Pati viesnīca ir 4-ku, bet ar skaistu teritoriju

Rakstīts: 10 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 25 maijā — 8 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca nav slikta, bet nevelk uz 5, drī zā k 4 ar mī nusu. Tā uzvar pē c tā s atraš anā s vietas, galu galā tā ir pirmā rinda. Lieliska zaļ ā zona.
Starp trū kumiem: ļ oti slikta telpu uzkopš ana, saplē sti dvieļ i, veca izmazgā ta un notraipī ta gultasveļ a.
Istabā redzē jā m divus dzī vus tarakā nus. Animā cijas praktiski nav, bet tas ir karantī nas dē ļ . Bija rī ta vingroš ana, joga un ū dens aerobika.

Ē diens 4 personā m. Jū s nepaliksit izsalkuš i, bet jū s arī neredzē sit nekā dus volā nus. No gaļ as tikai vistas un tī tara. No zivī m un jū ras veltē m: skumbrijas, un mazā s siļ ķ es, turklā t tā tika pagatavota bez sā ls, kopumā bija bezgarš ī ga. No augļ iem tas pats: ā boli, bumbieri, apelsī ni, arbū zs un melone.
No plusiem: lielisks restorā ns A la carte zivis, š iks, kopta zaļ ā zona, pirmā lī nija, Tucan bē rnu klubs.
Kas attiecas uz veļ asmaš ī nu: tā ir, bet ir veca, mazgā š ana aizņ em 2 stundas, un tikai visas lietas, kas atrodas kaudzē ar citu atpū tnieku pakā m, netiks izmazgā tas, kamē r maš ī na nebū s pilna. Un tikai bē rnu lietas.
Turcijas kafija kafejnī cā arī ir, bet nav garš ī ga, dedzinā ta. Labs a la carte. Restorā nā kafija no automā tiem, pulveris.
Alkoholiskie dzē rieni: labs alus, viņ u vī ns, vē ž i un kaut kā ds viskijs, viņ i taisa kokteiļ us, bet nav skaidrs, ko, man sā p galva pē c viņ u kokteiļ iem un pat vī ram, lai gan viņ š parasti pacieš alkoholu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu