Viesnīca man patika, bet ir lielas nianses

Rakstīts: 25 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 12 — 22 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Ceļ oja ar ģ imeni 2021.  gada jū lijā . Es rakstu š o pā rskatu, cerot, ka citiem tas noderē s.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Es rakstī š u vē l.
1. Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas pludmalē , kas man bija svarī ga ģ imenē m ar bē rniem. Jū ra brī niš ķ ī ga, caurspī dī ga, ieeja oļ i, vietā m lielā ka, bet var normā li ieiet.
2. Ē diens viesnī cā . Ē dienkarte daudzveidī ga, vienmē r bija no kā izvē lē ties, vienmē r bija augļ i, brokastī s svaigi spiesta apelsī nu sula, kas viesnī cā s ir retums. Tie, kas bija š ajā viesnī cā iepriekš , teica, ka ē dienkarte bija vē l daudzveidī gā ka, bet mums tā patika arī tagad.

Ir bē rnu ē dienkarte un diē tas ē dienkarte.
3. Personā ls reģ istratū rā ir atsaucī gs, vienmē r atsaucā s uz pieprasī jumiem. Reģ istrē jies pulksten 11. Atpū tā mies 2 ģ imenes kopā , paņ ē mā m istabas blakus, kas bija ļ oti labi.
Mū su bē rns bija vī lies, jo viesnī cas karte neatbilda realitā tei (ilgi meklē ju š auš anu ar arbaletu)).
4. Animā cija. Dienas animā cija ir labi organizē ta. Apmeklē jā m rī ta vingroš anu, stepa aerobiku. vispā r man patika (vairā ki treneri pē c kā rtas vada, un daž i nav ī paš i profesionā li). Vakara animā cijā ir daudz nianš u. Vairā kas reizes nedē ļ ā bija deju š ovi, pā rē jā s - izrā de "Miss", "Mr" un "labā kais pā ris" (ģ imenes tipa viesnī cai ideja nav ī paš i laba, biež i vien nebija gribē tā ju) .
Bē rnu animā cija notiek klubā Tukan. Principā bē rniem ir daudz interesantu aktivitā š u. Man nepatika, ka animatori ieslē dz multenes tajā laikā , kas paredzē ta aktivitā tē m (pē c grafika multenes ir no 12.30 lī dz 14.30). Tomē r vecā ki atved savus bē rnus uz klubu, skatoties pē c grafika, tā pē c tam nevajadzē tu bū t.

Ar bē rnu klubu mums bija atseviš ķ s stā sts nolaidī bas dē ļ , un mums bija jā sazinā s ar klientu apkalpoš anas nodaļ u, pē c kā situā cija klubā uzlabojā s. Viesnī cā ir daudz bē rnu, biež i vien klubā ir daudz bē rnu bez vecā kiem, bet tā kā viesnī ca nodroš ina bē rnu atstā š anu bez vecā ku uzraudzī bas, vispirms jā organizē bē rnu aprū pe un bē rnu droš ī ba (tie ir bē rni). , un, atstā jot klubu, viņ i var doties jebkur).
Bē rniem patika piepū š amie braucieni, kas ierodas viesnī cā ik pē c 2 nedē ļ ā m. Bē rni bija sajū smā !
Kas MAN NEPATIEK viesnī cā :
1. Gultas veļ a un dvieļ i, tostarp pludmales dvieļ i, pat ja tie ir tī ri, notraipī ti un saplē sti.
2. TĪ RĪ Š ANA istabā . Telpu uzkopš ana tiek veikta katru dienu, tač u tā ir tikai grī du noslaucī š ana (tā pat nav mazgā š ana, jo traipi palika tā di paš i kā ieraš anā s brī dī ). Zirnekļ u tī kli, putekļ i visur (daž i vakarā lasa bē rniem, un ar zirnekļ u tī kliem visu ieslē gt nav ī paš i patī kami). "Kurs uz kū kas" bija tad, kad apkopē ja pacē la no grī das netī ros dvieļ us un salocī ja tos it kā tī rus (netī rus var atš ķ irt no tī riem). Nā kamajā dienā es nodevu apkopē jai dvieļ us nomainī t.
Š ī s kategorijas viesnī cā š ā da tī rī š ana ir nepieņ emama. Ī paš i reģ istrē š anā s/izrakstī š anā s laikā ir jā organizē kvalitatī va tī rī š ana.
3. Vairā kas reizes nā cā s sazinā ties ar reģ istratū ru par istabas aprī kojumu (vienā istabā nebija aukstā ū dens (salaboja 4. kontakta dienā ), tad nokrita durvju rokturis). Es vē lē tos, lai numurs tiktu pā rbaudī ts pē c ieraš anā s, nevis viesnī cas viesi pastā vī gi identificē tu problē mas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu