Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kas ir labāks: Akka Alinda (komforts), Akka Antedon vai Karalienes parks Le Jardin?
Palīdziet, labie cilvēki! Atkal esmu izvēles grūtībās... Uz 20. maiju es rezervēju Queen's park Le Jardin, kuru apmeklējām pagājušajā gadā un mums tas patika, bet pēc Ēģiptes a la luksusa viesnīcas apmeklējuma pirms nedēļas es domāju par viesnīcas modernizāciju. viesnīca. Patika Akka Alinda (komforts) un Akka Antedon. Lasu recenzijas, skatos video un ciešu... kuru izvēlēties, vai varbūt pametu Le Jardin (var atkārtoti izdot bez maksas līdz 31. decembrim)? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-11-244 gadā atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар Igor_m
Hotel Mardan Palace 5 * un jūsu "mocības" beigsies .... kopā ar naudu.
аватар dio_travel
Ir skaidra Queens Park / Alinda / Antedon gradācija. Par cenu jūs arī redzēsiet atšķirību, dažāda līmeņa viesnīcas. Le Jardine viegls/vidējs, Alinda augsts, Antedon gandrīz VIP
аватар Inga25
Akka Antendon sezonā ir bērnu un daudzbērnu ģimeņu skudru pūznis. Ļoti nemierīgs... Nekādu greznību nemanīju, kazahi daudz atpūšas (acīmredzot kazahu tūroperatori mājās aktīvi reklamē Antendon)... cena augsta dēļ šikās virtuves, restorāns 5 + +, viesnīca ir tiem, kam patīk pārēsties, vienkārši nav iespējams pretoties, 6 -8 gaļas veidi dienā, zemenes, dažādi augļi utt. Gandrīz zem logiem ir mošeja, tāpēc no istabas no rīta līdz vakaram dzirdēsiet visas lūgšanas...
аватар nadezda2017
Le Jardin ir eleganta viesnīca. Bet vai ir vērts atkārtot ar tik daudzveidīgām viesnīcām?! Es laikam izvēlētos Akka Alindu.
аватар vitas2015
Jūs esat drosmīgi cilvēki... Lai dotos uz Turciju šajā gadalaikā...
аватар natashal1
Igor_m, viņi to nepiedāvā, acīmredzot tas ir labi ....
dio_travel starp alindu un antedone ir 150 eiro starpība, salīdzinot ar 350 un 500 eiro par le jardine.150 nav tik liela atšķirība, tāpēc padomāju.
Paldies Inga25, nevēlos pārēsties, man tik ļoti patika svari Ēģiptē, kas visas 8 dienas rādīja vienu un to pašu skaitli, lai gan ēdiens bija ļoooti garšīgs.
paldies adezda2017!
vitas2015 kāpēc? Mēs pagājušajā gadā bijām maija brīvdienās.
аватар dio_travel
tad antedons
аватар dartie
Akka Antedon 100%
аватар Vika284
Akka Antedon Beldibi ar "skaistajām" Beldibi pludmalēm, noteikti labāk Kirish Akka Alinda vai Le Jardin, skatiet arī Limak Limra
аватар natashal1
Paldies Vika284! ES būšu.
аватар Senta
Izmēģiniet Queen's Park Tekirova, mums ļoti patika, manuprāt, labāk nekā Jardine
аватар dartie
Nirvāna arī laba, divas reizes atpūtāmies
аватар Olgaolga153
Ja izvēlaties pēc atrašanās vietas, tad esmu par Akka Alindu. Kirish ciems ir mazs, kompakts. Netālu no Kemeras centra desmit minūšu laikā jebkurā laikā var tikt līdz centrālajam laukumam, pastaigāties, iepirkties. Beldibi ir izstiepts garā joslā starp jūru un kalniem. Piekraste ir akmeņaina, lai gan tādās viesnīcās kā Antedon pludmale tiek iztīrīta un pavasarī bagātīgi pārklāta ar smiltīm.
аватар natashal1
Pagājušogad bijām Kirišos, gribēju uz citu vietu, bet paskatījos kartē, ka Beldibi ir īpašs un nav kur staigāt. Kirišu piesaista tās tuvums Kemerai, bet Beldibi - Antālijai.
Tomēr es vairāk sliecos uz Alindu, uz Antāliju var aizpeldēt ar jūras autobusu, īpaši tāpēc, ka pagājušajā reizē nesanācām. Man ir sapnis apmeklēt dziju veikalu Antālijā (tikai es pazaudēju karti...) un nopirkt nubuku no Kartopu vai Ice. :)))
аватар Vika284
Ja jaunā Kemeras atrašanās vieta un apgabals un relatīvais tuvums Kemeras centram ir tik svarīgi - Club Med
Un ja daba un jauna vieta ir tik svarīga - Oludeniz, Fethiye, Icmeler, Sarigerme, Marmaris
Ja daba, tad svarīgi, lai ir Marmarisas iepirkšanās centri
аватар natashal1
Vika284 , paldies, bet mums nav tik liela viesnīcu un galamērķu izvēle.
аватар ysv2402601
Personīgi plānoju citu reizi (4. vai 5.) un tikai Akka Antedonā. Esmu kopā ar savu dēlu šogad no 30.05. līdz 11.06. atpūtušies. Mums ar dēlu bija ļoti jautri.
Tāpēc iesaku Akka Antedon. Labāk atpūsties maija beigās - jūnija sākumā (nav tik karsts kā, teiksim, augustā līdz + 45-47 C), augļi un dārzeņi ir krājumā, un arbūzi ir vienkārši burvīgi. Mēs ar dēlu pat aizvedām mājās pēc mammas.
аватар ysv2402601
un tālāk.
аватар ysv2402601
un tālāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl