Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Atpūta no firmas Bauer, atsauksmes par 2011,2012
Vai TRAVEL CLUB pilda savus solījumus?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2012-01-2512 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар osipov5
aprīlī atpūtos Turcijā.Šis ir SUPER!! Gids Ismails ir īsts profesionālis.
аватар osipov5
Lidojām no Žulianas 2012. gada aprīļa beigās. Izdevumi: 3200 UAH ar lidojumu + 100 USD vakariņas (7 dienas) + 100 USD. Visas ekskursijas, kuras tika piedāvātas papildus.Atvaļinājuma BOMBA!!Paldies Bauer un TRAVEL CLUB.zfete un profesionalitāte gida (Ismail), SPA, hammam, Pamukale, viesncas 5* tiešām, "Turku nakts", jūra utt.Neesmu redzējusi!GRIBU VAIRĀK!!!
аватар altodomini
Atpūtušies ar Bauer un TRAVEL CLUB patiešām izcilu servisu, viņi zina savas lietas! Vēlreiz paldies par labu uzturēšanos, lai jums veicas, Bauer. Paldies par šo dāvanu!
аватар olya-osipchuk
Kā lojālie Bauer klienti 2013. gada maijā ieguva bezmaksas ceļojumu divām personām uz Turcijas Rivjēru uz 8/7 dienām. Iedeva biļeti no firmas Travel Club. Kuponā iekļauta izmitināšana 5* viesnīcās, brokastis, apdrošināšana, 3 ekskursijas, transfērs. Mēs paši pērkam lidojumus. Tūrisma aģentūra par lidojumu prasīja 490 dolārus/personai. Atrada lētāk - 180. Travel Club atteicās apkalpot mūsu izvēlēto ceļojumu, nesamaksājot par uzlikto lidojumu.
Pagājušajā gadā maija mēnesī mēs ar sievu atpūtāmies 5* viesnīcā Alanjā, pirmajā rindā, 12/11 dienas, viss iekļauts. Par 514 USD/pers., lidojums, transfērs no Luckas uz Ļvovu iekļauts.
Izrādās, ka Bauer kompānija mums sniedz tikai IDEJU par atpūtu, un Travel Club to īsteno par uzpūstām cenām. KRĀPNIEKI SPĪDZ.
Un Bauera ekskluzīvo preču pārdošana?... Piedāvātā mini pirts par 2000 dolāriem pirms diviem gadiem televīzijā tika piedāvāta par 2000 UAH. Tas pats ar vilnas lietām: Ukrainas dienvidu piekrastē Visu to pašu var nopirkt par tiem pašiem cipariem, bet ne dolāros, bet grivnās. PILNĪGA KRĀPŠANA, kas īpaši paredzēta gados vecākiem cilvēkiem, kuri nevar veikt šādu analīzi, ko ietekmējuši krāpnieki no Bayer pārstāvjiem organizētās sapulcēs.
аватар ElenaNest
Un, starp citu, ceļojumu aģentūra Ukrainā-TRAVEL CLUB Slomenskaya laukumā. Atcerieties un izvairieties
аватар p9y6gy9v
Laimēju biļeti, bija šaubas... bet realitāte pārspēja visas cerības! Tiešām pasakaina ekskursija! (noteikti ne tiem, kam patīk "cūku atpūta") Izmitināšana, apkalpošana, ekskursijas - neslavējami!!! Vienīgais, ko es gribētu pateikt tiem, kas dodas ceļā... sagatavojiet vakariņām papildus 120 dolārus un neaizmirstiet, ka vakariņās dzērieni NAV IEKĻAUTI (uzkrājieties no rīta). Vēlreiz paldies uzņēmuma organizatoriem par burvīgo aktīvo atpūtu!!!
аватар elle_ua
Nevaru dalīties ar neapmierināto tūristu viedokļiem, droši vien tādi cilvēki visur būs ar visu neapmierināti. Pārējais izcils, organizācija 100% it visā, gidi vairāk kā izglītoti, zinoši un savu darbu mīloši, pieklājīgi vairāk kā iespējams pat pret vispretīgākajiem tūristiem, arī viesnīcas izcilas, turku virtuve arī ir tikai brīnums , braucieni, ekskursijas un šoferi, kuri prot savu biznesu – viss brīnišķīgi. Liels paldies par jūsu darbu. Īpašs paldies gidam Avni. Mēs tikko iemīlējām Turciju, paldies. noteikti nāksim vēl.
аватар asokin11
Atpūta ar ģimeni pārspēja visas cerības, nedēļu atpūtāmies Turcijā, laimējām biļeti. Kas attiecas uz mani, tā izrādījās pieņemama cena, ar nosacījumu, ka Bauers samaksāja pusi no biļetes. Ikvienam izdevās pabūt pie jūras, ienirt baseinos, sauļoties, doties ekskursijās, savākt dāvanas, tērēt naudu suvenīriem, nofotografēt tūkstoš bildes, gūt iespaidus. Kaut kad uzvarēšu, braukšu vēlreiz. Bauer! Iedod biļeti uz Taizemi, vēl neesmu tur bijis.
аватар asokin11
Atpūta ar ģimeni pārspēja visas cerības, nedēļu atpūtāmies Turcijā, laimējām biļeti. Kas attiecas uz mani, tā izrādījās pieņemama cena, ar nosacījumu, ka Bauers samaksāja pusi no biļetes. Ikvienam izdevās pabūt pie jūras, ienirt baseinos, sauļoties, doties ekskursijās, savākt dāvanas, tērēt naudu suvenīriem, nofotografēt tūkstoš bildes, gūt iespaidus. Kaut kad uzvarēšu, braukšu vēlreiz. Bauer! Iedod biļeti uz Taizemi, vēl neesmu tur bijis.
аватар novaya7811
Bauera dāvinātie taloni ir ļoti interesanti ekskursiju programmas ziņā. Izrādās ļoti bagāti svētki, kuru laikā nemitīgi jābrauc un jābrauc. Tomēr tik aktīvas atpūtas cienītājiem kuponi ir ideāli piemēroti.
Ekskursiju gidi ir pelnījuši īpašu uzmanību, viņi ir pārsteidzoši. Interesanti, jauni, jauki, runīgi, daudz zina par tēmu un vispār par savu valsti. Viņi mīl savu valsti un kultūru, ir gatavi runāt stundām ilgi.
Ekskursijas tiek dotas daudz, pat par savu naudu nekas nav jāpērk, esmu jau nolietots. Turcija laba, viesnīca laba, numuriņi augstā līmenī.
аватар dkotsur
Tikko atgriezos mājās no ekskursijas pa Turciju. Šo tūri loterijā laimēja draugs no tūrisma aģentūras Bauer. Viss bija vienkārši lieliski! Viesnīcas ļoti labas, vienīgais mīnuss, ka maksas ēdināšana...Liels paldies gidam Ismaelam, kurš ir 100% profesionāls!!! No Aljonkas :)
аватар ivanova289
Mēs ar vīru atpūtāmies jūnija sākumā Turcijā "Tour of Lycia". Esam pilnīgi sajūsmā. Pavasarī dosimies vēlreiz, bet vairs ne uz "Turku Rivjēru". Milzīgs paldies gidam Ismailam.
аватар raisa24081960
Atpūtāmies ar vīru no 21.-28.11.2014.Bijām daudzās valstīs,bet Turciju iemīlējām uzreiz-ļoti labs gids Eihans,busa šoferis Nejins,labas viesnīcas,izcila bufete.Paldies Baueram par lieliskas brivdienas!!!!!!!! !Gribam ciemos atkal!Žukovskiju gimene,Irpina
аватар alenywka.86
Mēs ar vīru arī atpūtāmies no 21. līdz 28. oktobrim Lykia tūrē, bijām ļoti apmierināti ar visu. Mēs iesakām Travel Club. Negaidīju, ka šeit ieraudzīšu iepriekšējo atsauksmi no raisa24081960. Izrādījās, ka mēs atpūtāmies gandrīz kopā, mums bija 8. autobuss, viņiem 9. numurs. Bet programma, mums bija tās pašas viesnīcas))
аватар BAUERINT
Cienījamie foruma lietotāji!
Uzņēmuma BAUER vārdā vēlamies izteikt pateicību šī foruma apmeklētājiem - par to, ka visu šo gadu laikā jums nebija vienaldzīgs mūsu BAUER Travel projekta Turcijā liktenis. Visiem, kas jau bijuši pie mums atvaļinājumā ar dāvanu kuponu, un tiem, kuri nez kāpēc nekļuva par mūsu kluba lojalitātes programmas biedru un nevarēja ar BAUER aizbraukt uz saulaino Antāliju.
Šodien ar lepnumu varam paziņot, ka mūsu tūrisma projekta 11 gadu pastāvēšanas laikā aptuveni 35 000 mūsu mīļo Klientu dāvanā no BAUER ir saņēmuši unikālu iespēju greznām brīvdienām. Pateicamies par uzticību un ilggadējo atbalstu šim projektam un uzņēmumam BAUER kopumā.
аватар BAUERINT
Īpašs paldies tiem no jums, kuri šaubījās par mūsu ekskluzīvā piedāvājuma realitāti un nebaidījās atklāti paust savas bažas šajā interneta vietnē. Ļoti atvainojamies, ka Jūsu šaubas par mūsu dāvanu piedāvājuma derīgumu neļāva Jums kopā ar citiem laimīgiem BAUER klientiem doties uz Vidusjūru. Un, lai izslēgtu pilnīgi visu, pat visnenozīmīgākos sajūsmas iemeslus, šīs interneta vietnes ietvaros esam gatavi atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem maksimāli informatīvi.
Mūsu vietējiem tūristiem mums ir arī lieliskas ziņas! Ar prieku informējam, ka pēc piespiedu 2 gadu pārtraukuma viesmīlīgā Turcija atkal ir atvērusi rokas BAUER klientiem! Mēs piedāvājam jums atjauninātu atpūtas formātu Vidusjūrā.
аватар BAUERINT
Papildus jau jums pazīstamajiem greznajiem nosacījumiem, esam saņēmuši pilnu kontroli pār tās organizēšanu, kā rezultātā pilnībā izslēdzām no tās komerciālo komponentu, kā prioritāti atstājot tikai Jūsu lojalitāti un gandarījumu par saņemto dāvanu. Tāpēc mēs garantējam jums viszemākās cenas lidojumam uz saulaino Antāliju no Maskavas, Sanktpēterburgas un Krasnodaras pilsētām. Sīkāku informāciju par piedāvājumu var atrast šeit: http://www.bauer-int.ru/travel/programm-tourism/.
Jau 2017. gada rudenī 4000 BAUER klientu dosies vēl vienā neaizmirstamā ceļojumā, par kuru patīkamas atmiņas paliks viņu sirdīs vēl ilgus gadus. Mēs ceram, ka jūs atkal būsiet starp tiem laimīgajiem, kuri pēc dažiem mēnešiem ienirs turku viesmīlības maigajā jūrā. Tāpēc, ja jau esi bijis BAUER Travel tūrisma projekta dalībnieks, dalies ar stāstu par savu atvaļinājumu! Mums ir ļoti svarīgi zināt jūsu viedokli!
аватар BAUERINT
Ar rūpēm par tevi,
Kluba tūrisma projekta "BAUER Travel" vadītājs
Svetlana Novikova
8-800-500-70-64
[email protected]
http://www.bauer-int.ru/
аватар OlgaRyazanceva
2012. gada rudenī pēc Bauera ieteikuma atpūtāmies Turcijā. Lidojums bija no Kijevas, sasniedzot lidostu, kur mūs sagaidīja uzņēmuma pārstāvis, izsniedzot dokumentu paketi. Lidojums bija labs. Antālijā mūs sagaidīja, un gids mūs pavadīja visu pārējo laiku. Paldies Alanam par darbu – viņš tiešām ar mums "bēbījās".
Patika ēdienu dažādība. Mēs nopirkām papildu vakariņas - iesaku jums to darīt.
Ekskursijas ir pasaka! Uz 7 dienām apskatīt Turciju, tās apskates vietas, Pamukali ar nakšņošanu un Kleopatras pirts apmeklējumu.
Dzīvojām trīs viesnīcās - šiki. Cirks nāca ar priekšnesumu – par to būtu gatavi maksāt vēlreiz.
Bērniem ērtības - brīvajā laikā jautri pavadīja laiku, aktīvi spēlēja volejbolu, galda tenisu. Cerības attaisnojās par 100%.
Mēs ar Baueru bijām Kiprā, Krētā. Itālija, Spānija. Mēs uzticamies un pilnībā ar jums! Liels paldies!
аватар _370747
Ar Baueru atpūtāmies Turcijā no 2018. gada 26. septembra līdz oktobrim. Kemera, Pamukale, Beleka. 5 zvaigžņu viesnīcas. Ceļvedis Sait. Viss bija lieliski. Kur ekskursijas ir pasludinātas par bezmaksas, tās bija bezmaksas. Citas ekskursijas var apmeklēt par maksu, bet ļoti dārgas. Mēs ar sievu nebraucām maksas ekskursijās, gozējāmies jūrā. Jūrā bija 27 grādi, vienkārši burvīgi. Bufetes brokastis, tikai ieplestas acis, dažādi sieri, mērces un daudz kas cits, Vakariņām bija jābūt papildus. maksu, nepasūtījām, jo, manuprāt, ļoti dārgi - 90 eiro par 8 dienām no cilvēka! Bijām uz vietējo restorānu vakariņās par 11 eiro diviem, visu knapi apēdām! Man ļoti patika vilcieni, izņemot papildus. vakariņu maksas uc ekskursijas. Bet kam kabatas cieši piebāztas, tad viss ir sīkumi. Iespaidi par Turciju ir vienkārši brīnišķīgi. No Bauera nozvejas nebija - viņi solīja, kas tas bija. Ja man piedāvās vēl kādu braucienu no Bauera, tad noteikti braukšu, ja vien naudas pietiks. Mēs ar sievu jau esam pensijā un jau esam iztērējuši visus savus ietaupījumus braucieniem uz Eiropu, Ēģipti utt. Ceļojums uz Turciju mums izmaksāja 1520 bel par diviem. berzēt. tas ir apmēram 750 ar zirgaste $. Un neticiet dažādām nelabvēļu tenkām par šķiršanos no Bauera.
аватар _370747
....līdz 3.oktobrim...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl