Pārējais man ļoti patika. Mājīga viesnīca skaistā rajonā!

Rakstīts: 5 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 15 — 25 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s atpū tā mies Atlantique Holiday Club (Kusadasi, Turcija) 2021.  gada septembrī .
Pā rē jais man ļ oti patika. Mā jī ga viesnī ca skaistā rajonā ! Protams, ne viss ir ideā li, bet š is faktors neietekmē kopē jo priekš statu par pā rē jo.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs. Ja angliski vairā k vai mazā k saprot, tad krieviski. viņ i nemaz nezina.
Viesnī cā ir daudz turku, vā cieš u, serbu, bulgā ri, baltkrievi, albā ņ i, poļ i. . . Š ķ ita, ka krievu nebija, varbū t bija, bet viņ i bija neredzami.
- Bezmaksas wifi ir labs vestibilā un pludmalē .

- Ekonomiskā s klases numurs. (ar skatu uz ciematu), ir ledusskapis, seifs (bez maksas). Istabas nav lielas, bet vairā k vai mazā k ē rtas. Ir problē ma - tā ir gaisa kondicionē š ana. Tie ir ļ oti skaļ i un uzstā dī ti tā , ka tev uz balkona karā jas kaimiņ a, bet tavē jais uz citiem kaimiņ iem utt. Tas ir, ja jū s nolemjat neieslē gt kondicionieri naktī , bet gulē t ar atvē rtu balkonu, jū s dzirdē siet kaimiņ u gaisa kondicioniera grabē š anu un troksni. Varbū t tā ir tikai ekonomiskā s telpā s.
- Tī rī š ana ir tik, tā . . Bet, katru dienu tiek piegā dā ts ū dens un mainī ti dvieļ i.
- Ē diens ir normā ls, bez gardumiem, bet izsalcis noteikti nepaliksi. Daudz saldumu, bet gandrī z viss garš o vienā di. Tē ja ir ok. Kafija - nekā da. Alkohols – man personī gi nepatika.
Patika:
- plaš a skaista zaļ ā viesnī cas zona;
- sava pludmale
- sporta zā le
- tenisa korts
- netā lu no viesnī cas atrodas veikali un aptiekas par saprā tī gā m cenā m
- tuvu pilsē tai
- animatori. Ī paš s paldies viņ iem. Puiš i cenš as.
Anekstura gidi nav godī gi. Aizbildinoties ar HES koda aktivizē š anu (nevajag neko aktivizē t. Tie tiek aktivizē ti uzreiz, kad jums tika pieš ķ irti !!!! ! ), bet, lai savā ktu visus cilvē kus un pā rdotu jums ekskursiju, zem aizbildinoties ar š o kodu aktivizē š anu, viņ i tev pastā stī s pasakas! Neļ aujiet sevi apmā nī t!! !
Man nepatika (bet tā nav viesnī cas problē ma, bet gan cilvē ku, kas tur ierodas atpū sties):
- Pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu pludmalē . Bet cilvē ki ir idioti. Daž i neizglī toti indivī di ar dvieļ a palī dzī bu ieņ em sauļ oš anā s krē slus un pē c tam nenā k vispā r.

- smē ķ ē š ana (lai gan esmu smē ķ ē tā js, es to sev neatļ ā vos un smē ķ ē ju nedaudz uz sā niem, nevis starp cilvē kiem ar bē rniem). Bet viņ i ir necilvē ki, viņ i smē ķ ē visur pā rpildī tā s vietā s...pludmalē , restorā na terasē , amfiteā trī - kur vakaros notiek izrā des, kur viņ i vē las, viņ i tur smē ķ ē . Nu, vismaz ne telpā s.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti. Viesnī ca ir laba. Kusadasi ir pā rsteidzoš a vieta Turcijā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu