atsauksmes un video un nolē mu tā staigā t! ! ! Mē s vispā r neko nenož ē lojam. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, apskatī jā m tū roperatora piedā vā tos variantus un vietnē vacation. com programma piedā vā ja alternatī vu variantu š ai viesnī cai, mū su atvaļ inā juma budž ets bija mazā ks, bet apskatī jā m un saskaitī jā m atsauksmes un video un nolē mu tā staigā t! ! ! Mē s vispā r neko nenož ē lojam. Braucā m no Anex tū res, ceļ š un piegā de lī dz viesnī cai bija izcili, gids aizraujoš s, viss pa ceļ am stā stī ja, ka daba ir ļ oti skaista zaļ a. 2 stundas ceļ ā nepamanī jā m. Tikā m nokā rtoti uzreiz, tiklī dz bija aizpildī ti dokumenti, tos ar mantā m aizveda uz bungalo uz rakstā mmaš ī nas. Bungalo bija 526 ir galē jā lī nija. Ja mē s iepriekš zinā tu vietu, mē s bū tu izvē lē juš ies zemā k esoš o rindu ar 1000, š ie bungalo ir tuvā k restorā nam un jū rai.
Naktsmī tne ir tī ra, 2 mazas istabas un viesistaba ar dī vā nu un drē bju skapi, kurā ledusskapis un seifs ir bez maksas, no kura ir izeja uz balkonu ar daļ ē ju skatu uz jū ru. Ledusskapis tika papildinā ts katru dienu - kola, fanta, minerā lū dens un parastais bez maksas. Standarta komplekts kafija, sausais krē jums, vairā ku veidu tē jas, ū dens tē jkannai. Istabā s ir 3 gaisa kondicionieri. Vanna ar fē nu, ž eleja, š ampū ns, kondicionieris, vā ciņ i, sū kļ i un ausu kociņ i mini iepakojumos, vienreizē jā s lietoš anas č ī bas. Tī rī ts ideā li mainī ts un dvieļ i katru dienu un gultas veļ a 2 reizes. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un strā dī gs. Saziņ a mū su pieticī gajā angļ u un zī mju valodā nav atcelta.
Ē diens ir neslavē jams. Gaļ a, zivis, sieri, saldumi, augļ i – viss, ko sirds kā ro, izvē le ir milzī ga. No lietā m, kas mū s uzreiz iespaidoja, bija vē ž i, mī dijas, metru gara kū pinā ta zivs, ko š efpavā rs uzreiz veikli sagrieza š ķ ē lē s alum, š aš liku un kebabiem uzreiz no grila. Vispā r jau visu nevar uzskaitī t. Man patika, ka varē ja paņ emt lī dzi, piemē ram, augļ u š ķ ī vi uz istabu vai pa ceļ am iedzert kā du kokteili, bet konteineru atstā t ī paš ā s mā jiņ ā s viesnī cas teritorijā , no kurienes darbinieki tos pē c tam savā ks. . Ļ oti garš ī gs vietē jais Efesas alus, vī ns amatierim par alkoholu, kokteiļ i kaut kā vismaz alkoholiski, lai gan vietē jo ir liela daž ā dī ba. Daudz importa alkohola, bet, lai gan mums bija ultra viss iekļ auts, viņ i ī sti nevarē ja mums paskaidrot, kā pē c, piemē ram, Baileys un Sheridan netika iekļ auti š ajā ultra, lai gan sā kumā tas tika teikts tikai par maksu, elites ilgi izturē ts alkohols ar cenu zī mē m.
Pludmale super, saulriets gluds no krasta un no moliem, jū ra tī ra. Bē rniem ir neliela smilts. Sā kumā bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tad ieradā s krievu atpū tnieki un ar dvieļ u palī dzī bu sā kā s sauļ oš anā s krē slu okupā cija gan pludmalē , gan pie baseiniem, lielā kā daļ a pā rē jo atpū tnieku atnā ca uz pā ris stundā m un peldē jā s un devā s gulē t vai uzkost, un dvieļ i savus saimniekus gaidī ja pusi dienas. Pie jū ras un pie baseina bija superī gs 6 veidu saldē jums. Uzkodas un dzē rieni visā . Animā cija visas dienas lī menī , nav stresa. Bē rniem bē rnu klubā ir daudz baseinu un slidkalniņ u. Ir ū dens slidkalniņ i. Vakarā daž ā das izrā des. Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Š ī ir tā da viesnī ca, kurā es labprā t atgrieztos.
аватар lenok12345
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u no sā kuma. Ceļ š no Bodrumas lī dz viesnī cai ilga 2 stundas. Uzreiz gribu atstā t pozitī vu atsauksmi par Anekstur un teikt par lielisko organizā ciju, viss bija ļ oti operatī vi, pagā ja 5 minū tes no lidostas izejas lī dz mū su autobusa atieš anai. … Tomēr ▾ Sā kš u no sā kuma.
Ceļ š no Bodrumas lī dz viesnī cai ilga 2 stundas. Uzreiz gribu atstā t pozitī vu atsauksmi par Anekstur un teikt par lielisko organizā ciju, viss bija ļ oti operatī vi, pagā ja 5 minū tes no lidostas izejas lī dz mū su autobusa atieš anai. Ceļ š pagā ja ā tri, pateicoties interesantajiem gida stā stiem un skaistajā m ainavā m apkā rt.
Viesnī cā ieradā mies ap 18:00 un pē c 15 minū tē m jau saņ ē mā m numura atslē gas un kartes dvieļ iem pludmalei un baseinam. Personā ls nekavē joties palī dzē ja atnest koferus un parā dī ja, kur atrodas istaba. Divvietī gais numurs galvenajā Land view ē kā ir nedaudz vecs, bet mā jī gs. Skaists skats uz viesnī cu un nedaudz pat bija redzama jū ra. Ja dzī vojat augš ē jos stā vos, skats no turienes bū s vē l labā ks, bet tad mē s novē rtē jā m savu pirmo stā vu, jo mums nebija jā kā pj pa kā pnē m, kad nā cā m no jū ras.
Ļ oti tuvu jū rai no galvenā s ē kas.
Ja vē laties doties ar kā jā m uz pludmali, tas aizņ em apmē ram 2-3 minū tes, bet atpakaļ jums vajadzē s nedaudz uzkā pt, bet, ja vē laties, varat iziet cauri galvenajam restorā nam un izmantot liftus.
Pludmale ir diezgan liela, gandrī z visur jū rā ir akmeņ i un ir neē rti ieiet jū rā bez speciā liem apaviem un var nokrist, bet ir vietas, kur ir tikai smiltis - pludmales kreisajā pusē un uz pa labi, kur pā rsvarā peldē jā s bē rni un viņ u vecā ki. Jū ra ļ oti tī ra, tirkī za krā sā , ū dens silts, bet pē cpusdienā gandrī z vienmē r bija viļ ņ i un bija bī stami peldē t pa akmeņ iem.
Sā kumā vietu pludmalē bija pietiekami daudz, tad tū ristu skaits pieauga, un daudzi sā ka lietot sauļ oš anā s krē slus vakarā , tā pē c, lai ieņ emtu normā lu vietu ar lietussargu, bija jā dodas diezgan agri.

Ē diens - daudz un garš ī gs, daž ā da veida gaļ a, zivis, divas reizes bija vē ž i, vienreiz karaliskā s garneles, daudz augļ u, dā rzeņ u, saldumu.
Personā ls ļ oti cenš as, viesmī ļ i nepā rtraukti strā dā , lai visiem patiktu.
Ļ oti liels viesnī cas pluss ir tā s teritorija. Liels, kopts, viss skaisti, daudz zaļ umu un puķ u. Ir arī daudzi bā ri, uz kuriem doties. Mans mī ļ ā kais Olea bā rs, ļ oti forš s, skaists skats un bā rmenis taisa ļ oti garš ī gus kokteiļ us, plus viesmī ļ i atnesa riekstus un č ipsus. Arī vakarā biež i tika organizē ta dzī vā mū zika, un tā bija ļ oti atmosfē riska. Saulrieta bā rs, baseina bā rs un pludmales bā rs arī lieliski noder ar gardu ē dienu.
Lielais pā rsteigums bija tas, ka wi-fi lieliski darbojā s visā viesnī cā , numuriņ os pludmalē , akvaparkā , visur.
Mē s pat negribē jā m braukt uz Kusadasi, jo viesnī cā jau varē jā m izdomā t, ko ar sevi darī t, daž reiz nevarē jā m izvē lē ties, kur doties vakarā . Bet mē s rezervē jā m ekskursiju ar jahtu. Un viņ i to nenož ē loja!
Apmeklē jā m trī s daž ā dus ļ oti skaistus lī č us ar nereā lu ū dens krā su, kur varē ja peldē ties un uzņ emt forš as bildes.
Reiz bijā m uz restorā nu Ala Carte Panorama, izvē lē jā mies itā ļ u ē dienkarti, bet viss, kas tika pasū tī ts, nebija ī paš i garš ī gs, galvenajā restorā nā bija garš ī gā k, bet tur var doties pē c skaistā m fotogrā fijā m.
Vā rdu sakot, ar atpū tu un viesnī cu bijā m ļ oti apmierinā ti, noņ emu vienu zvaigzni, jo skaidrs, ka viesnī ca nav jauna un ir jā atjauno.
аватар artem.shyianov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu bijis Turcijā vairā kas reizes un atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz. Patika: 1) Jū ra, jū ra un vē lreiz jū ra, ja ņ emam vē rā Kusadasi, tad viesnī cas vieta ir brī niš ķ ī ga ieeja ū denī gan no pludmales, gan no pontoniem. … Tomēr ▾ Esmu bijis Turcijā vairā kas reizes un atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz.
Patika:
1) Jū ra, jū ra un vē lreiz jū ra, ja ņ emam vē rā Kusadasi, tad viesnī cas vieta ir brī niš ķ ī ga ieeja ū denī gan no pludmales, gan no pontoniem. Ja jū rā ir vē tra, ir lī cis, kur pat ar stipru vē ju var bez problē mā m izpeldē ties. Zivis ierodas vienā no pludmalē m, un jū s varat tā s pabarot. Ja uzvelc masku un peldi, var redzē t, kā barakudas medī zivis.
2) Viesnī cas milzī gā teritorija, kuru ieskauj apstā dī jumi. Visapkā rt aug priedes un vietē jie krū mi ar ziediem. Viesnī cas teritorijā ir daudz atpū tas zonu, jums noteikti nebū s garlaicī gi.
3) Ē diens - ē diens ir garš ī gs un bagā tī gs. Vairā ki gaļ as veidi, vairā ki zivju veidi. Redzams, ka pavā ram rokas aug no vietas, ka vajag visu sulī gu un garš ī gu. Dā rzeņ i un augļ i katrai gaumei.
4) Personā ls - personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un gā dī gs.
5) Istabas - ņ ē mā m Ground View un nekļ ū dī jā mies dē ļ apstā dī jumiem, nebija karsts, lai gan bija kondicionieris, gandrī z neizmantojā m. Pat no pirmā stā va varē ja redzē t jū ru.
аватар avrora5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pandē mijas laikā mē s nolē mā m aizbraukt, lai atsā knē tu. Pie Egejas jū ras vē l neesam atpū tuš ies, rudens izrā dī jā s silts un jū ra mū s nepievī la +23 (lai gan ceļ ojumu aģ ents centā s atrunā t aukstā s jū ras dē ļ ). … Tomēr ▾ Pandē mijas laikā mē s nolē mā m aizbraukt, lai atsā knē tu. Pie Egejas jū ras vē l neesam atpū tuš ies, rudens izrā dī jā s silts un jū ra mū s nepievī la +23 (lai gan ceļ ojumu aģ ents centā s atrunā t aukstā s jū ras dē ļ ).
Viesnī cā ieradā mies 18:00, ceļ š no Bodrumas ilga 2.5 stundas, aiz loga ir daudz gleznainu skatu, tā pē c ir ē rti.
Reģ istratū rā viņ i aizpildī ja papī ru, ka mums nav slimī bas pazī mju, un galvenā s ē kas istaba ar skatu uz priedē m)) bija mū su!
Diezgan pieklā jī ga istaba bez nolietojuma pazī mē m, viss ok!
Pats pā rsteidzoš ā kais ir tas, ka fikusi gaiteņ os aug tieš i puķ u dobē s, nevis podos, un daž i ir sasnieguš i griestus!
Viesnī ca atrodas kalna nogā zē un vajag daudz staigā t, "viss iekļ auts" ziņ ā ir ļ oti labi un nebijā m. Pā rē jiem sliņ ķ iem ir daudz liftu, stā vos, no restorā na lī dz baseinam no baseina lī dz pludmalei, vispā r, ja ir slinkums staigā t, var braukt.
Tī rī ba ir pā rsteidzoš a! Darbiniekiem maskā s un cimdos, mums tiek piedā vā ts iespē ju robež ā s pasargā t sevi, tač u neuzstā t uz maskas nē sā š anu, lai gan maskai lī dzi jā bū t. Ē diens ir labs, tu rā di ar pirkstu, ko tev liek, un viņ i nav mantkā rī gi, es to nedaudz parā dī ju. Ja bija 3 cilvē ku rinda, tad darbinieki š o problē mu ā tri atrisinā ja.
Jū ra ir maģ iskā akvamarī na krā sā , sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, bet iespē jams, ka bū s problē mas, kad viesnī ca bū s pilnī bā noslogota.
Viesnī cā ir daudz vietu, jū s varat sē dē t vienatnē un gulē t))
Ar mikroautobusu devā mies uz Kusadasi, 18 minū tes ar pieturu pie 3 viesnī cā m. Cena diviem ir 1 USD un 1 lira. Pilsē ta ir ļ oti mā jī ga un dzī vī ga. Jū s varat iepirkties, bet nedaudz dā rgā k nekā Antā lijas piekrastē .
Lielisks kū rorts, lieliska viesnī ca!
Netā lu no Efesas! Var doties un klaiņ ot bez ekskursijā m!
ES iesaku!
Вечерние Кушадасы Даже сидя в лобби ты видишь  море, остекление отеля позволяет видеть тебе море отовсюду Турецкий кофе в кондитерской
аватар cherkesova131
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar vī ru 2020.  gadā devā mies uz vairā kā m viesnī cā m Kusadasi kū rortā , un mē s varam izdarī t daž us secinā jumus: 1. Reģ istrā cija noritē ja ā tri un bez problē mā m. Kā jau 5* viesnī cai pienā kas, koferus nenē sā jā m, ir speciā li š im nolū kam norī koti cilvē ki. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru 2020.  gadā devā mies uz vairā kā m viesnī cā m Kusadasi kū rortā , un mē s varam izdarī t daž us secinā jumus:
1. Reģ istrā cija noritē ja ā tri un bez problē mā m. Kā jau 5* viesnī cai pienā kas, koferus nenē sā jā m, ir speciā li š im nolū kam norī koti cilvē ki. Mū s iekā rtoja ģ imenes istabā.4 personā m (lai gan bijā m ar vī ru divatā ). Par to nebija jā maksā . Istaba bija tī ra un diviem, nu, ļ oti plaš a: 2 istabas un vannas istaba. Mini bā rs tika papildinā ts katru dienu (soda, sula, ū dens, fanta, kola). Viņ i mums dā vanā atnesa pudeli vī na un augļ us. Tas mū s iepriecinā ja.
2. Diemž ē l š ī viesnī ca ir cilvē kiem ar kroni galvā . Uz 3 atpū tas dienā m mē s nesatikā m nevienu parastu dzī vespriecī gu cilvē ku kompā niju (izņ emot varbū t turkus, kas ieradā s nedē ļ as nogalē ). Visi pā rē jie bija tik "svarī gi", ka viņ u sejas sabojā ja visu iespaidu.
3. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, izvē le milzī ga, BET tas viss garš oja pē c C klases. Visvairā k priecē , ka bā rs ir bez apstā jas.
4. Viesnī cas atraš anā s vieta tiem, kam patī k doties pensijā . Nav kur iet apkā rt.
Un jā , ja jums nav sporta apmā cī bas, tad labā k š eit neiet. Manam vī ram bija grū ti uzkā pt no pludmales uz istabu, jo viesnī ca atrodas kalnā .
5. Jū ra. Man tas ir cits stā sts. Es nevaru peldē t visur, un tas ir tieš i tas gadī jums, kad man nebija ē rti. Apkā rt peldē ja visā das lapas, aļ ģ u daļ iņ as.
6. Bet baseini ir ļ oti apmierinā ti.
Daudz tā du! ! ! Ja vē laties enerģ iskā ku mū ziku, atpū tieties pie baseina, kurā ir animatori.
7. Un faktiskā animā cija. Puiš i ir lieliski! Mē s ar viņ iem sadraudzē jā mies no pirmā s dienas. Bez viņ iem svē tki nebū tu izdevies. Viņ i runā turku (dzimtā valoda), angļ u un ļ oti maz krievu valodā .
Mani ļ oti sarū gtinā ja diskotē ku trū kums, bet vainī ga ir koronavī rusa pandē mija.
Mē s ar vī ru izklaidē jā m sevi un viesnī cas apmeklē tā jus kopā ar animatoriem. Daudzi uz mums skatī jā s kā uz trakiem, bet puiš i, š ī ir brī vdiena! Vajag izklaidē ties!
Pē c 3 dienā m š ajā viesnī cā mums kļ uva neinteresanti un devā mies tā lā k, ko nekad nenož ē lojā m.
Ja jums patī k gulē t sauļ oš anā s krē slā , tad š ī viesnī ca ir vislabā kā , bet, ja vē laties aktivitā ti, tad nedē ļ u š eit nav ko darī t.
Esam priecī gi, ka apmeklē jā m š o skaisto vietu, bet visticamā k, ka vairs tur nebrauksim.
аватар Larchenko89
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā grū tajā.2020.  gadā , noguruš i no karantī nas, viņ i tomē r izmantoja iespē ju un nokļ uva pē dē jā brī ž a ekskursijā uz š o viesnī cu. Ekskursija uz 6 naktī m 4 pieauguš ajiem + 1 bē rnam 3 gadi, izbraukš ana no Kijevas mums izmaksā ja 1025 eiro! Apskatī jā m daudzas atsauksmes par Kusadasi, Bodrumas un Marmarisas reģ ionu, ģ imenes atpū tai viesnī cā ar mazu bē rnu izvē lē jā mies Pine Bay un bijā m ļ oti apmierinā ti! Daudzi cilvē ki raksta, ka viesnī ca neatbilst 5 *, tā nav! Viņ š sakrī t! Bet budž ets 5 * HV kategorijā (teritorija, ē dinā š ana, pludmale, istabas lielums, serviss)! Ieradā mies 9 no rī ta (no Bodrumas lidostas starp citu atbraucā m uz 1. … Tomēr ▾ Š ajā grū tajā.2020.  gadā , noguruš i no karantī nas, viņ i tomē r izmantoja iespē ju un nokļ uva pē dē jā brī ž a ekskursijā uz š o viesnī cu. Ekskursija uz 6 naktī m 4 pieauguš ajiem + 1 bē rnam 3 gadi, izbraukš ana no Kijevas mums izmaksā ja 1025 eiro!
Apskatī jā m daudzas atsauksmes par Kusadasi, Bodrumas un Marmarisas reģ ionu, ģ imenes atpū tai viesnī cā ar mazu bē rnu izvē lē jā mies Pine Bay un bijā m ļ oti apmierinā ti!
Daudzi cilvē ki raksta, ka viesnī ca neatbilst 5 *, tā nav! Viņ š sakrī t! Bet budž ets 5 * HV kategorijā (teritorija, ē dinā š ana, pludmale, istabas lielums, serviss)!
Ieradā mies 9 no rī ta (no Bodrumas lidostas starp citu atbraucā m uz 1.40, atpakaļ braucā m 2.5 stundas). Viņ i uzreiz uzlika rokassprā dzes, iedeva man aizpildī t veidlapas un nosū tī ja uz brokastī m.
Reģ istrē š anā s pē c 14.00 pē c noteikumiem, bet 3. mē ģ inā jumā.10$ š o procesu paā trinā ja, un numuriņ u dabū jā m ap 11 (pē c brokastī m).
Dzī vojā m ģ imenes bungalo ar 3 istabā m (1 no tā m priekš nams ar papildus gultu), katrā ar kondicionieri, 2 vannasistabā m (ar vannu un duš u), vannas istabas piederumi tika papildinā ti pē c vajadzī bas.
Č ī bas bija 2 pā ri. Labi uzkopta, dvieļ i mainī ti katru dienu, gulta ik pē c 2 dienā m. Mini bā rs tika papildinā ts katru dienu.
Mums ļ oti patika istaba, tī ra, plaš a, un viss darbojā s, ar seifu nebija problē mu, jā , varbū t mē beles nav tā s jaunā kā s, bet tie visi ir sī kumi...Mū su istabas lielā kais pluss ir terase ar skatu uz jū ru (arī mū su guļ amistabas logi pavē rā s uz jū ru).
Personā ls ir ļ oti draudzī gs, runā angliski un nedaudz krievu valodā.
Pludmale ir milzī ga - katrai gaumei ir pieejams ū dens baseins ar maziem oļ iem un smiltī m bē rniem, maziem oļ iem un lieliem akmeņ iem, ir arī.4 viļ ņ lauž i ar kā pnē m ū denī . Kad ū dens ir kristā ldzidrs, pā ris dienas bija viļ ņ i un krastā tika izskaloti atkritumi un aļ ģ es, ja iespē jams, darbinieki tos iztī ra. Tā kā ieradā mies svē tdienā , lī dz 12 bija problemā tiski atrast sauļ oš anā s krē slus (turki nā k atpū sties brī vdienā s), darba dienā s cilvē ku ir daudz mazā k.
Tas ir ļ oti ē rti, ka uz pludmali var nokā pt ar panorā mas liftu, tas ir ļ oti ē rti, tur ir tas pats lifts uz galveno restorā nu.
Kopumā teritorija ir ļ oti ē rta un pā rdomā ta, jo bungalo telpas ir izvietotas traversā s, nav neē rtī bas, ko rada stā vs kā pums vai nokā pš ana.
Ē dieni: ļ oti daudzveidī gi, katru dienu kaut kas jauns, liellopa gaļ a, vista, tī tars, 2-3 veidu grilē tas zivis (skumbrija, asari, dorado), daudz augļ u (arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, vī nogas, zemenes, kivi , bumbieri, ā boli), tikai pietiekami.
Uzkodu bā ros ir garš ī gas uzkodas (ī paš i patika uzkodu bā rs pie Marinas (paš ā lī č a sā kumā ). Konditorejas izstrā dā jumi ar dabī gu turku kafiju un gardu tē ju, saldē jums ļ oti garš ī gs! Vairā k kā.5 veidi no 12-17 pludmalē un pie baseina, tajā paš ā vietā katru dienu darī ja kaut ko jaunu, piemē ram, shawarma, churos, cepti kartupeļ i, rī si ar vistu un kaut kas cits.
ANIMĀ CIJA: Es nekad neesmu pievē rsis lielu uzmanī bu animā cijai, bet š eit tā ir pienā cī gā lī menī . Bija ļ oti interesanti vakara š ovi bē rniem un pieauguš ajiem, kopumā visa animā cijas komanda ar akrobā tiskā cirka rež iju, tā pē c katru vakaru bija kaut kas jauns.
Wi-Fi: bezmaksas, vā jš , bet mums ir vienalga. Normā ls bija pludmalē un pie baseina.

Vienī gais mī nuss ir kokteiļ i, tie te tieš ā m ir bezgarš ī gi. Pā rē jais alkohols normā ls, vī ns vakariņ ā s sarkans, balts, rozā labs un var dzert alu.

Pateicoties ceļ vedim Anex tour Alenyo, ļ oti profesionā la pieeja, viss ir ļ oti pieņ emams, bez vparivanie un bezmaksas iepirkš anā s tū rē m. Mē s no viņ as nopirkā m tū ri 2 in 1 Efesa + Pamukale un bijā m ļ oti apmierinā ti. Paldies arī gidei Olgai (Volga) par interesanto ekskursiju.

Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos un viesnī cu.
Un ļ oti ceru, ka mans apskats kā dam noderē s, vidē jais vē rtē jums š ai viesnī cai noteikti ir augstā ks par 7!
Вид из окна, 917 номер
аватар natanatalochka56
Pirmajā reizē atpū tā mies Egejas jū ras piekrastē un nekļ ū dī jā mies ar viesnī cas izvē li, skaista teritorija, ļ oti zaļ a un liela, skaista piekraste un dzidra jū ra, mani bē rni bija sajū smā par akvaparku. Ē dienu izvē le ir daudzveidī ga, dzē rieni bā rā nav slikti. … Tomēr ▾ Pirmajā reizē atpū tā mies Egejas jū ras piekrastē un nekļ ū dī jā mies ar viesnī cas izvē li, skaista teritorija, ļ oti zaļ a un liela, skaista piekraste un dzidra jū ra, mani bē rni bija sajū smā par akvaparku.
Ē dienu izvē le ir daudzveidī ga, dzē rieni bā rā nav slikti.
Personā ls ir pretimnā koš s un draudzī gs.
Un, protams, animatori padarī ja mū su atvaļ inā jumu patiesi neaizmirstamu.
Bē rni katru dienu gā ja uz mini klubu, meitenes, kas tur strā dā , ļ oti labi tiek galā ar bē rniem, arī vakara diskotē ka bē rniem ir visaugstā kajā lī menī !
Paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu!
аватар Vika_irk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Piekrī tu vadoš ajai atsauksmei, viesnī ca š ausmī gi netī ra, ģ ipsis drū p. Fotogrā fijas, iespē jams, uzņ emtas pirms 100 gadiem, tā m nav nekā da sakara ar realitā ti. Izskatā s, ka kopš atvē rš anas tas nav atjaunots. … Tomēr ▾ Piekrī tu vadoš ajai atsauksmei, viesnī ca š ausmī gi netī ra, ģ ipsis drū p. Fotogrā fijas, iespē jams, uzņ emtas pirms 100 gadiem, tā m nav nekā da sakara ar realitā ti. Izskatā s, ka kopš atvē rš anas tas nav atjaunots. Dvieļ i ir pelē kbrū ni. Duš a saplī susi, seifu var vienkā rš i izvilkt no skapja, tas pat nav piestiprinā ts. Mē s paņ ē mā m bungalo, gaidī jā m 8 stundas, lai atbrī votu reģ istratū rā . Tas bija netī rs, un sienas bija saplaisā juš as. Tas nav pat 3 zvaigznes, bet 1 vai mī nuss. Ī paš s "paldies" tū risma firmas darbiniekiem no Turstanokas, kā to var ieteikt, tas ir než ē lī gi. Ieradā s uz 7 dienā m. Es nezinu, kā mē s š eit izdzī vosim ar 2 bē rniem š ajos antisanitā rajos apstā kļ os. Tā ir kaut kā da ņ irgā š anā s - sienas brū k un apkā rt ir netī rumi un sē nī tes. Nekā dā gadī jumā neejiet uz š ejieni, ja uztraucaties par savu veselī bu. Murgs un š ausmas. Viss ir miris, nolietots, netī rs (ir bail sē dē t krē slos), nepiecieš ams remonts un nomaiņ a. Zā lē nav vietas, kur nevarē tu skatī ties bez asarā m. Viesnī cā ir nepiecieš ams kapitā lais remonts un visa nomaiņ a. Š ī ir "0" zvaigzne. Š ī s ir š ausmas un murgs!
Parādīt vairāk »


iemiesojums tatakowalenko1
Vai cenā ir iekļauta ieeja akvaparkā ADALEND?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums anna77adam
Узнала об этом из отзывов, но на сайте туроператора, где уже взяла сюда тур, этого не указано
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums mr_red
ņemt vai nē???
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums alieva2
cik ilgs laiks nepieciešams, lai brauktu no viesnīcas līdz raftingam?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Lena0505
animācijā pēc bērnu diskotēkas (pirms izrādes) uzreiz pēc bērnu apbalvošanas vai staba spēles Fanta, Sprite iekļāva dziesmu ... pat nevaru pateikt kādā valodā ... lūdzu, ja kāds zina , uzraksti vārdu vai kurš dzied, lūdzu! !!!)))) paldies jau iepriekš)
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dilekas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Arhitektūra, Daba, Reliģija
Akvaparks Adaland
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Izklaide
Gara pludmale
Novērtējums 7.0
Turcija, Kusadasi
Daba, Pludmales

Отель с огромной территорией расположен на холме, в уединенной бухте. Построен в 1992 году, последняя реставрация сделана в 2018 году. В главном здании большой атриум с крытым бассейном. На террититории отеля имеется небольшой аквапарк. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Измир, в 6 км от центра г. Кушадасы.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Спасатель на пляже, кабинки для переодевания, душ, пирс, снэк-бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-fi в лобби (бесплатно), room service (платно), 6 ресторанов — 1 основной ресторан, 5 a la carte, 8 баров, 8 конференц залов (на 450–1200 чел.), 3 открытых бассейна 622 кв.м., 630 кв.м. и 210 кв.м. (без подогрева), 1 крытый бассейн 222 кв.м. (вода +27), терраса для загара, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 водные горки, мини клуб для детей 5-12 лет, игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Анимация на русском языке, живая музыка (5 раз в неделю), турецая ночь (1 раз в неделю), дартс, бочча, пляжный волейбол, аэробика, аквааэробика, теннис (освещение и уроки платно), все водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • golfs
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 645 номеров. Состоит из главного здания и бунгало, террасами спускающихся к морю, поэтому из номеров видно крышу нижнего этажа.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий, в определенные часы), спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, душ/ванна, прямой телефон, банные принадлежности, мини-бар (ежедневное пополнение прохладительными напитками), набор чай-кофе, интернета в номерах нет, фен, сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Camlimani Mevkii, 09400, Kusadasi, Aydin, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 256 618 19 19
Fax: +90 256 618 08 19
Tīmekļa vietne: Pine Bay Holiday Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, гольф (платно), баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.