Flora Garden Ephesus 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.010
№26 viesnīcas reitingā Kusadasi
6.8 Numurs
5.1 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.2 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie jūras, Davutlar ciematā. Uzcelta 2016. gadā, tā sastāv no 5 stāvu galvenās ēkas un sešdesmit 3 stāvu piebūves ēkām. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem, kā arī pāriem, kuri vēlas pavadīt romantiskas brīvdienas nepiespiestā gaisotnē.Vairāk →
аватар KataKata3
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s 2021.  gada jū nija sā kumā . ar bē rnu 1.5 gadi. Atbilst savai cenai. Lieliski piemē rots pā riem ar maziem bē rniem un vecā kajai paaudzei, kas vē las pasī vo atpū tu. Izlī gumam dodu piecus plusus: + Atbrauca ap 11:00 uzreiz uzvelc rokassprā dzes un sū ta brokastī s. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2021.  gada jū nija sā kumā . ar bē rnu 1.5 gadi.
Atbilst savai cenai. Lieliski piemē rots pā riem ar maziem bē rniem un vecā kajai paaudzei, kas vē las pasī vo atpū tu.
Izlī gumam dodu piecus plusus:
+ Atbrauca ap 11:00 uzreiz uzvelc rokassprā dzes un sū ta brokastī s. Nokā rtojā s pirms pulksten 12, lai gan pat nejautā jā m. Iedeva ļ oti jauku 2-istabu istabiņ u galvenajā ē kā ziemeļ u pusē , tā pē c nekad nebija karsts, pat neizmantoja divus pieejamos kondicionierus. Skats uz pilsē tu, kalniem un jū ru vienlaikus. Kluss un mierī gs.
Visur ir rampas, tā pē c ar ratiem bija ē rti.
+ Ē dienu klā sts nav ī paš i liels, bet viss ir ē dams, nekā da supersā ļ a vai piparota. Viss ir ļ oti garš ī gs, lielā ko daļ u ē dienu varē ja dot mazam bē rnam (vienmē r bija no kā izvē lē ties, vā rī ts, cepts un sautē ts). Man tas ir galvenais kritē rijs, lai pareizi novē rtē tu uzturu. Pusdienā s un vakarā vienmē r bija zivis, 1-2 sugas.
Gaļ as pietika arī pie vistas un liellopa gaļ as. Saldumu ir daudz, un vienmē r ir bijuš i vairā ki tradicionā lie veidi. Augļ i nav ī paš i daudz, pā rsvarā arbū zi, ā boli, apelsī ni, plū mes, ž ā vē ti augļ i. Bet tuvē jā pilsē tiņ ā bija lē ti nopirkt garš ī gas zemenes, ķ irš us un melones.
+ Tī rā m, kad atzī mē jā m "tī rī š anu", papildinā jā m krā jumus ar visu nepiecieš amo.
+ Nav kaitinoš as animā cijas.
+ Baseini jau bija tī ri un silti.
+ Netā lu no pludmales.

+ Alkohols atbilst cenu kategorijai, bā rmeņ i kā rtī gi un dzī vespriecī gi.
+ - Teritorijas gandrī z nav, bet ir gara promenā de ar gā jē ju un velosipē distu zonā m, tā pē c bija kur pastaigā ties ar skaistu ainavu un rotaļ u laukumiem.
Netā lu atrodas nacionā lais parks un Efesas tirgus, kā arī varat doties ar 34. autobusu uz Kusadasi.
+ Tuvumā nav trokš ņ ainu viesnī cu ar diskotē kā m un nebeidzamu mū ziku. Apkā rt nav savvaļ as pludmales vai mū zikas, tā pē c varat atpū sties un relaksē ties pludmalē.
+ Saules krē sli jauni, nav noplucis, tī rs, vienmē r pietiek.
+ Saulriets ir maigs un smilš ains, lieliski piemē rots bē rnam.
- Vietē jie klaiņ ojoš ie suņ i staigā , darbinieki, protams, cenš as viņ us padzī t. Bet kopumā viņ i ir laipni un maigi.
– Jū ra brī ž iem bija netī ra ar aļ ģ ē m, jo ​ ​ vē l bija vē ju un viļ ņ u periods, bet natā . parku pludmales ir vienkā rš i ideā las!
- Smiltis pludmalē nav ī paš i tī ras.
- Par maz darbinieku. Iespē jams, tā pē c, ka bijā m tikai nedē ļ u pē c to atvē rš anas. Bet tomē r viņ i visi ļ oti centā s, skrē ja, centā s kompensē t darbaspē ka trū kumu, visi jauni, enerģ iski un pieklā jī gi. Nedē ļ as nogalē lielā viesu skaita dē ļ vakarā bija garas rindas, tas ir vienī gais, kas atvaļ inā jumā nedaudz uztrauca.
– Bē rnu istaba un izklaides vietas vē l nav atvē rtas.
аватар alinanekrashevich2495
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nu beidzot es emocionā li attā linā jos no š ī s brī numatvaļ inā juma un varu uzrakstī t visu! Vienā vā rdā sakot - MURGS! par ko es iedevu 2200 dolā rus par 1 cilvē ku - es nesaprotu un nekad nesapratī š u! Nulles teritorijas! … Tomēr ▾ Nu beidzot es emocionā li attā linā jos no š ī s brī numatvaļ inā juma un varu uzrakstī t visu!
Vienā vā rdā sakot - MURGS! par ko es iedevu 2200 dolā rus par 1 cilvē ku - es nesaprotu un nekad nesapratī š u!
Nulles teritorijas! Viens baseins un uzreiz pludmale! Netī ri, gandrī z visi saplī suš i trauki, it kā atraduš i miskastē ! Teritorija un stabi nav noslaucī ti, lai apsē stos ē st, pats tī ri galdu, ē diens pirmā s 5 dienas tā ds drausmī gs, vē ders nemitī gi sā p, viss nav svaigs, sū dzī bu grā matiņ a reģ istratū rā nav ! Nav atsauksmju! Neviens tev nepalī dzē s! Es piedzī voju tā du stresu no redzē tā , man bija tik ž ē l iztē rē tā s naudas! Tas nav 5 zvaigznes, bet gan maksimums 3! Tagad man vajag atpū tu pē c tā das "atpū tas" un starp citu personā ls nezina angļ u valodu! SHIT HOTEL! ! !
аватар Olha800500
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos rū pī gi, pievē rš ot uzmanī bu vē rtē jumam. Klimats tur ir satriecoš s tiem, kas cieš no elpoš anas sistē mas slimī bā m. Bijā m 5 cilvē ki, 3 vienā istabā , 2 otrā . Kad ieradā mies, sā kumā iedeva telpas daž ā dos stā vos, bet prasī jā m tuvumā , kamē r devā mies ā rā pusdienot, mū su jautā jums tika atrisinā ts pozitī vi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos rū pī gi, pievē rš ot uzmanī bu vē rtē jumam.
Klimats tur ir satriecoš s tiem, kas cieš no elpoš anas sistē mas slimī bā m.
Bijā m 5 cilvē ki, 3 vienā istabā , 2 otrā . Kad ieradā mies, sā kumā iedeva telpas daž ā dos stā vos, bet prasī jā m tuvumā , kamē r devā mies ā rā pusdienot, mū su jautā jums tika atrisinā ts pozitī vi.

Nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmi. Bet es vē los ī paš i atzī mē t š o viesnī cu, jo man ļ oti patika uzturē š anā s tajā .

Istabas tī ras, mē beles, santehnika - viss jauns.

Tī rī š ana katru dienu, gultas dvieļ i - viss ideā lā stā voklī .

Ē diens ir pilnī gs haoss. Ē diens svaigs, daudzveidī gs. Visa veida gaļ a: gan vā rī ta, gan tvaicē ta, gan sautē ta, gan cepta, gan grilē ta, gan katlos. Deserti - jū ra, augļ i arī , saldē jums un daudz kas cits. . .

Sā kumā mazliet samulsu, ka teritorija maza, domā ju, kur es bildē š u ? ! Tad es sapratu, ka tas bija forš i: pusstunda uz slidkalniņ iem, stunda pie jū ras, stunda baseinā - un, pats galvenais, viss ir tuvumā )))). Un ir daudz labu vietu fotografē š anai.
Iedzī votā ji pā rsvarā briti, vā cieš i, turki. Krievvalodī go ir maz.

Laiks ir paskrē jis nemanot, bē rni ir sajū smā , vecā ki priecī gi.
Man pati svarī gā kā ir tī rī ba, apkalpoš ana, apkalpoš anas kvalitā te un ē diens. Tas viss bija pienā cī gā lī menī .

Vienī gais, kas mani nedaudz apbē dinā ja, ir tas, ka Davutlaras ciemā nav neviena iepirkš anā s centra. Jā brauc uz Kuš adasi, nav tā lu, bet puse dienas ir pazaudē ta. Tā pē c es noņ emu vienu zvaigzni par vietu.
аватар persona_sl
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m viesnī cā.2018. gada septembrī . 2 pieauguš ie, 6 gadus vecs bē rns. Viesnī cā ieradā mies naktī , ā tri iekā rtojā mies, bet diemž ē l istabiņ a nebija iztī rī ta, t. i. gultas veļ a viennozī mī gi tika nomainī ta, bet visu pā rē jo nolemts nemazgā t. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2018. gada septembrī . 2 pieauguš ie, 6 gadus vecs bē rns. Viesnī cā ieradā mies naktī , ā tri iekā rtojā mies, bet diemž ē l istabiņ a nebija iztī rī ta, t. i. gultas veļ a viennozī mī gi tika nomainī ta, bet visu pā rē jo nolemts nemazgā t. Nā kamajā rī tā runā jā m ar Sergeju, tas ir krieviski runā još s viesnī cas pā rstā vis, viņ š ir tikai brī nums! ! ! Istaba tika iztī rī ta vakariņ ā m.
Milzī gs pluss ir tas, ka ir krieviski runā još s pā rstā vis, ar viņ a starpniecī bu tika risinā ti visi jautā jumi. Paldies viņ am par laipnī bu un dā snumu.
Par uzturu neko nerakstī š u, pievienoš os daudzā m pozitī vā m atsauksmē m par to, turklā t ē dieni un dzē rieni ir visaugstā kajā lī menī , neskatoties uz to, ka alkoholiskos dzē rienus raž o uz vietas.
Bē rnu animā cija no 10:00 lī dz 17:00, ar pusdienu pā rtraukumu no 12:00 lī dz 14:30, ja bē rns ir vecā ks par 4 gadiem, varat viņ u droš i atstā t pie animatoriem, Olga, laba meitene, kas mī l. bē rni, bija mū su ceļ ojumā . Plus vē l ir mini deja, katru vakaru no aptuveni 20:00, kur animatori dejo kopā ar bē rniem, daudzi viesnī cas mazie viesi to ļ oti gaidī ja.
Bija arī izklaides pieauguš ajiem: pa dienu pludmales volejbols, zumba. Š ova programma vakarā . No pulksten 23:00 lī dz 2:00 ir diskotē ka.
Hamam un somu pirts pakalpojumi tiek nodroš inā ti bez maksas. Katru dienu vakaros ir dzī vā mū zika.
Wi-Fi uztver pat pludmalē , netā lu no jū ras malas. )
Mums ļ oti patika.
аватар juliakamar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 13. lī dz 20. jū lijam ar 3 gadī gu bē rnu. Mē s devā mies no Coral Travel. Numurs bija ierobež ots ģ imenes numurs. Bijā m 4 pieauguš ie un bē rns. Ierodoties lidostā mū s sagaidī ja Koral pā rstā vji, kuri paskaidroja, kā nokļ ū t lī dz autobusam. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 13. lī dz 20. jū lijam ar 3 gadī gu bē rnu. Mē s devā mies no Coral Travel. Numurs bija ierobež ots ģ imenes numurs. Bijā m 4 pieauguš ie un bē rns.
Ierodoties lidostā mū s sagaidī ja Koral pā rstā vji, kuri paskaidroja, kā nokļ ū t lī dz autobusam. Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga apmē ram 2 stundas. Flora Garden atrodas Kusadasi priekš pilsē tā , un mū su viesnī ca bija pē dē jā marš rutā . Tā pē c noskaņ ojieties garam ceļ am, pa ceļ am autobuss ved cilvē kus uz daž ā dā m viesnī cā m, pa ceļ am jū s iegū sit ekskursiju pa viesnī cā m.
Bet, kad aizbraucā m uz ekskursijā m un braucā m mā jā s, autobuss pie mums ieradā s pirmais. Š ī iemesla dē ļ mē s izgā jā m no viesnī cas 23.30, lai visus savā ktu pa ceļ am, un lidojums bija 4.35 no rī ta. Tas bija grū ti. Turpmā k ņ emš u vē rā viesnī cas atraš anā s vietu no lidostas!
Mū s aizveda uz viesnī cu ar lielu komfortablu autobusu, pē c tam pā rsē dinā ja mikroautobusā , tajā jau brauca visi, kas atradā s Flora Garden. Sā kumā mū su gide teica, ka viņ a nebrauks ar mums uz viesnī cu, viņ a vienkā rš i pastā stī s, kā visu aizpildī t, reģ istrē joties un atbrauca mums lī dzi uz viesnī cu.
Pati viesnī ca atrodas Kusadasi priekš pilsē tā , nelielā ciematā . Apkā rt privā tmā jas, izī rē kotedž as, mazas ieliņ as. Tuvumā nav ī paš as infrastruktū ras. Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet diezgan mā jī ga un ē rta.
Viņ i reģ istratū rā nerunā krieviski, tikai turku un angļ u valodu. Mē s ieradā mies ap 11:30 un mums teica, ka nav brī vu istabu. Bū s tikai no 14.00. Bet mums ļ oti paveicā s, satikā m krieviski runā još u meiteni Maš u. Ļ oti jauka un patī kama, viņ a mums ļ oti palī dzē ja. Milzī gs paldies viņ ai! Maš a strā dā ja bē rnu klubā un viesnī cas interjerā . Ar viņ as palī dzī bu mē s reģ istrē jā mies daudz agrā k par 14.00.
No istabas, kā norā dī ts, bija skats uz jū ru. Pat no balkona varē ja redzē t kotedž u kompleksu un skatu uz kalniem. Istaba ir ļ oti patī kama, gaiš a un moderna. Tajā ir ē rti atrasties. Numuriņ š ir tieš i tā ds pats kā bildē , tikai bildē š ķ iet lielā ks, starp citu, tā pat kā pā rē jā viesnī cā . Reā li viss nav tik vē rienī gi, bet tomē r patī kami.
Mū su ierobež otajā Family room mums bija 2 istabas, viena no tā m izrā dā s bez logiem. 1 liela divguļ amā gulta, krē sls-gulta atrodas istabā ar balkonu. Un otrajā istabā ir divas vienvietī gas gultas. 2 televizori un 1 gaisa kondicionieris
Tagad es sā kš u negatī vo momentu aprakstu. Viens no galvenajiem viesnī cas trū kumiem ir slikta uzkopš ana. Tiesa, istabenē m neatstā jā m ne dolā ru, varbū t tā pē c tas tā bija. Pē c tī rī š anas bija skaidrs, ka viņ i slaucī ja grī das tikai pie vannas istabas, un istabā , kur gultas, acī mredzot, tika slaucī tas tikai tā pē c, lai bū tu. Pat mū su pē das bija redzamas pirms tī rī š anas.
Dvieļ i un gultas veļ a mainī ta pē c pieprasī juma, viss tī rs un patī kams. Tiesa, dvieļ i ne vienmē r tika doti katram vajadzī gajā daudzumā . Bijā m 4 pieauguš ie un bē rns. Un š ajā gadī jumā reģ istratū rā mums teica, ka tagad daudz cilvē ku ir apmetuš ies un visiem nepietiek))) Tas izklausā s smieklī gi par 5 * viesnī cu.
Restorā nā , kurā ē dā m, daž kā rt uznā ca ne visai tī ri š ķ ī vji un galda piederumi. Bet es tajā neredzu ļ oti lielu problē mu, viņ i vienkā rš i paņ ē ma citus, tī rus.
Vē l viens neliels mī nuss ir tas, ka viesnī cas teritorijā nav pietiekami daudz rotaļ u laukumu ar š ū polē m, slidkalniņ iem, kur bē rni varē tu spē lē ties svaigā gaisā . Blakus tam ir iekš telpu bē rnu klubs un neliels rotaļ u laukums. Bet par tā s esamī bu es uzzinā ju jau atgriež oties mā jā s, apskatot viesnī cas fotoattē lu vietnē )))
Un man personī gi viss tas pats mī nuss ir ļ oti stiprs vē jš krastā , jū rā . Vē jš pū š gandrī z vienmē r. Reizē m pludmalē pat gribas paslē pties vai ģ ē rbties. Bet karstumu ļ oti viegli izturē t. Mū su atvaļ inā jumā mums paveicā s 2 dienas, nebija vē ja un jū ra bija nesalī dzinā ma: klusa, tī ra, silta.
Tagad par labu!
Uzturs.
Ē diens ir vienkā rš i izcils. Daudzveidī gs, katrai gaumei. Un viss ir ļ oti garš ī gs. Visu laiku bija gaļ a un zivis. Turklā t gaļ a un zivis daž ā dos veidos: tvaicē ti, grilē ti, kebabi.
Plaš a augļ u, sieru izvē le. Olī vas, jogurts, sulas. Daudz salā tu visā m gaumē m.
Ē diens viesnī cā noteikti ir liels pluss!
Izklaide.
Ģ imenes viesnī ca. Katru vakaru pusstundu bē rnu diskotē ka. Bē rniem tas patī k. Pē c tam izklaides programma. Garlaicī gi noteikti nebū s, tač u nevaru teikt, ka arī super-interesanti. Pa dienu baseinā var spē lē t volejbolu, š autriņ as, ū denspolo. Ū dens slidkalniņ i. Jū s varat doties uz sporta zā li ar peldbaseinu.
Pludmale.
Pludmale ir ļ oti laba. Plaš i, ietilpī gi, sauļ oš anā s krē slu vienmē r pietiek visiem. Ieeja jū rā ir maiga, dibens smilš ains. Tieš i pareizā izvē le bē rniem. Normā lā dziļ umā ir jā dodas uz bojā m. Zilā karoga pludmale. No viesnī cas doties uz jū ru uz 5 minū tē m lē nā tempā . Viesnī cu no pludmales atdala š aurs krastmalas ceļ š , kas stiepjas gar visu piekrasti.
Kopumā es izbaudī ju savu uzturē š anos š eit. Ir daudz labu atmiņ u
Вид из номера. 2 этаж Отель Пляж
аватар olgeko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas nelielajā teritorijā ir viss nepiecieš amais atpū tai. Laiks paskrē ja nemanot. Mū su skaits bija no 2 istabā m ar daļ ē ju skatu uz jū ru, 2. stā vs (pē c bū tī bas 3. ). Mū sdienī gas mē beles gaiš ā s krā sā s ir labvē lī gas atpū tai. … Tomēr ▾ Viesnī cas nelielajā teritorijā ir viss nepiecieš amais atpū tai. Laiks paskrē ja nemanot. Mū su skaits bija no 2 istabā m ar daļ ē ju skatu uz jū ru, 2. stā vs (pē c bū tī bas 3. ). Mū sdienī gas mē beles gaiš ā s krā sā s ir labvē lī gas atpū tai. Liels plakanā ekrā na televizors gultas priekš ā . Nevajag, kam tas interesē , mē s ar bē rnu periodiski skatī jā mies multenes. Katrā numurā ir gaisa kondicionieris. Tiklī dz jū s aizverat balkonu, gaisa kondicionieris ieslē dzas. To var ieslē gt un izslē gt ar tā lvadī bas pulti, bet reizē m š ī automā tiskā ieslē gš anā s mani sadusmoja. Istaba tī ra, patī kama. Viss jauns. Jū s nevarat ņ emt lī dzi duš as ž eleju vai š ampū nu. Kad tas ir beidzies, pastā stiet reģ istratū rā , viņ i to maina nekavē joties un bez jautā juma.
Tī rī š ana pē c pieprasī juma. (Neteiktu, ka grī da izskatī jā s supertī ra, bet svaiga) Dodoties prom, nospiediet ikonu "tī rī š ana" un pie jū su durvī m iedegas zī me - tī rī š ana ir nepiecieš ama. Reiz viņ i atteicā s no tī rī š anas, bet aizmirsa izslē gt ikonu, tā pē c ap pulksten 17 atnā ca meitene un jautā ja, vai ir tī rī š ana? Man bija jā paskaidro, ka mē s paš i atteicā mies. Veļ a tiek tī ra mainī ta pē c pieprasī juma katrā tī rī š anas reizē , dvieļ i tiek mainī ti (izmetiet tos uz grī das). Neatkarī gi no tā , vai vē laties to katru dienu vai retā k. Paturiet prā tā , ka viņ i var nā kt tī rī t pulksten 15, bet viņ i atnā ks tik un tā .
Ē diens mums ļ oti patika. Tiesa, problē mas bija ar ne pā rā k tī riem traukiem. Noņ ē mu š ķ ī vi, kas man nepatika, un paņ ē mu citu. Pirms mums cilvē ki pā rskatos sū dzē jā s. Mainī ja restorā na vadī tā ju, tagad it kā ir kā rtī bā .
Ē dienu daudzveidī ba un garš a ir iespaidī ga. Daudz zivju, jū ras velš u un grilē tas gaļ as. Vienmē r ir salā ti un dā rzeņ i. Olī vu jū ra katrai gaumei. Un siers! ! ! Arī daudz. Galvenajā restorā nā tieš i jū su acu priekš ā viņ i pagatavos picu un daudz ko citu. Nepamanī ju, ka tas ir beidzies. Visu laiku skatoties un pievienojot. Tie. nav jē gas skriet uz restorā nu, lai paspē tu paņ emt kaut ko garš ī gu. Problē mas bija tikai ar vietā m. Daž kā rt nav brī vu galdu. Bet reti sastapā s ar š ā du problē mu. Bet, ja jū s nonā kat pie galda, jū s arī nevē laties atstā t ē nā . Viesmī ļ i ir uzmanī gi, un, ja jū s atstā jat dzeramnaudu, viņ i jū s apkalpos, lai kur jū s sē dē tu. Daudzi vietē jie atpū š as. Mani pā rsteidza turku tē ti, kuri pastā vī gi ir kopā ar saviem bē rniem. Un viņ i barojas un staigā . Es negaidī ju!
Viesnī cas teritorija ir maza. Bet kaut kā tur viss ir. Bā rs, peldbaseins, slidkalniņ i. Saldē jums garš ī gs, airā ns forš s, kafija izcila. Vē l mirklis. Katru dienu noteiktā laikā pē c pieprasī juma tiek gatavotas daž as kū kas ar pildī jumu. Nevarē ja mē ģ inā t. Vienmē r ir neliela 2-3 cilvē ku rinda un vē derā jau ir grū ti atrast vietu, godī gi sakot.
Uz vietas ir arī.3 restorā ni. Reģ istrē ties var vienu reizi bez maksas, ja 7 naktis, un 2 reizes bez maksas, ja 14 naktis. Reģ istrē jieties tū lī t pē c ieraš anā s. Pie ieejas 10 soļ us taisni un pa kreisi pie galda sē ž reprezentabla dā ma. Viņ a tevi piereģ istrē s. Mē s negā jā m. Galvenajā restorā nā bija tik daudz garš ī gu lietu, ka nav jē gas.
Es neteiktu, ka personā ls ir super draudzī gs, bet š ķ iet, ka viņ i smaida. Viņ i runā angļ u un turku valodā . Daž i viesmī ļ i no Kirgizstā nas saprot krievu valodu. Bet jū s no viņ iem nesaņ emsit daudz informā cijas. Viņ i zina tikai savu darbu. Bet animatore Maš a ir brī nums! ! ! Viņ a strā dā ar bē rniem bē rnu istabā . Palī dzē ja mums ar tulkojumu. Patī kami sadarboties, liels paldies! Ja tiekaties, pasveiciniet mū s.
Ledusskapī viss bija bez maksas. Bet turpmā ko pildī jumu esiet gatavi maksā t. Seifs ir bezmaksas. Mē s izmantojā m, bet kopumā pieredzē juš i ceļ otā ji neiesaka. Seifs labā k ir reģ istratū rā . Pludmales dvieļ us ņ emt lī dzi SPA salonā , no reģ istratū ras uz leju pa labi. Tā s tiek apmainī tas pret kartē m, kuras uzreiz tiek izsniegtas kopā ar karti no numura. Karte no numura, kā jū s ievadā t uz sienas, ir jā ievieto ī paš ā vietā . Tad bū s gaisma un gaisa kondicionieris un ū dens.
Animā cija nav uzmā cī ga. Katru vakaru kaut kā da programma. Dienu vē lā k uzstā jā s viesmā kslinieki. Un starp viņ iem vietē jie animatori rī koja konkursus.
Un visbeidzot Egejas jū ra. Pludmale ir liela, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Jū ra ir ļ oti sā ļ a, jū ras ū deni labā k nomazgā t duš ā . Pludmalē ir duš a - auksts, kā jau man. Pludmale smilš aina, lieliski piemē rota bē rniem. Jū ra nav dziļ a. Bet peldē t ir pilnī gi iespē jams, nav tā lu jā iet. BET no jū ras nepā rtraukti pū š diezgan stiprs vē jš . Bija lieli viļ ņ i, dubļ ains ū dens. Visu laiku tikai 2 reizes redzē ju mierī gu jū ru, caurspī dī gu un zī dainu. Daž reiz, it ī paš i pē c vakariņ ā m, š ķ ita, ka tas izpū š visas smadzenes. Krastmala ir milzī ga. Ejiet pa kreisi, pat pa labi. Gā jā m tikai 1 reizi, atkal stiprā vē ja dē ļ .
Iesaku no rī tiem ieņ emt vietu pie baseina, var aizpeldē t lī dz jū rai, pavisam tuvu. Jā , un ejot garā m bā ram, varat atvē sinā ties. Bet pē c pusdienā m jums ir bezvē ja baseins un skaists iedegums.
Viesnī cu iesaku visiem. No mī nusiem es gribu atzī mē t vē jaino laiku gandrī z pastā vī gi. Bet tajā paš ā laikā vē jš palī dzē ja viegli izturē t karstumu. Kas ir ļ oti svarī gi. Un odu nebija vē ja dē ļ . . Naktis ir vē sas, un jū ra no rī tiem ļ oti silta. Pie baseina jā pierod. Un otrs mī nuss ir tas, ka 2-3 gadus veciem bē rniem nav kur spē lē ties, izņ emot 2 slidkalniņ us bē rnu baseinā . Tikai pludmalē smiltī s, lai veidotu bites. Spē ļ u istaba nav atvē rta visu dienu un tiek ņ emta no 4 gadu vecuma.
Bet es domā ju, ka tā s ir mazsvarī gas lietas. Mums patika š ī viesnī ca. Nā c un atpū ties.
аватар geneva0804_yandex.ru
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos! Minū tes laikā iekā rtojā s, mū s jau gaidī ja, jo lidmaš ī na kavē jā s un ieradā mies naktī , vakara vietā piedā vā ja ē st. Istabā viss bija gatavs, bē rni tika nolikti un saklā tas gultas. … Tomēr ▾ Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos! Minū tes laikā iekā rtojā s, mū s jau gaidī ja, jo lidmaš ī na kavē jā s un ieradā mies naktī , vakara vietā piedā vā ja ē st. Istabā viss bija gatavs, bē rni tika nolikti un saklā tas gultas. Ē diens izcils, daudzveidī gs, ī paš i zivs un grilē ta teļ a gaļ a. Bija vakariņ as ar jū ras tē mu, deva suš i, mī dijas, garneles, ceptu lasi. Augļ i ir vienkā rš i nesalī dzinā mi, milzī gos daudzumos, turku gardums, daž ā di rieksti, saldē jums, viss ir neierobež otā pieejā . Teritorija diezgan maza, bet ļ oti kopta, ir kur paslē pties ē nā pie kafijas tases. Sā kumā bijā m sarū gtinā ti, ka nav pietiekami daudz laukuma, kur staigā t, bet š eit ir liels pluss skaistajā krastmalā , apmē ram 20 km garumā , ir, kur klī st. Tuvumā nav lielu viesnī cu, un kotedž as ir privā tas, kur vasaru brauc vietē jie, ir patī kami pastaigā ties un skatī ties uz skaistajiem mā jī gajiem pagalmiem. Viss ir vienkā rš i pilns ar ziediem. Ja esat ar bē rniem, tad mī nuss ir tas, ka nav bē rnu rotaļ u laukuma pastā vī gā pieejā . Bē rnu kluba teritorijā ir tikai neliels rotaļ u laukums bē rniem, kuri apmeklē klubu. Tas ir, ierasties pie viņ as jebkurā laikā nedarbosies. . Bet krastmalā atradā m divus brī niš ķ ī gus rotaļ u laukumus, ne tik tā lu no viesnī cas un devā mies uz turieni, bē rni iepazinā s ar vietē jiem bē rniem. Visi ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i, lai gan ne visi runā angliski. Jū ra skaista, sekla pie krasta, jā iet lī dz dziļ umam, kas arī ir labi, ja ir mazi bē rni. Baseini lieliski, pieauguš ajiem ar trim stā viem slī dkalniņ iem un diviem bē rniem - viens paš iem mazā kajiem, otrs arī ar slidkalniņ u vidē ja vecuma bē rniem. Bā rs pie baseiniem dienas laikā piedā vā arī gardas maltī tes. Kad mē s ieradā mies, viesnī ca nebija ļ oti aizņ emta, tā bija vienkā rš i lieliska. Tač u pē c 1. jū lija sā ka ierasties arvien vairā k viesu un kļ uva ne tik ē rti. Pirmā s dienas nespē ja nedaudz tikt galā ar cilvē ku pieplū dumu, restorā ns bija trokš ņ ains, pā rpildī ts un reizē m nebija laika izņ emt tī rus traukus. Tač u pā ris dienu laikā personā ls pielā gojā s un viss bija kā rtī bā . Tač u kļ uva grū ti atrast vietu pludmalē un pie baseina, katru dienu tika piegā dā ti sauļ oš anā s krē sli. Š ī , iespē jams, ir vienī gā atlikš ana, ko atradā m. Daudzi vietē jie atpū š as, brauc ar auto, uz nedē ļ as nogali, uz nedē ļ u. Mē s to uzskatī jā m par labu cenas un vē rtī bas attiecī bu. . Mū su secinā jums – viesnī ca ir lieliska ģ imenē m ar maziem bē rniem, bet labā k ne sezonas pī ķ a laikā .
Из окна основнлго ресторана На терассе
аватар bubiolga2
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, liela zaļ ā zona, patī kams un ļ oti pieklā jī gs personā ls, lielisks peldbaseins, viesnī ca ļ oti labi iztī rī ta, istabā ir pieļ aujami trū kumi: vai nu tualete tek, vai izvads nav strā dā. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, liela zaļ ā zona, patī kams un ļ oti pieklā jī gs personā ls, lielisks peldbaseins, viesnī ca ļ oti labi iztī rī ta, istabā ir pieļ aujami trū kumi: vai nu tualete tek, vai izvads nav strā dā...bet vispā r pavilks, pavā rs lieliski izvā ra rī sus, bet kā var sabojā t foreli vai vistu? Augļ i katrai ē dienreizei, alus normā ls, vī ns atš ķ aidī ts, bet var dabū t neatš ķ aidī tu. Pats galvenais: man nepatika jū ra - tā ir ļ oti sekla un, kad nevar peldē t viļ ņ os, ū dens, kas sajaukts ar smiltī m, ir nepatī kams.
аватар AlexandrCherven
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies Club Mersin Beach kā ģ imene (meitai 11 gadi) no 05.06. 2010 lī dz 19.06. 2010. gads. Lidojā m no Minskas, no Capital Tour, ko uzņ ē ma Alba Travel, zinā ma arī kā Peninsula Tour, tikā m bez problē mā m un pē c 2 stundā m (jo bijā m pē dē jie marš rutā ), droš i ieradā mies viesnī cā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies Club Mersin Beach kā ģ imene (meitai 11 gadi) no 05.06. 2010 lī dz 19.06. 2010. gads.
Lidojā m no Minskas, no Capital Tour, ko uzņ ē ma Alba Travel, zinā ma arī kā Peninsula Tour, tikā m bez problē mā m un pē c 2 stundā m (jo bijā m pē dē jie marš rutā ), droš i ieradā mies viesnī cā . Tur, reģ istratū rā , mū s “apzvanī ja” ar firmas aproces, un tā kā reģ istrē š anā s bija no 14-00, mū s sū tī ja pastaigā ties. Jā piebilst, ka no š ī brī ž a jau bija iespē ja izmantot pā rtiku un citus viesnī cas labumus. Teritorija ir ļ oti skaista, lai arī maza, un krastmala ir tikai pasaka, labi, mums patī k, ka ir tukš a pludmale pa labi un pa kreisi kilometriem, bet tajā paš ā laikā cildena, ar brī niš ķ ī gā m takā m, bruģ ē ta ar flī zē m , kas izrotā ts ar palmā m un citiem augiem, un tumsā arī izgaismots. Vā rdu sakot, viņ i bija ļ oti apmierinā ti ar teritoriju – mū su variants.
Pastaigas laikā satikā m vietē jo masā ž as terapeitu Almu, viņ š vienī gais no personā la runā ja krieviski, kā arī tautieš i, nedē ļ u atpū tuš ies un rā dī ja “kur tas ir” (reģ istratū rā viņ i nedara 'neskaidro un neko nerā da, viņ i vienkā rš i iedod lapiņ u ar darba grafika restorā nu un standarta ikdienas aktivitā tē m).
Pē c vakariņ ā m restorā nā.14-00 dodamies uz reģ istratū ru, saka vē l 15 minū tes, tikai sagatavo istabu, tad atkal 20 minū tes utt. , pirmo stā vu neprasī ja, rausta plecus - nav istabiņ as (tajā paš ā laikā viesnī ca piepildī ta ar maksimums 2/3, jū nija sā kums, cilvē ku joprojā m nav), paņ emam mantas un dodamies uz istabu. Tas, ko mē s tur redzē jā m, bija vā rdos neaprakstā mi: briesmī gi netī rumi, veca gulta ar smiltī m uz palagiem, atstā ta pē c atpū tniekiem utt. (skat. foto).
Mē s ejam uz reģ istratū ru zvē rē t: "vienu brī di, mē s tū lī t visu salabosim", un atkal neviens, un tas ir bezgalī gi. Godī gi sakot, ja nebū tu ā rzemē s, es bū tu iedevusi menedž erim pa seju. Kā vē lā k izrā dī jā s, visiem bija problē mas ar iekā rtoš anos.
Krieviski runā još ie atpū tnieki. Mū su gide Ž eņ a teica, ka daudzi vienkā rš i raud no aizvainojuma, tā pat kā bē rni, tas ir saprotams: "tu, bet par savu naudu. " Paldies Ž eņ ai, ka beigā s dabū jā m labu istabu 3. stā vā ar skatu uz dā rzu vienā pusē un zosu ar zoslē niem otrā pusē . Tiesa, ar 2 gultā m. Nā cā s krā vinā t angļ u valodas paliekas un paskaidrot, ka esam trī s, pē c tam kā.3. gultu atvairī t smirdī gu saliekamo gultu. Skatā mies pulkstenī , re, 17-30, ā tri nokā rtojā mies. Patiesī bā mums nav pretenziju pret viesnī cas jaunā kā personā la darbu (istabenes, viesmī ļ i, bā rmeņ i, š veicars), bet menedž eri reģ istratū rā ir pelnī juš i no mums resno Kolu.
Pē c norē ķ inā š anā s.
ejam uz pludmali, tieš ā m labi, ļ oti atgā dina manu dzimto Somu lī ci Sanktpē terburgā : gara, sekla smilš aina ieeja, tomē r krasta tuvumā neskaidrs, bet ja ir vilnis, un tas tur notiek biež i vakarā , tad ir prieks braukt pa viļ ņ iem, bē rni tikai tracina, pludmalē ir tā di divi smailī tes un pedalo katamarā ns, tie ir brī vi. Nevar teikt, ka pludmale ir ļ oti tī ra, atpū tnieki to veicina, lai gan atkritumu tvertnes ir ik pē c diviem metriem.
Tagad parunā sim par uzturu.
Pusdienā s un vakariņ ā s restorā nā ir bā rs, un jū s ielejat sev vī nu no mucā m. Viesmī ļ i - puiš i ir ļ oti gudri, ir diezgan apmierinā ti ar savu darbu. Ja dodaties ekskursijā vai kur citur, palū dziet reģ istratū rā pusdienu kastī ti (iepakotas devas pē c mū sē jā s), tikai tas jā dara iepriekš , dienu iepriekš . Labu dabī go kafiju var dzert tikai par naudu, bā rā maksā.2 eiro, un krastmalā tuvā kajā s kafejnī cā s 2 liras, noķ erat starpī bu.
Animā cija viss ir franč u valodā , un vispā r viss viesnī cā ir franč iem, pat tī ri franč u spē les tiek kultivē tas, Fr 80 procenti, baigā publika. Bet var nodarboties ar daž ā du aerobiku, spē lē t galda tenisu, volejbolu (kaut vai ar futbola bumbu), pā rsteidzoš i viss ir stingri pē c grafika, volejbols ilgst tieš i 1 stundu, tad animators visiem pateicas un atņ em bumbu, viņ am bija ļ oti ž ē l, ka viņ š neņ ē ma savu trenaž ieru tik un neatrada, meita apgalvoja, ka ir.
Viņ i praktiski nerū pē jas par bē rniem, tikai vakarā ir bē rnu diskotē ka paš iem mazā kajiem, pieauguš o nemaz neredzē ju, lai gan viens bā rmenis uzaicinā ja sievu, reizē m uzstā jas mā kslinieki (deju grupa, cirks, vē ders dejas), bet pā rsvarā animatori sniedz priekš nesumus, vispā r viņ i ir labi puiš i, bet ne vā rda krieviski. Sieva un meita vakarus pavadī ja galvenokā rt turku pirtī , pirts arī bija okei, man patika (pirts un sauna Mersinā ir bezmaksas, masā ž a ir maksas, putu masā ž a bē rniem bez maksas).
Piezī me: lai saņ emtu pludmales dvieļ us, ierodoties reģ istratū rā pieprasiet (paš i, nelā gi, pat nepiedā vā s) speciā las kartes. Ievietojiet dvieļ us vannā un nomainiet tos pret tī riem, sā kot no reģ istratū ras uz kreiso pusi un uz leju. Kartes nozaudē š ana - 10 eiro, un istabas atslē gas nozaudē š ana - 30 dolā ri (kaulē š anā s ir atbilstoš a, cilvē ki notriekti lī dz 10), viņ i arī prasī s naudu no reģ istratū ras, lai izsauktu gidu (gida izsaukš ana ir bezmaksas! !!! ). Padoms – kaulē jies lī dz aizsmacis.
Ekskursijas un atrakcijas: par to ir vē rts doties uz Kusadasi, jo viss ir ļ oti tuvu, protams, š ī ir senā Efesas pilsē ta, tik lielas, lieliski saglabā juš ā s senpilsē tas nekur nav iespē jams, ļ oti iesakā m. Pamukalle - patiesi, daba var radī t ko tā du, par ko cilvē ks pat neiedomā tos. Starp citu, arī ziemā var lietderī gi aizbraukt uz Turciju, Pamukalles pie termā lajiem avotiem, mē s tur bijā m ekskursijas laikā , smē rē jā mies ar dubļ iem utt. utt, viņ i arī redzē ja, kas ir restorā ns 4 zvaigž ņ u viesnī cā , atklā ti sakot, Mersins mū su acī s ir izbalē jis, atš ķ irī ba ir pā rā k liela.
Akvaparks (Adaland) ir lielā kais ū dens atrakciju parks Turcijā . Bē rni tur ir debesī s. Bet mums pastā vī gi jā atceras par droš ī bas pasā kumiem, traumu risks no vienkā rš a nobrā zuma lī dz izmež ģ ī jumam un lū zumam ir ļ oti augsts (ī paš i uz cauruļ u priekš metstikliņ iem). Mū sē jie viņ ai slikti nodī rā ja augš stilbu, un pirmā s palī dzī bas postenī ir tikai jods un peroksī ds.
Ē dieni un dzē rieni Adalandē ir diezgan dā rgi.
Mili parks jeb nacionā lais parks-rezervā ts ar milzī gu 12 kilometru kanjonu un brī niš ķ ī gā m pludmalē m, jaunieš u pirti un ekoloģ iskā m takā m u. c. . Domā ju, ka š is mū su ceļ ojums ir pastā stī š anas vē rts sī kā k: pē dē jā atpū tas dienā , mē s beidzot izlē mā m savu sapni nokļ ū t Mili parkā . Mē s braucā m ar marš ruta mikroautobusiem (dolmush) caur Davutlar un Guzelchamly. Laikam pietrū kst, jo izbraucam rī t no rī ta, tā pē c izkā pjam otrā s pludmales pieturā , nekam citam vē l lī dz pusdienā m laika nepaliks. Dievs, kā ds tur tī rā kais ū dens, cilvē ku nav, bet tajā paš ā laikā viss ir civilizē ts, koka sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem, ir pat galdi ar soliem, duš as un tualetes, un ap priedē m ir milž i, jo tur ir paradī ze zemes virsū ! Kā rtī bu parkā sargā jā tnieki ž andarmi, nu, izskatā s ļ oti jauki, pat nezinu kurš ir skaistā ks, puiš i vai zirgi.
Un tagad š ausmas no Mili parka: tur ir DAUDZ mež acū ku un TĀ S UZBRUK CILVĒ KIEM. Š ie dzī vnieki ir tik ļ oti pieraduš i pie cilvē ka izskata, ka nemaz nebaidā s no viņ a, turklā t uzvedas ā rkā rtī gi augstprā tī gi. Mē s ieradā mies pludmalē pietiekami agri, nolikā m mantas uz galda. Pirmā cū kas parā dī š anā s ar sivē niem mū s padarī ja maigus, bē rni iemeta viņ iem bulciņ u, pieauguš ie fotografē jā s. Kad grundeļ i aizbē ga, visi devā s peldē ties, tad pieauguš ie trakojā s uz sauļ oš anā s krē sliem, bē rni spē lē jā s tuvumā , briesmas nekas neliecinā ja. Idilli uzspridzinā ja meitas kliedziens. Apgriezuš ies redzē jā m, kā bara vadonis, stā vē dams uz galda, vicinā ja purnu mū su mantā s. Bū dama pirmā pie kuiļ a, meita mē ģ inā ja viņ u padzī t. Zvē rs, nolecot no galda, ar zobiem satvē ra bē rna roku. Sieva metā s ar akmeni pret kuili, sekoja pā rē jie, pē c kā viņ š atkā pā s biezoknī.
Nevarē tu teikt, ka brū ces uz rokas bija lielas, bet tomē r lī dz asinī m, meitene bija ļ oti pā rbijusies, raudā ja, iespē jams, no sā pē m un aizvainojuma, ka nesaņ ē ma pat, jo rā ja kuili ar visu nejauku. vā rdus, ko viņ a zinā ja. Brū ce tika mazgā ta, un pē c ieraš anā s viesnī cā viņ i ar gida starpniecī bu vē rsā s pie ā rsta. Atbrauca krieviski runā još a daktere, aizveda uz poliklī niku, uztaisī ja rociņ ai rentgenu un sakot, ka viss kā rtī bā , izrakstī ja apdroš inā š anas gadī jumu, pē c kā slimnī cā veica vakcinā cijas, kuru gaitu mē s turpinā ja darī t mā jā s.
Viss tika izdarī ts operatī vi, cieņ u ā rstiem, arī apdroš inā tā jiem.

Par iepirkš anos: protams, kad gidi ved uz veikaliem ekskursijā s, tur viss ir pā rspī lē ti. Piemē rs: tū ristu veikalā saldumu kaste maksā.5 dolā rus, Guzelcamli tirgū.2, 5 liras (1.7 USD), bet lē tajā saldumu veikalā vietē jiem jau 1 lira (0.7 USD).
Viņ i teica, ka treš dienā s Kuš adasi darbojas liels apģ ē rbu tirgus, bet piektdienā s ir pā rtikas tirgus, diemž ē l mē s tur nebijā m. Tirgū Guzelchamly (vienas stundas gā jiens gar krastmalu no viesnī cas - es iesaku visiem pastaigā ties) man principā bija pienā cī gas cenas, vā ciņ š , ko es tur nopirku, tiek pā rdots par pā rmē rī gā m cenā m Minskas tirgū . . Pareizā kā iepirkš anā s izvē le ir brauciens uz Outlet Center Sokes pilsē tā (5 km no Soke-Bodrum š osejas), kur atš ķ irī bā no tirgus tiek tirgotas zī molu preces, kas š ū tas rū pnieciskajā s rū pnī cā s, nevis pagrabos. Tikai jā iet nevis ar gidu sarī kotu ekskursiju, bet paš am. Pirmajā gadī jumā jums bū s maksimā li pusotra stunda iepirkš anā s laikam, savukā rt veikalā bū s trī s pā rdevē ju pū lis, kas par 90 procentiem saprot un runā tikai turku valodā un rezultā tā nekur nesteidzas. , kuram izdevā s nopirkt - pā rē jā s nā kamreiz.
Otrajā gadī jumā jū s varat klī st pa š iem trim dū š ī gajiem zī molu tirdzniecī bas centriem, kas stiepjas 2 km garumā , vismaz veselu dienu, lē nā m izvē loties un pielaikojot, bet kā jū s izskaidrosit sevi bez turku gida? Mē s tur devā mies paš i, es mē ģ inā ju izskaidroties turku valodā , sieva saka, ka man pat izdevā s, man š ķ iet, ka š eit galvenais ir uzdot pareizo jautā jumu, un pē c tam, kad sā kas dialogs (pat ž esti), jū s noteikti iegū sit nepiecieš amo informā ciju un nokļ ū sit tur, kur nepiecieš ams. Kopumā , vadoties pē c patstā vī go apceļ oš anas pa apkā rtni rezultā tiem, tā teikt, “ieš ana pie cilvē kiem”, secinu, ka Turcijas pilsoņ i izrā dī jā s ļ oti atsaucī gi, draudzī gi cilvē ki, gatavi palī dzē t, ja viņ iem to palū gs. (tas neattiecas uz Mersin reģ istratū ras vadī tā jiem).
Secinā jumi un vē rtē jumi: pati Turcija - 5, Kuš adasi - 4+. Viesnī ca Mersin: atraš anā s vieta un pludmale - 5, apkalpoš ana -3, ē dinā š ana -3+, animā cija - 0.
Пляж Кабаны в Милипарке Наш второй номер Наш первый номер
аватар Nazar70
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Slikta apkalpoš ana, maz pā rtikas (pastā vī gi beidzas). Izvē le ir maza, un produktu kvalitā te ir zem vidē jā s. Istabā s nepā rtraukti kaut kas plī st. Pludmale ir skaista, Egejas jū ra ir lieliska. Tū risma operatora gids nemitī gi turē ja kursoru virs kā diem kreisajiem pakalpojumiem un precē m, nevis pildī ja savus tieš os pienā kumus. … Tomēr ▾ Slikta apkalpoš ana, maz pā rtikas (pastā vī gi beidzas). Izvē le ir maza, un produktu kvalitā te ir zem vidē jā s. Istabā s nepā rtraukti kaut kas plī st.
Pludmale ir skaista, Egejas jū ra ir lieliska. Tū risma operatora gids nemitī gi turē ja kursoru virs kā diem kreisajiem pakalpojumiem un precē m, nevis pildī ja savus tieš os pienā kumus. Apkā rtne ir interesanta, var pastaigā ties un redzē t, kā dzī vo turī gi turki.
Vispā r iesaku Kusadasi un Egejas jū ru, bet Mersinu neiesaku. Tuvumā ir daudz mazā ku privā tu viesnī cu, kas ir lē tā kas cenas ziņ ā un labā kas kvalitā tes ziņ ā . Liels mī nuss tū roperatoram TEZ Tour, kas piedā vā tik sliktas viesnī cas.
Kopumā uz Turciju var doties bez problē mā m un bez tū roperatora (vienoties tieš i caur internetu), kas no tū ristiem iekasē vismaz 50% un pretī biež i vien piedā vā viduvē ju servisu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums svirskaya-natalya
Nosacījumi, cenas no 20.jūnija
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dilekas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Arhitektūra, Daba, Reliģija
Akvaparks Adaland
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Izklaide
Gara pludmale
Novērtējums 7.0
Turcija, Kusadasi
Daba, Pludmales

Отель расположен на берегу моря в поселке Давутлар. Построен в 2016 году, состоит из 5-этажного основного здания Main Building и шеcтидесяти 3-этажных здание Annex. Отель подойдет как для семейного отдыха с детьми, так и для пар, которые хотят провести романтический отдых в спокойной атмосфере.

Atrašanās vieta Отель расположен в 90 км от аэропорта г. Измир, в 125 км от аэропорта г. Бодрум, в 12 км от центра г. Кушадасы, в поселке Давутлар, в 35 км от исторического города Эфес, на берегу моря. До руин Эфеса — 35 км, дома Девы Марии — 40 км, руин Дидима — 70 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем, протяженность пляжа составляет 30-50 м. Спасатель. Вход в море - песок. Пляжные полотенца (бесплатно). Бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажению одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi бесплатно (на территории отеля), 2 конференц-зала 79 и 210 м2, 1 основной ресторан (есть диетическое и вегетарианское питание), 3 рестораны a la carte (итальянский — по предварительной записи, при проживании минимум 5 ночей посещение 1 раз бесплатно, интернациональный, Steak house — по предварительной записи, платно), 5 баров — лобби бар 10:00 - 23:00, бар у бассейна 10:00 - 23:00, Service Bar 07:30-10:00 / 12:30-14:30 / 19:15-21:30, Tunnel Bar 10:00-17:00, диско-бар (платно) 23:30-02:00, магазины, 3 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева) — бассейн с горками 180 м2, средний бассейн 225 м2, маленький бассейн 170 м2, swim up бассейн 186 м2, 2 крытых бассейна 40 и 72 м2 (один из них с подогревом), у бассейна зонтики, шезлонги и полотенца — бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Основной детский бассейн 50 м2, с горками, детский бассейн 18 м2, мини-клуб (0-7 лет), миди-клуб (8-12 лет), дети с 0-4 лет могут пользоваться услугами мини-клуба только в присутствии родителей, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация, живая музыка, аквааэробика, турецкая баня, сауна, паровая комната, дартс, теннисный корт с бетонным покрытием (днём), баскетбол, пляжный волейбол, 2 водные горки. Платно: массаж, оздоровительный центр, салон красоты, парикмахерская, мячи, ракетки и освещение теннисного корта, диско-бар 23:30-02:00, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 240 номеров:

82 Standart Room Land View (23 кв.м) номера расположены в саду, максимальное размещение 2+2 чел.

70 Deluxe Rooms (29 кв.м) - номера расположены в главном здании, макс. 3 чел.

16 Swim Up Rooms (23 кв.м) номера расположены в саду, прямой выход в получастный бассейн с террасы, номер 16+, макс. 2 чел.

7 Deluxe Superior Rooms (32 кв.м) номер с видом на море, номер 16+, макс. 2 чел

55 Family Suites Rooms (Family Land View) - (38-45 кв.м) номер с детской спальней, с межкомнатной дверью, балкон или терраса, с частичным видом на море и окрестности, макс. 4 чел.

2 Handicap Rooms — номер для людей с ограниченными физическим возможностями.

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), прямой телефон (платно), сейф (бесплатно), мини-бар (1 бутылка воды ежедневно — бесплатно), электрический чайник и набор для приготовления чая/ кофе (бесплатно), душ, фен (бесплатно), тапочки, балкон. Уборка номера: ежедневно, мена белья: 6 раз в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service (платно), услуга звонок-будильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Davutlar Mah. Adnan Kahveci Cad. 73, Kuşadası, Aydın, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (256) 681 10 00 Fax: +90 (256) 681 59 59
Tīmekļa vietne: Flora Garden Ephesus
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.