Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Ko viņi tagad ņem Turcijā, dolāru vai eiro, citādi visiem tūroperatoriem cenas ir eiro?
Ko viņi tagad ņem Turcijā, dolāru vai eiro, citādi visiem tūroperatoriem cenas ir eiro?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-02-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар ollennka
Tici man, VISS tiek uztverts ar prieku.
аватар Olgaolga153
Tas ir Ukrainā eiro. Mums ir gan rubļos, gan dolāros.
Un Turcijā jebkura valūta ir apsveicama. Es joprojām dodu priekšroku dolāriem. Turki bieži ir viltīgi. Un par to pašu sīkumu viņi var paņemt divus dolārus un divus eiro.
аватар AllOverTheWorld
Autor, tu uzdevi nepareizu jautājumu.
Pašā Turcijā tiek lietota gan vietējā valūta, gan dolārs un eiro.
Bet kopš šī gada tūroperatori Ukrainā, Turcijā atšķirībā no iepriekšējiem gadiem tiek uzskatīti par eiro (izmaksas tika paziņotas dolāros)
šogad daudz jau šī neskaidrības dēļ TA paziņo cenu un rēķina pēc TO $ kursa, bet tā ir reāla kļūda, visas tūres šogad Turcijā TO mājaslapā norādītas €
аватар helena_fortuna
Es vienmēr vedu eiro uz Turciju.
Taču tur var maksāt gan dolāros, gan eiro.
Vai arī vienkārši nomainiet USD un eiro uz Turcijas liru, kad ierodaties Turcijā.
аватар Vosik1964
pagājušogad paņēma dolārus par precēm un iedeva sīknaudu arī dolāros,bet lasīju ka Erdogans mudināja turkus atbrīvoties no dolāra!Tāpēc jautāju.Kas zin kā ir tagad?
аватар helena_fortuna
Gaļina50 un ārzemnieki dod šokolādes.
// Dāvana vai padoms //
Un es arī mīlu Alyonku.
tursija, kā jums patīk. Galvenais ir dot to, kas patīk
аватар helena_fortuna
Vosik1964 nav par šo tēmu.
аватар helena_fortuna
Vosik1964 Nu tu viņiem esi ārzemnieks.
Un kurš tev liegs mainīt valūtu?
Es vienmēr ņemu eiro.
аватар helena_fortuna
Pagaidām neviens netiek vaļā.
Kā būtu pavasarī un vasarā? To zina tikai Erdogans!!
аватар AllOverTheWorld
helena_fortuna, kas ir mežā, un tu esi par malku...
apmulsis par jautājumiem?
аватар ziskin
Pateicoties Erdoanam un Putinam, valstis uzvarēja.
аватар helena_fortuna
AllOverTheWorld nav. Un tu?
аватар AllOverTheWorld
Vai tu esi pārliecināts?
un kāpēc šajā pavedienā ir šāds:
Gaļina50 un ārzemnieki dod šokolādes.
// Dāvana vai padoms //
Un es arī mīlu Alyonku.
tursija, kā jums patīk. Galvenais ir dot to, kas patīk
аватар ollennka
helena_fortuna, esmu traks ar šīm šokolādes konfektēm un sēklām.
аватар helena_fortuna
ollennka noteikti!
аватар evgenia0106
Laba diena! Mēs vienmēr maksājam dolāros par pēdējiem 6 gadiem kā brīvdienu. Tas, diemžēl, sāka izskatīt tikai šī gada talonus eiro (viltīgi). Un tāpēc dolārs mums ir izdevīgs.
аватар zolyshka111
evgenia0106, kāpēc tas ir viltīgi?
аватар Oleksii64
Tas ir viltīgi, jo skaitļi cenrāžos palika veci (dolāros), un jums ir nepieciešams vairāk vietējo papīru (eiro ir dārgāks par dolāru)
аватар zolyshka111
Oleksii64, kādos cenrāžos? Mājaslapās apkope norādīta eiro.
аватар Oleksii64
Un TO vietne nav cenrādis? Pagājušajā gadā viesnīca maksāja 1000, un šī 999 ir samazinājusies! Bet 1000 ir dolārs, un 999 ir eiro. Apsveriet.
аватар zolyshka111
Oleksii64, un ka tur ir paslēpta valūta un ir plika figūra, vai tomēr ir vērts atvērt acis un skatīties plašāk?
аватар zolyshka111
Un vispār šīs prasības ir vērstas pret viesnīcām Turcijā, nevis par uzturēšanu, turki ir tie, kas nolēma nopelnīt vairāk, nevis uzturēšana.
аватар nicknick
Es stingri iesaku visiem Turcijā norēķināties vietējā valūtā. Piemēram, pērn ieeja Fāzelī bija vai nu 20 liras, vai 5 dolāri. Kurss bija apmēram 5 liras par 1 dolāru (jūnijs-jūlijs). Likās, ka cena no Beldibi uz Kemeru bija 3-4 liras vai 1 dolārs. Tāpēc šķiet sīkums, bet vismaz 20% ietaupījums uz visu uzreiz. Un dažām lietām pat vairāk.
аватар Elenka08
Kāds sakars tam, kādu naudu pieņem Turcijā un kādā ekvivalentā maksā par tūri šeit??? Pirms pāris mēnešiem parādījās šī jaunā sistēma - maksa par braucienu grivnās, bet pēc kursa nevis dolāra, bet eiro.
аватар dod1962
Neesiet pārāk neizpratnē, visas cenas ir norādītas skaitļos Turcijas lirā pret Krievijas dolāriem Eiropai eiro. Bet ja nopietni, es vienmēr visur maksāju liras. Es vienkārši izņemu liras no bankomāta tik, cik man vajag veikalos, tikai maksāju ar karti. Vienmēr ir smieklīgi skatīties, kad tūristi samaksā dolāru par autobusa biļeti 3 liras ar likmi 5,2 vai eiro un apmierināti aizbrauc.. Protams, vienmēr katram gadījumam ir daži dolāri, bet es labprātāk maksāju vietējā valūtā . Pērciet dārgus dolārus vai eiro, pēc tam lēti īrējiet uz vietas vai maksājiet tirgotājiem pēc viņu izdomātās likmes. Starp citu, DENIS Bank Turcijā ir gandrīz Krievijas Sberbank filiāle, tā neprasa komisijas maksu, izņemot naudu no Sberbank.
аватар ollennka
Un vispār, vai esat par slinku, lai katru reizi skaitītu dolārus un eiro lirās? Esmu par slinku, tāpēc arī noņemu liru un nesatraucos.
аватар nicknick
Tiem, kas lidos no Zhulyan, Kijeva: lidostā, kā iekļūt un nekavējoties nogriezties pa kreisi, ir valūtas maiņas punkts, kur var nopirkt liras par grivnu. Pagājušajā gadā paņemt grivnas bija tas pats, kas uz vietas samainīt dolārus vai izņemt ar bankomātu. Tāpēc es paņēmu grivnu un gandrīz netērēju dolārus uz vietas. Starp citu, vēl viena nianse: Kemerā kurss nav tik izdevīgs kā, piemēram, Beldibi (Kemerā bija 3,8-4 liras par 1 dolāru, un Beldibi 4,5-4,7) mainot, arī Antālijā un es domā visās lielajās pilsētās . Tātad vai nu ņem avansā Ukrainā pēc grivnām, vai ja vajag liru uz vietas, tad vai nu aizej uz bankomātu (bet tur visticamāk būs konvertācija un komisijas maksa) vai meklē veikalus tālāk no tūristu vietām un ja jāmaina daudz, tad aizej uz kaimiņu par 3 lirām mazpilsētu un tur nomaini, bet vispirms noskaidro oficiālo kursu lira = dolārs un pajautā veikalam pēc kāda kursa viņi maina.
аватар __268998
Sveiki! Jūs varat doties ar savu bankas karti, tur jūs varat izņemt liras vietējās Denizbank bankas bankomātos, ar kuriem ir divreiz izdevīgāk maksāt nekā dolāros vai eiro, jo, piemēram, autobusā viņi var jums iedot sīknaudu no plkst. liras, bet ne no dolāra. Protams, katram gadījumam ir jābūt līdzi valūtas krājumam, un šeit es iesaku jums paņemt līdzi dolārus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl