Neaizmirstama paradīze

Rakstīts: 29 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 12 — 31 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Labdien. Mana uzturē š anā s Queens Park Tekirova viesnī cā nav pirmā reize. Mums š eit patī k viss, ī paš i bē rni.
Ieejot viesnī cā Covid situā cijas dē ļ , tiek izmē rī ta ķ ermeņ a temperatū ra, piedā vā ti dzē rieni un jū taties droš ā s rokā s un gaidī ts viesis, pateicoties viesu attiecī bu nodaļ as meitenē m. Reģ istrē š anā s bija ā tra un viesmī lī ga. Uzņ emš anas un viesu attiecī bu nodaļ a ir pieklā jī ga, smaidī ga, vienmē r gatava palī dzē t visos jautā jumos.
Virtuve ir ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga. A la carte š iks, apkalpoš ana augstā lī menī . Vē l gribu pieminē t konditorejas izstrā dā jumus, kur viss ir gatavots no kvalitatī viem produktiem. Paldies š efpavā ram par ieguldī to darbu.

Viesnī cas teritorija ir ļ oti kompakta, un katrs stū ris ir sadalī ts bez liekā m problē mā m. Š osezon iepriecinā ja lekš anas zona, kur notiek sporta un zumbo dejas.
Animā cija ir lieliska, pozitī va, ļ oti aktī va. Puiš i ir vienkā rš i lieliski un profesionā ļ i savā jomā pieredzē juš a menedž era Korhana vadī bā ! Viņ š prot uzmundrinā t ikvienu viesi ar savu humoru, talantu, artistiskumu, pozitī vo enerģ iju, harizmu!
Otrdienā s notiek forš s ģ imeņ u festivā ls, kas sniedz iespē ju ne tikai kopā attī stī ties, bet arī sniedz vecā kiem un bē rniem izziņ as prasmes.
Animā cijas konkursi vienmē r ir informatī vi, uzliesmojoš i, sportiski, veselī gi un ļ oti interesanti. Pateicoties visiem š iem konkursiem, esmu ieguvusi ļ oti daudz sev: daudz draugu, pozitī vas un pozitī vas emocijas, kas mani uzlā dē lī dz nā kamajai vizī tei.
Pavadot atvaļ inā jumu viesnī cā , pateicoties pā rdomā tai animā cijas programmai un to kā rtī bai, lieliski atpū š os, aizmirstot par ikdienas rū pē m, par darbu un par globā lo covid situā ciju.
Liels paldies Korhanam par lielisko darbu, par talantu spē ju individuā li tuvoties cilvē kiem un visas viņ a komandas izcilo darbu!
Viesnī cas teritorija skaista, daudz zaļ umu, tī ra, vienmē r kopta. Istabas plaš as, tī ras, skats pa logiem patī kams. Pastaigas attā lumā baseins, sauļ oš anā s krē sli, jū ra. Blakus akvaparks, bē rnu mini klubs, kurp ar lielu prieku dodas mana meita.
Es gribu pieminē t spa. Meitenes ir draudzī gas un pieklā jī gas.
Ī paš s paldies viesnī cas vadī bai par labi koordinē tu, labi koordinē tu kolektī vu! Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! Iesakā m visiem.

Ir vē lme - veikt renovā ciju amfiteā trī , kur notiek visi pasā kumi, un atjaunot molu (veidot to par atseviš ķ u atpū tas zonu).
Es novē lu visiem viesnī cas darbiniekiem veiksmi darbā , liels paldies par viņ u milzī go darbu š ajā paš reizē jā globā lajā situā cijā , kas var sniegt dvē seles daļ iņ u, siltumu un rū pes par ē rtu uzturē š anos ikvienam Queens Park Tekirova kū rorta un spa viesim. viesnī ca!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu