Fun&Sun Family Club Saphire 5*– Atsauksmes

121
Novērtējums 6.310
№123 viesnīcas reitingā Kemera
5.7 Numurs
6.7 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā blakus privātai oļu pludmalei. Uzcelta 1993. gadā. Pēdējā renovācija notika 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар alpha.bravo
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mums patī k Tekirova, ī paš i 2 attā lā s viesnī cas ciemata pretē jā galā , tač u š ī , atklā ti sakot, lika vilties. Plusi: - zemu cenu; - plaš a, tī ra istaba, augsti griesti, halā ti, č ī bas, ikdienas uzkopš ana; - sakopta teritorija; - labi sauļ oš anā s krē sli pie baseina; - konditors cep gardus un daudzveidī gus desertus; - saldē jums (2-3 krā sas), no rī ta svaigi spiesta apelsī nu sula; - atbilstoš i bā rmeņ i; - Ja nav bē rnu, jū s varat aiziet lī dz Phaselis stundas laikā. … Tomēr ▾ Mums patī k Tekirova, ī paš i 2 attā lā s viesnī cas ciemata pretē jā galā , tač u š ī , atklā ti sakot, lika vilties.
Plusi:
- zemu cenu;
- plaš a, tī ra istaba, augsti griesti, halā ti, č ī bas, ikdienas uzkopš ana;
- sakopta teritorija;
- labi sauļ oš anā s krē sli pie baseina;
- konditors cep gardus un daudzveidī gus desertus;
- saldē jums (2-3 krā sas), no rī ta svaigi spiesta apelsī nu sula;
- atbilstoš i bā rmeņ i;
- Ja nav bē rnu, jū s varat aiziet lī dz Phaselis stundas laikā.
Mī nusi:
- apmē ram treš daļ a no galvenā s ē kas numuriem (arī mū sē jā ) paveras skats uz Rixos viesnī cas saimniecī bas bloku, papildus paš am skatam (š is viennozī mī gi nav dā rzs), tur visu diennakti strā dā jaudī gi kompresori. Tie ir 6, rū pnieciski, plus milzī gi skā rda gaisa vadi, tas viss vibrē ar briesmī gu spē ku. Ar aizvē rtu balkonu š ķ iet, ka telpā ar pilnu jaudu dungojas kondicionieris, ar atvē rto - ka stā vi blakus iedarbinā tam lidmaš ī nas dzinē jam.
Periodiski tur ierodas kravas automaš ī nas un sā k atkā pties, skaņ as signā ls jū s pamodinā s pat ar aizvē rtu balkonu. Tas ir neskatoties uz to, ka mums ir dā rga viesnī cas standarta izmitinā š anas iespē ja. Varē jā m paņ emt kā du lē tu kluba promo, bet tagad ir bail iedomā ties, kā tas izskatī tos. Reģ istratū ra atbildē ja: "Tā das mums ir gandrī z visas standarta istabas. " Ja numuriem ir acī mredzami trū kumi, tiem jā bū t "promo" ar atlaidi. Ja viesnī ca ir puspilna, tad kā pē c viesi tiek ievietoti sliktā kajos numuriņ os? Iedot kukuli reģ istratū rā par normā lu? Vai arī tas ir pretkrievisks noskaņ ojums?
- Wifi telpā s starp "ļ oti slikti" un "nav vispā r" jebkurā diennakts laikā . Pat vestibilā "native" fstravel vietnes lapas atvē rš ana ir liela problē ma, š ķ iet, ka tā ir pilna mē roga, bet lejupielā de nenotiek. Vai nu vienkā rš i nav WiFi, vai tas uzkaras, saņ emot adresi, vai arī sabojā jas uzreiz. Naktī var pienā kt kaudze ziņ ojumu par iepriekš ē jo dienu. Š ķ iet, ka esat atgriezies akmens laikmetā . Reģ istratū ras atbilde: "Mums Turcijā ir lē ns internets. "
Ikvienam ir bijis ā trs daudzus gadus, bet viņ iem tā nav. Tiem, kam interesē bū t tieš saistē , labā k nekavē joties izsvī trot š o viesnī cu no saraksta;
- ieieš ana jū rā ir graujoš a. Pusotra metra mazu oļ u, tad bruģ akmeņ i. Citā s viesnī cā s ir piestā tnes ar kā pnē m vai celiņ iem droš ai ieieš anai jū rā , Sapphire nav nekā tā da. Es redzē ju cilvē kus ar pē du traumā m;
- UAI cita starpā nozī mē importē tos dzē rienus. Viena pudele Ballantyne viskija Chill Out bā rā visai viesnī cai. Ir arī Martini. Pat vestibila bā rā (viesnī cas sejā! ) tiek liets ī paš i salds turku viskijs. Man tas nav ī paš i svarī gi, bet ekonomika liek apš aubī t deklarē to lī meni;
- Ē dinā š ana parastajiem 4 *. Vistas vai tī tara gaļ a, vienmē r lē ta zivs, gaļ a parasti ļ oti pikantos mini pī rā dziņ os vai plā nā maltā s gaļ as kā rtiņ a virs dā rzeņ iem. Nu vai brī vdienā , kas tiks iemests. Lai restorā na logi nebū tu tukš i, tie ir piepildī ti ar sviestmaizē m.
- 70% viesu ir krievvalodī gi, un tikai viens no animatoriem saprot, pā rē jie ir turki un Ekvatoriā lā Ā frika, franciski runā još ie;
- sā kumā televizoram nebija attē la, izsauktais tehniķ is ā tri aizķ ē ra nepiecieš amo kontaktu (vai tas varē tu izkrist pats? ). Bet pusei kanā lu skaņ a ir tikai pirmajā s 3 sekundē s, tā drī zā k ir sistē mas problē ma, viņ i nesacē la traci, vienkā rš i izslē dza paneli;
- vannas istabā nav ventilā cijas, kas ir neē rti ar rijī bu un attiecī gi palielinā tu gā zes emisiju.
Nav ieteicams visā m kategorijā m.
Вид с балкона на кондиционеры Риксоса Лужайка у пляжа Дождь, бассейн, фуд корт, эстрада
аватар Karinakud
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties savā , kā ceļ ojumu aģ entes, viedoklī par Fun&Sun club Saphire5* viesnī cu. Viesnī ca atrodas gleznainajā Tekirovas ciematā ar skatu uz Tahatly kalnu. Iesaku paņ emt istabu galvenajā ē kā (tas lieliski uztver Wi-Fi un nav trokš ņ a no vakara izrā dē m). … Tomēr ▾ Vē los padalī ties savā , kā ceļ ojumu aģ entes, viedoklī par Fun&Sun club Saphire5* viesnī cu. Viesnī ca atrodas gleznainajā Tekirovas ciematā ar skatu uz Tahatly kalnu. Iesaku paņ emt istabu galvenajā ē kā (tas lieliski uztver Wi-Fi un nav trokš ņ a no vakara izrā dē m). Ē diens ir pieklā jī gs, bet bez liekš ķ erī bā m. Ir bē rnu bufete un diē tas ē dienkarte. Brokastī s tiek pasniegta apelsī nu sula. Bē rnu klubā "Toucan" bez maksas var izmazgā t bē rnu drē bes, kas ir ļ oti svarī gi ģ imenē m ar maziem bē rniem.
Animā cija viesnī cā ir aktī va. Puiš iem nav garlaicī gi. Pludmale ir smilš aina un oļ aina ar ē rtu ieeju. Jū ra ir vienkā rš i neticami skaistums - caurspī dī ga, kā asara. Peldoš os zivju barus var redzē t bez maskas. Jū s varat arī iznomā t telti pludmalē par saprā tī gu cenu 25 USD. Wi-Fi pludmalē ir lielisks. Vē los atzī mē t arī viesnī cas sakopto teritoriju un pludmales tī rī bu. Š ī s vietas skaistums izdzē š mazos viesnī cas trū kumus)).
Domā ju, ka viesnī ca atbilst saviem deklarē tajiem parametriem.
аватар irusja.im
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Rezervē jā m netā lu no Tekirovas Eiforijas, bet viesnī ca apstā jā s. Tā pē c izvē lē jā mies citu viesnī cu Tekirovā - Sapphire! ! ! ! ! Atpū tā s oktobra sā kumā , 8 naktis, 2 dor. un 1 bē rns. , Tui mums iedeva taksi (autobusa nebija), brauca 1h, iekā rtojā s 1h, istabiņ a bungalo ar balkonu 3 stā vā , no pirmā acu uzmetiena viss ok, bet uzkopš ana ir virspusē ja, uz naktsgaldiņ i, stū ra stū rī neviens netī ra š uves, lū dza vē lreiz iztī rī t grī du, jo vī rietis staigā ja gaiš ā s zeķ ē s, tad bija melns, puisis atnā ca apkopē ja (man viņ u tieš ā m bija ž ē l, jo puisim tā da ir nestrā dā ja roka kas izmazgā ja visas istabas (jo ar vienu roku izskrū vē t nebija iespē jams), tā pē c izkā rā m zī mi lai netraucē , sapratu ka viņ š nevar kā rtī gi iztī rī t istabu + man bija ļ oti ž ē l. … Tomēr ▾ Rezervē jā m netā lu no Tekirovas Eiforijas, bet viesnī ca apstā jā s. Tā pē c izvē lē jā mies citu viesnī cu Tekirovā - Sapphire! ! ! ! ! Atpū tā s oktobra sā kumā , 8 naktis, 2 dor. un 1 bē rns. , Tui mums iedeva taksi (autobusa nebija), brauca 1h, iekā rtojā s 1h, istabiņ a bungalo ar balkonu 3 stā vā , no pirmā acu uzmetiena viss ok, bet uzkopš ana ir virspusē ja, uz naktsgaldiņ i, stū ra stū rī neviens netī ra š uves, lū dza vē lreiz iztī rī t grī du, jo vī rietis staigā ja gaiš ā s zeķ ē s, tad bija melns, puisis atnā ca apkopē ja (man viņ u tieš ā m bija ž ē l, jo puisim tā da ir nestrā dā ja roka kas izmazgā ja visas istabas (jo ar vienu roku izskrū vē t nebija iespē jams), tā pē c izkā rā m zī mi lai netraucē , sapratu ka viņ š nevar kā rtī gi iztī rī t istabu + man bija ļ oti ž ē l.
Ē damzā lē bija slikti nomazgā ti š ķ ī vji un dakš iņ as (pē c tam, kad bē rniņ š.3. dienā vemja un man bija vemš ana 5. dienā , dzirdē ju, ka daudziem bija traucē jumi (ATKAL NEPLĒ DĀ M BASEINĀ , jo nonā ca jū rā ) , dakš iņ as dezinficē ja vai izmantoja vienreizē jā s un paņ ē ma vairā k pā rstrā dā tu pā rtiku, istabā mazgā ja augļ us.

Man radā s iespaids, ka darbinieki restorā nā (lai gan tā ir parasta ē damistaba), savervē ti no ielas, es nevaru iedomā ties, kas notiek pie virtuves, pamanī ja, ka grī da vienmē r ir notraipī ta.
C + blakus jū ra (skaista, tī ra), skaista daba, viesnī cā trū kst TĪ RĪ BAS un normā la PĀ RTIKA, krā na ū dens sā ļ š ! 8 dienu laikā mē s redzē jā m daudz un ne vienmē r pozitī vu.
Bē rnu klubiņ š ir normā ls, nodarbojas ar bē rniem un kā dreiz bija dinozauru parks. Es pievē ru acis uz daž ā m lietā m, jo ​ ​ mē s atbraucā m uz ā rzemē m! ! ! ! ! ! ! Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu! ! ! ! ! Neesmu ī paš i prasī ga, bet priekš plā nā izvirzā s tī rs un normā ls, veselī gs ē diens! ! ! ! ! Es neticē ju atsauksmē m, bet viss, ko viņ i raksta, ir patiesī ba!
аватар coolless
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē š anā s notika pulksten 11:00. Paldies darbiniekiem. Numurs galvenajā ē kā . Ja jums stā sta par telpu remontu, neticiet. Viss ir vecs un miris. Gaisa kondicionē tā js ir normā ls, vē rsts tieš i uz gultu! Ja gulē jat ar atvē rtu logu, ir dzirdama citu gaisa kondicionē tā ju ā ra bloku dū koņ a. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika pulksten 11:00. Paldies darbiniekiem. Numurs galvenajā ē kā . Ja jums stā sta par telpu remontu, neticiet. Viss ir vecs un miris. Gaisa kondicionē tā js ir normā ls, vē rsts tieš i uz gultu! Ja gulē jat ar atvē rtu logu, ir dzirdama citu gaisa kondicionē tā ju ā ra bloku dū koņ a. Reizē m nevis zum, bet rū koņ a, jo viss ir vecs. P-veida ē ka. Iekš ā galvenā restorā na galdiņ i. Trokš ņ ains. Vakaros var dzirdē t diskotē kas. Gultas un dvieļ i ir netī ri, matrač i un dī vā ns veci un notraipī ti. TV sliktas kvalitā tes, maz kanā lu (tiem kam vajag).
Ē diens ir vienmuļ š . Viss ir pā rcepts un bezgarš ī gs. Zemā kā s kvalitā tes alkohols. No rī tiem nav olu kulteni kā citā s viesnī cā s, ar zaļ umu, tomā tu u. c. izvē li. . Uz grila ē dienu izvē les nav. Palasiet citu atpū tnieku negatī vā s atsauksmes, visam piekrī tu. Pludmales krē sli ir netī ri un veci. Dī vā ni un krē sli ar mī kstiem sē dekļ iem visā viesnī cā ir netī ri un notraipī ti. Restorā nā galdi pē c tī rī š anas ir lipī gi. Muš as ir visur telpā s, pat telpā s.
Dā rznieks ar trokš ņ ainu pļ ā vē ju ir norma. Neē rta atpū tas baseina atraš anā s vieta. Jā iziet gandrī z lī dz barjerai un tā ir otrā pusē galvenajai teritorijai. No nedaudz pozitī va: darbinieki ir atsaucī gi. Ā tri atrisiniet visas problē mas. Daba ir lieliska. Jū ra un pludmale ir ideā la. Ikvienam, kam nerū p komforts, tas patiks. Salī dziniet ar 4 viesnī cā m Turcijā un vienu Ē ģ iptē , kas bija. Visi 5*. Cena plus mī nus tas pats.
аватар tina255
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ oja ar ģ imeni 2021.  gada jū lijā . Es rakstu š o pā rskatu, cerot, ka citiem tas noderē s. Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Es rakstī š u vē l. 1. Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas pludmalē , kas man bija svarī ga ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Ceļ oja ar ģ imeni 2021.  gada jū lijā . Es rakstu š o pā rskatu, cerot, ka citiem tas noderē s.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Es rakstī š u vē l.
1. Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas pludmalē , kas man bija svarī ga ģ imenē m ar bē rniem. Jū ra brī niš ķ ī ga, caurspī dī ga, ieeja oļ i, vietā m lielā ka, bet var normā li ieiet.
2. Ē diens viesnī cā . Ē dienkarte daudzveidī ga, vienmē r bija no kā izvē lē ties, vienmē r bija augļ i, brokastī s svaigi spiesta apelsī nu sula, kas viesnī cā s ir retums. Tie, kas bija š ajā viesnī cā iepriekš , teica, ka ē dienkarte bija vē l daudzveidī gā ka, bet mums tā patika arī tagad.
Ir bē rnu ē dienkarte un diē tas ē dienkarte.
3. Personā ls reģ istratū rā ir atsaucī gs, vienmē r atsaucā s uz pieprasī jumiem. Reģ istrē jies pulksten 11. Atpū tā mies 2 ģ imenes kopā , paņ ē mā m istabas blakus, kas bija ļ oti labi.
Mū su bē rns bija vī lies, jo viesnī cas karte neatbilda realitā tei (ilgi meklē ju š auš anu ar arbaletu)).
4. Animā cija. Dienas animā cija ir labi organizē ta. Apmeklē jā m rī ta vingroš anu, stepa aerobiku. vispā r man patika (vairā ki treneri pē c kā rtas vada, un daž i nav ī paš i profesionā li). Vakara animā cijā ir daudz nianš u. Vairā kas reizes nedē ļ ā bija deju š ovi, pā rē jā s - izrā de "Miss", "Mr" un "labā kais pā ris" (ģ imenes tipa viesnī cai ideja nav ī paš i laba, biež i vien nebija gribē tā ju) .
Bē rnu animā cija notiek klubā Tukan. Principā bē rniem ir daudz interesantu aktivitā š u. Man nepatika, ka animatori ieslē dz multenes tajā laikā , kas paredzē ta aktivitā tē m (pē c grafika multenes ir no 12.30 lī dz 14.30). Tomē r vecā ki atved savus bē rnus uz klubu, skatoties pē c grafika, tā pē c tam nevajadzē tu bū t.
Ar bē rnu klubu mums bija atseviš ķ s stā sts nolaidī bas dē ļ , un mums bija jā sazinā s ar klientu apkalpoš anas nodaļ u, pē c kā situā cija klubā uzlabojā s. Viesnī cā ir daudz bē rnu, biež i vien klubā ir daudz bē rnu bez vecā kiem, bet tā kā viesnī ca nodroš ina bē rnu atstā š anu bez vecā ku uzraudzī bas, vispirms jā organizē bē rnu aprū pe un bē rnu droš ī ba (tie ir bē rni). , un, atstā jot klubu, viņ i var doties jebkur).
Bē rniem patika piepū š amie braucieni, kas ierodas viesnī cā ik pē c 2 nedē ļ ā m. Bē rni bija sajū smā !
Kas MAN NEPATIEK viesnī cā :
1. Gultas veļ a un dvieļ i, tostarp pludmales dvieļ i, pat ja tie ir tī ri, notraipī ti un saplē sti.
2. TĪ RĪ Š ANA istabā . Telpu uzkopš ana tiek veikta katru dienu, tač u tā ir tikai grī du noslaucī š ana (tā pat nav mazgā š ana, jo traipi palika tā di paš i kā ieraš anā s brī dī ). Zirnekļ u tī kli, putekļ i visur (daž i vakarā lasa bē rniem, un ar zirnekļ u tī kliem visu ieslē gt nav ī paš i patī kami). "Kurs uz kū kas" bija tad, kad apkopē ja pacē la no grī das netī ros dvieļ us un salocī ja tos it kā tī rus (netī rus var atš ķ irt no tī riem). Nā kamajā dienā es nodevu apkopē jai dvieļ us nomainī t.
Š ī s kategorijas viesnī cā š ā da tī rī š ana ir nepieņ emama. Ī paš i reģ istrē š anā s/izrakstī š anā s laikā ir jā organizē kvalitatī va tī rī š ana.
3. Vairā kas reizes nā cā s sazinā ties ar reģ istratū ru par istabas aprī kojumu (vienā istabā nebija aukstā ū dens (salaboja 4. kontakta dienā ), tad nokrita durvju rokturis). Es vē lē tos, lai numurs tiktu pā rbaudī ts pē c ieraš anā s, nevis viesnī cas viesi pastā vī gi identificē tu problē mas.
аватар vinzeslavska
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Godī gs atsauksmes par viesnī cu. Atpū tā mies ar vī ru kopā (25-28l) laika posmā no 27.06-8.07. Samaksā jā m 39000 (+-1400$). Pirmais negatī vais – ja tev nav bē rnu, neej uz š ejieni. Tas bija mī nus tū risma aģ ents, kurš konsultē ja š o parka viesnī cu bez bē rniem. … Tomēr ▾ Godī gs atsauksmes par viesnī cu.
Atpū tā mies ar vī ru kopā (25-28l) laika posmā no 27.06-8.07.
Samaksā jā m 39000 (+-1400$).
Pirmais negatī vais – ja tev nav bē rnu, neej uz š ejieni. Tas bija mī nus tū risma aģ ents, kurš konsultē ja š o parka viesnī cu bez bē rniem.
Teritorija ir zaļ a, bet ļ oti maza, patiesī bā viens baseins, un vē l viens baseins pā ri ceļ am, kur neviens neiet. Pludmalē ir “segums no saules”, bet tas faktiski nedod ē nu, un omulī gs laukums ciematos ir tikai pie zivju restorā na, bet ir vietas 7-10 sauļ oš anā s krē sliem.
Animā cija ir gandrī z neredzama un nedzirdama. Draugi pazaudē ja 4 gadus vecu bē rnu miniklubā , vakarā labā k dzirdama mini diskotē ka no kaimiņ u viesnī cā m.
Istabas mazas, nekopts, slikti iztī rī tas pat par 1$, pievienoju foto pē c tī rī š anas, dvieļ i ar caurumiem.
Ē diens ir š ī s viesnī cas lielā kā sā pe. Ko visi par to runā ja, ar ko viņ i sazinā jā s teritorijā . Katra ē dienreize ir vienā da 9 dienas pē c kā rtas. Papildus tam, ka tas ir viens un tas pats, bet arī nemaz nav garš ī gs! Piedegusi gaļ a, makaroni, bulgā ri, dī vaini kartupeļ i, tikai ceptas zivis, ne pā rā k deserti, viss, pat pankū kas, kas aizsē rē juš as ar sodu un nav ceptas, un omleti sauc par "pienu omletē " - un tā tas ir.
Darbinieki lē ni strā dā , krievi rupji, + uzliek 2 cilvē kus uz 12 ē dienu izsniegš anu un tu stā vi aiz neraudzē tiem makaroniem vai locī tas gaļ as 15-20 minū tes.
Vienī gais, kas izglā ba mū su atvaļ inā jumu, bija ideā li tī rā un siltā jū ra. Kemera ir krā š ņ a, kalni + jū ra = ideā ls.
Kopumā š ī ir lielā kā vilš anā s daudzu gadu laikā . Un jā , es nesalī dzinu š o viesnī cu ar Rixus, jo cena tur ir vairā k nekā.120 tū kstoš i, bet š ajā cenu politikā ir arī citas viesnī cas, kuras vienkā rš i nestā v.
Es patiesi nevienam neiesaku š o viesnī cu. Labi izlasiet atsauksmes un izvē lieties viesnī cu pats. Labi atpū ties, un mē s gribē jā m doties mā jā s 4. dienā .
аватар tanj.koroleva1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav slikta, bet nevelk uz 5, drī zā k 4 ar mī nusu. Tā uzvar pē c tā s atraš anā s vietas, galu galā tā ir pirmā rinda. Lieliska zaļ ā zona. Starp trū kumiem: ļ oti slikta telpu uzkopš ana, saplē sti dvieļ i, veca izmazgā ta un notraipī ta gultasveļ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, bet nevelk uz 5, drī zā k 4 ar mī nusu. Tā uzvar pē c tā s atraš anā s vietas, galu galā tā ir pirmā rinda. Lieliska zaļ ā zona.
Starp trū kumiem: ļ oti slikta telpu uzkopš ana, saplē sti dvieļ i, veca izmazgā ta un notraipī ta gultasveļ a.
Istabā redzē jā m divus dzī vus tarakā nus. Animā cijas praktiski nav, bet tas ir karantī nas dē ļ . Bija rī ta vingroš ana, joga un ū dens aerobika.
Ē diens 4 personā m. Jū s nepaliksit izsalkuš i, bet jū s arī neredzē sit nekā dus volā nus. No gaļ as tikai vistas un tī tara. No zivī m un jū ras veltē m: skumbrijas, un mazā s siļ ķ es, turklā t tā tika pagatavota bez sā ls, kopumā bija bezgarš ī ga. No augļ iem tas pats: ā boli, bumbieri, apelsī ni, arbū zs un melone.
No plusiem: lielisks restorā ns A la carte zivis, š iks, kopta zaļ ā zona, pirmā lī nija, Tucan bē rnu klubs.
Kas attiecas uz veļ asmaš ī nu: tā ir, bet ir veca, mazgā š ana aizņ em 2 stundas, un tikai visas lietas, kas atrodas kaudzē ar citu atpū tnieku pakā m, netiks izmazgā tas, kamē r maš ī na nebū s pilna. Un tikai bē rnu lietas.
Turcijas kafija kafejnī cā arī ir, bet nav garš ī ga, dedzinā ta. Labs a la carte. Restorā nā kafija no automā tiem, pulveris.
Alkoholiskie dzē rieni: labs alus, viņ u vī ns, vē ž i un kaut kā ds viskijs, viņ i taisa kokteiļ us, bet nav skaidrs, ko, man sā p galva pē c viņ u kokteiļ iem un pat vī ram, lai gan viņ š parasti pacieš alkoholu.
аватар ksjunjasha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1 Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, lai gan viņ i apmetā s nepareizajā rezervē tajā numurā . Tikko izremontē ts numurs, tī rs un kā rtī gs. Istabu uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. 2. Visā viesnī cā , izņ emot pludmali, Wi-Fi ir lielisks. … Tomēr ▾ 1 Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, lai gan viņ i apmetā s nepareizajā rezervē tajā numurā . Tikko izremontē ts numurs, tī rs un kā rtī gs. Istabu uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
2. Visā viesnī cā , izņ emot pludmali, Wi-Fi ir lielisks.
3. Personā ls strā dā kā bites - mazgā , tī ra, laista. Viesnī cas rajons ir ideā ls.
4. Vā ja bē rnu animā cija, bē rnam 8 gadi neinteresē ja. Bē rnu diskotē ka visu nedē ļ u ir vienā da.
5. Visi trokš ņ ainie pasā kumi lī dz 23.00.
6. Ļ oti labi dzē rieni - alus, vī ns, š ampanietis, viskijs, visā di kokteiļ i.
7. Ē diens – ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Mums ļ oti garš oja jogurti, brokastī s svaigi spiesta apelsī nu sula, daudz zaļ umu, salā ti, garš ī gi deserti.
8. Jū s varat spē lē t tenisu bez maksas. Ir futbola un basketbola laukumi.
Apkā rt ir lieliska daba - kalni, priedes, tī rā kā jū ra, apelsī nu dā rzi ā rpus viesnī cas.
аватар viktoriia94.09
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Jau no pirmajā m reģ istrē š anā s minū tē m numurs sagā dā ja vilš anos. Mē beles ir vecas, netī ras, nolietotas, nolobī jusies krā sa. Ir traipi uz sienā m, traipi uz aizkariem. Istabā dvieļ i kā dreiz bija balti, bet tagad pelē ki, izskaloti. … Tomēr ▾ 1. Jau no pirmajā m reģ istrē š anā s minū tē m numurs sagā dā ja vilš anos. Mē beles ir vecas, netī ras, nolietotas, nolobī jusies krā sa. Ir traipi uz sienā m, traipi uz aizkariem. Istabā dvieļ i kā dreiz bija balti, bet tagad pelē ki, izskaloti. Pludmales dvieļ os joprojā m ir caurumi....
2. Ē dienā nebija liela daudzveidī ba. Pā rsvarā vistas, tī tara gaļ a, daudz dā rzeņ u un garš augu, daudz desertu. Bet mums patika, nekā du jautā jumu.
3. Bē rnu klubiņ š - normas, mū su bē rnam ļ oti patika vakara diskotē kas.
4. Pieauguš ajiem vingrojumi, joga, aerobika, viss ok.
5. TĪ RĪ Š ANA ISTABĀ IR PRETĪ GA! Mums ir mazs bē rns, guļ no 2 lī dz 4 un š ajā laikā nā k pie mums ar tī rī š anu. Mē s vairā kas reizes zvē rē jā m, lū dzā m, lai agrā k sakoptu. Viņ i nesteidzas to labot.
6. A la carte restorā ns bija atvē rts 1. maija sā kumā un reizi nedē ļ ā . Pusstundu stā vē jā m rindā un mums nepietika vietu. Tā nedē ļ u viņ i tur nenokļ uva. VIESNĪ CAS ORGANIZĀ CIJA IR PRETĪ GA!
7. Viesnī ca ir sakopta, tī ra, labi uzturē ta.
Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu!
Лутка двери Душевая Зеркало- облуплена краска Лампа в пятнах Угол кровати Шторы и стены в пятнах
аватар vibladom
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies no 0252021 lī dz 0952021. Š o viesnī cu neizvē lē jā mies - tū roperators Tui Ukraine piedā vā ja vai drī zā k nolika pirms fakta (nedē ļ u pirms izlidoš anas). Š o tū roperatoru nevienam neiesaku. Mē s rezervē jā m un samaksā jā m par viesnī cu Euphoria Tekirova 5 * jau 2021. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 0252021 lī dz 0952021. Š o viesnī cu neizvē lē jā mies - tū roperators Tui Ukraine piedā vā ja vai drī zā k nolika pirms fakta (nedē ļ u pirms izlidoš anas). Š o tū roperatoru nevienam neiesaku. Mē s rezervē jā m un samaksā jā m par viesnī cu Euphoria Tekirova 5 * jau 2021.  gada februā rī , samaksā jā m par 7 naktī m 2 personā m 33 000 UAH. Lī dz aprī ļ a beigā m mē s nezinā jā m, ka mū su viesnī ca netiek atvē rta, un tad 5 dienas pirms izlidoš anas mū s informē ja, ka mū su maksas viesnī ca nav atvē rta, tā pē c izvē lieties starp diviem Fan Sans (viens ir sliktā ks par otru), viņ i teica, ka tā s ir tā da paš a lī meņ a viesnī cas kā Euphoria Tekirova 5*. Bet FUN&SUN FAMILY Club Saphire 5 * viesnī ca nav vienā da lī meņ a, nevelk pat 4 *. Tas ir, cena-kvalitā te vispā r neatbilst un nekā di netika kompensē ta.

Sā kotnē ji mū s ievietoja istabā , no kuras logiem paveras skats uz kaimiņ u viesnī cas sienu un saimniecī bas telpā m. Pē c vairā kā m sū dzī bā m mē s tikā m pā rvietoti uz pieņ emamā ku istabu. Sliktā kais viesnī cā ir restorā na darbs.
Ē diens viss negarš ī gs, bezgarš ī gs, vienmuļ š , kā jau lē tā kajā ē dnī cā . Porciju izsniegš ana - stā vat ar š ķ ī vi - nekā das uzmanī bas no personā la, it kā lū dziet ž ē lastī bu, dzē rienus - izlejamais vī ns no mucā m tiek atš ķ aidī ts un alus ir tas pats, ko lej tikai vienā vietā . Neviens pat nav dzirdē jis par pudelē s pildī tu vī nu, ko viesmī ļ iem vajadzē tu ielej. Sā kumā nebija bē rnu ē dienkartes, tad kaut kas parā dī jā s. Saldē jums ir sava veida ķ ī miskais ī riss. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli-tī kli (tī kli ir izstiepti un vecie visi notraipī ti), pludmales dvieļ i netī ri bē š ā krā sā nenosedz pat pusi no krē sla.

Es nekad vairs neieš u uz š o viesnī cu un nesazinā sies ar š o tū risma operatoru Tui Ukraine. NEIESAKU Š O VIESNĪ CU NEVIENAM.
Parādīt vairāk »


iemiesojums sergey0103591
Kur un kad ir tirgus? Kādus veikalus var apmeklēt?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums mishailov__131
Palīdziet, ja kāds var ģimenes bēdās! NUMURS viesnīcā 814
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums mishailov__131
Man patika viss par 5!!! Tikai fotoaparāts ar visām fotogrāfijām tika aizmirsts istabā izrakstīšanās laikā!!! Bēdas ģimenē!!! Lūdzu atbildiet???Mans e-pasts ir [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums oniks96
Es vēlos, lai būtu durvis
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на берегу моря рядом с собственный пляжем с мелкой галькой. Построен в 1993 году. Последняя реновация проведена в 2018 году. Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 2 км от центра п. Текирова. 16 км от г. Кемер. 73 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 155 м. ​Аренда павильонов на пляже – платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

— главный ресторан Saphire (вместимость 600 чел., есть открытая терраса)

— детский буфет Тукан в главном ресторане (12:00-13:30, 18:30-20:00)

— 3 ресторана A la carte (турецкий, средиземноморский и итальянский;19:00-21:00)

— десерт-бар (10:00-18:00) –турецкие чай и кофе, капучино, латте, американо, сладости, пирожные, мороженое (с 14:00 до 18:00).

3 вида импортных алкогольных напитка бесплатно 24 часа (водка, виски, мартини – марки уточнять на месте у Guest Relation, с 10:00 до 00:00 в Chill Out баре 18+; с 00:00 до 10:00 в ночном баре)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна. 2 детские горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 4 водные горки, спортивные занятия в бассейне, стрельба из лука, бочча, дартс, игровые автоматы в игровой комнате (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

​Всего 314 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Tekirova Mahallesi, Tekirova Mahallesi Şehit er Hasan Yılmaz Caddesi No:18, 07995 Kemer/Antalya, Турция
Tālruņi: +90 242 821 46 00
Tīmekļa vietne: Fun&Sun Family Club Saphire
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.