Ephesia Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.610
№24 viesnīcas reitingā Kusadasi
7.3 Numurs
7.3 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.3 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, dažu kilometru attālumā no Kudašasi pilsētas. Uzcelta 1993. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2013. gadā. Sastāv no vienas 8 stāvu ēkas. Ekonomiska viesnīca ar zaļo zonu. Piemērots klusai mēra atpūtai un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Palochka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vidē jā s klases viesnī ca, WiFi tikai vestibilā , par internetu numurā jā maksā atseviš ķ i 2€ dienā . Pati viesnī ca ir tī ra, tomē r, veicot rezervā ciju, ir jā pievē rš uzmanī ba tam, kuru numuru rezervē jat. … Tomēr ▾ Vidē jā s klases viesnī ca, WiFi tikai vestibilā , par internetu numurā jā maksā atseviš ķ i 2€ dienā . Pati viesnī ca ir tī ra, tomē r, veicot rezervā ciju, ir jā pievē rš uzmanī ba tam, kuru numuru rezervē jat. Numuri ar skatu uz citu viesnī cu ir diezgan trokš ņ aini gaisa kondicionē š anas dē ļ .
Jū ra tī ra, atkritumi operatī vi izvesti. Bet es iegriezu sevi uz akmens, dibens nav visur smilš ains. Runā jot par pā rtiku, vienmē r ir izvē le - liellopu gaļ a, zivis, tī tars, vista. Mums nepietika augļ u, bija tikai arbū zi, ā boli, persiki, daž reiz bumbieri. Jū lijs ir vī ģ u sezona, tač u tā s bija jā pē rk veikalā .
Man ļ oti patika krastmala, pē c vakariņ ā m daudzi staigā kā jā m, arī tū res uz Pamukali, Efezu un TD pā rdod daudz lē tā k nekā no tū roperatoriem viesnī cā .
аватар serguey106
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
EPHESIA HOTEL apskats Viesnī cā ir klusa, nav ballē š anā s, jaunieš iem bū s garlaicī gi. 90% atpū tnieku ir turki ar bē rniem no 3 mē neš iem un vairā k. Tā pē c tiem, kam traucē bē rnu skrieš ana un kliegš ana, jū s š eit neesat. … Tomēr ▾ EPHESIA HOTEL apskats

Viesnī cā ir klusa, nav ballē š anā s, jaunieš iem bū s garlaicī gi. 90% atpū tnieku ir turki ar bē rniem no 3 mē neš iem un vairā k. Tā pē c tiem, kam traucē bē rnu skrieš ana un kliegš ana, jū s š eit neesat. Bet kopumā turki uzvedas ļ oti cienī gi. Nekā das dzē rā ju ballī tes un bļ auš anas pa nakti. Tā kā vā cieš u praktiski nav (tikai daž i klaiņ ojoš ie), tad pludmalē neviens nesmē ķ ē un var droš i elpot svaigu jū ras gaisu, nevis pī pē t.
Pludmale laba, vietas vienmē r pietika, no rī tiem nevar paskriet paņ emt sauļ oš anā s krē slu. Bet pludmales darbinieks to netī ra godprā tī gi. Pē c ikvakara tautieš u salidojumiem smiltī s ir atkritumi un pat asas lauskas no saplī suš ā m pudelē m. Jū ra laba, sekla, silta (bijā m jū lija sā kumā ). Tikai pē c 100 metriem sā kas dziļ ums. Tā tad, kurš ar bē rniem - ļ oti ē rti. Kopumā viesnī ca ir kā sanatorija mammai un bē rnam.
Karstumu ir vieglā k izturē t nekā Turcijas dienvidos.
Nepā rtraukti pū š vē ji, brī ž iem pat ļ oti stipri, ka jā pamet pludmale un jā novietojas zaļ ā pļ avā viesnī cas teritorijā ē nā zem kokiem vai lietussargiem, un ja vē laties - saulē . Vietas vienmē r pietiek visiem. Š ajā izcirtumā strā dā ļ oti uzmanī gs jaunietis, vienmē r palī dzē s atnest sauļ oš anā s krē slu un nolikt lietussargu. Un pat atceras, kurš kā du vietu š ajā zā lienā sev izvē lē jies. Guli š ajā zā lienā vismaz visu nakti, neviens nebrauc prom. Jū ra ļ oti reti ir mierī ga. Ī paš i pē cpusdienā . Tā pē c biež i tiek ievestas aļ ģ es, un ū dens kļ ū st ne pā rā k tī rs. Daž reiz aļ ģ es tiek noņ emtas. Un tā kā jū ra nav dziļ a, viļ ņ i nav pā rā k augsti, tad lē kt viļ ņ os ir patiess prieks. Pludmalei ir zils karogs.
Ir divi baseini. Viens ir 140 cm dziļ š , otrs ir mazs bē rniem. Bet, tā kā mē s nekad nepeldamies nevienā viesnī cā baseinos, es par tiem neko nevaru pateikt
.
Viesnī cas numuri ir standarta. Nav ļ oti liels, bet nav saspiests, jū s nesasitī sit viens otru. Mums bija trī svietī ga istaba ar trim vienvietī gā m gultā m. Gultas ir platas un ļ oti ē rtas. Kondicionieris atrodas ļ oti labi, ka, ieslē dzot naktī , tas nepū š gultā . Istaba ir tī ra un vannas istaba ir diezgan plaš a. Viņ i netī ra katru dienu. Veļ a tiek mainī ta katru otro vai divas dienas. Dvieļ i vienmē r tiek mainī ti, kad tie nā k tī rī t. Nav svarī gi, vai tu ieliksi dolā ru vai nē.
Viesnī cai ir divas puses – skats uz sauszemi un skats uz jū ru. Tie numuri, no kuriem paveras skats uz apkā rtni, atrodas pie citas viesnī cas sienas, kas atrodas apmē ram 4 metrus no jū su balkona. Š ī s viesnī cas gaisa kondicionieri atrodas uz š ī s sienas, un Ephesia virtuve atveras š ajā pusē . Uz balkona nav ko elpot. Turklā t š ajā s telpā s ne viss darbojas labi (piemē ram, kondicionieris un durvis uz balkonu) un tam dod tikai vienu atslē gu - karti.
Tā pē c, kad esat ā rpus istabas, nevarat atstā t ieslē gtu gaisa kondicionē tā ju, un jū s atkal esat karstā , smacī gā telpā . Bet š ie numuriņ i ir lē tā ki, par ko iekritā m, bet jau pirmajā vakarā ierodoties bez problē mā m nomainī ja istabiņ u uz jū ru ar papildus samaksu 5 eiro no cilvē ka par nakti. Saņ ē mā m divas atslē gas – kartes no istabas, kas ļ ā va atstā t ieslē gtu kondicionieri, kad izbraucā m.
Viesnī cas gaiteņ os nav gaisa kondicionē š anas, un ir ļ oti smacī gs un karsts. Un lifti ir tikai gā zes kamera. Tā pē c gandrī z vienmē r gā jā m lejā kā jā m. Reģ istratū rā un zā lē s pā rā k smacī gs. Restorā nā , ja ā rā ir ļ oti karsts, ir arī smacī gs. Tur gaisa kondicionieri ir vā ji un ir tikai viens vai divi no tiem. Vietas restorā nā vienmē r ir, nav jā skrien aizņ emties. Viesmī ļ i vē rī gi, netī rie trauki tiek ā tri izņ emti. Trauki tī ri. Nekad nav bijuš as problē mas ar š ķ ī vjiem vai galda piederumiem.
Restorā nā , tī rot galdu tiem, kas jau paē duš i, vienmē r ne tikai notī ra traukus, bet arī uzklā j jaunu galdautu. Ē diens ir ļ oti labs visā m gaumē m. Ir pat diē tiskais galds (kuru ļ oti ā tri izjauca). Un tā , gribi - vā rī tu, gribi ceptu, gribi tvaiku. Vienmē r trī s veidu gaļ a (vista, tī tara, liellopa gaļ a) ​ ​ daž ā dos veidos un zivī s. Daudz auksto uzkodu, zupu, augļ u (arbū zi, melones, persiki, aprikozes, ķ irš i, apelsī ni, ā boli). Par virtuvi sū dzī bu nav. No 4 lī dz 5 dod saldē jumu - ļ oti garš ī gi. Vispā r jau visu dienu var kaut ko ē st. Wi-Fi reģ istratū rā , vestibilā un pie mazā baseina ir bezmaksas, tas labi uztver.
Tā kā viesnī ca ir vē rsta uz turkiem, animā cija ir turku valodā . Strā dā.4 puiš i, kuri nedod to labā ko. Pā ris reizes bija daž as vakara izrā des, bet to lī menis atstā ja daudz vē lamo. Katru vakaru bija bē rnu diskotē ka.
Pā ris reizes bija dzī vā mū zika, turku dziesmas, bet ļ oti patī kami. Turki dejoja. Un tā viesnī ca ir klusa - bez mū zikas. nav diskotē ku, nav š ovu. Tas ir tieš i tas, ko mē s meklē jā m, un mē s saņ ē mā m to, ko gribē jā m. Klusums un mierī gs miegs. Viesnī cas skaņ as izolā cija ir laba. Kaimiņ us nedzird. Gar jū ru ir pastaigu taka vienā un otrā virzienā . Kreisajā pusē ir ļ oti garš , gandrī z visā piekrastē garā m daž ā dā m viesnī cā m un kafejnī cā m. Gandrī z visi vakarā tur iziet pastaigā ties.
Labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bez jebkā dā m piemaksā m viņ i nodroš inā ja brī niš ķ ī gu istabiņ u 1. stā vā , kuras dē ļ pa balkona durvī m var doties taisnā ceļ ā uz jū ru. Istabā bija viss nepiecieš amais, gaisa kondicionieris, pilnas gultas, vannas istaba, vienmē r uzkopta. … Tomēr ▾ Bez jebkā dā m piemaksā m viņ i nodroš inā ja brī niš ķ ī gu istabiņ u 1. stā vā , kuras dē ļ pa balkona durvī m var doties taisnā ceļ ā uz jū ru. Istabā bija viss nepiecieš amais, gaisa kondicionieris, pilnas gultas, vannas istaba, vienmē r uzkopta. Neskatoties uz to, ka viesnī cā gandrī z nav krievu, ir divi krievu animatori - labā kie, jautrā kie, apzinī gi strā dā još ie animatori. Daudzē jā dā ziņ ā tieš i viņ u dē ļ kopē jais iespaids par viesnī cu palika patī kams. Viesnī cas teritorija maza, bet te ir ļ oti skaisti, daudz ziedu, palmu, mandarī nu utt. . Viesnī cas personā ls pā rsvarā labs, visi izpalī dzī gi, pieklā jī gi! ! ! Ē diens lielisks, viss ļ oti garš ī gs, diezgan daudzveidī gs! ! Bū tu lieliski iedot vairā k augļ us, kā arī daž ā dot bē rnu ē dienkarti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pati viesnī ca nav slikta. Tas ir tikai tas ā rzemju pilsoņ u kontingents tur vienkā rš i ir atlaists no personā la!! ! Tas bija vienī gais negatī vais. Un pā rē jais: - ē diens super, dzē riens normā ls, tī rī š ana bija laba. Spa salons labs, atliek vien kaulē ties par pakalpojumu cenā m. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta. Tas ir tikai tas ā rzemju pilsoņ u kontingents tur vienkā rš i ir atlaists no personā la!! ! Tas bija vienī gais negatī vais. Un pā rē jais: - ē diens super, dzē riens normā ls, tī rī š ana bija laba. Spa salons labs, atliek vien kaulē ties par pakalpojumu cenā m. Pludmale ir maza, nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, un baseins arī ! Viesnī cā ir izcils ā das salons, izš ū s ko gribē s! ! ! Teritorija ir neliela, bet diezgan mā jī ga. Animā cija mums nepatika, bet nevajag. Kopumā labi atpū tā mies. Ja zini angļ u valodu vai vā cu valodā . valodas, jums nebū s problē mu, jo krievu tur gandrī z nav. Lai veicas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Dushka31
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Parasta viesnī ca vā cu skopulim. Mū su vī ram tur ir mazliet garlaicī gi. Ē diens ir standarta kā Turcijas č etrrā pus, arī par alkoholu neko sliktu nevaru teikt. Bet vispā r viesnī ca atgā dina pansionā tu eiropas pilsoņ iem, jaunieš iem, pat nedomā jiet, labā k aizbraukt uz kaimiņ u Batihanu, cena ir tā da pati, bet tur noteikti ir jautrā k))) viesnī cas priekš rocī bas, labi numuriņ i ar jaunu santehniku, vispā r tas arī viss. … Tomēr ▾ Parasta viesnī ca vā cu skopulim. Mū su vī ram tur ir mazliet garlaicī gi. Ē diens ir standarta kā Turcijas č etrrā pus, arī par alkoholu neko sliktu nevaru teikt. Bet vispā r viesnī ca atgā dina pansionā tu eiropas pilsoņ iem, jaunieš iem, pat nedomā jiet, labā k aizbraukt uz kaimiņ u Batihanu, cena ir tā da pati, bet tur noteikti ir jautrā k))) viesnī cas priekš rocī bas, labi numuriņ i ar jaunu santehniku, vispā r tas arī viss. Un, nu un protams forš a jū ra. . .
номер Пляж Туалетная комната Основные отдыхающие)))
аватар zhenyaka
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c 5 ballu sistē mas trī svietī gajam. Galvenā problē ma ir mazā platī ba. Ī paš i maz vietas pludmalē - visas vietas jau aizņ emtas seš os no rī ta. Un tas neskatoties uz to, ka sauļ oš anā s krē sli atrodas tuvu viens otram, tos nav iespē jams pā rvietot, sajū ta ir kā Maskavas metro sastrē gumstundā , tikai tajā paš ā laikā visi ir izģ ē rbuš ies. … Tomēr ▾ Pē c 5 ballu sistē mas trī svietī gajam.
Galvenā problē ma ir mazā platī ba. Ī paš i maz vietas pludmalē - visas vietas jau aizņ emtas seš os no rī ta. Un tas neskatoties uz to, ka sauļ oš anā s krē sli atrodas tuvu viens otram, tos nav iespē jams pā rvietot, sajū ta ir kā Maskavas metro sastrē gumstundā , tikai tajā paš ā laikā visi ir izģ ē rbuš ies.
Ir labi, ja kaimiņ i ir jauni un skaisti, bet, ja tā ir veca sieviete un pat topless? Un jums garā m visu laiku skraidī ja iekš ā un ā rā jū rā atpū tnieki no zā liena, laba vieta, uz kuras arī ieņ ē mā m seš os no rī ta.
Tas viss bija briesmī gi, es 1998. gadā domā ju, ka manā dzī vē nebū s nekā sliktā ka par viesnī cu Dagomys, bet jums...
Ē diens ir normā ls, bet saldumu izvē le nav ī paš i liela, un augļ i ir pā rā k saspringti - mums biež i vien iedeva tikai skā bā s plū mes, neviens pat neaiztika.
Vietē jais vī ns viesnī cā ļ oti slikts, bet alus ir labs, tikai mums likā s, ka tas ir bezalkoholisks. Telpas tika iztī rī tas normā li, mē beļ u bija vismaz minimums, diviem nepietika, tā pē c priekš namā novilkā m krē slu un kļ uva pacieš ami.
Man patika vienī gais - viesnī ca atrodas ē rtā vietā , ja vē laties, ejiet pa krastmalu, ja vē laties, brauciet ar mikroautobusu un dodieties uz pilsē tu - pieturas ir tieš i pretī viesnī cai. Visi nosacī jumi, lai vismaz vakarā tiktu ā rā no š ī s vī ģ es viesnī cas
аватар andriyhnatyk
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika š ī viesnī ca: jauks personā ls, laba bufete, mā jī gi numuriņ i. Lieliska pludmale un silta jū ra - tas, iespē jams, ir viss, kas nepiecieš ams labā m brī vdienā m, bet nē ! Paš ā pilsē tā satriecoš s DISKO, uz kuru ir vē rts aiziet_ Nu, tas arī viss, tā pē c nenož ē losiet!. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika š ī viesnī ca: jauks personā ls, laba bufete, mā jī gi numuriņ i.
Lieliska pludmale un silta jū ra - tas, iespē jams, ir viss, kas nepiecieš ams labā m brī vdienā m, bet nē ! Paš ā pilsē tā satriecoš s DISKO, uz kuru ir vē rts aiziet_
Nu, tas arī viss, tā pē c nenož ē losiet!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dilekas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Arhitektūra, Daba, Reliģija
Akvaparks Adaland
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Izklaide
Gara pludmale
Novērtējums 7.0
Turcija, Kusadasi
Daba, Pludmales

Отель расположен на берегу моря, в нескольких километрах от городка Кудашасы. Построен в 1993 году, последняя реставрация сделана в 2013 году. Состоит из одного 8-ми этажного здания. Экономичный отель с зеленой территорией. Подходит для спокойного размеренного отдыха и семьям с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу моря, в 6 км от города Кушадасы, в 75 км от аэропорта г. Измир, в 85 км от г. Измир. В 500 находится торговый центр, в 6 км пляж Леди.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа — 120 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, Wi-Fi в лобби бесплатно, в номерах платно, обслуживание номеров (платно), диетическое меню, 2 ресторана — 1 основной ресторан, 1 a la carte, 3 бара, магазины, 1 открытый бассейн (без подогрева) площадь 300 м2, 1 крытый бассейн (без подогрева) 70 м2, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, дартс, игровая комната, водные виды спорта (платно). Софт-анимация. Игровой зал (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 263 номера.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, телефон, мини-бар (вода только в день заезда), душ, банные принадлежности, фен, балкон, сейф (платно), Wi-Fi (платно), дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Ilıca Mevkii Longbeach PK 195, 09400 Kuşadası, Aydın, Turkey
Tālruņi: +90 256 221 2111
+90 256 622 1180
Tīmekļa vietne: Ephesia Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.