Tiem, kas ceļo sezonas beigās. Stingras privilēģijas.

Rakstīts: 8 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 26 oktobris — 2 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Oktobra beigā s atpū tā mies.
Viesnī ca atrodas 40 minū š u brauciena attā lumā no Kemeras Beldibi ciematā , kur valda brī niš ķ ī gs kalnu gaiss un daba.
Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, uzreiz aizsū tī ja brokastī s, pē c brokastī m iekā rtojā s istabiņ ā , iedeva rokassprā dzes ar turku amuletu ar zilu aci, mē s ar bē rnu nekad tā s nenē sā jā m un neviens neprasī ja, bet vī rs valkā ja un bijā m vē l priecī gā ki, ka mums ir tā das rokassprā dzes, un visas vecā modeļ a viesnī cas.
Istabā tikai ziepes pie izlietnes un š ampū ns duš ā , fē ns, viss strā dā . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu un arī ar uzkopš anu.

Pē c sarunā m ar viesiem, un tā di ir lielā kā daļ a krievu pensionā ru, viņ i oktobra beigā s dodas uz Turciju, lai pludmalē nebū tu steigas pē c sauļ oš anā s krē sliem un slaktiņ a ē damzā lē pē c ē diena.
Ē dienu bija daudz, man jau bija ž ē l pavā ru, ka viņ i tik daudz gatavoja un daudz palika. Augļ us drī kstē ja nest ā rā no ē damistabas, tā pē c uz pludmali pē c brokastī m, vienreizē jā s lietoš anas krū zē , bē rnam, rozī nes un mandarī nus. Dzeriet dzē rienus lī dz izkriš anai, bet mē s ar š o biznesu nedarbojamies, tā pē c dzē rā m tē ju un kafiju no aparā ta, bē rns - sulu, starp citu, ne pulverveida, bet ne dabī gas, bet tā das kā veikalā paciņ ā s.
Dvieļ i tika paņ emti lī dzi uz pludmali, paklā jiņ i sauļ oš anā s krē sliem tika doti bez maksas.
WI-FI pē c ieraš anā s tika sniegts bez maksas visu uzturē š anā s laiku un lieliski nozvejots visur.
Veikalos pā ri ielai ir izpā rdoš ana.
Uz Kemeru gā jā m pastaigā ties 3 reizes, maksa bija 4.5 liras jeb 1 dolā rs.
Uz Phaselis devā mies paš i, par to stā stī ja pā rdevē ja no viesnī cas ā das boutique, tas ir tikai atkritums, lī cis fotosesijā m. Nianse, ja nolemjat tur doties viens, tad izejiet uz š osejas un ik pē c 15-20 minū tē m mikroautobuss dodas uz Fethiye un maina liru, jo ieeja maksā.30 liras no vienas, bē rnam 4 gadi ir bez maksas . Atbraucā m ar dolā riem, tad gaidī jā m nā kamo mikroautobusu, lai no š ofera samainī tu dolā rus pret lirā m.
Paš i ar kā jā m devā mies uz Goynuk kanjonu, 20 minū tes lī dz tiltam un 40 minū tes lī dz ieejai, un tad gā jā m lī dz slē gš anai. Skaistums ir elpu aizraujoš s, pa ceļ am viņ i savā ca veselu greipfrū tu mugursomu pamestā dā rzā .

Man ļ oti patika viesnī ca, personā ls, Turcija kopumā , noteikti atbrauksim š eit vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu