Atlantique Holiday Club 4*– Atsauksmes

37
Novērtējums 7.310
№10 viesnīcas reitingā Kusadasi
6.9 Numurs
8.2 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.8 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus pludmalei, 8 kilometrus no Kusadasi pilsētas. Uzcelta 1974. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2015. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар Lesya17
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojums izrā dī jā s neplā nots, bet mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu...mums paveicā s arī ar laikapstā kļ iem) Teritorija liela un ļ oti zaļ a, aug banā ni, citroni, mandarī ni un granā tā boli. … Tomēr ▾ Ceļ ojums izrā dī jā s neplā nots, bet mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu...mums paveicā s arī ar laikapstā kļ iem)
Teritorija liela un ļ oti zaļ a, aug banā ni, citroni, mandarī ni un granā tā boli. . . viss tī rs, sakopts, pļ auts un apgriezts) ir 2 baseini
Garš ī gs ē diens, un ja ē damzā le slē dzas ciet (kas jau pilnā sparā no 7:30), tad pē c tam ir vestibila bā ri, kur vienmē r var kaut ko uzkost. . . iedzert gardu kafiju un saldē jumu) ar alkoholu , labs alus un vī ns! Rums, viskijs, brendijs - nekā .
Pludmale tiek sakopta no rī ta, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ē rti ar matrač iem, lietussargi arī labā stā voklī , jū ra ir š ika! Tī rs, tī rs! ! ! Ir piestā tne, kur var staigā t
Istabas nav lielas, bet tī ras, gultas veļ a sniegbalta, kondicionieris nebija ieslē gts, jau oktobrī nebija karsts, ir mini ledusskapis, tē jkanna, tē ja, kafija, ū dens un visi duš as piederumi , vajadzī bas gadī jumā tā s tī ra katru dienu!
Personā ls ir draudzī gs!
Teritorijā ir SPA, arī prieks nav slikti) var doties vienu reizi)
Akvaparks! Liels, ir slidkalniņ i gan paš iem mazā kajiem, gan pieauguš ajiem) ir daudz sauļ oš anā s krē slu un baseinu, ū dens tajos ir ļ oti tī rs...
Teritorijā ir tualetes, vienmē r tī ras - patī kami iet.
Ir daudz vā cieš u, franč u, turku, maz ukraiņ u un ļ oti maz krievu, kas priecē )))
Mē s atpū tā mies 100%
Perfekta cenas/kvalitā tes saderī ba! ! !
аватар dimon291704lana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī s bija mū su pirmā s ģ imenes brī vdienas Turcijā ar manu 5 gadus veco meitu, ekskursija tika izvē lē ta uz ilgu laiku, pateicoties operatorei Jū lijai no Tochka mira, tā pē c par viesnī cu viss ir tik notriekts un rū pī gi pā rdomā ts. … Tomēr ▾ Š ī s bija mū su pirmā s ģ imenes brī vdienas Turcijā ar manu 5 gadus veco meitu, ekskursija tika izvē lē ta uz ilgu laiku, pateicoties operatorei Jū lijai no Tochka mira, tā pē c par viesnī cu viss ir tik notriekts un rū pī gi pā rdomā ts. , kur iet ir zaļ a zona ar palmā m, viss oļ i bruģ ē ts, laipns personā ls, krieviski nerunā , tikai angliski vai turku! Restorā ns ar bagā tī gu garš ī gu virtuvi, daž ā diem saldumiem un augļ iem, nepaliksi izsalcis, tava pludmale, teritorijā ir smilš aini tī ra, jū ra sekla un ļ oti tī ra, kas nepiecieš ams bē rniem.
Animā cija, tas ir atseviš ķ s stā sts, liels paldies puiš iem par š o laiku, Alena, Sveta, Deivids, Ronaldo, Riko un vē l daž as meitenes, kuru vā rdus neatceros, rī ts sā kas ar muzikā lu pavadī jumu pie baseina ar animatori, viņ i, ticiet man, neļ aus jums garlaikoties, ir š autriņ as, ū dens polo, bumbas, ū dens aerobika, joga, stepes, batuti, dejas! Un tā lī dz 18:00, tad pē c vakariņ ā m visi dodas uz amfiteā tri, tas arī ir cits stā sts, bē rnu diskotē ka ar animatoriem, uz skatuves ir daudz bē rnu un viņ i visi atkā rto dejas pē c meitenē m, pē c tam bē rniem vienmē r ir izklaides programma, atkal dziļ š paklanī š anā s puiš iem un viņ u vadī tā jam, es aizmirsu vā rdu Olya oyoyoy mamma Mia (viņ š vienmē r tā saka), viņ i sarullē ja š ovu tikai alvas, mē s aizgā jā m un skatī jā mies Mela Gibsona filmas parodija - Apokalipse, vienkā rš i zosā da, labi darī ts! Pē c uzstā š anā s kā ds dodas uz baseinu uz milzī gu iekš telpu restorā nu, kurā skan dzī vā mū zika, un mē s, protams, tu-tutē jam uz SAULRIETA uz deju grī das, diskotē ku, atkarī bā no cilvē ku skaita, lī dz 00 vai 02 naktī , tā pē c jautā jiet reģ istrē joties ar bē rniem prom no saulrieta istabā m, iesaku ē ku pie animā cijas baseina.
Akvaparks ir tikai lielgabals, apmē ram 7 baseini ar slidkalniņ iem un skaists dizains. Teritorijā visur ir bā ri, kokteiļ i, alus, ko vien grib, pē c 15-00 atveras visiem garš ī gs saldē jums, no 12-17 uzkodu bā rs ar gardiem kartupeļ u burgeriem utt lavashiki. No atpū tniekiem, pā rsvarā turki, vā cieš i, bulgā ri, franč i, maz dzirdē ju krievu runu, piedzē ruš u lopu nekad neesmu redzē jusi, paldies Dievam nekad) Vispā r mums bija ļ oti forš i laiks un noteikti ieteikš u š o vietu! Lai visiem jaukas brī vdienas! Es aizmirsu pateikt par tī rī š anu, viņ i katru dienu maina gultas veļ u un dvieļ us, pā ris dolā ri par spilvenu un viss č um)
Самые крутые аниматоры! Ребята вы супер! Батуты для девочек на бассейне туц-туц братва из аквапарка Анимационный бассейн отдыхает бассейн возле ресторана неповторимая Уитни Хьюстон!
аватар z-sergii
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Atlantique Holiday Club (Kusadasi, Turcija) 2021.  gada septembrī . Pā rē jais man ļ oti patika. Mā jī ga viesnī ca skaistā rajonā ! Protams, ne viss ir ideā li, bet š is faktors neietekmē kopē jo priekš statu par pā rē jo. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Atlantique Holiday Club (Kusadasi, Turcija) 2021.  gada septembrī .
Pā rē jais man ļ oti patika. Mā jī ga viesnī ca skaistā rajonā ! Protams, ne viss ir ideā li, bet š is faktors neietekmē kopē jo priekš statu par pā rē jo.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs. Ja angliski vairā k vai mazā k saprot, tad krieviski. viņ i nemaz nezina.
Viesnī cā ir daudz turku, vā cieš u, serbu, bulgā ri, baltkrievi, albā ņ i, poļ i. . . Š ķ ita, ka krievu nebija, varbū t bija, bet viņ i bija neredzami.
- Bezmaksas wifi ir labs vestibilā un pludmalē .
- Ekonomiskā s klases numurs. (ar skatu uz ciematu), ir ledusskapis, seifs (bez maksas). Istabas nav lielas, bet vairā k vai mazā k ē rtas. Ir problē ma - tā ir gaisa kondicionē š ana. Tie ir ļ oti skaļ i un uzstā dī ti tā , ka tev uz balkona karā jas kaimiņ a, bet tavē jais uz citiem kaimiņ iem utt. Tas ir, ja jū s nolemjat neieslē gt kondicionieri naktī , bet gulē t ar atvē rtu balkonu, jū s dzirdē siet kaimiņ u gaisa kondicioniera grabē š anu un troksni. Varbū t tā ir tikai ekonomiskā s telpā s.
- Tī rī š ana ir tik, tā . . Bet, katru dienu tiek piegā dā ts ū dens un mainī ti dvieļ i.
- Ē diens ir normā ls, bez gardumiem, bet izsalcis noteikti nepaliksi. Daudz saldumu, bet gandrī z viss garš o vienā di. Tē ja ir ok. Kafija - nekā da. Alkohols – man personī gi nepatika.
Patika:
- plaš a skaista zaļ ā viesnī cas zona;
- sava pludmale
- sporta zā le
- tenisa korts
- netā lu no viesnī cas atrodas veikali un aptiekas par saprā tī gā m cenā m
- tuvu pilsē tai
- animatori. Ī paš s paldies viņ iem. Puiš i cenš as.
Anekstura gidi nav godī gi. Aizbildinoties ar HES koda aktivizē š anu (nevajag neko aktivizē t. Tie tiek aktivizē ti uzreiz, kad jums tika pieš ķ irti !!!! ! ), bet, lai savā ktu visus cilvē kus un pā rdotu jums ekskursiju, zem aizbildinoties ar š o kodu aktivizē š anu, viņ i tev pastā stī s pasakas! Neļ aujiet sevi apmā nī t!! !
Man nepatika (bet tā nav viesnī cas problē ma, bet gan cilvē ku, kas tur ierodas atpū sties):
- Pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu pludmalē . Bet cilvē ki ir idioti. Daž i neizglī toti indivī di ar dvieļ a palī dzī bu ieņ em sauļ oš anā s krē slus un pē c tam nenā k vispā r.
- smē ķ ē š ana (lai gan esmu smē ķ ē tā js, es to sev neatļ ā vos un smē ķ ē ju nedaudz uz sā niem, nevis starp cilvē kiem ar bē rniem). Bet viņ i ir necilvē ki, viņ i smē ķ ē visur pā rpildī tā s vietā s...pludmalē , restorā na terasē , amfiteā trī - kur vakaros notiek izrā des, kur viņ i vē las, viņ i tur smē ķ ē . Nu, vismaz ne telpā s.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti. Viesnī ca ir laba. Kusadasi ir pā rsteidzoš a vieta Turcijā .
аватар Rusakovi44
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezies no Atlantijas okeā na. Man ļ oti patika, vienkā rš i lieliski pavadī ju laiku. Pludmale super, animā cija normā la. Istabas mazas, bet mē beles jaunas, jauks remonts. Ē diens ir ok, bez liekuma. Bet vienmē r ir arbū zi, apelsī ni, persiki, melones, plū mes. … Tomēr ▾ Nesen atgriezies no Atlantijas okeā na. Man ļ oti patika, vienkā rš i lieliski pavadī ju laiku. Pludmale super, animā cija normā la. Istabas mazas, bet mē beles jaunas, jauks remonts. Ē diens ir ok, bez liekuma. Bet vienmē r ir arbū zi, apelsī ni, persiki, melones, plū mes. Garš ī gi saldumi. Zivis tiek ceptas jū su priekš ā . Vakariņ ā s grilē ta gaļ a. Vestibilā bez maksas tiek pasniegta turku kafija, pagatavota turku valodā , ļ oti garš ī ga. Ļ oti pieklā jī gs personā ls. Paldies Aizenuram un Sedatam! Akvaparks ir lielisks! Bē rns nav kā pa ā rā no slidkalniņ iem! Ceļ ojā m ar 2 bē rniem, no kuriem vienam ir 1 gads. Neviens no bē rniem neslimo un nesaslima. Ļ oti apmierinā ts ar svē tkiem!
аватар Cvetlana4
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s devā mies uz š o viesnī cu, jo tā apgalvo, ka ir 4*, bet patiesī bā tā ir 3*+. Izvē lē jā mies Atlantique Holiday Club, jo tur ir akvaparks, tas nav ī paš i liels, bet ne slikts. Mums tas bija svarī gi, jo ceļ ojā m ar bē rnu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz š o viesnī cu, jo tā apgalvo, ka ir 4*, bet patiesī bā tā ir 3*+. Izvē lē jā mies Atlantique Holiday Club, jo tur ir akvaparks, tas nav ī paš i liels, bet ne slikts. Mums tas bija svarī gi, jo ceļ ojā m ar bē rnu. Akvaparks atrodas praktiski viesnī cas teritorijā un ieeja tajā viesnī cas viesiem ir bez maksas. Ē diens viesnī cā ir vidē js, bez tī rī š anas. Pludmale ir maza, tač u nav slikta ģ imenē m ar bē rniem. Teritorija normā la, zaļ a, laba. No istabiņ as mums pavē rā s skaists skats uz jū ru, bet ne visas istabas ir tā das, no istabas paveras skats uz pagalmu, tur, protams, ir skumji, bet tur, iespē jams, cena cita, man nav. ī sti nezinu, mani tas neinteresē ja.
аватар moemnenie
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, lieliska atmosfē ra un draudzī gs personā ls. Liela zaļ ā zona ar diviem peldbaseiniem (bē rnu un pieauguš o slidkalniņ i). Lielisks serviss un lieliska animā cijas komanda, viņ i neļ ā va jums garlaikoties) . … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, lieliska atmosfē ra un draudzī gs personā ls. Liela zaļ ā zona ar diviem peldbaseiniem (bē rnu un pieauguš o slidkalniņ i). Lielisks serviss un lieliska animā cijas komanda, viņ i neļ ā va jums garlaikoties) . Ē diens ir daudzveidī gs, baro 7 reizes dienā . Un, ja vē laties ē st naktī , jums ir tā da iespē ja, no 23.30 lī dz 1 naktī jums tiks piedā vā ta nakts zupa. Viesmī ļ i strā dā ā tri, netī rie š ķ ī vji tiek izņ emti uzreiz. Pludmale ir liela un ļ oti tī ra. Visas dienas garumā notiek daž ā das atpū tas aktivitā tes: rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, š autriņ as, ū denspolo, pludmales volejbols, teniss, galda teniss, golfs.
Ī paš s paldies Blue World Travel par lieliskajā m gidē m Bellu un Alenu!
Lieliska viesnī ca, ir pelnī jusi visaugstā kos novē rtē jumus! Mē s noteikti tur atgriezī simies vē lreiz (un ne vieni))))))
Вид на море Вечереет Живая музыка ) Пляж площадка для воллейбола Аниматоры- супер ребята! Горки на большом бассейне Горки на большом бассейне
аватар melnikova14
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2013. gada jū lijā . Viesnī ca mums ļ oti patika. Viesnī cā mū s sagaidī ja draudzī gi un izpalī dzī gi krieviski runā još ie. gidi Bella un Alena (viņ ā m ī paš s paldies par viesmī lī bu). … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2013. gada jū lijā . Viesnī ca mums ļ oti patika.
Viesnī cā mū s sagaidī ja draudzī gi un izpalī dzī gi krieviski runā još ie.
gidi Bella un Alena (viņ ā m ī paš s paldies par viesmī lī bu).
Mē s ar viņ iem sazinā jā mies ar visiem jautā jumiem, un viņ i ā tri atrisinā ja jebkuru problē mu.
Ē diens izcils un daudzveidī gs, vienmē r bijis daudz ē diena (dā rzeņ i, augļ i,
no gaļ as viņ i deva vairā k vistas). Ē damzā lē strā dā pieklā jī gi viesmī ļ i,
kurš vienmē r mū s sagaidī ja ar smaidu un aizveda.
Mums bija trī svietī ga istaba otrajā stā vā , lai gan atpū tā mies kopā
(telpā nebija mitruma, kā teikts daž ā s atsauksmē s).
Tī rā m katru dienu. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, agri necē lā mies
no rī ta apsē sties, un pē c brokastī m (9.00) uzreiz devā mies uz pludmali,
vietas bija. Pludmale ir tī ra, gandrī z pie katra sauļ oš anā s krē sla bija urnas
par atkritumiem. Viesnī cas teritorija ir pilna ar zaļ umiem un ziediem. Mums piedā vā ja savā dā k
ekskursijas, un no septiņ ā m dienā m, kad mē s atpū tā mies, nebija nevienas dienas
mums bija garlaicī gi. Iespaidi pozitī vi, mums viss patika,
iesakā m apmeklē t š o viesnī cu.
аватар vladimir77781
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzreiz jā saka, ka Turcijā biju pirmo reizi, tā pē c varbū t neesmu ī paš i objektī vs. Atpū tā s ar ģ imeni un draugiem, arī ar ģ imenē m. Visiespaidī gā kā , protams, ir viesnī cas teritorija. Viss zaļ š , daudz ziedu un citi skaisti un kopti zaļ umi. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka Turcijā biju pirmo reizi, tā pē c varbū t neesmu ī paš i objektī vs. Atpū tā s ar ģ imeni un draugiem, arī ar ģ imenē m. Visiespaidī gā kā , protams, ir viesnī cas teritorija. Viss zaļ š , daudz ziedu un citi skaisti un kopti zaļ umi. Divi soļ i lī dz jū rai, pludmale tī ra (dzē riena glā zei nebija laika nostā vē t un apkopē ja noņ ē ma uz 2 minū tē m), tas pats ē damistabā , puiš i tikai skraidī ja, es tieš ā m nē saprast, kā viņ iem izdevā s tik ā tri visu iztī rī t. Man bija baž as, ka palikš u badā , lasot atsauksmes, ka ir ļ oti dā rzeņ u ē dienkarte (esmu rū dī ta gaļ as ē dā ja) Man joprojā m pietrū kst š o garš ī go un ļ oti daudzveidī go dā rzeņ u, zivju un grilē tas gaļ as vakariņ ā s. Vienī gā problē ma bija ar bē rniem, ī paš i ar manu izvē lī go (ne velti viņ i uz minū ti paņ ē ma putru). Minskā dež urē ņ ē ma alkoholu (daudz lē tā k nekā Izmirā ) no vietē jā var dzert sarkanvī nu un alus arī ir normā ls, no viņ u Vē ž a kļ uva slikti no vienas smakas, neiesaku. Angļ u valoda ir labi zinā ma reģ istratū rā un animatoros. Starp citu, pē dē jais patieš ā m atdeva visu to labā ko un netraucē ja tiem, kam tas nemaz nebija vajadzī gs. Bē rniem ir forš s baseins ar tā diem paš iem forš iem 4 slidkalniņ iem, man paš ai patika no tiem nokā pt un rotaļ u laukums ar š ū polē m un slī dkalniņ iem, kura teritorijā ir Mini klubs, kur uz brī di atstā t bē rnus. ar animatoriem. Ir arī tikai peldbaseins pieauguš ajiem, ir arī mazā ki cilvē ki. Š eit daudzi raksta, ka viesnī ca ir ģ imenei draudzī gā ka. Patieš ā m, ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem, bet, ja esi lielā , labā kompā nijā , tad nejū ti nekā du pansionā tu. Pats galvenais, lieliskais klimats ir karsts, bet ne smacī gs. Man viss ļ oti patika, visiem iesaku.
аватар plt6hw2y
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
devā mies ar ģ imeni un bijā m sajū smā mums viss ļ oti patika un attieksme pret atpū tniekiem un bē rnu izklaidē m un pieauguš ajiem arī liels paldies par tik superī gu atvaļ inā jumu viss bija tik labi, ka atbraucot mā jā s nevarē … Tomēr ▾ devā mies ar ģ imeni un bijā m sajū smā mums viss ļ oti patika un attieksme pret atpū tniekiem un bē rnu izklaidē m un pieauguš ajiem arī liels paldies par tik superī gu atvaļ inā jumu viss bija tik labi, ka atbraucot mā jā s nevarē jā m iedomā ties, ka mums pietrū ks jū ra paldies
аватар semyonov2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojā m kopā ar bē rnu un ļ oti patika. Ģ imenes tipa viesnī ca. Liela teritorija, divi baseini, č etri slidkalniņ i, un galvenā jū ra atrodas blakus viesnī cai. Bez ceļ iem un maš ī nā m! Pie krasta jū ra sekla un ē rta bē rniem. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m kopā ar bē rnu un ļ oti patika. Ģ imenes tipa viesnī ca. Liela teritorija, divi baseini, č etri slidkalniņ i, un galvenā jū ra atrodas blakus viesnī cai. Bez ceļ iem un maš ī nā m! Pie krasta jū ra sekla un ē rta bē rniem. Cilvē ki viesnī cā ir lieliski. Telpas vienmē r ir uzkoptas, trauki uz galdiem vienmē r notī rī ti un cilvē ki draudzī gi un pieklā jī gi! Animā cija un diskotē ka katru vakaru bija lieliem un maziem, labi paē dinā ja, vienmē r bija gaļ a, zivis un vista, bija arbū zi un plū mes no augļ iem. Mē s paš i aizbraucā m lī dz Kusadasi pilsē tai un pastaigā jā mies pa skaisto promenā di. Vispā r man ļ oti patika viesnī ca un vieta. Iesaku turp doties ar visu ģ imeni!
Parādīt vairāk »


iemiesojums sushko2
kā ir ar pārtiku, un par jūru...
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Nataloczka
Šogad mums piedāvāja atpūsties šajā viesnīcā. Lasīju, ka 2009. gadā tur taisīja remontu, interesanti pavērot izmaiņas... :-)
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Liu
Kas te bija Atlantique Holiday Club (ex.La Cigale Club Akdeniz) 3* lūdzu interesēties par izmitināšanas un ēdināšanas detaļām!!!
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums liu1
varētu sīkāk uzrakstīt kā baroji? Kāds bija ēdiens? Vai pludmale un ieeja ūdenī ir pilnībā smilšaina vai arī tur ir akmeņi? Kur ir labākie viesnīcas numuri? Vai tas ir tālu no lidostas? Vai ir kāds veikals, kur var nopirkt ūdeni un aptieka? Fēns istabā? Vai jums nav mini ledusskapja? Varbūt atceries vēl kādus svarīgus sīkumus, būsim pateicīgi! Es dodos uz turieni ar bērnu, tāpēc šie brīži satrauc.
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Liu
varētu sīkāk uzrakstīt kā baroji? Kāds bija ēdiens? Vai pludmale un ieeja ūdenī ir pilnībā smilšaina vai arī tur ir akmeņi? Kur ir labākie viesnīcas numuri? Vai tas ir tālu no lidostas? Vai ir kāds veikals, kur var nopirkt ūdeni un aptieka? Fēns istabā? Vai jums nav mini ledusskapja? Varbūt atceries vēl kādus svarīgus sīkumus, būsim pateicīgi! Es dodos uz turieni ar bērnu, tāpēc šie brīži satrauc.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dilekas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Arhitektūra, Daba, Reliģija
Akvaparks Adaland
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Izklaide
Gara pludmale
Novērtējums 7.0
Turcija, Kusadasi
Daba, Pludmales

Отель расположен рядом с пляжем в 8 километрах от города Кушадасы. Построен в 1974 году, последняя реставрация сделана в 2015 году. Отель подойдёт для семейного отдыха на берегу моря.

Atrašanās vieta Расположен в 8 км от г. Кушадасы, в 85 км от аэропорта.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, 210 кв.м, 380 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в бассейне для взрослых. Открытая игровая площадка. Мини-клуб для детей 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Tortuga Water & Theme Park: 14 водных горок. Амфитеатр, живая музыка, дискотека (напитки платно), теннисный корт и снаряжение (под депозит), мини-гольф, пляжный волейбол, каноэ (платно), гидроцикл (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • izjādes centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 415 номеров.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, мини-бар (пустой, пополнение платно), прямой телефон, Wi-Fi интернет, сейф (бесплатно), душ, фен, балкон, софа (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Karaova Mevkii Sahil Siteleri 09400 Kusadası, Aydın / Turkey
Tālruņi: +90 256 633 13 22
Tīmekļa vietne: Atlantique Holiday Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.