Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, konsultējieties par jauniešu ballīšu viesnīcu Kemerā, nevis ciematos
Bijām TUI Day & Night Connected Hydros Club 4 *, man ļoti patika, gribu pamēģināt citu viesnīcu. Lai būtu aktīva animācija, diskotēkas. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-07-265 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар Vika284
Orindžas apgabala kūrorts Kemerā
аватар lazy_person
Es biju Hidrosā. Es neteiktu, ka šī ir jauniešu un ballīšu viesnīca... daudz bērnu, ģimenes tipa viesnīca ar bērnu animāciju. Tu biji tur, nākamo katru vakaru dārd "Orange County Resort Hotel 5 *" .. visi arī uzskata to par jauneklīgu.
"Asdem Park 4 *" - Kemer ... katru vakaru ir arī ballīte ...
аватар lazy_person
Apskatiet "Club Med Kemer" (Club Med Kemer) - tas atrodas aiz Moonlight pludmales. Tur tiešām ir jauni cilvēki... bērnu nav, ārzemnieku daudz. Vieta ļoti gleznaina, skaista jūra. Vienīgais negatīvais ir tas, ka tas atrodas tālu no Kemeras centra.
аватар Vika284
Ja ne Kemerā, tad ir pieejamas arī jauniešu viesnīcas Marmarisā un Bodrumā, kā arī netālu no daudziem klubiem, aktīvas animācijas un diskotēkām.
Grand Azur Marmaris 5 * un vieta ir skaista un jūs varat staigāt līdz Bar Street Marmaris, daudzas viesnīcas, kas ir paredzētas tikai pieaugušajiem, ir arī tuvu naktsklubiem, gandrīz viss, kas atrodas netālu no Bar Street, ir orientēts uz 24 stundu satiksmi
Royal Asarlik 5 * Bodrumā noteikti ir aktīva animācija un diskotēkas, daudzu naktsklubu zonā, un dienas laikā ir dienas klubi, kur no 10 līdz 18:00 notiek dienas diskotēkas un putu festivāli. var arī atpūsties 24 dienas dažādās vietās
аватар Olgaolga153
Es piekrītu iepriekš minētajām viesnīcām.
Club Med Kemer ir ļoti labs, taču tas ir paredzēts sporta, galvenokārt motorizētu ūdens sporta veidu, cienītājiem. Viesnīca ir "franču", mūs var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem. Viesnīcā bieži tiek rīkoti tematiskie vakari ar noteiktu apģērba kodu ("rozā" vakars, "balts" utt.). Un jā, tas atrodas tālāk no galvenās kustības.
Orange County, iespējams, ir vispiemērotākā iespēja. Vai Asdem Park, tas būs lētāk.
аватар imaf68930
Es atbalstu visus komentētājus) 0))
аватар ira707
Paldies visiem par atbildēm, es dodos izpētīt.
Orange County Resort Kemer 5 * - patiešām pērkons visā Kemerā), tas ir daudz dārgāks nekā Hydros, ja mēs to izstiepjam atbilstoši budžetiem, tad, protams, tur)). Ja nē, tad paskatīsimies uz pārējo.
Club Med - šķiet, ka viņi to nepārdod Ukrainā ((, es neatradu, kuram operatoram ir cenas par to
аватар ira707
Club Med un Asdem Park 4 - nav pārdošanā Ukrainā ((. Vai papildus Orange County Resort Kemer 5 * var kāds cits ieteikt kādu viesnīcu, īpaši Kemerā?)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl