Trans Atlantik Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

156
Novērtējums 6.310
№117 viesnīcas reitingā Kemera
7.0 Numurs
6.6 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.7 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 9 km attālumā no Kemeras pilsētas Goynuk ciematā. Antālijas pilsēta atrodas 30 km attālumā no viesnīcas. Uzcelta 2007. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар olegcernaev82193
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki! Sā ksim ar to, ka viesnī ca nav tū ristiem, š eit dzī vo daž ā das delegā cijas, pusaudž u sporta komandas, notiek visā di pasā kumi, ir daudz seminā ru cilvē kiem, bet tū ristu praktiski nav, kas padara pā rē jo vispā … Tomēr ▾ Sveiki! Sā ksim ar to, ka viesnī ca nav tū ristiem, š eit dzī vo daž ā das delegā cijas, pusaudž u sporta komandas, notiek visā di pasā kumi, ir daudz seminā ru cilvē kiem, bet tū ristu praktiski nav, kas padara pā rē jo vispā r komfortablas komandas ē d visi uzvedas nekulturā li, neviens viņ us neskatā s, pā rē jais ir galī gi izpostī ts!! !
аватар Sulima.198654
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teikš u ī si, viesnī ca pat ļ oti skaista, bet vietā m vajag remontu, personā ls ļ oti labi uzkopj visur tī rs, lī dz jū rai vajag 10 min. Ē diens 4, bet izsalcis nepaliksi. Bija forele un lasis, vistas, tī tara steiks, kartupeļ i, makaroni un daž ā di saldumi, maz augļ u (ā boli, vī nogas, bumbieri, plū mes) mī nus, ka restorā nā visur rindas pē c ē diena, cilvē ku daudz un cilvē ku maz apkalpot personā lu restorā nā , tas bija iespē jams un uz salā tiem, uzlieciet gaļ u 2 cilvē kiem izplatī š anai. … Tomēr ▾ Teikš u ī si, viesnī ca pat ļ oti skaista, bet vietā m vajag remontu, personā ls ļ oti labi uzkopj visur tī rs, lī dz jū rai vajag 10 min. Ē diens 4, bet izsalcis nepaliksi. Bija forele un lasis, vistas, tī tara steiks, kartupeļ i, makaroni un daž ā di saldumi, maz augļ u (ā boli, vī nogas, bumbieri, plū mes) mī nus, ka restorā nā visur rindas pē c ē diena, cilvē ku daudz un cilvē ku maz apkalpot personā lu restorā nā , tas bija iespē jams un uz salā tiem, uzlieciet gaļ u 2 cilvē kiem izplatī š anai. Atseviš ķ s LIELS PALDIES anamitoriem, viņ i padarī ja mū su atvaļ inā jumu neaizmirstamu un jautru, atlaides super ar bē rniem un pieauguš ajiem jautri no rī ta lī dz vakaram, ir diskotē kas un bezmaksas viesnī cā un par maksu var doties uz Kemer transportu ir nodroš ina viesnī ca. Kopumā viss bija lieliski, man ļ oti patika.
аватар sid81or
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pati viesnī ca izskatā s ļ oti grezna. Ā rē jais un iekš ē jais izskats bija ļ oti oriģ inā ls (galvenais uzsvars laikam tika likts uz to, jo pati teritorija nav ī paš i liela un te vajadzē ja kaut kā du č ipu ar paš u viesnī cas ē ku). … Tomēr ▾ Pati viesnī ca izskatā s ļ oti grezna. Ā rē jais un iekš ē jais izskats bija ļ oti oriģ inā ls (galvenais uzsvars laikam tika likts uz to, jo pati teritorija nav ī paš i liela un te vajadzē ja kaut kā du č ipu ar paš u viesnī cas ē ku). Cieņ a par š o!
Teritorija nav ī paš i izstaigā jama, fotoattē lā skaidri redzamas robež as.
Peldbaseins (lai gan ne mazs), daž i pieticī gi slidkalniņ i, pā ris bā ri un rotaļ u laukums ar amfiteā tri, kopumā tas arī viss.
Bet kā mums tas piestā vē tu! Ā tri nokā rtojā s, jo. ieradā s dienas otrajā pusē . Par papildus samaksu bijā m iekā rtojuš ies forš ā kajā divistabu suite (esam 2+2 bē rni), istabiņ a ir tikai bumba! ! ! Istaba ir tī ra. Noņ emts normā li. Tiesa, tē jkannas istabā nav, bet arī nevajag.
Apmeklē jā m spa viesnī cu, vē rtē jums super!
Restorā ns. . . ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet viss ir diezgan garš ī gs, var atrast kaut ko sev, liels uzsvars tiek likts uz saldumiem - konditorejas izstrā dā jumu izvē le ir vienkā rš i mega milzī ga un garš ī ga!! !
Bet galvenais, kas man nepatika restorā nā , bija tā izmē rs un zonu un eju izvietojums. Kad sā kas cilvē ku pieplū dums, pie gaļ as ē dieniem, kā likums, veidojas vē l rindas.
Attā lums lī dz jū rai tieš ā m ir 2-3 minū tes. Tā tad š ī.2. lī nija man bija gandrī z kā.1. )))...bija ar ko salī dzinā t bija gadī jums Ē ģ iptē , kad bija jā brauc uz jū ru uz 7-10 minū tē m) un tas ir pirmajā lī nija))
Pludmale nav ī paš i liela, bet sauļ oš anā s krē slu vienmē r bija pietiekami daudz!
Территория отеля
аватар sveta-20-04
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar bē rniem. Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Un tieš ā m viss, kas tika rakstī ts, ir patiesī ba (neatkā rtoš os). Viena lieta ...pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ...ļ oti nepietiek . … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rniem. Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m.
Un tieš ā m viss, kas tika rakstī ts, ir patiesī ba (neatkā rtoš os).
Viena lieta ...pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ...ļ oti nepietiek ...
Tā tad, viesnī ca, par viņ u centī bu es ieliku 9.
Bet, gribu piebilst, ka iepriekš recenzijā s nekur neesmu lasī jusi...Varbū t tā arī nebija.
80% no viesnī cas iemī tniekiem ir Irā na, Irā ka, Palestī na...Un kā zinā ms mentalitā te ir pavisam cita.
Un vē l viens:
Dā rgie vecā ki! Ja ej ar bē rniem atpū sties, tad iemā ci viņ iem vispirms cienī t citu darbu, un uzvesties savā dā k nekā zvē rnī cā!
Parā diet sevi cilvē cī bu. Ja samaksā jā t naudu, tas nenozī mē , ka iegā dā jā ties visu viesnī cu! Neesiet rupjš .
аватар I_r_a
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pati viesnī ca labā stā voklī , personā ls strā dā labi, ā tri, vienkā rš i dara savu darbu, nav rupji, vienmē r tī ros baltos kreklos. Ē diens garš ī gs, nekā das jū ras veltes, bet katru dienu zivis, daž ā da gaļ a, daudz desertu. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca labā stā voklī , personā ls strā dā labi, ā tri, vienkā rš i dara savu darbu, nav rupji, vienmē r tī ros baltos kreklos.
Ē diens garš ī gs, nekā das jū ras veltes, bet katru dienu zivis, daž ā da gaļ a, daudz desertu. Restorā nā ir bē rnu zona ar TV, bē rni paš i ņ ē ma ē dienu bez rindā m. Bā ros tiek pagatavota dabī ga turku kafija.
Lī dz jū rai nav tā lu, lai gan tā ir pā ri ceļ am.
No mī nusiem tualetes trū kums pludmalē , š ausmī gā stā voklī ir tikai sabiedriskā . Un pati pludmale ir maza.
Principā tā da viesnī ca, kurā var atbraukt vē lreiz.
аватар natalikrim1984
Mums patika viss! Bet ir viens, bet. . . ! Viesnī cas zā dzī ba! ! ! Diemž ē l tikai mā jā s pamanī ju, ka Phillip Lane T-krekls un š orti ir pazuduš i (ļ oti atvainojos, turklā t tā s nebija lē tas lietas. (Varbū t drī z atcerē š os, un pamanī š u, ka zagļ i zaga strā dnieki) !!! ! Ja es pamanī tu zaudē jumus istabā. … Tomēr ▾ Mums patika viss! Bet ir viens, bet. . . ! Viesnī cas zā dzī ba! ! ! Diemž ē l tikai mā jā s pamanī ju, ka Phillip Lane T-krekls un š orti ir pazuduš i (ļ oti atvainojos, turklā t tā s nebija lē tas lietas. (Varbū t drī z atcerē š os, un pamanī š u, ka zagļ i zaga strā dnieki) !!! ! Ja es pamanī tu zaudē jumus istabā...Visa viesnī ca par to zinā tu. . . Bet diemž ē l. . .
Отель
аватар tolkacheva.jul
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
No rī ta ieradā mies viesnī cā . Viņ i reģ istrē jas no 14. Viņ i gaidī ja istabu lī dz apmē ram 11, tad viņ u pacietī ba beidzā s, bet pā rsteidzoš ā kā rtā viņ i mū s apmierinā ja. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. … Tomēr ▾ No rī ta ieradā mies viesnī cā . Viņ i reģ istrē jas no 14. Viņ i gaidī ja istabu lī dz apmē ram 11, tad viņ u pacietī ba beidzā s, bet pā rsteidzoš ā kā rtā viņ i mū s apmierinā ja. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Viesnī ca ir tī ra. Visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Ē damistabā ir bē rnu zona ar bē rnu ē dieniem un bē rnu galdiem un krē sliem. Wifi darbojas labi visur. Pirms aizbraukš anas viņ i uztaisī ja internetu pat pludmalē . Piestā tne atjauninā ta. No mī nusiem, manuprā t, lielā kie ir slidenā s flī zes pie baseina un privā tā s tualetes trū kums pludmalē (ir publiskā ). Tā kā viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , uz pludmali jā iet apmē ram minū ti. 5, bet tas nav kaitinoš i, jo jā iet cauri patī kamam parkam. Kopumā ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, nā ksim vē l.
аватар ermolaeva_u_mail.ru
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vairā k nekā.10 reizes Turcijā ir ar ko salī dzinā t, otrs bars atgriezā s š ajā viesnī cā , bē rni uzstā ja. Viesnī ca nepievī la. Mums iedeva forš u numuru 4114, istabā jau mū s gaidī ja kompliments. Viesnī ca ir kļ uvusi labā ka divu gadu laikā , remonts galvenajā restorā nā , tī rā ks, plaš ā ks. … Tomēr ▾ Vairā k nekā.10 reizes Turcijā ir ar ko salī dzinā t, otrs bars atgriezā s š ajā viesnī cā , bē rni uzstā ja. Viesnī ca nepievī la. Mums iedeva forš u numuru 4114, istabā jau mū s gaidī ja kompliments. Viesnī ca ir kļ uvusi labā ka divu gadu laikā , remonts galvenajā restorā nā , tī rā ks, plaš ā ks. Numurs ar lielisku skatu un lielu balkonu. Gultas veļ a, balti dvieļ i. Visur tī rs, antiseptiķ i. Ē diens viss ļ oti garš ī gs, pavā rs lej (labā k bū tu tā palicis pē c karantī nas) nekā ds picks, kvalitā te ļ oti garš ī ga un viss augstā kajā lī menī . Deserti ir vienkā rš i maģ iski, skaisti, garš ī gi un daudz) Personā ls super labi pagatavots, uzmanī gs (atpū š os ar maziem bē rniem), simpā tisks. Baseins ir tī rs un plaš s. Esmu ļ oti gandarī ts, ka viesnī ca ir kļ uvusi labā ka, ir vē lme to apmeklē t vē lreiz un ne reizi vien! ! !
аватар boboyarus
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i pā rcē lā s uz š ejieni no Konkordijas, kas mums š ausmī gi nepatika. Ī paš s paldies mū su aģ entei Tatjanai no "Nā c ar mums" par pā rvietoš anu. Trans Atlantic mū s sajū sminā ja, tomē r problē ma bija arī ar atkritumiem nokaisī to un kopumā sliktā stā voklī esoš o tenisa kortu, tač u pē c mū su lū guma, pareizā k sakot, prasī juma tas tika noņ emts. … Tomēr ▾ Viņ i pā rcē lā s uz š ejieni no Konkordijas, kas mums š ausmī gi nepatika. Ī paš s paldies mū su aģ entei Tatjanai no "Nā c ar mums" par pā rvietoš anu. Trans Atlantic mū s sajū sminā ja, tomē r problē ma bija arī ar atkritumiem nokaisī to un kopumā sliktā stā voklī esoš o tenisa kortu, tač u pē c mū su lū guma, pareizā k sakot, prasī juma tas tika noņ emts. Segums bija miris, bet bija iespē ja spē lē t, ko mē s izdarī jā m, neskatoties uz ē dnī cas pā rsegu virs galvas. Bet ja neņ em tenisu, tad viesnī ca ir laba. Milzī gs baseins, sakopta teritorija, laba pludmale ar molu 250 m no viesnī cas. Ē diens bija tikai kaudzē m, daudzveidī gs un garš ī gs. Deserti ir forš i, vietē jie alkoholiskie dzē rieni, bet dzerami. Protams, vajag atstā t tē ju pie bā ra par nedaudz 10-20 lirā m, un jū s esat draugi ar bā rmeni, un tā ir pavisam cita dzē riena garš a. Tas pats attiecas uz mā jturī bu. Ko tu dari Turcija? Bet kopumā es varu ieteikt š o viesnī cu. Nā c un izbaudi. . .
аватар chernikanika71
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā atvaļ inā jums Turcijā (Kemerā , Goynuk ciems), 2020. gada septembra otrajā pusē . Laiks lielisks, dienā.30 grā di, naktī.26 grā di, jū ra ir ē rta peldē š anai pat naktī . Apmetā mies viesnī cā Transatlantik Hotel & Spa 5 *, no rī ta ierodoties tikā m izmitinā ti istabā ar skatu uz sienu, ar ko bijā m neapmierinā ti. … Tomēr ▾ Kopā atvaļ inā jums Turcijā (Kemerā , Goynuk ciems), 2020. gada septembra otrajā pusē . Laiks lielisks, dienā.30 grā di, naktī.26 grā di, jū ra ir ē rta peldē š anai pat naktī . Apmetā mies viesnī cā Transatlantik Hotel & Spa 5 *, no rī ta ierodoties tikā m izmitinā ti istabā ar skatu uz sienu, ar ko bijā m neapmierinā ti. Tač u pē c mū su lū guma pē cpusdienā bez maksas nomainī jā m to pret jauku un plaš u istabiņ u. Pati viesnī ca taisī ta kuģ a formā , kopta, ar liftu, ir milzī ga
peldbaseins (dziļ ums 1.4 metri), atseviš ķ s bē rnu baseins un ū dens slidkalniņ i. Ē diens izcils: gaļ a un zivis daž ā da veida un gatavoš anas veidi katru dienu, augļ i, dā rzeņ i, salā ti, saldumi u. c. , ir atseviš ķ a organizē ta vieta ē dienreizē m ar bē rniem un atbilstoš a virtuve (pē c izvē les). Ir bezmaksas trenaž ieru zā le, spa, pazemes baseins, diskotē ka, biljards utt. Personā ls ir draudzī gs, gandrī z visi vairā k vai mazā k runā angliski un krieviski.
Izklaide: viesnī cu var attiecinā t uz 2 lī nijā m, jo ​ ​ lī dz jū rai ir kā di 200 metri (jā iziet cauri mazam un gleznainam parkam). Tomē r to kompensē diezgan plaš a pludmale, kas ir ne mazā k plaš a ar piestā tni ar sauļ oš anā s krē sliem, apsardzi, glā bē ju un uzkodu bā ru. Krasts ir slī ps, mazi oļ i, kas ir diezgan ē rti pat bē rniem. Kopumā pludmale ir kvalitatī vi ē rta pat starp blakus esoš ajā m pirmā s lī nijas viesnī cā m.
Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā , pludmalē un pat piestā tnē . Standartā gan viesnī cu, gan ielu ceļ vež i (lē tā ki) piedā vā daudz izklaides, tai skaitā tā sauktā s Turcijas Maldī vu salas un Goynuk kanjons, uz pē dē jo var nokļ ū t pat paš iem (4-5 km no viesnī cas), ko arī izdarī jā m. . Iesaku arī noī rē t velosipē du un apceļ ot. Regulā ri kursē autobusi uz Kemeru (6 km). Pā rdevē ji ielā s ir draudzī gi, lielā kā daļ a runā krieviski, nav uzbā zī gi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lemial81
Dodamies ar bērniem jūlijā atpūsties uz šo viesnīcu. Izlasot iepriekšējo gadu atsauksmes, esmu vienkārši šokā. Lūdzu, rakstiet tie, kas šogad atpūtās, vai tiešām tas ir tik briesmīgi.
7 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 12 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в 9 км от г. Кемер, в п. Гёйнюк. Город Анталии находится в 30 км от гостиницы. Построен в 2007 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 40 км от аэропорта г. Анталья.
Pludmales apraksts В 150 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется мост к пляжу. Протяженность пляжа – 70 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно.

Atlantic Restaurant: Итальянская кухня и Рыбное меню. Часы работы 19:00-21:00.

Основной ресторан: завтрак 07:00-10:00, поздний завтрак 10:00-11:00, обед 12:30-14:30, ужин 19:00-21:30, ночные закуски 23:00-05:00. В дневное время предлагаются закуски в снэк баре.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 491 номер, с боковым видом на море, бассейн и горы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • kabeļa internets
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. Kemer/GÖynük Antalya/Turkiye
Tālruņi: Telefon: +90 242 524 5 524 Faks: +90 242 524 5 777
Tīmekļa vietne: Trans Atlantik Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).