Golden Day Wings 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.610
№22 viesnīcas reitingā Kusadasi
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.0 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Uzcelta 1989. gadā, kopējā platība 7000 m2, pēdējā restaurācija veikta 2005. gadā. Viesnīca sastāv no vienas galvenās 7 stāvu ēkas (70% numuru ar skatu uz jūru).Vairāk →
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
skats uz viesnī cu normā ls, bet krieviem tur nav ko darī t. viņ iem tas vienkā rš i nepatī k! telpas lielas, bet kalhoza TV nestrā dā , telefons arī . personā ls ir briesmī gs, tā pat kā viesnī cas ī paš nieks. nav animā cijas. … Tomēr ▾ skats uz viesnī cu normā ls, bet krieviem tur nav ko darī t. viņ iem tas vienkā rš i nepatī k! telpas lielas, bet kalhoza TV nestrā dā , telefons arī . personā ls ir briesmī gs, tā pat kā viesnī cas ī paš nieks. nav animā cijas. pā rsvarā atpū š as vā cieš i un amerikā ņ i (personā ls vienkā rš i mudž no viņ iem) un krievi tikai pagriež degunus un tajā paš ā laika posmā ar mums atpū tā s pilnī gi krievi. virtuve neviens un tas pats katru dienu. darbinieki skatā s mutē . normā li bū tu iet uz pludmali, ja nebū tu stā vais nobrauciens, vai varat iedomā ties kā atpakaļ...uz š ī ceļ a katru dienu notiek avā rijas, pati pludmale ir ļ oti, ļ oti netī ra, mē s devā mies tā lu uz maksas pludmale. kusadasi pilsē ta ir patī kama, tī ra, daudz tirgu. nakts dzī ve ir ok. ej uz kusadasi bet ne uz š o viesnī cu KRIEVIEM NAV NEKAS! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар M_a_r_i_n_a
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzreiz teikš u, ka nekad iepriekš neesmu bijis Turcijā , pē dē jos 7 gadus vasaras pludmales brī vdienā m ar mē rķ i vienkā rš i pagulē t pludmalē viņ i izvē lē jā s Melnkalni vai Horvā tiju, un tad nolē ma kaut ko mainī t. … Tomēr ▾ Uzreiz teikš u, ka nekad iepriekš neesmu bijis Turcijā , pē dē jos 7 gadus vasaras pludmales brī vdienā m ar mē rķ i vienkā rš i pagulē t pludmalē viņ i izvē lē jā s Melnkalni vai Horvā tiju, un tad nolē ma kaut ko mainī t. . .
Brauciens nebija plā nots, vī ram nejauš i bija nedē ļ as atvaļ inā jums. Mē s ar Tez-Tour devā mies pē dē jā brī ž a tū rē , 7 naktis (un 7 dienas, jo izrakstī š anā s no viesnī cas 6:00 agrā lidojuma dē ļ ), 620 $ diviem.
Pati viesnī ca: atrodas kalnā , istabiņ as lielas, no visā m paveras skaists skats uz Putnu salu, griesti augsti, balkons liels, mē beles un santehnika istabā veca, bet izremontē ta. Viesnī ca diezgan tī ra, tū ristu no NVS valstī m bija maz, pā rsvarā briti. Baro principā ē damu (nav saindē ta). Reizi dienā viņ i deva vai nu vistu, vai zivis. Gaļ as nebija vispā r, tikai soja daž ā dā s formā s, ko pē c principa neē dam. Deserti nav slikti, no rī ta cep olu kulteni vai pankū kas. No augļ iem - tikai arbū zs. Personā ls - tikai viens darbinieks saprot krievu valodu, visi pā rē jie runā tikai angliski.
Devā mies ekskursijā s uz Pamukali un Efezu (ar Jaunavas Marijas nama apmeklē jumu). Ekskursijas tika pirktas uz ielas, izmaksas ir gandrī z 2 reizes lē tā kas nekā Tez-Tour. Par ekskursijā m sū dzī bu nav.
Pludmale. Ja tev saka, ka pludmale pie viesnī cas ir bez maksas un atpū tniekus uz turieni vedī s autobusi - NETICI!!!!! ! ! Tie ir meli. Š AJĀ VIESNĪ CĀ NAV PLUDMA. Kur meklē t pludmali, ir galvassā pes paš iem atpū tniekiem. Varat vai nu doties uz maksas pludmali ar sabiedrisko transportu, vai arī doties uz bezmaksas pludmali (tas ir, ja ir liela vē lme peldē ties dubļ os un sauļ oties, guļ ot uz atkritumu kaudzes). Pā rsvarā sauļ ojā mies un peldē jā mies baseinā , kā jau lielā kā daļ a š ī s viesnī cas viesu. Pie baseina ir diezgan normā li, jū s pat varat sē dē t granā tā bolu vai citronu koku ē nā .
Secinā jums: ja jums ir izvē le pavadī t nedē ļ u atvaļ inā juma mā jā s vai š ajā viesnī cā , ar nosacī jumu, ka biļ ete vienai personai maksā s ap 300 USD (kā mums), tad droš i izvē lieties pē dē jo iespē ju. Bet, ja biļ ete maksā s vairā k un vē l jo vairā k, ja jums tā s bū s vienī gā s vasaras brī vdienas gadā , padomā jiet miljons reiž u, pirms dodaties uz turieni. Ja nebū tu 2 nedē ļ as augustā Melnkalnē , mē s, protams, bū tu sarū gtinā ti no š ā da atvaļ inā juma Turcijā , bet tas ir diezgan normā li, tas joprojā m ir labā k nekā nedē ļ u pavadī t Kijevā .
аватар rusik113
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies Goldenday. Ekskursijas tiek pā rdotas kā.4 * viesnī cā , bet patiesī bā.3 *. Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti - personā ls draudzī gs, virtuve normā la, gaļ as gan par maz, bet izdzī vot var. Tagad par ne pā rā k labo - istabā visa santehnika veca, krā ni tek, duš a no visur svilpo, dvieļ i pelē cī gi un nesmarž o, duš ā un izlietnē slikti notek ū dens, durvis uz tualete neslē dzā s, tā pat kā balkons, solī tais krievu kanā ls pie mums nebija istabā (lai gan viņ i teica viesnī cas gidam un krieviski runā još ajam puisim reģ istratū rā - abi sataisī ja pā rsteigtas sejas, bet tas bija, 2010. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Goldenday. Ekskursijas tiek pā rdotas kā.4 * viesnī cā , bet patiesī bā.3 *. Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti - personā ls draudzī gs, virtuve normā la, gaļ as gan par maz, bet izdzī vot var. Tagad par ne pā rā k labo - istabā visa santehnika veca, krā ni tek, duš a no visur svilpo, dvieļ i pelē cī gi un nesmarž o, duš ā un izlietnē slikti notek ū dens, durvis uz tualete neslē dzā s, tā pat kā balkons, solī tais krievu kanā ls pie mums nebija istabā (lai gan viņ i teica viesnī cas gidam un krieviski runā još ajam puisim reģ istratū rā - abi sataisī ja pā rsteigtas sejas, bet tas bija, 2010. gada Pasaules kauss no Dienvidā frikas tika skatī ts turku valodā ), no izklaides - nav bē rnu kluba, nav animatoru, istaba ar lielu televizoru vienmē r bija slē gta, biljards - 5 liras stundā , galda teniss - 5 liras stundā . Ir rotaļ u laukums bē rniem vecumā no 2-3 gadiem (2 š ū poles!! ! ). Piegā de uz pilsē tas pludmali neiet, ja ir vē lme, var aizvest lī dz pludmalei 8 km garumā (ceļ ojumi, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, ē dinā š ana utt. - par maksu), pie baseina dvieļ u nav - ir tikai sauļ oš anā s krē sli, matrač i un lietussargi (visiem nepietiek lietussargu). No bezmaksas spē lē m tikai š autriņ as ar divā m bultā m.
Pilsē tas pludmale ir netī ra, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i tiek maksā ti - 5 USD dienā .
Кушадасы бассейн Goldenday
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s bijā m ģ imenes ar bē rniem. Ē damzā lē viņ i gandrī z ieskatī jā s mums mutē , likā s, ka viņ iem ir ž ē l. Viesnī cas administrators Mustafa neatbilst savam amatam un arī bā rmenis pie baseina, vienkā rš i pilnī gs š muks. … Tomēr ▾ Mē s bijā m ģ imenes ar bē rniem. Ē damzā lē viņ i gandrī z ieskatī jā s mums mutē , likā s, ka viņ iem ir ž ē l. Viesnī cas administrators Mustafa neatbilst savam amatam un arī bā rmenis pie baseina, vienkā rš i pilnī gs š muks
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Anetka-gan
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Runā jot par trio, viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Atrodas gandrī z krastmalā . Ļ oti ē rti tiem, kam patī k staigā t. Jū s varat doties uz Putnu salu pats. Ieeja tur ir bez maksas. Viesnī cas teritorija nav liela, bet pati viesnī ca ir liela. … Tomēr ▾ Runā jot par trio, viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Atrodas gandrī z krastmalā . Ļ oti ē rti tiem, kam patī k staigā t. Jū s varat doties uz Putnu salu pats. Ieeja tur ir bez maksas.
Viesnī cas teritorija nav liela, bet pati viesnī ca ir liela. Ē diens ir nedaudz slikts AI, tač u jū s varat pusdienot pilsē tā . Numuri ir lieli, no visiem paveras skats uz jū ru. Tī rs, ē rts.
Vannas istaba ir tī ra. Dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu.
Personā ls nav liels, maz runā krieviski, bet visi ir viesmī lī gi.
No viesnī cas ir ļ oti ē rti doties uz Efezu. Dolmushi brauciens tikai par 3 lirā m. Apmeklē jā m arī Selč uku, kurā atrodas citadele un Sv. Jā ņ a bazilika. No Kusadas devā mies arī uz Didim-Melet-Prine-Sö ke.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti jauka un mā jī ga! Personā ls ļ oti uzmanī gs, laipns un gā dī gs! Izklaides tajā nav, bet viss interesantā kais ā rpus viesnī cas)))ir laba atraš anā s vieta! Egejas jū ra visskaistā kā un tī rā … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti jauka un mā jī ga! Personā ls ļ oti uzmanī gs, laipns un gā dī gs! Izklaides tajā nav, bet viss interesantā kais ā rpus viesnī cas)))ir laba atraš anā s vieta! Egejas jū ra visskaistā kā un tī rā kā ! atpū ta tur garantē ta! daudz klubu, bā ru un restorā nu! un arī pie Kusadasi ir daudz interesantu ekskursiju vietu un daudz atrakciju! Iesaku visiem uz š o vietu, nenož ē losiet!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар amber
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Goldenday viesnī cā no 2008. gada 2. septembra lī dz 12. septembrim. Tū risma operators Tez Tour, lidoja no Domodedovas ar Jamalas aviokompā niju, viss ir kā rtī bā . Ekskursijas izmaksas ar degvielu vienai personai bija 2.000 (š ī ir trī svietī ga naktsmī tne, viss iekļ auts, 10 naktis). … Tomēr ▾ Atpū tā mies Goldenday viesnī cā no 2008. gada 2. septembra lī dz 12. septembrim. Tū risma operators Tez Tour, lidoja no Domodedovas ar Jamalas aviokompā niju, viss ir kā rtī bā . Ekskursijas izmaksas ar degvielu vienai personai bija 2.000 (š ī ir trī svietī ga naktsmī tne, viss iekļ auts, 10 naktis).
VIESNĪ CA: normā li par trī s rubļ u banknoti, viesnī ca liela, pilsē tas centrs, Migros ir 200 metru attā lumā . Mē s ieradā mies vakarā pē c vakariņ ā m un tikā m ievietoti 2 minū tē s. Gids tika lū gts nenā kt, jo. mums bija draugi uz vietas un visi plā nojā m braukt apkā rt, ekskursijas mums nebija vajadzī gas, jo ī paš i, ka tā s ir 2x dā rgā kas. Pretenzijas par tī rī š anu - manuprā t, gultas veļ a nemaz netika mainī ta, ar putekļ u sū cē ju noteikti nebija, paldies par dvieļ u maiņ u (š eit viņ a mē ģ inā ja katru dienu, nu vai gandrī z katru) un tualetes papī ru, citā di. . . ja mē s paš i arī cū kam, tad dzē siet gaismas bet mē s meitenes esam kā rtī gas. Istabas ok, mums bija 5. stā vs, skats uz baseinu, pilsē tu, ostu un vakara saulrietu, ļ oti skaisti, bez komentā riem. Mē beles ir sarkankoka, nedaudz vecas, bet nav manā mas.
BAROŠ ANA: brokastis vienmē r ir omlete, kas tikko pagatavota kopā ar jums, bet omletei tikai desiņ as tomā tu mē rcē un sasmalcinā ta desa. Bija arī cieti vā rī tas olas, kam tas interesē . Tā lā k sasmalcina 2-3 veidu sieru, desu, dā rzeņ us - gurķ us, tomā tus, ar kā postiem kaut ko lī dzī gu salā tu lapā m, olī vā m utt. Tē ja, kafija, daž as tā da paš a veida kū kas, persiku ievā rī jums, zemenes, daž as citas un daž reiz medus. Vispā r ne tik karsta izvē le, bet godī gi sakot, badā nenomirsi. Pusdienas - biezeņ a zupa (es neē du zupas, es to izmē ģ inā ju š eit - var ē st tomā tu, baltu - ne pā rā k). Garnī rs - vienmē r sautē ti dā rzeņ i, makaroni, varbū t frī vai kartupeļ u biezeni, bija rī si, un uz gaļ as ir atseviš ķ s cilvē ciņ š un liek katram pa 2-3 gabaliņ iem kaut ko pa porcijā m, un ļ oti garš ī gi. Tē jas un kafijas vairs nav, un vakariņ ā s arī nebū s. No dzē rieniem vietē jais Tan (starp citu, Migros tiek pā rdots maisos, atš ķ aidī ts ar ū deni), bet lieta ir garš ī ga un visa Turcija to mī l. Paldies Dievam, dzesē tā jos vienmē r ir ū dens, tikai to nevar liet pudelē s, man izteica piezī mi, bet izņ ē ma glā zē s, tad izlē ja istabā . Pusdienu tipa vakariņ as, gaļ as diegi, piedevas. Starp citu, vienmē r bija gaļ a, protams, neliks ne tonnu, bet pietiks 1 cilvē kam, ja visu sastā da. O jā ! Augļ u nav vispā r, izņ emot ikdienas arbū zu vakariņ ā s! Starp citu, es neiesaku kavē t baroš anu ilgā k par pusstundu, kaut kas var neizrā dī ties. Kopumā baroš ana ir laba. Istaba ir iekš ā un ā rā , ļ oti ē rta.
Baseins: vē ss, dziļ ums 1.8m. Tī rs un daudz vietas. Bē rniem tas tiek izgatavots atseviš ķ i, kur tas ir ļ oti mazs. Pirms brokastī m viņ i uzmeta dvieli uz sauļ oš anā s krē sla, ieņ ē ma to, tā teikt.
Kondicionieris un cits aprī kojums: paldies Dievam, viss strā dā ja, atdzesē ja normā li (30-33 ā rā ). Fē ns ir labs, izž ū st uzreiz. Vienā vietā duš a tecē ja, citā di bija ok. Ledusskapis brī niš ķ ī gi sasala, kamē r mē s tur nebijā m, tam pat nebija laika atkausē t. Starp citu, ja jums ir jā dodas prom un atslē ga iesprū da droš inā tā jā , vienkā rš i izņ emiet atslē gu no atslē gas piekariņ a un ļ aujiet telpai atdzist, kamē r esat prom. Reiz pat televizors nebija ieslē gts. Ņ em lī dzi striķ i, uz balkona uztaisi kaut ko lietu ž ā vē š anai, nenož ē losi, nav kur ž ā vē t.
PILSĒ TA: vidē ji maza kū rortpilsē ta, ļ oti skaista, tī ra, ē rta, lī dzī ga Marmarisai, tikai mazā k zaļ umu. Krastmala, tirgus turpat, cietoksnis, bā ru iela, klonu pilsē ta. Nedaudz dā rgā k, kā man likā s, cena ir 2.5 liras par dolmuš u. Putnu sala pusstundas lē nā pastaigā , ļ oti skaists skats no turienes. Lī dz autoostai (otogar) nedaudz tā lā k no centra, visu var izstaigā t kā jā m. Laineri ostā ienā k katru dienu, skaistule! Pilsē tas robež ā s nepeldē jā mies, bija daudz cilvē ku un ne pā rā k tī rs ū dens (osta netā lu), aizbraucā m uz Pigales pludmali, murgs, tā di viļ ņ i, kas izsita no ū dens krastā , peldē ties ir nereā li plkst. visi. Neesmu bijis Ladys Beach. Aizbraucā m arī uz Milli parku (Dileku), 30 km no pilsē tas (ar draugiem bijā m maš ī nā , tā pē c visi braucā m apkā rt), tur ir oļ i, gar pludmales lī niju ir galdi ar soliņ iem, lietussargs un 2 sauļ oš anā s krē sli, t. i. Jū s varat atpū sties kopā ar savu kompā niju atseviš ķ i no kaimiņ a. Ir mī ksti viļ ņ i un silta jū ra. Apkā rt skraida mež acū kas, pabarojā m ar š okolā des rullī ti, tikai uzmanieties, tie tomē r ir dzī vnieki. Par ieeju jā maksā.9 liras par automaš ī nu, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Atvē rts lī dz 19.00, tā tad saulrietu vē rojā m no kalna, super skats!
Bijā m Efesā , ieeja 20 liras, var nokļ ū t ar mikroautobusu, maksā kā das 4 liras (tas ir Selč uka virzienā ). Paņ emiet sauļ oš anā s losjonu, vieta ir atvē rta, saule ir ļ oti karsta. Pietiekami interesanti, mē s tur kā pā m kā das 2 stundas, laikam kā pē rtiķ i, patika.
Bijā m Izmirā , pilsē ta ī paš u iespaidu neatstā ja, gaidī jā m vairā k krā su, bet no tā tur daudz kas nebija palicis. Pilsē ta ir moderna, mani nedaudz saniknoja tā s izstiepš anā s 36 km garumā gar krastu, pietika, lai no viena rajona uz otru tiktu pat ar auto. Konak laukums ar pulksteni, cietoksni un agoru, nekas cits ī paš i neiekrita acī s. Meitenē m neiesaku ī paš i vakarā staigā t, tu esi potenciā ls orospa, vari pienā kt un pajautā t cik maksā ? No viesnī cas noteikti nē sā jiet lī dzi pases kopiju un rokassprā dzi.
Peldē jā mies Č eš mē - vietā , kur atpū š as visas Izmiras ģ imenes, 70 km no Izmiras. Pilsē ta ir kā Franč u Rivjē rā , š arms, ū dens izcils. Sauļ oš anā s krē sli visur maksā , apmē ram 5 liras no cilvē ka.
Bijā m Aqua Fantasy akvaparkā , tur ir vē l viena Adalande (ar Sv. Bazila katedrā les maketu), bet bijā m tur, kur tornī š i ir a la Disnejlenda. Pietiekami liels, pavadī jā m vienu no labā kajā m dienā m, ļ oti jautri, ir pietiekami daudz slidkalniņ u, apkā rt ir ē dinā š anas tī kls (picas gabals-puse + kola + frī kartupeļ i maksā.10, 5 liras, pietiek diviem).
1.5 litru ū dens pudele maksā.1-1.5 liras, atkarī bā no pirkuma vietas, dzē rā m no jū ras, ir arī brī niš ķ ī gas sulas - visas ar mī kstumu, pā rē š anā s, un kaut kā ds Cappy zī mols, kas mums ī paš i patika. Migrosā izvilkts 7 kg smags arbū zs par 2.7 lirā m. Tirgū suvenī ru magnē ts ir 2.5 liras, mozaī kas lampas (galda, reljefa) tirgoja pa 60, lai gan sā kotnē ji par tā m gribē ja 100, kas gan cits. . . dolā ra pret liru kurss bija 1.17, banku ir daudz, Bankomā ti ar krievu kartē m ir gandrī z visi strā dā . Krievu naudu arī vietā m maina, vajag tikai paskatī ties.
Galu galā : man patika viss, nelielas nepatikš anas par to un nelielas, lai tā m nepievē rstu uzmanī bu, es dotos uz viesnī cu vē lreiz, cenas / kvalitā tes attiecī bas ziņ ā tas ir normā li. Personā ls reģ istratū rā ir uzmanī gs, ē damistabā mazliet dumjš izskatā s (ļ oti jauni stulbi viesmī ļ i un viņ u idiotais priekš nieks, kurš sā ka ripinā t, bet mē s viņ u aizripinā jā m, viņ am joprojā m ir bziks “kā da atš ķ irī ba starp Beloraš u un Raš i”, dabū ja visi, ž ē l, ka ar sevi nebija ieroč a). Tā tad par viesnī cu nav ī paš u sū dzī bu, cilvē ki bija vidē ji, iespē jams, ceļ ojuma ilguma - septembra dē ļ , un viņ iem pat bija pasts. Bet viss mierī gi.
Nepatī kamā kais incidents noticis ar apdroš inā š anas sabiedrī bu Reso-garantija. Manam draugam temperatū ra paaugstinā jā s lī dz 39.2. Izsauca ā rstu no slimnī cas (apdroš inā š anas lapiņ ā visus telefona numurus, zvans no reģ istratū ras ī stermiņ ā maksā ap 5-6 liras), atbrauca, iedeva tableti, no rī ta temperatū ra bija tā da pati. , mē s devā mies viņ am lī dzi ar automaš ī nu uz klī niku veikt pā rbaudes, jo mums bija jā dodas uz klī niku. iemesls nav skaidrs. Paņ ē ma asinis, urī nu, pē c pusstundas datorā izsniedza datus, ka leikocī tu pā rpalikums 5 reizes, urī nceļ u un dzimumorgā nu sistē mas infekcija, izrakstī ja antibiotikas un tabletes temperatū rai. Personā ls super, visi ļ oti uzmanī gi, klī nika moderna. Rezultā tā viņ a atveseļ ojā s 3 dienu laikā , viss ir kā rtī bā , bet Reso atteicā s maksā t testu izmaksas, 60 dolā rus, motivē jot sekojoš o: “viņ i vienkā rš i pierunā tevi, pagaidi vē l 2 dienas, kamē r pasliktinā sies, tad piezvani viņ am. atkal”! ! ! Kā jums tas patī k! Vī rietis guļ maldī gs, nevar runā t, viņ i piedā vā nomirt un tad izsauc ā rstu! Ī sā k sakot, telefoniski tika galā ar 5 cilvē kiem no Krievijas biroja un vienu turku, viņ i viens otru spā rdī ja un rezultā tā nolika klausuli! Turkiem acis izlē ca uz pieres, teica, ka pie mums š ī nav pirmā situā cija, tā arī ir! Paldies, Dzimtene! Un apdroš inā juma summa apdroš inā š anā ir 1.000 rubļ u. Bez komentā riem, mē s ar viņ iem runā sim vē lā k. Nu, tas ir vienī gais, kas sabojā ja svē tkus. Tā pē c neuztraucieties un veiksmi!
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Pirmais iespaids ir tā ds, ka ir tik netī rs (tī rs!! ! ), pilsē tas pludmale ir briesmī ga (maza un atkal netī ra! ), neviens nerunā krieviski, baseins ir mazs utt. , utt. Droš i vien tikai jā noskaņ ojas uz pareizo vilni! Tas bija pirmais iespaids. Bet pē c piespiedu pā rcelš anā s uz citu viesnī cu (kombinē tā tū re) sapratu, ka tā s ir debesis! ! ! Personā ls draudzī gs (atcerē jos angļ u valodu), telpu uzkopš ana lieliska, CENTRĀ ! , ē dienkarte daudzveidī ga (+ garš ī gi), cilvē ki tikai ā rzemnieki, nedod Dievs kā jā s, gatavi atvainodamies sita pieri. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids ir tā ds, ka ir tik netī rs (tī rs!! ! ), pilsē tas pludmale ir briesmī ga (maza un atkal netī ra! ), neviens nerunā krieviski, baseins ir mazs utt. , utt.
Droš i vien tikai jā noskaņ ojas uz pareizo vilni!
Tas bija pirmais iespaids. Bet pē c piespiedu pā rcelš anā s uz citu viesnī cu (kombinē tā tū re) sapratu, ka tā s ir debesis! ! ! Personā ls draudzī gs (atcerē jos angļ u valodu), telpu uzkopš ana lieliska, CENTRĀ ! , ē dienkarte daudzveidī ga (+ garš ī gi), cilvē ki tikai ā rzemnieki, nedod Dievs kā jā s, gatavi atvainodamies sita pieri. Visi jau nā kamajā dienā kļ uva kā ģ imene, jo nav š ī bara, vienmē r koš ļ ā , kliedz un dzer (atvainojos, ka rupji). Kopumā gā jiens bija histē rijā , vediet mū s atpakaļ uz Zelta dienu. Tiem, kam patī k atpū sties lielā s viesnī cā s, ī sti nekustoties, nav jā iet, bet tiem, kam patī k pastā vī ga kustī ba, rosī gas ielas, bā ri, diskotē kas, iesaku, nenož ē losiet. No visā m istabā m ir skats uz jū ru, bet labā k paprasī t 5-6, tur tā ds skats uz ostu))))) jau ņ em melanholiju, var vienkā rš i sē dē t, laikam dienā m un naktī m, un skatī ties. Ja kā dreiz nokļ ū š u Kuš adasi, tad tikai ZELTA DIENĀ !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
alus un dzē rieni atš ķ aidī ti, bez animā cijas! … Tomēr ▾ alus un dzē rieni atš ķ aidī ti, bez animā cijas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jī gi, sirsnī gi, bez bezkaunī bas, bez krievu izlikš anā s un galvassā pē m. Iesaku. Man tevis pietrū kst. Es vienkā rš i ļ oti mī lu Š O viesnī cu un tā s iemī tniekus. … Tomēr ▾ Mā jī gi, sirsnī gi, bez bezkaunī bas, bez krievu izlikš anā s un galvassā pē m. Iesaku. Man tevis pietrū kst. Es vienkā rš i ļ oti mī lu Š O viesnī cu un tā s iemī tniekus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums askim.ru
Patīk viesnīca
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dilekas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Arhitektūra, Daba, Reliģija
Akvaparks Adaland
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Izklaide
Gara pludmale
Novērtējums 7.0
Turcija, Kusadasi
Daba, Pludmales

Построен в 1989 году, общая площадь 7000 м2, последняя реставрация сделана в 2005 году.Отель состоит из одного главного 7-этажного корпуса (70% номеров с видом на море).

Atrašanās vieta в 70 км от аэропорта г. Измира, в 500 м от центра г. Кушадасы, в 300 м от берега моря. До античного города Эфеса 14 км.
Pludmales apraksts собственный, песок. Зонтики, шезлонги, матрасы – бесплатно. Пляжные полотенца: бесплатно. У бассейна: зонтики, шезлонги, матрасы – бесплатно.
Viesnīcā

основной ресторан, 2 бара, открытый бассейн, врач (24 часа, платно), прачечная, химчистка, обмен валюты, мини-маркет, прокат автомобилей, парковка, room-service (платно), TV-комната

* детский бассейн

* детская площадка

* мини-клуб (4–10 лет)

* показ мультфильмов (по расписанию)

* няня (платно)

Telpu apraksts

100 standard rooms (макс. 3+1 чел., 22 м2), 1 номер для инвалидов.

Istabās

ванна, фен,индивидуальный кондиционер, телевизор (русский канал), телефон, мини-бар (кола, фанта – платно), сейф (на ресепшн, платно), балкон, пол – ковровое покрытие,

Adrese Hotel Golden Day Yat Liman Karsisi KUSADASI - TURKEY
Tīmekļa vietne: Golden Day Wings
FAQ