Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kādi ir laikapstākļi, gaisa un jūras temperatūra maija vidū? Vai šajā laikā ir vērts lidot uz Kemeras apkārtni?
Kādi ir laikapstākļi, gaisa un jūras temperatūra maija vidū? Vai šajā laikā ir vērts lidot uz Kemeras apkārtni?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2018-04-156 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  49
аватар moy_contakt
Siltākais reģions šajā laikā ir Alanja, un tad ir auksti peldēties jūrā. Protams, tas nenotiek gadu no gada, bet, ja neskaita pagājušo gadu, mēs katru gadu maija beigās braucām uz Turciju ar pāreju uz jūniju un bērniem jūra bija auksta (atpūtāmies Alanijā). Kemerā ir aukstāks. Ir kalni un tāpēc vēsāks. Bet atkal, ko jums vajag. Ja ņem viesnīcu ar apsildāmiem baseiniem, tad var braukt tagad, bet ja fokuss ir uz jūru... Tad maijs vēl būs auksts. Bet atkal, ja tev ūdens ir 18-22 gr, tas ir normāli.... Tātad jau silts, nu, vakarā varbūt gribās uzvilkt blūzīti, bet silts. Jūra ir auksta. Pagājušogad bijām Kemerā no 17.06 jau bija labi :)
аватар helena_fortuna
Forši...
Alanja ir labāka
vai Antālija - ir kur pastaigāties Un, pilsēta ir vienkārši skaista.
аватар agent_borabora
Pagājušajā gadā ūdens Kemerā bija šāds:
1. maijā +18C;
2.-6.maijs + 19C;
7-13 maijs +20С;
14-29 maijs +21C;
29-31 maijs +22C.
Alanjā parasti ir par 1-2 grādiem siltāks, turklāt ir līči, kur ūdens sasilst vēl ātrāk.
аватар 19062005
ūdens uzmundrina! jūs varat iegremdēties, bet peldēt var tikai valzirgus. gaidām kolhoznieka komentāru, kurš teiks, ka līdz maija vidum Kemerā ledus vēl nav aizgājis jūrā
аватар Inga25
Lieliska sezona. par Kemeru. Katru gadu lidoju prom ar bērnu, gan 21., 22.05 un līdz jūnijam. Nav infekciju, zemenes, ķirši. Gaiss 27-31C, ūdens 22-23, pa dienu ūdens pie krasta silts. Ar bērnu peldamies ilgi.
аватар lazy_person
Daudzas reizes ceļoju no 25.05 ... tā jau sezona. Ūdens vēl nav īpaši silts (20..21), bet gaiss diezgan vasarīgs...
аватар annanom
Vērts braukt
Izlasi manu pārskatu (bija maijā)
https://www.turpravda.ua/tr/kemer/Mira_Garden_Resort_Hotel-h26184-r159502.html
аватар _saffo_
Bijām jūnija sākumā. Bija vēsi! Jūrā nepeldējāmies, mums bija ļoti auksts. Es neriskētu.
аватар haber-x
19062005, kas tas ir ... Kolhoznic Turcijā sasalst jebkurā gada laikā!)) Tur būtībā nav iespējams sasildīties, pēc viņa domām))
topstarter - Alanjā 10 gadus viņi peldējās jūrā - tūre vienmēr tika ņemta no maija otrās dekādes
аватар ollennka
Manai gaumei maija otrā puse Kemerā ir labākais laiks. Ūdens + 18 + 22 man ir ideāli piemērots gaisa temperatūrā + 27 + 30.
Bet marķieru garša un krāsa atšķiras, skatieties paši.
аватар millamilla
Bijām Lieldienu nedēļas nogalē Belek Gloria Golf Resort, gaisa temperatūra bija + 25-26, un ūdens jūrā +18
аватар igor196017
ir auksti peldēties. Varat arī sauļoties pie baseina. Mana meita devās jūnija sākumā, viņa nekad nav peldējusies.
аватар alex45
Esmu vairākkārt rakstījis, ka katram cilvēkam ir savs ūdens temperatūras komforta līmenis.
Sezonu sāku 18 grādos,un otrs teiks,bet man ir auksti un 25 grādos.Man nepatīk ūdens jūrā zirga urīna temperatūrā,bet otrs priecājas.Tāpēc rakstot “Joprojām ir auksti peldēt” ir kaut kā nepareizi.” “Man ir auksti peldēt!” būtu skaidrāks. Citiem nav auksti! Tas pats attiecas uz gaisa temperatūru!
"Mana meita nekad nav peldējusies jūnija sākumā," un es pastāvīgi peldēju maija vidū Kemerā. Un mazie bērni arī peldējās! Tātad, kur ir patiesība?
аватар alex45
Pirmā fotogrāfija ir nevis piekrastes tuvumā, bet gan peldoties uz jahtas jūrā, un tagad rādu fotogrāfiju Kemeras piekrastē ar atpūtniekiem. Ir maija vidus!
аватар Inga25
jā, tas tā, maija vidū pilna pludmale, nav kur ābolam nokrist. Es neredzēju, ka kāds salst gaisā +30, bet peldēties vismaz reizi dienā, iet gan bērni, gan pieaugušie.
Gluži otrādi, cenšos atgriezties Maskavā 01.06-03.06, jo apnīk tāds karstums.
Šogad lidošu jūnija sākumā, bet speciāli izvēlējos Egejas jūru, lai būtu vēsāks. Jūnijā Antālijas piekrastē noteikti nosmaku no karstuma.
аватар igor196017
"Es sāku sezonu 18 grādos, un otrs teiks, bet man ir auksti un 25 grādi." Sāksim ar to, ka ne visi cilvēki ir valzirgus. Arī janvārī viņiem būs ērti peldēties. Maijā jūnija sākumā ūdens temperatūra ir 20-22 grādi. Lielākajai daļai cilvēku tas ir auksts ūdens.
аватар moy_contakt
Mēs ar vīru iegremdējamies fontos un iegrimām + 9 (pie + 30 gaisa), jo vannošanos ir grūti izsaukt. Pagājušajā gadā aprīļa beigās, Gruzijā pārejot uz maiju, es iegrimu, un vīrieši vispār bez kļūmēm nira no rīta, pēc uzlādēšanas un skriešanas.... Bija ūdens... Nu, varbūt 10- 13 grādi, Kvariati ciems, netālu no Batumi . Bet šī nav ērta peldēšanās, bet gan ekstrēma. Likumsakarīgi, ka Melnkalnē maijā iegāju ūdenī +18, un Alanijā maijā iegrimu.... Bet patieso baudu, lai neizskrietu no ūdens, bet gan peldētu, atpūstos, man sanāk, kad ūdens ir 25 un vairāk. Un man šķiet, ka cilvēks, kurš uzdeva jautājumu, tomēr nedomāja ziemas peldēšanu, bet gan ērtu peldēšanu.
аватар igor196017
Turcija maijam. Vai ir vērts iet. https://youtu.be/2rz5m6MQ7Eo
аватар alex45
Nedaudz nav skaidrs, kādi valzirgi peld +18 grādu temperatūrā, ledus gabalos vairs nav!Biju domājusi, ka peldētajiem valzirgiem ir daudz zemāka temperatūra!
Šeit, Dņeprā, lielākā daļa cilvēku peldsezonu sāk 18-19 grādu temperatūrā, pat bērni. Un es nezināju, ka Krievijā lielākajai daļai cilvēku vēsais ūdens ir 20-22 grādi, igor196017! Un es mierīgi peldējos Maskavas apgabalā un Jekaterinburgā, un netālu krievi peldēja tādā ūdens temperatūrā.
Nu, nerunāsim par ķermeņa temperatūras sliekšņiem, kurš kuram ūdenim dod priekšroku, viņi vienkārši TC pateica, kāds ūdens ir maija vidū Vidusjūras Antālijas līcī, un viņš izlemj, vai peldēties vai nē!
Un labāk ir paskatīties uz prognozi pirms lidojuma uz Turciju, bet tas nenotiek gadu no gada un tas būs redzams!
аватар igor196017
alex45 man siltam ūdenim ir tikai viens kritērijs - tu peldi pusi dienas un nenosalsti. Tie. ķermenis nav auksts. Tieši tāds ūdens man ir Turcijā septembra sākumā. Pagājušajā gadā tādu bildi redzēju Kemerā. Sieviete baltā cepurē no Pēterburgas piepeld pie bojām un karājas tajās līdz pusdienām. Un arī pēc vakariņām. Cilvēki burā, runā ar viņu, brauc prom, burā jauni. Viņa nesasalst ūdenī. Peldēt var 18 grādos, turklāt Krimas Lielajā kanjonā peldējām 8 grādos. Vasarā, karstumā, gluži pretēji, tas atsvaidzina un uzmundrina. Bet tas vairs nav domāts visiem un nevis peldēties, bet gan peldēties. Pat Krimā augustā jau trešo reizi ir vēsi izkāpt no ūdens. Ķermenis atdziest.
аватар ollennka
Man ir noslēpums, ka jūs varat pavadīt pusi dienas ūdenī. Un jo īpaši karājoties uz bojas)))).
аватар igor196017
sāli ārā
аватар 19062005
Labāk karāties uz bojām, nevis visu diennakti bārā. Redzējām vienu kliņģeri no Surgutas, kurš devītajā uzturēšanās dienā pēkšņi atklāja, ka tuvumā ir jūra!
аватар helena_fortuna
19062005 katram savs - es arī zinu tos, kas brauc uz viesnīcām slēpošanas kūrortos, un visu dienu atpūšas bārā.
Tātad, piekrītu - par bojām: Labāk!
аватар haber-x
Es arī redzēju pārmērīgas pulcēšanās cienītājus bārā no Ternopiļas)), lai norādītu uz savu pilsonību, viņi pat izkāra valsts karogu uz balkona)) kāpēc?
аватар ollennka
Arī es, godīgi sakot, labprātāk tusētu bārā, nevis uz bojām. Es nesaprotu, kas ir labāks uz bojām.
аватар igor196017
Tad tu nesaproti, kāpēc cilvēki pārklājas ar dubļiem un peld kā pludiņi Nāves jūrā.
аватар ollennka
Nu es vēl saprotu pludiņus - jocīgi, kad ūdens spiež ārā. Un kas tur ar dubļiem? Vai aklie redz, klibi staigā?
аватар Inga25
Jūras ūdens ārstē ekzēmu, dermatītu. Šeit ir sieviete un "mērcē" uz bojām. Bet gadu uz priekšu tas mineralizējas un izsāļojas). Viens no maniem draugiem pat nemazgājās pēc jūras... Man likās, ka tas nāk par labu ādai!
аватар iNicole
ollennka
atkarībā no tā, kā tusēt bārā - ja kā 19062005 rakstīja "Ieraudzījām vienu kliņģeri no Surgutas, kurš devītajā uzturēšanās dienā pēkšņi atklāja, ka tuvumā ir jūra!" - tā ir viena lieta, bet ja ar mēru - kaut kas cits)) bet ... es tajā komentārā saostu kaut kādu ķertu...;)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl