Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Pastāstiet man, lūdzu, kurš zina labu tūrisma firmu
Sakiet lūdzu, kas zin, laba tūrisma firma Kemerā, pilsētā, lai nepārmaksātu tūroperatoram, tikai reāli pierādījies, esam ar maziem bērniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2012-08-2912 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар andreyf007
favori,
Grūti viennozīmīgi atbildēt uz Tavu jautājumu, firmu ir daudz, cenas no vietējiem uzņēmumiem tiešām zemākas, taču pastāv zināms risks iepirkties pie tiem, īpaši tāpēc, ka plānojat ceļot ar bērniem...
Šeit ir neliela nianse...
Pērkot ekskursijas no uzņēmumiem, kas nav operatoru saimnieki, tiek apturēta apdrošināšanas polise uz ekskursijas laiku.
Proti, ja tūrists nopērk ekskursiju vietējā uzņēmumā un, nedod Dievs, kaut kas notiek ar viņa veselību, apdrošināšana nedarbosies.
аватар 4yuka
RAVE!!!
аватар innysia14
Mēs paņēmām no Hero Tour Camyuva, viss izdevās lieliski. Labi ceļveži un autobusi.
аватар favori
Apdrošināšanas jautājums mani nedaudz uztrauc, jo man ir sava apdrošināšana, tai skaitā bērnam.
innysia14 paldies, ceru, ka atradīsim
аватар Olgaolga153
Apdrošināšana ir spēkā visu pārējo laiku, neatkarīgi no ekskursijām.
аватар sobaka63
Kemerā ir tūrisma aģentūra "Bond", mēs jau piecus gadus atpūšamies Kemerā un pasūtām, ja brauc 3-4 ekskursijas, tad atlaides ir labas.Nekad nav bijis problēmu
аватар PolikSVT
andreyf007, tas ir tavs transfēra ceļvedis, kamēr tu brauci uz viesnīcu, tu šo muļķību iedzini galvā? :)))))))))) Laikam viņš ir īsts pro! Un jūs droši vien esat ļoti lētticīgs jauneklis! Apdrošināšanas problēma nepavisam nav frāzē "strādā vai nestrādā", bet gan tajā, ka apdrošināšanas kompānija traumu (un nav nozīmes, KUR tieši tā saņemta) atzīst par apdrošināšanas gadījumu. Bet tas ir grūtāk...
аватар Pachok
Sasodīts, ar ļaunumu nepietiek, lai lasītu muļķības par neaktīvo apdrošināšanu. Tā cilvēkiem vajadzēja izskalot smadzenes...
Par tēmu - iesaku Ginza Travel no vietējiem birojiem, personīgi pieteicos vairākas reizes, biju apmierināta. Biroju ir diezgan daudz, dažādos ciematos.
аватар babol
Ginza Travel, Maxwell Tour strādā Kemerā.Solidi uzticami uzņēmumi ar licencēm.Teicama ekskursiju organizēšana-luksusa autobusi ar kondicionieri,kvalificēti gidi,pārdomāti labi maršruti.Nekad nav bijuši pārlaidumi un nepatikšanas.nezaudē un neaizmirsti. Jūtieties brīvi izmantot viņu pakalpojumus un neuztraucieties par apdrošināšanu. Tas ir derīgs visu uzturēšanās laiku valstī un galvenais ir - VAI apdrošināšanas kompānija TIEŠĀM ATZĪST VAI NEATZĪST kādu traumu par apdrošināšanas gadījumu. Parasti mūsu uzņēmumi gandrīz visu, kas ar jums notiek, neatzīst par apdrošināšanas gadījumiem.
аватар Mascot71
Siena tūre aizpagājušajā gadā ļoti iepriecināja (Pamukalle), bet bija problēmas ar auto nomu Maksvelā (pagājušajā gadā)...
аватар Pachok
Apdrošināšana ir pilnīgi atsevišķs jautājums! Mājās ir jāizlasa tās nosacījumi un, ja ir nesaprotami punkti, jāprecizē. Un vēl labāk - patstāvīgi nokārtot normālu ceļojumu apdrošināšanu bez franšīzes ar visiem iespējamiem segumiem uzticamā UK, nevis samierināties ar to muļķīgo vēstuli, ko TO pārdod komplektā.
аватар Mascot71
2000 rubļi par 4 "Cīrihes" segumu 100 000 c.u. vienai personai
аватар abalakov
Nopirkām 3 ekskursijas uz Ginza Travel (Izraēla, Demre un Stambula) augusta sākumā. Ekskursiju cena ir daudz lētāka nekā operatoram (Pegasus). Kā piemēru operators piedāvāja ekskursiju uz Izraēlu par cenu trīs, 1017 dolāri, Ginzā nopirka par 870. Bet ar Stambulu kaut ko iemeta, kaut ko pieklājīgi paskaidroja par lidmašīnas biļetēm utt. Es nemelošu, viņi atgrieza naudu, bet mēs nekad neredzējām Stambulu. Izlem tu. Ierodoties, operatore mums iedeva cenrādi ar visu ekskursiju izmaksām, un mēs ar šo cenrādi pārcēlāmies uz Ginzu. Atšķirības bija patīkami pārsteigtas.
аватар bileg
Turcijā tūrisma aģentūras darbojas ar licenci, piemēram, Maxwell, Radian, Ginza, Kitabus jau sen ir sevi pierādījuši. Ekskursiju izmaksas ir daudz lētākas nekā gidam, turklāt kaulēšanās ir atbilstoša! Iesaku pirms došanās ekskursijās apbraukt pāris firmas (tās ir uz katra soļa, pat ar kārtīgu iztaujāšanu ar tējas dzeršanu prasīs ne vairāk kā stundu). Es nezinu, kāds ir jūsu bērnu vecums un fiziskā izturība. Bet jūs varat piedāvāt turku pirts apmeklējumu (ņem bērnus no 2 gadiem), turku nakti (no 4 gadiem), braucienu ar laivu, raftingu (atkarībā no bērna, es personīgi satiku 4 gadus vecus Turcijā plkst. raftings, mājas Urālos plosto ar 2 12 gadīgiem, bet laikam pat 12 gadīgam bērnam tur nav ko darīt!), akvaparks, dinozauru parks, delfinārijs. Izvēle ir jūsu, lai veicas. Es atturējos no apskates objektiem, jo ​​pat visvieglākā un tuvākā ekskursija uz DeMira-Kekova ir paredzēta visai dienai (apmēram no 8 līdz 19), ja bērnam nav septiņi gadi vai viņš nav gatavs uztvert vēsturisko informāciju, viņš diez vai vajag?!
аватар boslovyak
andreyf007, Apdrošina nevis saimnieks, bet gan apdrošināšanas kompānija.Apdrošināšana ir spēkā visā pārējā laikā, un tas, ko saka viesnīcas gidi, ir blēņas.Ekskursiju pārdošana ir viņu nauda, ​​tāpēc tūristi tiek audzēti ....
аватар noja66
Kemerā šajā aģentūrā tūrēja lielākā tūrisma firma Ginza, neko sliktu nevaru teikt, šoreiz uz ielas sarunājos ar konkurentu pārstāvi Maksvelu. Pierunāja braukt ar bērnu uz jahtu - cena tika piedāvāta lētāk nekā Ginzai - piekritu. Nākamajā dienā mēs gaidījām viesnīcā 15 minūtes. satraucos, sāka zvanīt, atbildēja, ka brauc pie jums - pēc vēl 15 minūtēm šoferis nevarēja atrast jūsu viesnīcu! (Mirinda Moral. Kemeras centrā pa 1. līniju!!!) Paskaidroju, kuras viesnīcas ir tuvumā un gaidu vēl. Pēc 15 minūtēm joprojām mūs neņem ... un jahtas brauc prom bez mums ... Bet sliktākais bija vēlāk aģentūrā, es atnācu vakarā un atvainošanās vietā nekaunīgais Hamids - šis aģentūra blakus pulksteņa tornim uzbrauca mums virsū - teica jūsu neviens nezina viesnīcu! Ar mums nekas nenotika, jūs domājat, ka mēs stundu gaidījām saulē - viņi nenesa somas (viņa vārdi). Es jau sāku aizvainoties ar paceltām balsīm, man bija žēl bērna, kurš tik ļoti gatavojās šim ceļojumam!!!Mums sūtīja neķītrības!!!
аватар lyudmila2016
2017. gada oktobris atpūtos pie māsas Kirišas ciemā. Ekskursija tika nopirkta uz ielas ceļojumu aģentūrā "MARS TREVEL".Demre-Mira-Kekova par 15 USD, viņi bija apmierināti. Aģentūras īpašnieks Boriss labi pārvalda krievu valodu, ir ļoti patīkams un sabiedrisks cilvēks. Otrajā tūrē pa Tahtali kalnu (cena 45$) viņš zaudēja par 42$. Viss bija visaugstākajā līmenī, mūs savāca netālu no viesnīcas un pēc ekskursijas atveda uz šejieni. Mums patika viss.
аватар buy.buy2015
Maxwell nav ieteicams. Apzināti nepatiesa informācija par ekskursiju Demre-Mira-Kekova. Uz reklāmas brošūras ir fotogrāfija ar klinšu kapenēm Pasaulē, tās ir majestātiskas un blakus ir liels un iespaidīgs amfiteātris, bet tiek vestas uz pavisam citu vietu - Limiru, kur tas viss ir, tikai ļoti mazs. un ne tik lieliski. Pirms diviem gadiem devos uz Demre-Mira-Kekova, iespaidoja redzētais, atkal atgriežoties Turcijā, gribēju padalīties informācijā ar meitu, bet mūs atveda uz Limīru. Uz gides jautājumu, vai brauksim uz Miru? atbilde bija nē. Uz manu neizpratni par to, ka maksājām par ekskursiju uz Pasauli, viņa teica, ka tas ir vecs buklets, ka ekskursija ir dārgāka, ka tur vēl atsevišķi jāmaksā par ieeju kapenēs un amfiteātrī. It kā man vajadzētu zināt, cik tas maksā. Tūrisma aģentūrā man iedeva informāciju par ekskursiju un parakstījos zem tās, kur ir bilde, kur mani vedīs, es samaksāju un pārējais ir viņu darbs. Gids sazinājās ar ekskursijas pārdevēju, viņš sāka vainot savu partneri, ka viņš strādājis ar mums un sniedzis informāciju. Kādu informāciju viņš mums sniegs, ja būs Miras kapeņu fotogrāfija? Viņi krīt viens uz otru. Bez mums piemānīja vēl divus, arī viņi bija sašutuši.
аватар PolikSVT
pirkt.pirkt2015, nav pagājuši pat pieci gadi) kā tu esi laikā ar atbildi))) (((
аватар buy.buy2015
Es netaisījos nevienam sniegt atbildi, rakstu savu atsauksmi par Maksvelu. Skatos atsauksmēs, ne pirmo gadu viņi maldina
аватар zveri007
Un man šķiet, ka tu esi kazaks, nepareizi rīkojies ar visām haiti tūrisma aģentūrām, visi gāja, visi gidi tevi maldināja
viņi maldina Bet ginza ir super, cik viņi tev maksā ginza par meliem
аватар baksmog
Tūres laikā NOZAGTA PASE UN NAUDA!!!
Brauciet garām Maxwell Tour!!!
2022. gada maijā no tūrisma aģenta Renat pārstāvja iegādājāmies biļetes Kemeras centrā ekskursijai uz Kapadokiju. Ekskursijas laikā pēc brokastīm neatradām autobusu, kas mūs atveda un kurā atradās visas mūsu lietas. Gide Larisa (patiesībā Hamam darbiniece, nevis vēsturniece) to skaidroja ar kārtējā tūristu autobusa sabojāšanos un nepieciešamību palīdzēt citiem tūristiem. Tomēr neviens nepiedāvāja paņemt mūsu lietas. Iekāpuši mūsu autobusā pēc 2,5 stundām, mēs neatradām PASI un 490 USD !!! Lai iegūtu sertifikātu atgriezties mājās, man bija jādodas uz Ankaru un jāiztērē vēl 300 USD. Tūrisma aģenta Renāta pārstāvja atvainošanās vietā viņš izturējās pret mums rupji un ar skandālu atdeva naudu par atlikušajām ekskursijām, uz kurām acīmredzamu iemeslu dēļ nebija vēlēšanās doties.
P.S. Mēs nebijām vienīgie, kas tika maldināti.
Kopā ar mums ceļoja nelaimīgie franči, kuri nesaprata pilnīgi NEKO, kopš "brīnišķīgās" gide Larisas, kura runā angliski.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl