Laba viesnīca. Ieteicams.

Rakstīts: 20 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 9 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s ar sievu š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau treš o reizi. Lieliskas brī vdienas. Ieradā mies agri no rī ta. Reģ istratū rā , tā pat kā iepriekš , viesnī cā ir lieliska darbinieku attieksme pret atpū tniekiem. Neskatoties uz rī ta ā tri izdeva izlī gumu.
Š ogad viesnī cā izremontē tas telpas, santehnika un nomainī tas mē beles. Jauna gultasveļ a. Istabas tī ras, seifs, ledusskapis, skapis, gultas, TV ar krievu un ukraiņ u programmā m.
Tā kā lī cis ir samē rā slē gts no vē jiem, tad atpū tas laikā bija ļ oti ē rti peldē ties un sauļ oties (dienā +30-+35 saulē , ū dens ap +24 +28 grā diem). Pludmalē ir kafejnī ca, kas piedā vā gan alkoholiskos, gan bezalkoholiskos dzē rienus. Kafejnī cas darbinieki labi pā rvalda krievu valodu. Tiesa, alkohols tiek izdalī ts nelielā s porcijā s un mī ļ otā jiem problē ma ir jā atrisina vairā kas reizes.

Ū dens ir pilnī gi dzidrs, un snorkelē tā jiem patiks redzē t daž ā das zivis.
1) Ē diens: mums ļ oti patika. Plaš s produktu klā sts, visi pagatavoti ļ oti garš ī gi. Brokastī s: olu kultenis, vā rī tas olas, desiņ as, sautē ti un svaigi dā rzeņ i, graudaugi ar ievā rī jumiem, jogurti, franč u grauzdiņ i, pankū kas ar ievā rī jumiem, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienā s: vairā ku veidu gaļ a (vista, zivis, jē ra, liellopa gaļ a), rī si, kartupeļ i, dā rzeņ i un augļ i daž ā dā s variā cijā s, vakariņ ā s uz grila gatavo ļ oti garš ī gu gaļ u un zivis, dā rzeņ us un pat augļ us. Restorā ns ir liels, vienmē r visiem pietiek vietas, rindu praktiski nebija. Regulā ra š efpavā ra uzraudzī ba.
2) Personā ls: viesnī cas darbinieki ir laipni pret saviem viesiem, atsaucī gi un gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā . Ī paš s paldies dā mā m reģ istratū rā.
3) Animā cija: pludmalē š autriņ as, boč ija, joga, vē derdejas nodarbī bas sievietē m. Vakarā mini diskotē ka bē rniem. Izrā des pieauguš ajiem notiek no 21:30 lī dz 23:00 (nat.
dejas, vē derdejas, konkursi).

4) Teritorija ir ļ oti zaļ a un ziedoš a. Pastaigas nav garlaicī gas. Viesnī cas teritorija ir sakopta un apkā rt ir skaisti ziedi un kaktusi, kas uzziedē ja mū su ieraš anā s brī dī.
5) telpas kopumā ir labas. Vietas ir pietiekami, milzī gs pluss ir balkons ar ē rtiem krē sliem
6) pie ē kā m atrodas divi baseini.

Cilvē ki biež i jautā par ceļ oš anu: es iesaku Ginzu (Gulnara aģ ents) pā ri ielai no viesnī cas. Lieliski krieviski runā još i ceļ vež i un normā la cenu politika, kas atš ķ iras no jū su tū roperatora uz labo pusi. Ja kā du interesē š is jautā jums sī kā k, rakstiet uz pastu.
Ieteicams tiem, kas vē las pavadī t relaksē još as brī vdienas ar skaistu dabu un skaistu tī ru jū ru.
Vienī gā problē ma ir maksas Wi-Fi. Tač u ir cerī ba, ka š is jautā jums atrisinā sies par labu atpū tniekiem.

Ieteicams. Plā nojam atgriezties vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu