Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Nejauši uzdūros informācijai, ka apģērbu tirgus Kemerā ir pārcēlies. Mēs bijām 2015. gadā, un viņš atradās kartinga zonas rajonā vai tamlīdzīgi) Un tagad?
Nejauši uzdūros informācijai, ka apģērbu tirgus Kemerā ir pārcēlies. Mēs bijām 2015. gadā, un viņš atradās kartinga zonas rajonā vai tamlīdzīgi) Un tagad?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-06-096 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар PolikSVT
Kas ir kartinga trase? Tirgus bija un ir vienuviet, ostas teritorijā, pie Ataturka ielas iztekas) ja nu vienīgi kaut kas mainījās "vakar".....
аватар olenkadam_gmail_com
kur ir pārtikas veikals...
аватар PolikSVT
Pirmdienās pārtikas tirgus pie Viking Star Hotel, aiz pasta. Ja jūs dzīvojat pienācīgā viesnīcā, kāpēc jums ir vajadzīgi dārzeņi un zāle?
Otrdienās apģērbs Deniz/Liman. Varbūt viņš pavirzījās mazliet tālāk uz Onno Tunc, bet neviens to neteica.
Kāpēc tērēt laiku šajā tirgū (otrdien)? Ko tur var nopirkt? Ķīniešu patēriņa preces) nav labu turku apģērbu! Waikiki, De Facto, vietējie veikali. Tirgus ir laika izšķiešana
аватар naitane
Paldies, jautāju par apģērbu tirgu. Es tur nopirku tik lielisku sajūgu, ka sapņoju par tādu pašu citās krāsās, tāpēc nerunājiet par "ko tur var nopirkt")))) Es ne pārāk orientējos ielās, bet tas bija pilnīgi uz otrā pārtikas veikala puse. Parastās dienās tuvumā ir liela tukša teritorija, es paskatījos uz satelītu - tas tiešām ir netālu no Onno Tunc.
аватар haber-x
PolikSVT
neviena viesnīca, pat "pieklājīga", ēdienkartē nenodrošinās "dārzeņu un garšaugu" sortimentu, kā arī augļus, kas nepieciešami noteiktam tūristam ...
аватар haber-x
PolikSVT
un kāda tev starpība kas, kas un kur jāpērk ??? nespried pēc sevis!
аватар PolikSVT
haber-x, kas tā par histēriju??? Ka neesi bijis pieklājīgās viesnīcās, es jau sapratu. Es nespriežu pēc sevis. Vienkārši, izmantojot savu ilggadējo pieredzi, saku, ka šajā tirgū lietas parasti ir dārgākas nekā vietējos veikalos.
аватар PolikSVT
Un kādi garšaugi un dārzeņi ir vajadzīgi “dažiem” tūristiem, kurus viesnīcā nedod? Šķiet, ka uz Āziju braucam pēc eksotikas ((((
аватар PolikSVT
Personīgi es dārgo laiku tirgū nepavadu ilgi. Mums mājās ir Ķīnas tirgus)))
аватар TINAEkb
Šogad apģērbu tirdziņš pārcelts uz pārtikas preču tirdzniecības vietu pie viesnīcas Viking Star, aiz pasta, tas strādā tikai otrdienās.
аватар Alexandr-
PolikSVT _____ "Tirgus bija un ir vienuviet, ostas teritorijā" (c)
Nu tu dod! Nemaz nav lietas kursā par Kemera lietām :)! Apģērbu tirgus tagad atrodas blakus Bergamotikai, aizmugurējā ceļā paralēli Ataturka bulvārim. Un TINAEkb arī raksta muļķības, nezinot ... Kaut kāds pasts ... Tirgus sākas tieši pie Bergamotes, un es nevaru precīzi pateikt, cik tālu tas stiepjas abos virzienos. Pēc mēneša būšu klāt, pateikšu droši. Starp citu, kad šis tirgus bija ostā, mēs tur bijām tikai 1 reizi. Nu, tagad jāpaskatās, kas ir kas :)
аватар TINAEkb
Apģērbu tirgus tagad atrodas blakus Bergamotikai
Ak, piedodiet, es pavisam aizmirsu, ka Turcijas tūristu dzīves centrs ir Bergamotes dārza kūrorts?
Aleksandr-, bet vai tev neienāca prātā, ka bez šīm četrām Kemerā ir arī citas viesnīcas, kas var būt ceļvedis dažu objektu meklējumos?
naitāne, apģērbu tirgus atrodas netālu no pasta, Vikingu zvaigžņu viesnīcas un mošejas, tajā pašā vietā un tur, kur ir pārtikas veikals. Un nav svarīgi, kur tas stiepjas, pat līdz viesnīcai Botanic.
аватар Alexandr-
TINAEkb ___Atvainojiet, pasts bez šaubām ir labāks atskaites punkts nekā Bergamote. :)
аватар PolikSVT
Aleksandr, manuprāt, pēdējo reizi Kemerā biju 2017. gada 1. novembrī. Un otrdienas tirgus bija vecajā vietā. Ja godīgi, jaunākās ziņas, kas mani interesē par Kemeru, ir tikai tirgus) ((((Daudz interesantāk ir tas, ka Alanā tika pabeigts trošu vagoniņš. Tika atklāta Gazipašas lidosta (
аватар Alexandr-
PolikSVT ___ Nu tad ir skaidrs. Tirgus pārcēlās tikai no 2018. gada februāra. Man arī tirgus neinteresētu, bet tā kā tagad tas būs pa rokai katru otrdienu, tad iegriezīšos pēc maiņas. Un kāpēc jūs tik ļoti uztraucaties par Gažipašas lidostu? Mainīsiet Kemeru pret Alaniju? Mani pēc Kemeras uz Alaniju nemaz nevelk. Lai gan tur pagāja jaunība, kas īsti)))
аватар PolikSVT
Aleksandr, nē, Alānija noteikti nav mana izvēle) vienkārši bieži draugi man lūdz palīdzēt ar ceļojuma izvēli, un es esmu ļoti pārsteigts, ka lielākā daļa ceļojumu aģentūru pat nezina, kas ir Gazipaša)) (( (tradicionāli braucu uz Turciju DR, tradīcijas nepārkāpju) un pavasarī tagad eksotika, Āzija un apkārtne (vecums .... un tik daudz ko gribu redzēt))))
аватар Alexandr-
PolikSVT ___Uz eksotikas rēķina. Mācību ekskursijas uz Austrāliju. Es ļoti gribu tur apmeklēt. Bet tas kaut kā ir nenormāli dārgi un vēl nav skaidrs. Manuprāt, pārsteidzošs kontinents. Dīvaini, ka tik maz TO to dara, un tie, kas nodrošina kaut kādas ekskursijas, nodrošina visu pēc ļoti juceklīgas sistēmas. (((
аватар PolikSVT
Ir tādi cilvēki) Tūrisma aģentūra Mir in Ekb. Tas ir bijis eksotisko tirgū ilgu laiku. Reiz es ar viņiem lidoju uz Singapūru un Malaiziju. Viss ir ļoti labi organizēts. Pat nepārvaramas varas apstākļos visi jautājumi tika lieliski atrisināti) Bet tas bija vakar)))) tagad, piekrītu, tas ir nenormāli dārgi ....... iespējams, es nekad neapmeklēšu Austrāliju) Turcija. Pieejams. Izdevīgi. Pārbaudīts. )))))))))
аватар naitane
Nu diskusija ...... Es godīgi atzīstu, ka es laikam esmu muļķis un nelietis, jo 5 * nemaz nav pa kabatai. Un, atrodoties Kemerā, es pat nepievērsu uzmanību, kur atrodas "pieklājīgas" viesnīcas un kur tās ir nepieklājīgas. Tirgus apmeklēju intereses pēc, pēkšņi uzrodas kaut kas lētam. Ar vīru atvaļinājumā iepirkties vispār nav iespējams))) Es veiksmīgi nopirku somu un tagad gribu atkal izskriet pa bazāru. Tā es sapratu, ka šogad tirgus ir pārcēlies no vecās vietas. Pilnīgi atceros, kur atradās pārtikas veikals un mošeja, paskatīšos šajā rajonā. Žēlsirdība)
аватар PolikSVT
naitane, tikai informācijai. Viesnīcas zvaigžņu vērtējums NEKAD nenozīmē tās kvalitāti. Ir 5 viesnīcas, kuras nav ieteicams apmeklēt bez maksas. Tu iekritīsi nekārtībā un badā. Un ir arī 3, kas maksā vairāk par 5, un ātri aiziet "stop". Tāpēc ļoti vērtīgi ir foruma dalībnieku padomi, kas palīdz atrast viesnīcu proporcijā "cena-kvalitāte"))) iepirkties nav iespējams ne ar vienu vīru)))) labākais iepirkšanās laiks ir tad, kad vīrs ēd pēcpusdienas snaudu istabā)))) un pat šajā laikā vietējos veikalos cenas ir viszemākās un pārdevēji ir pretimnākošākie))) labi atpūtieties un, protams, iepērkaties)))
аватар sergey.18071972
Bet baidieties no turku dieva)))) Turcijā, jūs varat doties tikai uz tirgu Stambulā vai Izmirā .. Viss pārējais ir skaistu lētu nelikvīdo aktīvu kolekcija no ĶĪNAS !!! . Vajag jakas Kemerā - ādas centrs pie Waikiki, vajag drēbes - Waikiki vai FLO .. vajag kā parasti gardumus vai tējas vai grubus, kas ir tikai valsts tīklā MIGROS - produkta kvalitātes un svaiguma garantija. Tirgū ir dārzeņi, augļi, ogas utt.
аватар TINAEkb
sergey.18071972, jā, lai viņi iet, žēl vai kā? Man ir žēl iet uz krāmu tirgu, bet daudziem tas patīk. Mēs visi esam dažādi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl