Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kurā Turcijas reģionā labāk doties pirmajā ceļojumā?
Sveiki, dalieties pieredzē, uz kuru Turcijas reģionu labāk doties? (lidojam 1 reizi)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2017-11-306 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  46
аватар Veronika7081
Tāpēc vispirms uzrakstiet savas preferences: oļu vai smilšu pludmale, kalnu atbilstība, piedāvātās brīvdienas laiks. Ļoti maz informācijas.
аватар NikaNikita
Serna7081 tu noteikti biji tur Turcijā? Vai arī citu cilvēku atsauksmes un atbildes pārrakstītas
аватар Veronika7081
NikaŅikita, Nika, nu, godīgi sakot, kaut kāds absurds. Protams, otd. Šāds apskats, kāds man ir par Barutu Hemeru vai Magic Life Waterward, nav paredzēts visiem. Starp citu, īpaši jums: es mīlu Turciju vairāk nekā Ēģipti, un es veltu daudz vairāk laika Turcijas apskatei. Lai gan pēc tavām barbām man negribas rakstīt atsauksmi. Kāpēc palīdzēt? Piepildiet savus izciļņus.
аватар lena-1294
Plānojam lidot maija 2 pusē, pludmale protams labāk smilšaina, bet mūs vairāk interesē viesnīca, lai nebūtu problēmas animācijas ziņā, restorāni un vispār vieta kur ir kur iet izklaidēties
аватар 7434776
Man patīk tikai Belek)
аватар Veronika7081
Kemera - oļu pludmales, kaut kur vairāk oļu, kaut kur mazāk. Bet tas ir kalnaini. Man šķiet, ka labāk maija otrajā pusē, galu galā Alanjā vai Sidē.
аватар lena-1294
Kemers mums ir ļoti ieteikts, un mēs esam pirmo reizi, un mēs nezinām, ko klausīties, mēs baidāmies, ka pēkšņi kļūdīsimies ar izvēli. Vispār vēlos skaistu dabu, omulīgu jūru un nepūlēties par ikdienišķām lietām
аватар Vika284
Belek ir labāks par Papillon Zeguma ar restorāniem un animāciju un pludmali nav problēmu, bija maija otrajā pusē, bet ja gribi siltāku tad brauc uz Alaniju
аватар Vika284
Es nosūtīšu jums saiti uz pieredzējušu un uzticamu Turcijas ekspertu Kemer Belek Alanjā un Antālijā, viņa atbildēja uz jūsu pēdējo jautājumu Olgaolga153, rakstiet viņai, viņa jums atbildēs precīzi un godīgi https://www.turpravda.ua/ acc/Olgaolga153/
аватар Veronika7081
Vika284, kā ar tevi? Mums likās, ka arī tu esi super eksperts. Ieņem pirmo vietu topā. Starp citu, tagad nav joku. Par tēmu: kāpēc jūs ieteiktu tikai Papillon Zyugma, nevis, piemēram, Palilon Belleville?
аватар Veronika7081
Un Olgaolga153 ir tiešām forša. Turklāt viņš ļoti labi prot sevi turēt.
аватар Vika284
serna7081 vienkārši patika, ēdiens, ēdiena kvalitāte un izvēle, personāla precizitāte, pludmale un viss, man vajag detaļas, meitene ir gatava aprakstīt, viņa bija Rixos Premium belek, bet man ļoti pretenciozi viesi šajā viesnīcā. Es vairāk mīlu Egejas jūras piekrasti un dzīvoju tur vairākus mēnešus
аватар neppmann
Lai ne par ko nepūlas - Baruts Kemers. Labākā viesnīca Kemerā. Bijām jau divas reizes. Un būsim vēl.
аватар lena-1294
Kā ar laikapstākļiem Belekā maijā?
аватар Veronika7081
neppmann, ļaujiet man pilnīgi nepiekrist Barutam Kemerā. Lai gan man personīgi patīk arī Barut ķēde. Ģimenes bizness otrajā paaudzē nes augļus – teicams serviss, viesnīcas ar dvēseli. Barutam Kemeram praktiski nav teritorijas, tāpat kā principā lielākajai daļai viesnīcu Kemeras centrā. Protams, kam patīk tusēt, tad pati lieta ir 600m un tirdzniecības centrs. Bet, ja vēlaties atpūsties no burzmas, īpaši ar bērniem, tad labākās viesnīcas Barut ķēdē ir viesnīcas Sidē, no kurām sākās Barutu ģimenes vēsture, piemēram, Barut Sorgun vai Barut Hemera. Sorgun, protams, ir daudz jaunāks, bet mazāk zaļš nekā Hemera.
аватар 7434776
Papillon zyugma super
аватар Veronika7081
Vika284, vai jums ir sava villa Fethiye?
аватар Vika284
Bet viņi neuzminēja ne ar pilsētu, ne ar villu)
Pēc laikapstākļiem tieši pirms nedēļas bija vesela tēma ar daudzām atbildēm
https://www.turpravda.ua/tr/question-67052.html
Maijā visur ir ērti sauļoties
аватар Veronika7081
Vika284, tātad ne ar tevi. Žēl gan.
аватар Veronika7081
Ļena, par laikapstākļiem un ūdens temperatūru jūrā maijā ir vēl pretrunīgāki viedokļi nekā par viesnīcām. :) Izlasi Wiki saiti.
аватар Vika284
Ņemiet vērā, ka Ramadāns sāksies nākamā gada maija vidū, viņi ļoti labi pasniegs vakariņas visās Turcijas viesnīcās, būs liela dažādu ēdienu un augļu izvēle
аватар Igor_m
Turcija ir laba visur no Kanakales līdz Mersinai. Es to pārbaudīju personīgi un vairāk nekā vienu reizi. Tak ej un neklausies nevienā....izņemot mani un tos,kas sniedza atbildes augstāk.
аватар dio_travel
Ja pirmo reizi, tad Antālijas piekraste. Ja gribi skaistu dabu, tad Kemeru. Pēc viesnīcas, atkarībā no budžeta. Ja labs 5 * un ne īpaši dārgs, jūs varat redzēt Kimeros parku. Ja ļoti labs 5k vai VIP, tad Rixos Beldibi, Gyural Premier Tekirova, Max Royal beidzot)
аватар helena_fortuna
Sveiki, lena-1294 Es ļoti mīlu Turciju.
Viss, ko vēlaties, ir Marmarisa, bet tur joprojām būs forši.
Pilnībā piekrītu Vika284. Bet laikam ne pirmo reizi...
1 reize = Es vēlētos, lai jūs paliktu pašā Antālijas pilsētā / labi, ja TU neesi viens no tiem, kam atpūta pilsētā nav atvaļinājums / un tad jūs noteikti iemīlēsit Turciju uz visiem laikiem.
Vienīgais, ka Antālijas sirdī ir VISAS viesnīcas - manuprāt ir 2: Ramada Plaza un Porto Bello Hotel Resort & Spa, otrā ir tālāk no centra.
Īsti nesapratu - ja vajag animāciju, tad šīs 2 viesnīcas nederēs.
аватар helena_fortuna
Igor_m, manuprāt, sniedza vispareizāko atbildi.
аватар Vika284
Cienījamais Igor_m, es izlasīju visus jūsu stāstus par Turciju, žēl, ka neapmeklējāt mūsu reģionu uz Bodrumu, kur var nokļūt ar vienu no 7 pasaules brīnumiem un prāmjiem uz Grieķijas salām. Viņa bija teātrī Mersīnā. Kanakālē Bredam Pitam zirgs patika.
Bet meitenes vēlas atpūsties skaistā viesnīcā un ar sauli
аватар Leponomg
Es izlasīju dažus padomus - un pirmais, ko es vēlos uzrakstīt, ir par viesnīcas zvaigžņu vērtējumu, tagad Turcijā ir krīze, un es ļoti neiesaku palikt 3 zvaigžņu viesnīcā, tikai 4 zvaigznes un augstāk. ja oļi nebiedē - brauc uz Kemeru, tur ir ļoti mājīgs un skaists līcis!
аватар Vika284
Es arī novirzīšos uz Rixos Premium Belek, kur ēdiens un izklaide, viesnīca un viss pārējais ir kārtībā, bet ir bonusi viesnīcas viesiem, kurus var apmeklēt bez maksas, man patīk, kad tas ir bez maksas,
Tematiskais parks Land of Legends
аватар Superoper73
Tieši tagad viņi jums ieteiks))) Pirmo reizi visur ir labi! Un labāk sākt ar trīs un tad, ja patīk, pakāpeniski pacelt latiņu. Tā kā pastāv iespēja, ka Turcijā tev tas nemaz nepatiks, nu, tur jūrā nav zivju, vai arī saule ir pārāk karsta, vai otrādi. Visi cilvēki ir atšķirīgi, katram ir dažādas izvēles, un tērē mazāk naudas un paskaties uz situāciju.
аватар Leponomg
Septembrī biju trīs rubļu banknotē - Sidē un trīs rubļu banknotē Kemerā oktobra beigās - viss šausmīgi slikti un sanitārija un pārtika! - Superoper73!!!!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl