laba viesnīca, tiem, kas vairākkārt tajā atpūšas, ir bonusi

Rakstīts: 1 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 20 — 29 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmo reizi š ajā viesnī cā apmetā mies 2014. gada jū nijā . Vienmē r gribē jies š eit atgriezties. Š ogad no 20. lī dz 29. jū lijam atkal atnā cā m atpū sties pie SeaGull. Mums patī k siltā un mā jī gā atmosfē ra viesnī cā , sakopta teritorija, daudz zaļ umu un ziedu. Teritorija ir tī ra, arī pludmale tiek uzturē ta kā rtī bā . Tai ir sava piestā tne, kur ir patī kami sē dē t pie galdiņ iem, satiekoties ar saullē ktu un saulrietu. Dienas laikā uz mola aktī vi strā dā viesnī cas animatori - š eit ir aerobika, un austrumu dejas un stepa aerobika un ū dens aerobika - izklaide un aktivitā tes atpū tniekiem katrai gaumei. Vī rieš iem baseinā - ū dens sporta veidi un daž ā das sacensī bas - aktī vā atpū ta. Ar bē rniem animatori dienas laikā pavada daudz aktivitā š u - ekskursijas pa viesnī cu un aizraujoš i stā sti par viesmī lī gā s Turcijas floru un faunu. Vakarā pē c vakariņ ā m - diskotē ka bē rniem un pē c tam - tempmatiskas izklaides pieauguš ajiem, piemē ram, meksikā ņ u ballī te, karaoke utt. Programma katrai dienai ir atš ķ irī ga un interesanta. Viesnī cā ir labs hammam, sauna, masieri ar sertifikā tiem. Pakalpojuma kvalitā te hammam ir lieliska. Viesnī cā ir arī neliela trenaž ieru zā le ar daž ā diem trenaž ieriem. Viss ir darba kā rtī bā un zā le atvē rta jebkurā laikā , var trenē ties saviem spē kiem.
Numuri ar skaņ as izolā ciju, kas ir labi. Tī rī š ana katru dienu.
Ē diens - vienmē r svaigs ē diens, ir daž ā di ē dieni, izsalcis nepaliksi. Katru dienu ē dienkartē ir gaļ as un zivju ē dieni. Turcijā , protams, priekš roka tiek dota vistai vai tī tara gaļ ai, nevis liellopu gaļ ai, tač u joprojā m pastā v daž ā dī ba. Augļ i un ogas – atbilstoš i sezonai. Ir desertu izvē le. Ē dienkartē vienmē r ir tvaicē ti diē tiskie ē dieni.

Ir a la carte restorā ns. Tas piedā vā elegantus zivju ē dienus, kas tiek gatavoti atseviš ķ i.
Salī dzinot ar 2014. gadu, ir kļ uvusi labā ka apkalpoš anas kvalitā te, redzami remontdarbi, ierī kotas jaunas puķ u dobes un iestā dī ti jauni stā di.
Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs, nepiederoš as personas nav ielaistas viesnī cas teritorijā .
Man ļ oti NEPATIEK TŪ RISTU UZVEDĪ BA, kas atļ aujas ierasties restorā nā slapjos peldkostī mos virs poreo)))) - un ar š ī m mitrajā m drē bē m nolika savus slapjos ē zeļ us uz mī kstajiem krē sliem ! ! ! Vai vē l viena lieta: rī tausmā nā ciet uz pludmali, uz baseinu (viesnī cā tie ir divi) un uz zā lienu, kur ir daudz sauļ oš anā s krē slu - un ņ emiet š os “sauļ oš anā s krē slus” (! ) visur vienlaikus. laiks, tas ir, nolieciet dvieli vai akmeni, lai neviens nedabū ja, lai gan viesnī cā ir daudz vairā k sauļ oš anā s krē slu nekā atpū tnieku!
Š ie brī ž i ir ļ oti satraucoš i...un rodas iespaids, ka viņ š neieradā s Turcijā atvaļ inā jumā , bet gan vienā no postpadomju telpas suverē nā m valstī m)))))
Viesnī cu iesaku visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu