Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet izdarīt pareizo izvēli
Mēs izvēlamies starp viesnīcām: Crystal Aura Beach Resort & Spa 5 * un Alkoclar Exclusive Kemer 5 *. Es gribu aktīvu animāciju, nevis nogalinātus numurus. Viesnīcas izvēlamies pašā Kemerā, ciemati nav interesanti, mīlam pilsētu un promenādes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-12-164 gadā atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар Olgaolga153
Alkoclar pēc īpašnieka maiņas nav mainījies uz labo pusi. Es to neapsvērtu.
аватар sergey.18071972
"Crystal" ir labāks par "Alcoclar".. Bet jāsaprot, ka tās joprojām ir viena un tā paša koncepta un cenu diapazona viesnīcas. Nu ko lai saka .. Tas ir pamatīgs "4 ar mīnusu" .. Telpas nav nokautas, bet ir amortizētas, visur ir rindas (bāri un restorāni ar pludmalēm). It īpaši, ja jūs dodaties sezonas laikā, jums tas īsti nepatiks. Nevarētu teikt, ka tie (īpaši Crystal) ir pilnībā domāti neliešiem. Labi. Animācija ir viduvēja. Atkarībā no tā, kas jūs, protams, interesē.. Nu, satraukums baseinā ar sieviešu aerobiku noteikti būs.. Arī šautriņas un ķegļi tiks notriekti. Viņi aicina šaut no gaisa, viņi joprojām spēlē loto.) Vakarā amfiteātrī jums tiks parādīts burvis un "pasaules tautu dejas")) dejas ar spalvām uz galvas. Vai jūs tas interesē? Šī ir Turcija, mazulīt)) Programmas ir interesantākas dārgākās viesnīcās. Jā, un pat tas ir apšaubāms.. Piemēram, man patīk Asteria Fantasia in Camyuva 5 stars ultra (6 reizes) pagājušajā gadā bija 2 reizes jūnijā un oktobrī. Nu tur "Turku naktī" bija "Grādi", "2 Maša" un "Diana Arbenina".
аватар sergey.18071972
Man interesanti jums jautāt, kāpēc norēķini jums neder. Tie atšķiras viens no otra. Kamjuvā ir promenāde un kafejnīcas.Kur var pastaigāties Kemerā? Gar mošeju? )) Pa labi Migros un Flo, pa kreisi Waikiki un Keriful... Un visa pastaiga.. Tur neēdīsi.. Kāda jēga iet uz 5-ultru un ēst apšaubāmu šavarmu ielu tavernās. ? Ja vajag promenādi, tad jābrauc uz Marmarisu vai Bodrumu. Tur vismaz kur pastaigāties.. Nu vai uz Antāliju. No Chamyuva uz Kemeru var nokļūt dažu minūšu laikā ar dalmušku un promenādi līdz pulksten 23.00 - savukārt dolmushki brauc par 1 dolāru.
аватар ira707
Ciematos visu laiku atpūtās, bet viesnīcā sēdēt ir garlaicīgi, pēc vakara izrādēm gribas kaut kur iziet un pastaigāties pa pilsētu. Mums nav mērķa sēdēt un ēst kafejnīcās, bet mums patīk pastaigāties pa krastmalu, iet uz kafejnīcu paēst saldējumu un padejot vai pastaigāties pa parku. Tas viss ir Kemerā. Beldibi nav kur staigāt, kaut kur jāiet, Konakli krastmalas nav, Belekā arī krastmalas nav. Viesnīcas, kas man patīk, bieži atrodas nekurienes vidū, un, lai tiktu vismaz līdz Migros, ir jāiet... Kemerā ir ballītes sajūta. Man ļoti patika Hydros Club un Orange, bet es gribu izmēģināt kaut ko citu, nevis doties uz tām pašām viesnīcām, tāpēc manas acis aizkrita uz šīm.
Marmaris - tie bija, promenāde bija super, bet jūra augusta beigās mums bija vēsāka nekā Kemerā, un mēs mīlam silto jūru.
Bet Camyuva es nezināju, ka tur ir krastmala, jums ir jāskatās tur esošās viesnīcas).
аватар ira707
sergey.18071972 vai tu domāji šo viesnīcu??Asteria Kemer Resort 5*? kur uzstājās "Grādi", "2 Masha" un "Diana Arbenina".
аватар ira707
sergey.18071972 - staigāja google maps pa Camyuva, neredzēja uzbērumu. Mani neinteresē promenāde no veikaliem - starpkrastmala ar diskotēkām / kafejnīcām / parkiem
аватар neppmann
Apskatiet Doubletree by Hilton.
Mūsu priekam nebija robežu...
аватар ira707
neppmann Es sākumā paskatījos uz Hiltoni, bet mēs to nevelkam ((
аватар Vika284
ira707 apskatiet viesnīcas Bodrumā Gumbet līcī, vienā no siltākajiem līčiem, un ballīte ir visa tuvumā
аватар Vika284
Un no šīm 2 viesnīcām Crystal Aura Beach Resort & Spa skatiet citu jauniešu viesnīcu Kemeras centrā Asdem Park Hotel 4 *
аватар ira707
Vika284 Paldies! Esmu daudz dzirdējis par šo viesnīcu un apsveru šo viesnīcu ballītei bez bērna)). Un ar savu meitu man vajag 1 rindiņu)
Kuras viesnīcas jūs varat ieteikt pilsētā Gumbet Bay? Vai ir promenāde un parki?
аватар lazy_person
ira707 Kāpēc jūs neuzskatāt par "Fame Residence Kemer Hotel & SPA 5*"? Viesnīca Kemeras centrā. Viss ir tuvu, viss ir blakus. Viesnīca atrodas promenādē, skaista pludmale, labi numuriņi, apkalpošana...
аватар lazy_person
Starp citu, man arī ļoti patīk "Day&Night Connected Club Hydros HV-1".
аватар TCL07
lazy_person "Fame Residence Kemer Hotel & SPA 5*" neuzskatu, jo ir diezgan kluss, animācijas nav vispār. Pati viesnīca ir forša un vieta izcila, bet teritorija jau diezgan niecīga un nav animācijas, labi ja brauc uz nedēļu, ne vairāk un tikai ar pieaugušo kompāniju, kas vēlas pilnīgu atpūtu, pusaudzis tur būs garlaicīgi. Plānojam uz 2 nedēļām, vajag kaut ko ballītiskāku.
Hydros atbilst visām mūsu prasībām un Orange arī, bet kaut kā negribas tur braukt otro gadu pēc kārtas
аватар TCL07
atbildēja no manas māsas konta, mana parole ir darbā))
аватар Vika284
Bodrumā, kad izlasīju, ka vēlaties Kemeras centru un jums patīk jauniešu viesnīcas, piemēram, "Day & Night Connected Club Hydros" domāja, ka jums ir vajadzīgas ballītes un klubi
Gumbet ir silts līcis un neskaitāmu klubu centrs, daudzi veikali, netālu un tuvu pilsētas centram ir liels tirdzniecības centrs, pašā rajonā ir vēsturiski apskates objekti, bet šī teritorija nav zaļa. Ja mēs uzskatām viesnīcu šajā līcī, tad Asteria Bodrum Resort 5 *, Goddess of Bodrum Isis Hotel 5 * var būt arī kāda specifika (ja jūs interesē, es varu aprakstīt viesnīcu sīkāk)
Siltie līči zaļajos mežos ir Guvercinlik, Torba un Gelturkbuku, taču tuvumā nav krastmalu un lielākā daļa viesnīcu šajos līčos ir ļoti dārgas, taču Blue Dreams Resort & SPA 5 * var būt piemērota cenai.
аватар Vika284
Ar ļoti garu promenādi ar skatu uz Grieķijas salām un saulrietiem kā uz Santorini-Turgutreis, bet pati teritorija nav zaļa. Bet tā ir kā atsevišķa pilsēta ar savu ostu, veikaliem, restorāniem, maziem iepirkšanās centriem, zaļo teātri, mākslas objektiem, galveno Bodrumas lielo tirgu. Bet Turgutreis ir atklātā jūra. Tikai La Blanche Resort 5 * un blakus esošajā Sundance 5 * ir mākslīgi izveidots slēgts līcis, Kadikalesi apgabala pašā sākumā ir daļēji dabiski slēgts līcis - viesnīcas Kadikale Resort, Yasmin Bodrum, Sianji Well Būt
аватар ira707
Paldies Vika284, devos mācīties)
Vai arī varat pateikt, kuri ir Sidē 1. līnijā un blakus krastmalai un parkiem un aktīvajai animācijai?
аватар Vika284
Ja Side ir Kumkoy, tur ir labākā promenāde
Es nezinu, kā tagad ir cenas Baltkrievijā, ļoti labas viesnīcas šajā rajonā ir Terrace Beach Resort un Sunis Kumkoy
Un ja zaļa, aktīva animācija, bet grūtības ar Voyage Sorgun krastmalas klātbūtni
аватар ira707
Vika284 Paldies! ES mācīšos)!
аватар Veronika7081
Ja jums ir vajadzīga saprātīga cena un jaunatnes koncepcija, tad es plus par TUI Day & Night Connected Hidros Club.
Kāpēc neviens neiesaka Orindžas apgabalu Kemerā? Vai arī viesnīca ir mainījusies uz slikto pusi?
Un Voyage Sorgun ir vairāk piemērots ģimenes brīvdienām. un turklāt ar lētumu nespīd pat Baltkrievijā.
аватар Veronika7081
Lasīju, ka autors neuzskata par Orindžas apgabalu, jo tur jau ir nodaļa.
аватар ira707
TUI Day&Night Connected Hidros Club un Orange County - mums ļoti patika, bet mēs tos neuzskatām, jo šogad tur atpūtos, gribu pamēģināt ko savādāku, lai nebrauktu uz tām pašām vietām. Bet kā izrādījās, tad Kemerā nav tik liela viesnīcu izvēle (pašā pilsētā).
Varbūt kāds var ieteikt šādu plānu viesnīcām citās pilsētās (Alanjā vai Sidē), kas atrodas pilsētā, nevis ciemos.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl